POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Folk ser mig som sød, men jeg er så meget mere end det.
Citat: Ashley Tisdale

Anton har altid været enspænder.
Det eneste han var rigtig god til i skoletiden var historie, og navnlig alt der handlede om landevejsrøverne og de fredløse, der kæmpede som Snaphaner under krigene mellem Sverige og Danmark i 1600-tallet. Idrætstimerne kunne for drengenes vedkommende lige så godt hede fodboldtimer, men da hans generalle evner inde for hvilke som helst sport, begrænsede sig til enten morskab for alle dem han ikke delte hold med, eller irritation for dem han skulle forestille at kæmpe for, var det så uendelig ligegyldig hvad der foregik. Rigtig gode kammerater havde han heller ikke, men fik nådigst lov til at hænge på, og der var vel næppe nogen der lagde mærke til, hvis han en dag var syg, eller bare pjækkede.
Efter han slap ud fra læringsanstaltens niende klasse, drev han den af et halvt års tid, men fik så arbejde på en møbelfabrik, hvor han for første gang i sit liv følte sig værdsat, for han var ikke bange for at bestille noget. Det gik rigtig godt i fire år, men så fik en arbejdskammerat højre hånd knust i en maskine, og han stod lige ved siden af og så det hele. Maskinen blev først stoppet da en chauffør nederst i hallen hørte den stakkels man skrige, og kom ham til hjælp. Anton var gået i chok, og havde sat sig på en palle med egefiner, hvor han stirrede tomt ud i luften. Ingen bebrejdede ham noget, men han havde fået nok, og sagde op få dage senere. Kort efter fik han job i en boligforening, men sprang vider til et chauffør job, og derefter lagerarbejder.

Nu er han blevet fireogfyrre år, er taxachauffør, og bor på Koboltvej i Bohrvænget, hvor han fra sin toværelses lejlighed på femte sal, har udsigt til boligforeningens gårdbeplantning, og ikke mindst legepladsen. Da det er svært at se ordentlig fra den afstand, og det vil være for afslørende med en kikkert, har han spenderet i et prima overvågningskamera med zoomobjektiv, og placeret mellem de to altankasser, er det så godt som skjult, så han i hemmelighed kan dyrke sin store lidenskab; at holde øje med børnene fra computeren i stuen.
Drengene interessere ham ikke, og heller ikke de helt små, men piger fra otte - ni år, og til cirka fjorten, er lige i hans præference område.
De forskellige hjemmesider der deler hans lyssky hobby er svære at finde, og skønt der er en vis risiko for afsløring, er det lykkes ham at opstøve en lille hemmelig gruppe. En af sammenslutningens hovedleverandører, kan mod forskellige beløb opfylde specielle ønsker, som senere kan downloades som enten billeder eller film. Det er temmelig dyrt, men i tidens løb har han fået opbygget en ganske pæn samling, hvoraf det langtfra er dem alle han har måtte betale for. Problemet er bare, at han har set dem tusindvis af gange, og selvom han trænger til fornyelse, er det jo begrænset hvad han kan tjene ved at køre hyrevogn. Skønt det er en ret så flad erstatning, så kan pigerne på legepladsen og hans livlige fantasi, trods alt stadig holde liv i dagdrømmene mens han masturbere.

Han fik øje på hende en Fredag eftermiddag.
Hun havde langt lysblond hår, der gik et godt stykke ned over hendes smalle skuldre. Hun sad sammen med en kvinde på en bænk og spiste is. Hendes mor formentlig. De så ud til at more sig over et eller andet, og han var misundelig, ja nærmest jaloux, over ikke at kunne høre hvad. Det var ikke let at se hvor gammel hun var, men han ville gætte på hendes alder nok lå omkring de elleve, og i hvert tilfælde ikke mere end tolv. Vinklen lidt skråt oppefra var ikke helt ideel, men det han kunne se, gjorde hans lem afsindig hård, og gav hans højre hånd noget at bestille. Det var en af den slags piger, der forsøgte at se ældre ud end hun egentlig var, hvilket bestemt ikke generede ham. Han var så sandelig både til de tuttenuttede piger, og til de lidt vulgære, for de var som regel også frækkere. Denne tøs var klædt i lækker sort lammeskind. En fræk lille top, der var formet efter hendes små ophidsende bryster, og lige passede til to håndfulde. Hendes skønne numse var lige netop dækket med en helt kort nederdel, og de lækre bare ben, var stukket i et par sexede sorte støvletter med spidse snuder. Hendes bare mave, var lige så ophidsende som hendes luder outfit.
Det var selvfølgelig en gåde, hvordan hendes forældre kunne tillade en så udfordrende påklædning, men bestemt ikke noget han ville bebrejde dem, eller skrive smægtende læserbreve om.
Da hun rejste sig og gik med kvinden, fik han et glimt af hendes lille skønne numse, og fantaserede om at tage hende bagfra, mens han krammede hendes fantastisk dejlige bryster. I starten ville hun selvfølgelig gøre modstand, men snart ville hun indse at hun tilhørte ham, og hun derfor måtte udføre hvert eneste ønske han kunne komme op med.

Han forestillede sig hvorledes hun splitter nøgen, og med skræmt blik, slikkede hver eneste millimeter af hans stive lem, inden han gav hende ordre til at vende ryggen til, og strutte godt med røven. Han ville se hende lege med sig selv, inden han førte pikken op i hendes jomfru fisse, og så ville han pule hende hårdt og brutalt, indtil han…
Han fik udløsning, men blev siddende med spermen i sin venstre håndflade til han ikke kunne se hende mere.
Han havde optaget dem på video, og fik således glæde af den lille filmstump igen og igen.
I fantasien så han hende på de særlige udvalgte favorit billeder i porno samlingen, hvor mændene nu var ham selv, og hun optrådte i de allerfrækkeste videoer, med ham som den der brutalt tog hende mod hendes vilje, mens hun vrælede og tikkede om nåde. Han tvivlede dog ikke på, at så snart hun kom sig over forskrækkelsen, ville hun nyde fornemmelsen af hans store stive lem oppe i sin lille snævre fisse så meget, at hun skamløst liderlig, ville trygle ham om at knibe sine små erigerede brystvorter hårdt, og bønfalde ham om at taget hende endnu hårde, men hans mentale visualisering, var blot en sky af substansløs damp. En perfekt lille fisse, der ikke var mere kød på, end dem der flimrede dødt over hans kolde glatte computerskærm.

Han gloede uden held efter hende hver dag, ude i den virkelige verden. På legepladsen, når han handlede ind, og i hele kvarteret når han gik sine ture. I dag har han været nede i vaskehuset, for at reservere et par maskiner, og fra en tørretumbler, har han scoret et par små lyserøde trusser med små hvide bamsemotiver, og nydelige hvide blondekanter, der må have tilhørt en pige på syv- otte år, men nu er hans ejendom. Han bære den dyrebare skat i sin bukselomme, mens han glæder sig til at komme hjem og stikke næsen i dem. Han går og dagdrømmer om hvor lækkert det ville være, hvis han havde været så heldig, at få fingre i dem før de blev vasket, i stedet for efter, da han pludselig får øje på den lille lyshårede godte, idet hun kommer ud fra blokken over for hans.

Han lusker efter hende på afstand, men sætter hastigheden gradvis op, og indhenter den lille barne-luder lige ud for sin egen opgang.
Hun er endda i selv samme lædertøj, men nu er det også trakteret med en syntetisk skindende rød plastikjakke, der heldigvis står helt åben, så den ikke forstyrre synet af hendes skønne begyndende kvindelighed, og det eneste der genere billedet en smule, er den lidt for store røde skuldertaske hun bære på.
»Undskyld,« indleder han kejtet, og kan selv høre hvor hæs og falsetagtig hans stemme lyder. »Jeg syntes ikke jeg har set dig før… Bor du her i nærheden..?«
»Hvadbehager..?« Hun vender sig og ser op, som går hun i sine egne tanker. »Hvem, mig..? Nej, jeg har besøgt en veninde…«
»Nåh, jeg mente det nok…« Han prøver at lyde henkastet, men da hun er endnu dejligere, nu hvor han kan se hendes ansigt helt tæt på, slår hun næsten benene væk under ham.
Hun har lysegrønne øjne, smilehuller, let fremstående fortænder, der giver hendes rødmalede læber den helt perfekte kyssemund, og så har hun en diffus antydning af fregner over næseryg og kinder.
»Har du travlt..?« spørger han hastigt, da hun gør tegn til at fortsætte.
Hun stopper op, og ser spørgende på ham, men lader heldigvis ikke til at være bange. »Næh… Jeg er bare på vej ned til bussen…«
»Du ligner en der godt kunne spise en is,« lokker han, og føler sig lige så draget af hendes skønhed, som et møl der søger mod en lyskilde.
»Og du har måske lyst til at byde på en..?« Hendes lille skæve smil udsender en usynlig bølge, der går lige i hans underliv.
»Joh,« svare han med forloren uskyldighed. »Men du kan måske ikke lide is..?«
»Jo da… Plejer du at tilbyde is, til tilfældige fremmede mennesker..?« smilet breder sig over begge læber.
»Nej, kun de alder sødeste,« ler han fjoget. »Hvad hedder du..?«
»Julie,« svare hun sødt.
»Jeg hedder Lars,« lyver han snublende ivrigt. »Jeg bor lige der oppe…«
»Jeg vil faktisk hellere have en kold sodavand,« stønner hun, som for at understrege at det er en varm sommerdag uden en sky på himlen.
»Jamen jeg har skam også masser af sodavand…«
Hun følger efter ham ind i opgangen, og rynker panden, da hun efter en tur i elevatoren, ser dørens navneskilt. »Hvorfor står der Anton på døren..?«
»Det er bare en lejlighed jeg låner,« påstår han, og bliver sur på sig selv, over at have brugt det fjollede dæknavn.
»Nåh sådan,« smiler hun naivt, og har tilsyneladende slugt hans lille løgn.
Hun lægger slet ikke mærke til, hvordan han æder hende med øjnene, men følger villigt med ind i entreen.
Han kan mærke hænderne ryste, da han har fået gelejdet hende ind i stuen, og ser hende slynge plastikjakken nonchalant over en stoleryg.
Hendes bare mave, arme og lår, samt forventningen om det uundgåelige, gør ligefrem ondt i pikken.
Han går ud i køkkenet og åbner køleskabet, men må trække vejret dybt et par gange, inden han kan samle sig til at gribe to dåsecolaer.
Da han kommer ind med sodavandene, er hun gået ud på altanen.
Han sætter de iskolde dåser på stuebordet, og går hen til døren, men holder sig i baggrunden, da han hellere vil have hende i stuen, end ude i det fri, hvor folk i blokken overfor kan se dem.
»Sikke en mega lækker udsigt,« siger hun fornøjet, og kommer ind til ham.
Han slår sig ned i den højryggede lænestol, men hun vimser uhøfligt lige forbi ham, og sætter sig på kontorstolen foran hans computer, hvor hun lader fingrene danse over tastaturet, som om hun skriver, eller forsøger at få liv i den.
Hans trofaste gamle stationære Mac Pro er selvfølgelig slukket, og det more ham lidt at skuffe hende.
»Har du nogle seje spil..?« spørger hun ivrigt.
»Næh, men jeg har nogle rigtig seje billeder,« klukker han med underspillet forventning.
»Porno..?« Hun drejer hoved på den mest charmerende måde, og ser til hans overraskelse ikke spor foruroliget ud.
Som om hun ligefrem forventer det.
»Joh, men jeg tror slet ikke det er noget en sød ung pige som dig kan tåle at se,« stikker han spydig.
»Det kan jeg da vel nok,« siger hun med et lille forulempe fnys. »Er de da mega perverse..?«
»Nej,« svare han lidt for hurtigt, til at virke overbevisende. »Bestemt ikke dem alle…«
»Men nogen af dem er..?« Hendes drilske smilehuller står kraftig frem, og de grønne øjne stråler af barnlig glød.
»Der er skam mange rigtig søde imellem,« siger han, og må undertrykke lysten til at gribe om hendes hoved, og kysse de små forførende læber, presse tungen ind i munden på hende, og slikke alt han kan komme i nærheden af i hendes mundhule.
Hun ler, og lyden fra hendes muntre naive glæde, er som brandvæske på hans opstemte bål.
»Hvis du letter din lille nuttede numse, skal jeg vise dig nogen,« lokker han, så fyldt med primitiv brunst, at pikken næsten ikke kan være i bukserne længere.
Med en glidende bevægelse, hvis sensualitet så absolut må være hende bevidst, letter hun bagdelen fra stolen, og overdrager den til ham.
Han har lyst til at kysse sædet, af den simple grund, at hun netop har sat på det.
Computerens melodiøse akkord klinger et øjeblik efter i stuen, og der kommer liv i skærmen, der forlanger en kode.
De fleste som kikker folk over skuldrene, har som regel øjnene på skærmen, og ikke på tasterne, men Julie er meget opmærksom på hans fingre, og de fire cifre han skriver som password.
Han finder hurtigt hovedmappen: Girls, og vælger målbevidst undermappen: Daydreamer, og i den billedmappen: 021, hvor han klikker på en tilfældig fil.
En nøgen pige på cirka ti eller elleve, fylder det meste af skærmen.
Julie ser flygtigt på ham, som om hun havde forestillet sig mere, end bare en nøgen pige.
»Hun er da meget sød,« siger hun uinteresseret.
Det burde selvfølgelig ikke komme bag på ham.
Han havde netop valgt Daydreamer ud fra fyrens bløde smag, men naturligvis gider en lækker pige som Julie ikke glo på nøgne piger.
Hvor dum kan man være?
»Hvad er der i den..?« spørger hun og peger på mappen der er mærket: Privat.
»Det er bare en jeg kender… Hun er ikke noget særlig… Vil du ikke hellere se noget uartigt..?«
»Mmh, jo,« nikker hun med et genert lille fnis.
Han åbner en af Gizmos mapper i stedet, og vælger billedserie nummer 4.
En grædende pige med et erigeret lem i munden, fylder nu hele skærmen.
»Ad… Få det væk,« siger hun i væmmelse.
Han lukker skyndsomt billedet, og ærgrer sig over igen at have valgt forkert. »Er du bange nu..?«
»Nej da,« siger hun fornærmet. »Men det var hende pigen… Hun græder jo, og det er da synd… Syntes du ikke..?«
»Jamen jeg har da også andre billeder,« undskylder han, og formår ikke helt at skjule sin utilfredshed.
Tøsen var sgu da super fræk, og suttede pik som små frække tøser nu en gang bør gøre. Herre gud, bare fordi hun vrælede en lille smule.
Han forsøger med billedserie nummer 5, billede 1.
Det er af en pige på henved tretten, der rider en mand som kunne være hendes far eller onkel, og hun ser bestemt ud til at have det rart.
»Ja, det var da meget bedre,« roser Julie, og sender ham et smil. »Jeg gider altså kun se billeder af piger der har det dejligt…«
»Tag din sodavand… Hvis du sætter dig på mit skød, kan vi kikke på dem sammen,« foreslår han lummert.
Hun fniser, henter de to colaer, og sætter dem ved siden af tasterne, mens hun ugenert kryber op på hans højre ben, hvilket giver ham en glimrende anledning, til at placere sin venstre hånd på hendes ene knæ.
Hun griber en af colaerne, der udsender et hvæs af overtryk, da hun bøjer dåseringen bagover, for efterfølgende at tage sig en lille slurk, inden hun atter ser opmærksomt mod skærmen.
Den samme pige som før, sutter nu på mandens pik, mens hun svajer overdrevent i ryggen, så fotografen kan få et godt billede af hendes numse og let dunede køn.
»Skål for en lang og dejlig sommer,« siger han, og afbryder taktisk det lille ophidsende slideshow, på et nærbillede af pigens ansigt, så man virkelig kan se det groteske størrelsesforhold, mellem hendes lille mund, og mandens store tykke pik.
»Ja, skål for den,« sukker hun, og de tager begge en slurk.
»Du bor altså ikke her i kvarteret,« fisker han, og viser det næste billede, hvor samme pige stadig sutter pik, men set fra en anden vinkel. »Det var da en skam…«
»Syntes du,« smiler hun, og hviler et øjeblik hoved mod hans skulder.
»Hvor er du sød,« siger han, og rykker hånden op om hendes lår.
»Hvad laver du..?« spørger hun smilende.
»Ikke noget… Du kan måske ikke lide det..?«
»Jo,« smiler hun med et lille genert glimt i øjet, og samler lårene om hans hånd et øjeblik, men vipper så utålmodigt med benene. »Næste… Skift nu…«
Han skælver af brunst, og klikker med musen.
Pigen har ikke længere pikken i munden, men holder om pikskaftet, mens hun kysser mandens enorme svulmende glans.
»Sejt,« udbryder Julie imponeret.
Anton kærtegner Julies tynde lår, men bevæger kun hånden en ganske lille smugle, da han føler hun nyder det, og det ville være forbandet, hvis han kom til at ødelægge den dejlige stemning.
Hun kikker ham i øjnene og fniser. »Jeg er altså kun tolv år…«
»Kun tolv år..?« Han bevæger hånden nærmere mod hendes uimodståelige køn, uden dog at komme for nær. »Det er da en dejlig alder…«
Ikke endnu.
»Mmh,« nikker hun sødt. »Næsten tolv…«
Tålmodighed.
Det gælder om ikke at være forhippet.
Han rykker hånden ti centimeter ned mod knæet, og giver hende dermed mulighed for at fordøje oplevelsen. »Du har garanteret en sød kæreste..?«
»Nej da,« fniser hun, og gemmer flovt blikket ved at se ned.
»Det tror jeg da ikke på,« siger han indsmigrende. »Sådan en sød pige som dig, kan da umuligt gå i fred for drengene…«
Hun fniser igen, og skuler genert fra sit uskyldigt nedslåede blik.
»Er der virkelig aldrig nogen der fortæller dig, hvor lækker du er..?«
»Næh,« svare hun stille og tvetydigt.
»Men det er du altså,« siger han indsmigrende. »Og så har du de flotteste bryster…«
»Syntes du,« udbryder hun med uforståelig måben, og vrænger beklagende på næsen. »De er da ikke ret store…«
»De er præcis så store og dejlig, som jeg kan lide dem…«
»Kan du..?« spørger hun, og skubber brystkassen lidt fremefter.
»Helt ærlig,« siger han, og flytter hånden fra hendes lår, for at gribe om hendes venstre bryst, som for at tjekke størrelsen. »De er virkelig super lækre…Så dejlig små og faste…«
Han mener at kunne mærke hendes erigerede vorter gennem det tynde sorte kalveskind.
»Tager du alle piger på brysterne når de besøger dig..?« ler hun, uden at vise tegn på det genere hende.
»Kun de allersødeste,« siger han hæst, og kysser hende på kinden, mens han også lige tjekker det andet bryst.
Hun fniser og smiler sødt.
»Er det dejligt..?« spørger han.
»Mmh,« nikker hun med et genert blik, som om hun godt ved, at små piger ikke må lade voksne mænd tage sig på brysterne, men bare ikke kan bede ham om at lade være, fordi det gør så dejligt mellem benene.
Han lader pegefingeren glide over den lille udbuling, der aftegner brystvorten, og høre hende gispe.
Tilfreds med sig selv, flytter han hånden tilbage på hendes lår, og flytter sin højre, der har lagt og kedet sig i al uskyldighed om hendes talje, så den nu har noget langt mere spændende at foretage sig, om det højre bryst.
Hvilke vidunderlige lille håndfuld.
De små stive vorter skal slikkes og suttes, til hun får rosinhud på begge hendes fucking barne-patter.
»Syntes du virkelig at jeg er sød..?« smiler hun med hoved på sned.
»Mmh,« nikker han, og føre hånden på låret nærmere mod målet. »Meget…«
»Må jeg lige tage mine briller,« spørger hun, og ser så vidunderlig underdanig ud. »Mor siger jeg skal bruge dem når jeg sidder ved computeren, for ellers får jeg bare hovedpine…«
»Briller..? Hovedpine..? Jo,« siger han i blid modstrid, med den vrede der pludselig bobler op i ham.
»Og det er sådan nogen mega seje billeder…«
»Seje..? Syntes du..?« Som store stykke ulv der får stillet flæskesteg i udsigt, glider forventningens lumske smil over hans læber, mens et sug i mellemgulvet næsten tager vejret fra ham.
»Mmh,« nikker hun, med den blufærdiges tilbageholdte begejstring. »Du må altså ikke grine…«
»Grine..? Det kunne aldrig falde mig ind… Jeg er sikker på at du er lige så køn med briller som uden…«
Så tæt på hendes lille fisse, og så taler tøsen kraftedeme om sine forpulede briller.
»Jeg ligner altså en mega nørd med briller,« sukker hun tungsindigt, og glider ned fra hans ben.
Da hendes korte nederdel glider op et øjeblik, og han får et glimt af hendes numse, springer hans hjerte et slag over i ren ophidselse.
Eftersom der jo var held med Gizmos mappe, åbner han en af de sidste, og glædes over at have husket rigtig.
Det er den med de to frække piger på ni og elleve, samt den gamle mand.
Først lidt pigesex, og så bliver det til en trekant.
Den skal nydes fra starten, og bagefter skal Julie se en film, med hende på ti år, der er sammen med sin far og mor.
Når de er godt i gang med deres lille liderlige datter, vil han finde den frække lille brilleabes fisse, og starte langsomt ud, men så putte en finger eller to op i hende, og gør hun modstand, skal han sgu nok vise hvem der er stærkest, indtil hun tilstår at kunne lide det.
Han betragter sultent Julie der roder i sin store taske, og hun har sin lille frække bagdel vendt mod ham. Det er sgu som om hun stiller sig sådan med vilje, og udmærket ved hendes lækre røv er uimodståelig.
Den tøs skal have SÅ meget pik, inden hun får lov til at gå.
Han overvejer at finde sin stive pik frem og overraske hende.
Spørge om hun har prøvet at sutte sådan en før, og hvis hun har, er det jo bare at bede hende om at komme i gang, men hvis det er nyt for hende, skal han gerne være den der lære hende, hvordan små tøser skal opføre sig, når en mand viser dem sin pik.
Han har allerede tommel- og pegefinder om lynlåsens træktab, da han
forkaster den forhastede beslutning.
Ikke forskrække pigebarnet endnu.
Når hun er mør, og hun lader sig sno lidt mere, kan det være lige meget.
Så vil det være alt for sent for hende at gøre modstand.
Han skal personlig forklare hende om narrefisser, og deres mangel på rettigheder.
Pigen har fundet en brille med lyserød stel, en grå pudseklud, samt en sprayflaske med brillerens, og løber nærmest tilbage til ham.
Sådan skal det være.
Ikke lade sin mand vente for længe.
Hun sætter brillen på næsen, og stiller sig an med armene over kors. »Hvad syntes du..? Temmelig bøvet, ikke..?«
»Nej da… Du er præcis lige så dejlig som jeg forestillede mig,« roser han. »De klæder dig virkelig mægtig godt…«
»Syntes du virkelig..?« Hun smiler over hele fjæset, og stirre ivrigt da hun får øje på skærmbilledet. »Sådan gør jeg også med min veninde…«
»Øh, hvad..? Hvem..?« Han ser på de to små piger, der er fordybet i gensidig oralsex. »Gør du..?«
»Mmh,« nikker pigen. »Hun er mega sød…«
»Det… Det tror jeg gerne,« siger han med raspende stemme, der knækker over i en skinger tone, som han er alt for brunstig til selv at opfatte. »Slik… Slikker du og din veninde… Øh, hinanden..?«
»Ja da… Vi er helt glatbarberede begge to… Vi er altså ikke lebber, men det er mega dejligt alligevel,« fniser hun, og stiller sig helt hen til ham, med den lille hvide sprayflaske. »Jeg bliver så mega liderlig når hun slikker mig… Nogen gange sætter hun sig op på mit hoved, og så skal jeg slikke hendes numsehul vildt længe… Er det ikke kanon frækt..?«
Han mangler pludselig ord, og må bruge al sin vilje på ikke at kaste sig over tøsen, og voldtage hende brutalt og hensynsløst.
Han stirre mod computerskærmen, hvor en af de to piger kikker lige mod kameraet, samtidig med hun har tungen dybt oppe i sin venindes fisse.
Fantasien om at se Julie sådan, er langt tættere på end han kunne forestille sig.
Julie og ?
Så snart hun har sat sig tilbage på hans skød, vil han føre en hånd op under hendes nederdel, og ned i trussen, uanset om hun bryder sig om det eller ej.
Han har ret til at føle hende på fissen.
Hun tikker ham jo praktisk talt selv om det.
Der er sgu ikke noget der heder narrefisse.
Enten vil tøsen, eller også må hun tvinges.
»Gud hvor er de briller altså møg beskidte,« udbryder hun. »De trænger mindst til en kogevask…«
Han ler påtaget ad hendes lille dumme vittighed, og vender sig mod hende, men forstummer brat, da han glor lige ind i forstøveren til hendes sprayflaske, som hun holder ganske få centimeter fra hans ansigt.
Hun trykker hastigt knappen i bund nogle gange, og en tæt fugtig sky med ram lugt, får ham chokeret til at hive efter vejret, hvilket selvfølgelig er en helt naturlig reaktion, men ingenlunde nogen god ide.
Inden han når at tænke hvad der kan være sket, forsvinder hans hyggelige stue i et tæt omsluttende mørke.
Han fornemmer at nogen trækker ham over gulvet, og mærker noget blive presset mod hans næse, inden et sagte hvæs, efterfølges af samme intense stank, der minder ham om den slags maling, som kræver åndedrætsværn og udluftning.
Da han vågner ligger han på sin seng, med en dæmpet stille sjælfuld musik, strømmende ud fra hans DAB-radio til venstre på sengebordet.
Arme og ben er blevet fikseret til sengens hoved- og fodgærde med kraftige sorte plastikstrips.
»Hvad helvede..? Hvordan fanden..?« Han flår i stripsene, der blot skære smertefuldt i håndled og ankler, men ikke viser de mindste svaghedstegn, og hæver stemmen til en desperat råben: »Hvor helvede er du din elendige møg-tøs..?«
Kort efter bliver døren åbnet, og Julie kommer til syne.
Hun har en sort boldformet gag i munden, der er spændt fast med en sort læderrem, og er klædt i en stuepigeuniform af latex.
Han stirre på outfittet, der er komplet med både forklæde, kappe og underskørt.
Latex har aldrig sagt ham noget, og da slet ikke på små piger.
Næh, små piger skal enten gå i nuttede kjoler, eller fræk og forførende luder læder.
Latex er sgu for perverst for ham.
»Hvad fanden skal det her forestille..?« vil han vide.
Af gode grunde er hun ikke i stand til at svare, og sætter sig derfor stumt op på hans brystkasse, afmontere gaggen og bukker helt sammen, så hendes læber et kort øjeblik møder hans i et hastigt kys. »Åbn munden…«
Han beslutter at hoppe med på legen indtil videre, og da han gør som hun ønsker, samler hun en kæmpe spytklat, og fyre den ned i gabet på ham.
Pisse frækt.
Han gaber højt, og får endnu en stor slimer spytklat, som han med pervers nydelse, lader glide ned gennem halsen.
Så spytter hun på gaggen et par gange, så den ligefrem drypper med hendes savl, og putter den i munden på ham, mens hun ophidsende sensuelt slikker den del af bolden der rager ud mellem hans læber.
Han bilder sig ind, at kunne smage hendes barnlige sødme, og tænker det er noget af en drejning, i forehold til hvad han ellers havde tænkt sig. Han havde forestillet sig, at hvis hun ville gøre modstand, var det snare ham der skulle fiksere hende, og så ville han slikke hendes lille liderlige fisse til hun opgav at gøre modstand, og så ville han kraftedeme kneppe hende til hun fik orgasme, og skreg om at få endnu mere pik.
Hele planen havde pludselig ændret sig drastisk.
Lidt pervers med det outfit, men tøsens lille leg er sgu ganske spændende.
Han mærker buksen stramme godt til i skødet, og har sjældent følt sig så liderlig.
»Kloroform,« forklare hun triumferende. »Du tænker på hvordan du er havnet her, ikke sandt..?«
Han nikker og mærkes savlen løbe ned ad den ene kind.
»Min veninde har foræret mig en peberspray, når jeg nu insistere på at gå klædt som jeg nu engang gør… Jeg bilder mig nok ind, at jeg er stærkere end jeg rent faktisk er, så jeg kan egentlig godt forstå hendes bekymring… Det er sjældent folk giver mig mere end et kækt smil, eller en nedladende bemærkning, men jeg har måtte erkende, at det er sket et par gange, at jeg har følt mig en anelse utryg, men peberspray..? Det er vidst ikke lige min stil… Så var det at jeg fik den, når jeg selv skal sige det, geniale ide, også at have en lille flaske kloroform på mig, men ved du hvor besværligt det er at købe den slags…? Jo, der er da flere udenlandske hjemmesider, men man risikere jo at skidtet bliver stoppet i tolden, og så er man lige vidt… Næh, så er det mere sikkert at lave det selv… Det er ganske vist temmelig flygtig, og derfor svær at have med at gøre… Det er slet ikke så nem som man ser på film, men stadig uhyre effektiv, og så er det rimelig let at fremstille… Ja, så ligetil er det nu heller ikke, men selve bestanddelene, som acetone og klorin, kan enhver husmor faktisk købe i brugsen…«
»Mmmh..?« brummer han, og spekulere som en gal på, hvorfor pigebarnet pludselig taler så underligt, og ikke mindst hvad i alverden hun har tænk sig.
Hun fortolker selv på hans undrende grynten. »Ja… Jeg glemmer nogen gange hvor tung mange ting er, så du var skam ikke helt let at bakse op i sengen, men som du ser, lykkes det mig trods alt…«
Hun rækker over på hans sengebord, og fremdrager noget der har lagt skjult bag hans radio.
»Se hvad lille søde Julie har fundet, slemmer slemmer mand…« Hun viser ham den store fjerkræsaks, som hun må have fundet i køkkenet.
Han føler rædslen krybe op ad ryggen som store ækle kakerlakker.
Han vil spørge hvad hun skal bruge den til, men gaggen får hans stemme til at lyde som en fuld døvstum, der aldrig rigtig har lært at tale.
Hun ler, og hopper ud på gulvet igen.
Frygten stiger til nye og ukendte højder.
Uden at spørge, giver tøsen sig til at klippe hans ene bukseben op.
Han protestere med nyttesløse brumme-lyde, og forbander hendes sære adfærd.
Hans dyre bukser?
Det skal hun fandeme ikke slippe godt fra.
Så bliver det andet bukseben også klippet op, og derefter hans underbenklæder, og t-shirt. Selv strømperne bliver ødelagte, og da han er total nøgen, lægger hun saksen ved siden af radioen, og hopper så pludselig op på brystet af ham igen, at det for et øjeblik slår luften ud af ham.
Elendige møg tøs.
Hun kan bare vente til han slipper fri.
Han fnyser højt i vrede, men det bliver kun til en ucharmerende prusten gennem næsen.
»Kan den slemmer mand lide lille Julies gummi uniform..?« spørger hun, og spiller den lille generte pige, der næsten ikke tør gøre sig bemærket.
Han nikker ivrigt, hvilket mest er fordi det sikkert ikke vil være nogen god ide at ryste på hoved.
»Jeg bliver så mega liderlig, når jeg har gummitøj på,« forklare hun, og stemmer sin højre hånd mod skødet. »Er den slemmer mand dygtig til at slikke små piger mellem benene..?«
Den slags spørgsmål kan han sgu kun nikke ad.
»Har den slemmer slemmer mand slikket mange små piger, eller er lille søde Julie den allerførste..?«
Han slikkede sin niårige niece en gang, men èn sølle pige tæller vel ikke, så han trækker tvetydigt så meget på skuldrene, som fikseringen tillader.
Pernille havde ellers en skøn lille fisse, og så kunne hun sgu lide det.
Mand, de gange han har onaneret med hende i tankerne.
Fra radioen begynder Chicago at spille “If you leave me now”, og med et hop som kun helt unge friske ben kan gøre efter, lander Julie elegant på gulvet, skruer op for musikken, og begynder at danse sensuelt til de forførende toner, mens hun elegant sparker det meste af hans ødelagte tøj ind under sengen.
Han forventer så småt at hun vil begynde at strippe, men hun beholder alt det perverse tøj på, og danser blot videre. Hendes pur unge splejsede krop, er så inspirerende at beskue, at pikken savler af liderlighed, og han er for længst begyndt at forestille sig, hvor dejligt det bliver, at mærke hendes snævre fisse glide ned om den.
Han har glemt alt om sine maltrakterede klude, da hun vender ryggen til, og strutter lige så frækt med numsen, som var hun en professionel stripper i miniature udgave, mens hun vugger med hoften, og ganske langsomt stikker hænderne op under kjolen. Så vrikker hun frækt med bagdelen, og trækker i den elastiske sorte latextrusse, der kommer til syne som en bred udspændt elastik om hendes tynde ben.
Det er næsten totur ikke at kunne røre ved hende, men så snart han er fri, skal hun eddermame få pik i samtlige huller, og hun skal skrige af smerte, når han tager hendes mødom.
Det slår ham, at hun med denne opførsel, næppe kan have bevaret sin jomfruhinde.
Hun vender sig mod ham igen, og flirter frækt med det der uimodståelige lille-pige-smil, der på mange måder virker helt forkert sammen med denne bizarre kjole.
Han stirre på hendes små bryster, der er så faste, at de næsten ikke bevæger sig, men ligger som små gaver i den vulgære sorte latex uniform, og bare venter på hans kærlige hænder.
Med utilsløret længsel og frække løfter, kikker hun mod hans enorme rejsning, mens hun slikker sig provokerende om munden, og langsomt nærmer sig i takt til musikken.
Det er som en drøm.
En usandsynlig uopnåelig drøm, men det er alt sammen konkret og virkeligt.
Han stirre med maksimal erigeret pik mod hendes lille søde ansigt.
Hendes blanke grønne øjne er som en slanges, der er fikseret på et bytte.
Han kaster et flygtigt blik mod pigens latextrusse, der ligger som et stykke henkastet affald på gulvet, ved siden af et stykke af hans ene strømpe.
Den fjollede trusse er aldeles ligegyldig.
Dens tidligere indhold, er derimod en ganske anden sag.
Han kan næsten ikke vente med at se, hvad hun gemmer under kjolen.
Det store spørgsmål er ikke om hun har hår på fissen, for hun har jo allerede fortalt den er glatbarberet, men er den lige så sejlende våd som han forestiller sig, og er hun lige så klar til at blive slikket, som han er til at gøre det?
Hun er krøbet op i sengen, og mangler henved tyve centimeter, da hun mister tålmodigheden, griber brutalt om lemmet med højre hånd, og hensynsløst trækker sin våde tunge helt nede fra nosserne, op over skaftet, hvor hun et kort øjeblik må åbne grebet, for at lade tungen passere, og fortsætte videre op over glansen, som forestiller hun sig den er en stor tyk slikkepind.
Han brummer af fornøjelse, og må anstrenge sig for ikke at få udløsning med det samme.
Julie gentager samme bevægelse, men denne gang fra den ene side, og der efter fra den anden.
Den pige har sgu slikket pik før.
Ingen tvivl om det, og hold kæft hvor gør hun det godt.
Hun smiler frækt til ham. »Lille søde Julie elsker at sutte store stive pikke…«
Med blikket fæstnet til hans, tager hun den i munden uden at at blinke.
»Mmmm‚« nynner han skælvende.
Hun lader langsomt pikken glide helt ud igen. »Den slemme slemme mand skal komme i munden på lille søde Julie…«
»Mnnnnn…« Han gør intet forsøg på at holde udløsningen tilbage, og underlivet rammes af en voldsom krampe, da hun brutalt gnubber tungen mod undersiden af glansen, mens de pulserende sperm skud fyres af mod hendes gane og bagerste del af tungen.
Hendes læber er strammet til om skaftet, og hovedet går hastigt op og ned, mens hun suger kraftigt, som for at tvinge hver eneste fede dråbe sperm op fra hans nosser.
Han stønner og vrider sig så strippene skære dybe røde mærker i huden.
Stadigt med pikken langt inde i munden, sutter hun videre, og drikker hans skvulpende fede sperm, mens hun helt skamløst ser ham i øjnene.
Endelig lader hun slikkepinden glide ud mellem læberne, men hendes blik er skuffet og bebrejdende. »Det smagte mega dejligt, men det var desværre alt for hurtigt… Jeg håber så sandelig, at den slemmer mand kan få den flotte pikkermand op at stå igen, for lille søde Julie vil have meget mere pik…«
Han ruller forpustet med øjnene.
Han havde forestillet sig at rå-kneppe hendes liderlige barne-fisse, fra det øjeblik han så hende nede på bænken, men at hun nu selv tikker om pik er sgu frækt.
Igen kryber hun op på hans brystkasse, men rækker om bag ryggen, uden at fjerne sine livlige øjne fra hans, og holder nu om hans lem med begge hænder, mens hun stødt og langsomt kæler for pikken. »Lille søde Julie vil have den slemmer mands dejlig stive pikkermand op i sin lille stramme numse…«
Pigens lille hånd klemmer nu hårdt, mens den bevæger sig hastigt over skaftet, og han føler rejsningen atter begynder at indfinde sig.
Hun smiler over hele ansigtet. »Dejlig flot og stiv pikkermand du har slemmer mand… Lille søde Julie elsker store stive pikkermænd… Du skal også sprøjte i lille søde Julies numse, slemmer mand…«
Hun rykker nedefter, og stemmer imod madrassen med underbenene, mens hun får sig placeret som ønsket.
Han mærker modstanden fra den stramme ringmuskel, og at den udvider sig i takt med hun slækker på kræfterne der holder hende oppe.
Anusåbningen krænger sig modstræbende ned over det kraftigt svulmende hoved, der med et jag smutter indenfor.
»Aaaav,« jamre hun, og vrænger ansigt i smerte. »Den slemmer mands pikkemand er så stor og tyk, at det gør ondt i lille søde Julies numse…«
Hans medfølelse er på størrelse med et proton.
Hun suger underlæben ind mellem tænderne, og hendes øjenlåg sitre af ophidselse. »Lille søde Julies numse er beregnet til pik, så hun må bare finde sig i at det gør lidt ondt…«
Det ophidser ham ekstra meget, at se smerten i hendes unge fjæs.
Hun sætter sig med hele sin vægt. »Åh… Aav… Den store tykke pikkemand, river og flår i lille søde Julies snævre ringmuskel… Det gør så ondt… Så dejligt ondt… Åh ja, så dejligt ondt… Den særlige søde smerte, der fortæller lille søde Julie, at alle mænd har ret til at kneppe hende…«
Han er oppe.
Åh gud, han er helt oppe i hendes liderlige villige røv.
Hun ler. »Lille søde Julie vil sidde sådan lidt og mærke pikkemanden, mens hun minder sig selv om, at hun trods alt har det bedst som sexslave…«
Han ser hende i øjnene.
Det er som om de er forbundne, i et sært fælles perverst univers.
Af og til strammer hun ringmusklen til nederst om pikskaftet, og vender det hvide ud af øjnene i euforisk henrykkelse.
Han erindrer ikke, at have følt noget så frækt nogen sinde.
Hun letter sig en anelse, men kun for atter at sætte sig igen, og efter nogle få sekunder, gentager hun samme bevægelse. »Mmmh, ja…«
Et moderart begyndende ridt, der er prøvende og intenst, men så sætter hun langsomt tempoet i vejret, og efter et stykke tid, rider hun ham som en galop hest, og lader pikken banke langt op i røven, hver gang hun kaster sig ned mod ham.
»Åh… Ja… Knep mig slemmer mand… Knep lille søde Julies liderlige numse…«
Endnu en gang tømmer han sig i pigebarnet, og må reflektere over, at der nok ikke er megen saft og kraft tilbage til tøsens fisse.
Når han slipper fri, er det sgu hendes tur til at blive fikseret, og så kan hun ligge der splitter ragende nøgen og vente.
Vente til han er klar igen, og så skal hun kraftedeme få pik.
Hun fniser fornøjet, og letter bagdelen så hans slappe pik glider ud, hvorpå hun rykker længere op, så hun kommer til at sidde over hans brystkasse igen.
Han er i den grad blevet tilfredsstillet, og har brug for en pause, men alligevel håber han at tøsen vil fjerne gaggen, og sætte sig på hans ansigt, så han i det mindste kan smage hendes lille våde barberede fisse.
Som om hun har læst hans tanker, griber hun i kjolekanten.
Han ved, at nu gælder det endelig den afsløringen, som han så længe har set frem til.
Som et latex tæppe til et erotisk teater, løfter hun omsider sløret for dagens store solist forestilling, men af alle mulige scenarier, der alt for længe har gennemstrømmet hans overophedede hjerne, har han dog ikke ventet dette syn.
Mellem hendes ben står en lille stiv pik.
Barberet og aldeles hårløs, men en skide pik.
Først i dette rædselsfulde øjeblik, forstår han at hun ikke er en pige.
I hvert tilfælde ikke hvad normale mennesker forstår ved piger.
Det er som hans lem er blevet degraderet til et punkteret badedyr.
Han vil råbe op, men hans vrede bliver atter til en ubegribelig grød af ord.
Hun er en dreng.
En skide dreng.
Hvordan kunne han være så dum.
Hun har for helvede da patter og al ting.
Sikke et misfoster.
Hun rækker ned mod spændet der holder gaggen på plads.
»Slemmer slemmer mand… Nu vil det ikke være særlig smart af dig at råbe op…« Med et par fingre, holder hun om punktet der låser nakkeremmen. »Det eneste du opnår, er bare at gøre mig alvorlig vred, og jeg vil minde dig om, at jeg stadig har den skarpe skarpe saks…» Hun slipper læderremmen, griber fjerkræsaksen og peger mod hans adamsæble. »Desuden ved jeg helt præcis hvor stemmebåndet befinder sig, og kan med et snuptag bortoperere vocalis funibus, inden du når at sige ret meget andet end av, men så er det til gengæld også definitivt slut med vokale ytringer… Jeg kan ikke love det bliver smertefrit med denne saks, men jeg skal til gengæld gøre det så hurtigt jeg kan… Naboerne vil måske stoppe op, og mene de har hørt en eller anden idiot råbe op, men det er jo nok ikke første gang, nogen har gjort det fra en af disse lejligheder, og folk har i almindelighed ikke tendens til at blande sig, så hverdagen vil såmænd bare fortsætte som før… Undtagen lige her i lejligheden selvfølgelig…« Hun udstøder et højt fnis.

Hans ansigtskulør er forsvundet, og sveden sprunget frem på panden.
»Jeg syntes du skal vide, og jeg har absolut ingen grund til at lyve… Det er ikke min hensigt at øge fysisk skade på dig over hoved, men begynder du at skabe dig, har jeg også set din flotte knivblok ude i køkkenet, og skønt jeg vil gøre hvad jeg kan, for at undgå de større arterier, kan det alligevel let blive noget være svineri, men jeg tror ikke at nogen af os vil bryde sig om det skal komme så langt…«
Hun lægger saksen tilbage på sengebordet, åbner spændet og fjerner gummibolden fra hans mund.
»Hvem i helvede er du..?«
»Jeg èr skam Julie,« bedyre hun med et såret smil. »Der står ganske vidst noget andet på min dåbsattest, og mere behøver du ikke at vide…«
»Hvorfor fanden ser du sådan ud..?«
»Mener du min uniform..? Den er lækker, ikke sandt..? Jeg elsker som sagt gummitøj, og går sjældent i andet, men verden er desværre endnu ikke parat til at møde gummi fetichister som mig…«
»Jeg mener hvorfor i helvede ser du ud som en skide trans..?«
»Hvis ikke du er i stand til selv at regne det ud, så er det fordi jeg èr en skide trans… Menneskets evolution er kommet lang på mange områder, men flertallet har stadig travlt med at fordømme små minoriteter, der stikker en smugle ud… Folk som mig må derfor leve i det skjulte, og nøjes med at komme i lukkede klubber, hvis ikke vi vil risikere voldelige overfald… Hvor mange klubber tror du lige der lukker dørene op for en tolvårig pik-syg gummi-transvestit..?«
Hans øjne flakker som forsøger de at finde et svar, eller bare et nogenlunde begavet spørgsmål.
»Nåh, men jeg er som jeg er, og historisk set kan jeg godt betro dig, at man aldrig har stødt på en pige som mig…«
Han rynker misbilligende panden.
Den sindssyge vandskabning, påstår ligefrem at hun er noget særlig?
»Jeg forstår godt at du er forvirret, men jeg er vitterlig et særtilfælde…«
»Men… Men hvad fanden vil du mig..?« Hans stemme er hæs og skælvende, og hans tanker vender konstant tilbage til saksen, og de særdeles skarpe knive i køkkenet.
»Der er et gammelt ordsprog der siger, at der ingen regler er uden undtagelser, og som du allerede har oplevet, er lille søde Julie en sådan undtagelse, men jeg er ikke blot en liderlig trans, jeg er også en lille ubetydelig promille i den store statistik, der omend ikke ligefrem ændre på de samlede videnskabelige data, men i det mindste føjer et lille mikroskopisk stænk af kulør til dem… Lige i dette øjeblik føler du dig sikkert ikke så heldig, men jeg er sikker på, at det vil ændre sig i det lange løb, og du måske ligefrem med tiden vil opfatte mig som din lille frelsende engel…« Hun ler højt, som om hun finder det hele ustyrlig morsomt.
»Slip mig så fri, din lille psykopat…«
»Men slemmer mand dog… Nu gik det ellers lige så godt… Jeg er skam ikke psykopat, for hvis jeg var det, ville jeg først fjerne dine stemmelæber, og så med største fornøjelse klippe samtlige dine ti fingre af, og måske også dine tæer, og først derefter dine kønsorganer… Og så ville jeg endda kun lige være begyndt…« Hun illustrere hvorledes, ved igen at gribe fjerkræsaksen, og klippe i luften mindre end ti centimeter fra hans øjne.
Aldrig har den modbydelige fjerkræsaks lydt så hæslig i hans øre. »Næh-nej… Lille søde Julie er ganske vidst en meget speciel pige, men hun er ikke pervers på den måde… Jeg undgår helst blodsudgydelser, og bryder mig ikke om at se folk lide… Undtagen hvis det altså er nødvendigt selvfølgelig… Desuden er jeg heller ikke sikker på, at du vil kunne tåle et så omfattende blodtab… Nej, min virkelige forskellighed ligger langt dybere, og her taler jeg ikke om mit oprindelige køn, og lysten til at lege tøs, der jo nok er den mest iøjnefaldende, men om noget åndeligt substantielt, som jeg tvivler på du vil fatte eller acceptere… Du ville have lettere ved at tro, at min spæde barndoms næring, udelukkende bestod af sperm, som jeg diede ved at sutte pik på samtlige mænd i min familie…«
»Hvad helvede fabler du om..?« Han glor stumt, og kan næsten ikke processere den feminine møgunges ord udgydelser.
»I en verden, hvor folk er villige til at hoppe på den ene mere absurde konspirationsteori efter den anden, ved man selvfølgelig ikke, men lad os nøjes med at sige, at jeg kender til ting, som mine jævnaldrende endnu ikke har skuet et diffust omrids af…«
»Hvad fanden..?«
»De fleste af mine jævnaldrende, og endda meget yngre børn, har visselig erotiske fantasier, og prøver også deres grænser af… Det er kun så naturligt, og en del af deres udvikling som seksuelle væsner… Problemet er bare, at børns følelsesliv er meget skrøbelig, og allerede længe før de aner hvad deres forældre taler om, er de blevet tudet ørerne fulde med, hvad der er rigtig og hvad der er forkert… Sex er som en religion, og er man ikke rettroende, risikere man at blive ekskluderet, hvilket oftest er i direkte modstrid med, hvad pornoindustrien byder på… Er der noget at sige til, at staklerne bliver forvirret..?«
Den plaprende infame lille lort kan bare vente sig.
»Så er der de slemmer slemmer mænd, og nogle få kvinder, der ikke fatter en hujende fis af noget som helst, og derfor er så galt afmarcheret, at de tror de gør børnene en tjeneste, ved at “lærer” dem om sexlivets glæder, ved at kneppe dem, eller det der er værre… Enten fatter de ikke hvad de gør, eller også bekymre det dem ikke, og det er præcis hvad vi to skal prøve at finde ud af…«
»Slip mig så fri… Nu… Lige med det samme…« Han må bide sig selv i tungen, for ikke at sige noget, der kan gøre den lille psykopat så vred, at hun får lyst til at lege med saksen.
»Slemmer slemmer mand… Det kan slet ikke komme på tale,« siger hun roligt. »Det er i det hele taget mig en gåde, at du virkelig kan finde på at stille krav, når man tænker på hvilke situation du befinder dig i… Nok er lille søde Julie umådelig glad for pik, men jeg tror ikke på at du har lyst til at kneppe mig igen, og så er det vidst bedst du bliver liggende der… Nej, først skal vi to lige have os en alvorlig snak… Jeg kikkede nemlig lidt nærmere på din computer mens du sov… Man skal passe på hvem man viser sine koder… Det var jo kun de mest uskyldige billeder du viste mig tidligere… Sikke mange slemmer slemmer billeder og film du har… Fy-ha dog… Hvor mange uskyldige børn har du selv forulempet..?«
»Jeg har sgu ikke forulempet nogen,« stønner han. »Og slip mig så fri for helvede…«
»Jeg ved godt, at jeg ikke er et rigtig offer, men det kunne du jo ikke vide, da du inviterede mig… Er du virkelig så indskrænket..? Normalt bryder små tolvårige piger sig altså ikke om, at blive over begramset af slemmer slemmer mænd…«
Det selvretfærdige lille møgdyr kan bare vente sig, tænker han, og er revnende ligeglad med, om hun skulle eje så megen clairvoyance, at hun faktisk var i stand til at læse de tanker han har om hende.
»Når jeg er sammen med en mand eller kvinde, er det først og fremmest med min accept, og skønt jeg elsker en fast hånd eller en ridepisk i ny og næ, så er både de og jeg helt enige, og ved det er en leg vi begge skal nyde… Jeg er bund pervers, og hvad jeg selv ville kalde en trans-nymfoman, med svær afhængighed af både pik og fisse… Jeg er sikker på at diverse psykologer og adfærdsterapeuter vil juble, hvis de fik fingre i mig, men begge mine forældre acceptere mig og mine lyster… Det er sådan jeg er, og det skammer jeg mig ikke over… Det er mig selv der har valgt at leve således, men jeg er bare èn lille liderlig undtagelse, blandt de mange tusinder, eller måske ligefrem millioner, der ikke syntes sex er lækkert med slemmer slemmer mænd, så fortæl lille søde Julie, hvem den lille nøgne pige i “privat-mappen” på din computer er..? Hende du siger ikke er noget særlig..?«
»Min niece for helvede…«
»Din niece..? Nej dog..? Hvor gammel er hun..? Otte- ni år..?«
»Ni… Hun var ni…«
»Men slemmer mand dog… Hvad hedder hun..?«
»Pernille for helvede…«
»Er hun sød..?«
»Hvad fanden tror du..?«
»Hvad gjorde du ved hende..? Kneppede du hende..?«
»Nej,« siger han stille, og føler det er forbandet vanskelig at tale om.
»Hvad så..? Jeg tror ikke på du kun har taget billeder af hende… Fik du hende til at sutte din pik..?«
»Nej,« han undviger hendes blik og fjogede overlegne smil.
»Men du lokkede hende til at lege nøgenmodel… Kunne hun lide det..?«
»Ja for fanden…«
»Du slikkede hendes fisse,« udbryder hun pludselig, og med samme begejstring, som havde hun netop klaret finalespørgsmålet i Hvem vil være millionær. »Du blev så liderlig af at se på søde lille nøgne Pernille, at du bare måtte slikke hendes lille søde barne-fisse..? Var det dejligt..? Kunne hun lide det..?«
»Gu kunne hun det… Hun var skruphamrende liderlig, og ville have mere, men, men…«
»Og så suttede hun den af på dig..?«
»Nej… Jeg… Jeg…«
»Turde du ikke, slemmer mand..? Hun ville jo gerne..?«
»Jo, men…«
»Blev hun ked af det, fordi hun ikke måtte sutte onkels flotte stive tissemand..?«
»Det ved jeg ikke for helvede… Jeg turde ikke på grund af… På grund at hendes…«
»På grund af hendes forældre..?«
»Ja for helvede… Hendes skide forældre…«
»Det var sørme en skam… Jeg er sikker på at hun ville have elsket at sutte pik… Tror du ikke..?«
»Jo for helvede…«
»Sperm er noget af det lækreste jeg ved… Pernille ville helt sikkert have elsket det lige så meget… Du kan give mig hendes telefonnummer, så skal jeg nok overtale hende… Vil det ikke være super dejligt..?«
»Jo for helvede… Jo…«
»Så kan jeg slikke hendes dejlige lille fisse og numsehul imens hun guffer din pik, og lære hende at små frække tøser altid sluger klatten, når de får lov til at nyde smagen af pik…«
»Ja… Ja for fanden…«
»Din slemmer slemmer mand… Din egen søde lille niece..? Ved du slet ikke hvor forkert det er..? Ved du heller ikke, at hver eneste gang du downloader billeder med små piger, eller perverse film, hvor de bliver misbrugt, så forulemper du de børn du kikker på..?«
»Så siger vi det… Hvad helvede vil du med mig..?«
»Hvad jeg vil..? Jo, ser du… Et øjeblik, overvejede jeg faktisk at kastrere dig, men som før nævnt, bryder jeg mig ikke om at se blod, og der er heldigvis et alternativ… Det hele er næsten overstået, men først skal du lige sutte den af på mig, som tak for de udløsninger jeg gav dig for lidt siden…«
»Hvad..? Gu vil jeg da ej…«
»Men slemmer mand dog… Det bliver du altså nød til, for lille søde Julie er liderlig, og det er kun rimeligt af dig, for vil man nyde må man også yde… Jeg ved godt du er temmelig skuffet, over ikke at skulle slikke en lille barne-fisse, men hvis du hellere vil kastreres, så fikser vi da bare det lille problem på den måde…« Hun viser ham saksens blade så tæt på hans øjne, at de røre ved vipperne, og får reflekserne til at flimre med øjenlågene. »Har den slemmer mand noget sprit eller vodka til at desinficere med, eller skal vi bare tage chancen, og håbe på at undgå en infektion..?«
»Ne… Nej,« siger han med tydelig gråd i stemmen.
»Nej hvad..?« spørger hun drillende.
»Jeg… Jeg skal nok…«
»Godt, så sutter den slemmer slemmer mand på lille søde Julies stive tissemand, og når han har spist alt hendes dejlige pige-creme, så ringer vi til den rare politimand…«
»Nej, ikke politiet… Jeg har penge… Hvad siger du..? Hvor meget vil du have..?«
»Lille søde Julie vil da ikke have penge… Næh, hun vil langt hellere have retfærdighed og søde drenge og pigeveninder, der ikke er bange for store slemmer slemmer mænd…«
I tankerne leder han desperat efter en udvej, men de er alle ensrettede i den helt forkerte retning.
»Nu ved jeg ikke hvor meget den slemmer mand kender til den menneskelige anatomi, men lige her sidder kæbemusklerne,« siger hun med let munter stemme, og illustrere det ved at prikke til ham med pegefingrene. »Med blot et lille veludført stik med en spids genstand, vil musklen blive helt slap og ubrugelig, og det mest pudsige er, at det kun er nødvendig at destruere musklen den ene side… Det vil med andre ord, ikke være særlig pænt af den slemmer mand, at bide i lille søde Julies pige-pik..?« Hun smiler sødt til ham, og demonstrere saksen igen, ved at klippe en lille tot hår af hans hoved.
Han aner ikke om det er rigtigt hvad hun siger, men han er så bange for dette lille monster, at han på ingen måder har tænkt sig, at finde ud at om påstanden passer.
»Åh-jo… Det vil selvfølgelig gøre ondt på lille søde Julie,« fortsætter hun lystigt, og med et åndssvagt smil. »Men den slemmer mand vil jo stadig være bundet, og lille søde Julie har stadig den fine saks, og så ved hun også hvor alle de flotte knive står… Et grimmer grimmer syn for den rare politimand, og dem der skal vaske alt det grimmer grimmer blod af, og samle den slemmer mands mange fingere og tissemand op fra gulvet…«
Han synker en klump.
»Ved du hvad slemmer mand..? Jeg tror slet ikke du vil ende dit liv, med lille søde Julies afbidte tissemand i munden, og med alle de mange spændende film og billeder fremme på computeren… Vel..? Det ville da være synd og skam… Du skal kun tænke på dig selv, slemmer mand… Lille søde Julie kan bare få en lille operation, og blive en rigtig pige, med en dejlig lille stram kneppe fisse…«
Han forstår hvad hun siger, men fatter ikke hendes modenhed og i den grad skræmmende opførsel.
»Syntes den slemmer mand så ikke, at det vil være meget bedre, hvis han kan hygge sig med at spille sin flotte store stive pik inde i fængslet, og glæde sig over han faktisk har noget at spille på, mens han tænker på lille søde Julies stramme numse og villige sutte mund..?«
Han tier, og selvom han ryster som et helt mandolinorkester på overarbejde, er han alligevel passiv som en gravhøj.
»Tænk på alle de mange virkelige slemmer slæmmer mænd, med store store muskler og tatoveringer, der så gerne vil lære den lille slemmer mand at være en tøs, og hvordan han skal sutte alle deres mange dejlige stive pikke…« Hun smiler sødt, og kaster igen et blik på fjerkræsaksen. »Hvad vælger den slemmer mand..? Skal lille søde Julie klippe pikkemanden af den slemmer mand..?«
»N… N… Nej,« stammer han hulkende.
»Vil den slemmer mand så sutte lille søde Julies pige-pik..?« Hun griber om bag rykken, og finder hans indskrumpede lem.
Hans hjerte hamre i brystet, og et øjeblik tror han vitterlig, at de skarpe blade på saksen, er det sidste hans lem vil føle. Han fyldes med en kvalmende rædsel, der ikke ligner noget, han før har været i nærheden af at opleve.
»Vil du smage min lille pige-pik..?« spørger hun igen, og lægger hoved på sned, som en lille genert pige, der faktisk er ved sine fulde fem.
»J… Ja… Ja for helvede…«
Hun lægger saksen fra sig på hovedpuden, hvor han stadig kan se den, rejser sig en smule op på knæene, og vipper sin stive savlende pik ned i munden på ham.
Han har brækfornemmelse, men frygter hvad den sindssyge fimsede bøssekarl kan finde på, og tør simpelthen ikke andet end gøre som det sære væsen ønsker.
Den lille ækle pik har vokset sig stiv, og smager ganske forfærdelig af noget let saltet, som han slet ikke vil tænke på hvad kan være, men han sutter, i håb om at undgå alternativet.
Monsteret vugger kælent med underlivet, og stønner som en rigtig tøs.
»Åh din slemmer mand… Det er så dejligt… Kan du lide smagen af lille sød Julies pige-pik..?« Hun letter sig så den hopper ud.
»Ja,« lyver han. »Ja for helvede…«
»Jeg syntes det er lidt synd for den slemmer mand, at han slet ikke fik lov til at slikke den lille fisse som han havde håbet på,« ler hun som har hun fået århundredets bedste påfund. »Hvad siger den slemmer mand til at slikke lille søde Julies numsehul i stedet..? Nogle transvestitter kalder den ligefrem for røv-fissen… Ville det ikke være super frækt..?«
Han overvejer risikoen, ved at fortælle han hellere vil drikke af en toiletkumme på hovedbanegården, men ved det ikke vil føre til noget positivt.
»Lille søde Julie syntes at røv-fisse lyder så grim, og selvom Julies lille stramme numsehul først og fremmest er beregnet til pik, så bliver den jo ikke til en fisse af den grund, vel..?« Hun griner, og mener åbenbart at hun er ustyrlig morsom.
Han finder hendes humor lige så opløftende, som hvis en arrig elefant havde sparket ham i nosserne.
Hun rejser sig op, drejer omkring, og sætter sig på hans hoved, så røvhullet mases mod hans mund. »Slik så lille søde Julies liderlige numsehul slemmer mand…«

Han stikker tungen op i hendes endetarm, og mærker noget flydende løbe ned i munden. Et øjeblik er der ved at gå panik i ham, og det bliver kun en anelse bedre, da han indser hun ikke har tynd mave, men det bare er hans egen sperm.
Fy for helvede.
Han synker det, bore atter tungen dybt op i endetarmen, og har sjældent længtes så meget efter at børste tænder.
»Ja, sådan slemmer mand… Brug din frække tunge… Det er så dejligt… Bliv ved… Helt op med tungen… Ligesom i lille Pernilles barne-fisse…«
Det lede skadedyr begynder at masturbere sin lille elendige møg-pik, og bliver siddende mens hun gnider røven mod hans ansigt.
Da hans stakkels tunge næsten ikke magter at bevæge sig mere, og det føles som om han har slikket en rulle groft sandpapir i adskillige timer, letter svinet langt om længe røven, og lader ham slippe for den ulækre ydmygelse.
»Husk, at den slemmer mand har lovet, at sutte lille søde Julies pige-pik til udløsning…« Hun drejer omkring, og stikker pikken i munden på ham igen.
Hvilke hæslig ydmygelse.
»Det kan du sagtens gøre meget bedre…« Hun lyder skuffet, og begynder at kneppe hans mund. »Kom nu slemmer mand… Sut godt på pikhoved… Mmh, ja… Lige der… Skønt… Du kan jo godt lide det slemmer mand…«
Et øjeblik er han ret så indigneret over hun har fået den opfattelse, men hvad kunne monsteret ikke finde på, hvis hun fattede sandheden, og hans store foragt for drenge?
»Nu… Nu går den på mig,« når hun lige at stønne, inden han til sin rædsel mærker pikken pulsere.
Snart efter sprøjter det ækle varme snot op mod ganen, og flyder ud over tungen.
Han må gøre tre forsøg, inden det lykkes ham at synke, og er meget tæt på at kaste op, da han føler klatten glide gennem spiserøret, med den overbevisning, at den ulækre masse lige så godt kunne have bestået af blendede regnorme.
»Dygtig, slemmer mand,« roser hun. »Nu skal den slemmer mand bare beholde Julies lille tissetrold i munden, til hun også har tisset…«
Han er meget tæt på at bide hendes elendige “hudorm” af, men så visualisere hans overlevelsesinstinkt, en række skræmmende billeder af blod og lemlæstelse, der øjeblikkelig forvandler ham til et lille skræmt barn.
Julie bevæger sløvt underlivet nogle få centimeter frem og tilbage, mens hun ser ham i øjnene, med noget hun muligvis selv mener er et frækt glimt, men i hans opfattelse, ligner overlegen ondskab i yderste potens.
Så strømmer hendes ulækre varme pis ud i munden på ham, og for ikke at drukne, eller fornærme det lille møgsvin, ser han sig nødsaget til at drikke.
Ikke for at glæde den hæslige pige-imitator, men fordi han helst vil bevare alle sine lemmer intakte.
Smagen er endnu være end han havde forestillet sig, og han må kæmpe både med at følge med, og sin trang til at kaste op.
Han når punktet, hvor han er nød til at kapitulere, og med en panisk hosten, skyder en geyser af pis op fra munden på ham, som når man tænder en luft fyldt vandfontæne, der har stået stille vinteren over.
Det meste plasker ned i ansigtet på ham selv, og på hans hovedpude, men han er så heldig, også at sprøjte ud over hendes mave og underliv.
Desværre ser det bare ud til at more hende, men med nogle små strint, er hun endelig blevet færdig, og trækker sig tilbage. »Det var dygtigt… Nu er det lille søde Julies tur…«
Han har ikke lyst til at svare, eller for den sags skyld noget som helst andet, end at krybe i et dybt hul, og aldrig komme op igen.
Hun lægger sig tilrette mellem hans ben, tager pikken i munden, og patter roligt og vedvarende, som er det en kæmpe narresut, men uanset hvor meget hun anstrenger sig, forbliver dens tilstand lige så slatten som et stykke kogt flæsk.
Hun holder om den med højre hånds pege- og langfinger, og slipper den med munden, mens hun ser skuffet op mod ham. »Hvis den slemmer mands pikkermand ikke kan blive stiv igen, eller sprøjte med lækker sperm, kan han vel tisse lidt for søde lille Julie..?«
Han må have hørt forkert.
»Lille søde Julie er tørstig… Tis mig i munden slemmer mand…«
Den var sgu god nok.
Møgspanden ville sgu drikke pis.
Det burde selvfølgelig være indlysende, men desværre ikke helt så sjovt, som hvis det var hende der lå bundet, og ham der bestemte.
Der går lidt inden han kan slappe af i blæren, men så strømmer det også fra ham.
Julie sutter løs som var den en sutteflaske, og drikker samtidigt højlydt hans varme pis med største velbehag.
»Tak slemmer mand…« Hun holder sig dannet for munden og undslipper et lille diskret bøvs. »Det var meget bedre end cola…«
Hun sætter sig halvt op i sengen, og bukker sig ned for at kysse ham på kinden, inden hun vipper benene ud på gulvet, og rejser sig op. »Hvad er adgangskoden til din mobiltelefon..?«
Viljeløs giver han den fra sig.
Den særegne transvestit tøs blinker smilende med sit ene øje, og forsvinder ud af soveværelset, for kort efter at vende tilbage med en fugtig klud, hun åbenbart har fundet på toilettet.
Stadig fikseret til sengen, ser han hende tørre de flader af, som hun har berørt.
»Jeg beklager at det må være sådan, for jeg er sikker på at vi to ville kunne få mange dejlige timer sammen… Jeg har virkelig nyt din skønne pik, men en hver handling har også sine konsekvenser… Jeg tror og håber du har lært noget vigtigt her i dag, og tro mig når jeg siger, at jeg vil holde øje med dig i fremtiden…«
Hun forlader soveværelset, og han kan høre hende rumstere i stuen et stykke tid.

Julie løsner lynlåsen i ryggen, og krænger sin svedige uniform af.
For at få lidt luft, og samtidig dampe af, går hun nøgen omkring og rytter det op hun mener at have været i kontakt med. Sodavandsdåsen hun har drukket af, bliver tømt i køkkenvasken, og kommer i tasken med gummiuniformen. Da hun er færdig, sætter hun sig ved computeren, og får den indskydelse at kikke i hans skrivebordsskuffe. Mellem forskellige kabler, brugervejledninger, en halv pose Piratos lakrids, og ligegyldige gamle postkort, finder hun også tre USB-nøgler. Den første er tom, og den næste indeholder en e-mail udveksling mellem en tv-kanaludbyder og Anton Hansen, omhandlende en manglende betaling de tilsyneladende er uenige om størrelsen af, men den tredje nøgle syntes der imidlertid at være held ved.
Der et tale om toogtredive e-mail adresser, hvoriblandt Julie genkender et par af navnene fra nogle af mapperne med pornofilmene.
Hun kunne gøre det en del lettere for efterforskerne, ved at lægge den tilbage i skuffen, men får en indskydelse hun beslutter sig til at tænke nærmere over, og putter den i stedet i en af lommerne på sin jakke.
De IT-professionelle vil alligevel kunne finde samme adresser på computeren.
Hun finder et tomt tekstdokument, og klikker på det for at se hvilke program der åbner det, og opretter derpå et nyt dokument under overmenuen: Arkiv.
Hun vil ikke skrive en lang roman, men nøjes blot med en enkelt linje.

Spørg niece Pernille, hvordan det var at blive slikket i fissen.

Hun gemmer dokumentet på skrivebordet med titlen: Niece Pernille, og ved det er tilstrækkeligt til at gøre rette IT-nørd nysgerrig.
Under systemindstillinger, finder hun skrivebord og skærmskåner, og er taknemlig for styresystemets logiske opbygning, der ubesværet tillader hende at tilføje en af mapperne med nogle af de groveste pornobilleder, og skifte dem hvert femte sekund. Nu vil computeren vise samtlige billeder i mappen som et uendeligt sideshow, til en eller anden afbryder den. Det er ikke fordi hun ikke har brillerne på, at hun må tørre fugt fra øjnene, og et forbigående momentant sekund frister fjerkræsaksen alligevel en smugle, men hun ved også den aldrig var kommet på tale som et hævnvåben.
Hun brød sig vitterlig ikke om at se blod, og kunne aldrig bevidst påføre andre smerte.
Anton havde imidlertid ædt hendes lille skuespil råt, hvilket man naturligvis er tilbøjelighed til, når man frygter for sit liv og førlighed, og selvom han skulle have gennemskuet det lille blufnummer, ville han alligevel have tabt slaget i sidste ende. At det gik som det gjorde, vil dog øge sandsynligheden for, at han tænker sig grundig om, inden han lader drifterne løbe af med sig næste gang.

Godt hjulpet på vej af myndighederne selvfølgelig.
Hun tørre tastaturet af med kluden, og klæder sig på i det tøj hun var ankommet i. Det lange hår er ganske vidst ægte, det sagde de i hvert tilfælde i forretningen med parykker, og selvom det nok skulle være muligt at finde et løsrevet hår, og ved et mindre mirakel finde frem til samme forretning, vil det næppe være sandsynlig, at politiets efterforskning vil ulejlige sig med at gå så langt, og hvorfor skulle de også det? Hvad havde hun gjort, udover at fiksere fyren til sin seng og tilkaldt politiet? Skulle retssystemet så iværksætte et opsøgende arbejde, for at finde frem til hvem der havde givet dem en hånd, når også de var ramt af nedskæringer og underbemanding? Hun kan ikke forestille sig andet, end at de har rigeligt i mandens computer, og når den først er blevet endevendt på alle leder og kanter, er der nok også en lille Pernille, der pludselig husker et og andet hun har gået og gemt på, men derfor er der jo ingen grund til ligefrem at servere sig selv på et sølvfad, med fingeraftryk og tydelig DNA-materiale.
Hun tænder hans stereoanlæg og sætter volumen på en passende styrke, til at man kan høre det, men det ikke vil genere naboerne. Hun griber hans mobil fra en bogreol, og konstatere, at den kode han gav hende virker som den skal. Det sidste hun foretager sig i mandens stue, er at tørre anlæggets knapper af, samt lige stikke hoved ind i soveværelset en sidste gang, og apropos DNA, slår det hende at den urin fugtige hovedpude lige må vendes, så den ikke ligefrem skriger efter at blive testet.
»Jeg syntes ikke du skal nævne for meget om mig, for det vil sikkert bare more den rare politimand, om du fortalte at du var blevet overrumplet af en tolvårig transvestit… Hvad med… Du traf den her labre kvinde i parken forleden dag… Et rigtig lækkert skår… Først i trediverne… Ja, du kan jo prøve at beskrive mig som trediveårig, og med fisse i stedet for pige-pik… Du charmerede hende med din mandighed, og inviterede hende til at kikke forbi… I havde en lille bondage-leg kørende, da hun uheldigvis opdagede hvad du havde liggende på computeren… Ja, du kan vel selv bruge din fantasi..?«

Han nikker stump og desillusioneret.
»I øvrigt tror jeg det vil være en rigtig dum ide at råbe på naboerne, for jeg tvivler på de kan undgå at se det lille uartige slideshow, der løber i ring på din computer… Nu kender jeg ikke dine naboer, eller har den ringeste ide om, hvad de kan finde på når de ser dig sådan… Det er jo ikke sikkert de får øje på saksen, og det er heller ikke sikkert de har lyst til at klippe noget af den slemmer mand, men ærlig talt… Tør den slemmer slemmer mand tage den chance..? « Hun blinker med sit ene øje. »Vær lidt tålmodig… Der kommer snart nogen og slipper dig fri…«
Han har fugtige øjne, men hun skønner det nok snare skyldes selvmedlidenhed, end sympati for de unge ofre.
Så føler hun på lommen i sin røde lak frakke, for at konstatere at den stjålne USB stadig er der, og forlader lejligheden, med den ulåste dør stående på klem.

Da hun når stoppestedet, åbner hun hans telefon, og trykker: 1-1-2.
En venlig formel kvinde på alarmcentralen svare, og med en stemme der er tvungent ned i et noget dybere leje, end hvor den normalt ligger, spørger hun lettere oprevet: »Er det politiet..? Min nabo har lige voldtaget en lille uskyldig pige… Og så alt det blod… Det er helt forfærdeligt… Jeg så hende løbe grædende derfra… Der foregår altså noget virkelig sygt inde hos den perverse mand…«
I fuld overbevisning om den lille forhastede historie, hurtigt vil sende en lille delegation af politifolk ud, for at opklare hvad der ligger bag hendes forvrøvlede opkald, giver hun Antons adresse til kvinden, og dumper telefonen gennem risten til en regnvandsbrønd, idet hun hopper på bussen.

En slemmer slemmer mand
I alt: 3.5 ud af 5 - fra i alt 11 stemmer

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.