BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En dag kom Tove og sagde, at hun havde en veninde der solgte sexartikler og sexet undertøj til piger, hun foreslog at vi holdt et party her hos mig, for hun havde ikke mulighed derhjemme.

”Jo, det kan vi da sagtens, hvis du har nogle veninder der vil deltage, så finder jeg også et par stykker.” ”Hvornår skal vi arrangere det til?”  

SEX I DAG?

Arrangementet skulle så afholdes fredag aften om 14 dage, og da aftenen oprandt kom der 9 unge kvinder, som havde lyst til at se på undertøj m.m.

Først var der demonstration af undertrøjer og trusser i alle farver og størrelser, Tove og jeg havde bestemt at servere noget vin og snaks og det faldt i god jord.  Derefter var der kaffebord. Da kaffebordet var færdigt kom der en kuffert mere frem, det viste sig at være SEXLEGETØJ i mange farver og faconer.  Med og uden bevægelse, og med og uden ledning, faste, med batteri, eller til opladning. Lidt for enhver

Først kom en giga stor en på bordet, så stor at kvinderne blev helt bange for den og nægtede at deres fisser var store nok til at den kunne komme ind i dem.  Det var selvfølgelig bare for at få gang i snakken.

Damerne var først forbeholdne og fniste, men snart gik dildoerne på omgang og der blev diskuteret hvordan det ville føles, og hvordan de passede, Damen som demonstrerede, tog det helt roligt, hun var vant til at opstarten var lidt akavet. Og ingen rigtig ville gå forrest. Men efterhånden blev stemningen lidt mere afslappet og snakken tog fart.

En af dildoerne havde en mærkelig facon, så en af pigerne spurgte om,  hvad den var til. Damen som havde varerne med fandt de øvrige i serien frem og forklarede, at det var sådan en hunds pik så ud, når den var erigeret inde i tæven. Flere af pigerne vidste det godt, men ville ikke blamere sig for de andre i flokken, som kunne finde på at blive forargede.  Hundepikken gik på omgang og damerne fniste og tog den med 2 fingre , som om den var ægte, for at vise at det ikke var noget de kunne acceptere.

Nu blev der uddelt bestillingslister, så damerne kunne skrive på, hvad de ønskede at købe, og sedlerne blev afleveret i en kuvert med købers navn på, uden at andre kunne se hvad hver især havde bestilt. Så ville varerne blive leveret senere.

En uge senere var varerne klar og kunne afhentes her hos mig.  Sælgeren fortalte at godt nok fniste Nogle af kvinderne over hundepik attrappen, men halvdelen af kvinderne havde bestilt en alligevel.

 Kvinderne dukkede nu op lidt efter lidt, og de fleste havde tid til en snak, efter at have kontrolleret at posen indeholdt det de havde bestilt. Dog uden at vise hvad det var. 

Eva en pæn slang og veltrænet pige på ca. 40 år, som boede lidt herfra, kom også for at hente sin bestilling. Eva var en meget tilbageholdende pige, som boede sammen med sin skønne hund, en langhåret Weimaraner, som hun kaldte Lasse. Et sjovt navn til en hund, men hun fortalte senere, at det var af hensyn til, at ingen så vidste om hun talte om sin mand eller sin hund, når hun omtalte den. Og afslørede ikke at hun havde valgt at være alene med en hund, i stedet for en mand. Smart nok, når man nu ikke ønskede en mand.

Jeg ved ikke om Eva ikke var til mænd, eller om hun havde dårlige minder i rygsækken, og det vedkom heller ikke mig, for hun var en sød pige, og ville gerne snakke. Og jeg tror hun manglede en at være fortrolig med. ”Jeg snakker så godt med dig,”: Sagde hun. ”Så jeg vil vise dig hvad jeg har købt”.

Eva viste mig indholdet af posen, der var en lille fingervibrator, og en rimelig stor efterligning af en hundepik.

”Hold da op Eva er det noget for dig?”: Spurgte jeg,

 ”Ja”: Svarede Eva: ” Fingervibratoren er god at bruge, når jeg er gået i seng og er blevet liderlig, jeg bor jo alene. Og hundepikken er næsten samme størrelse, som min dejlige hunds. Hundepikken kan jeg bruge, når han har slikket mig liderlig, for så drømmer jeg, at han bedækker mig rigtig.”

Det var åbenhjertig snak. ”Eva jeg synes du skal besøge mig i aften, så kan vi rigtig få snakket, for nu kommer der andre efter deres varer”: Foreslog jeg.

Eva lyste op og sagde, at det ville hun gerne, for hun havde ikke så mange at snakke med, og var oftest alene om aftenen..

Hold da op tænkte jeg, en attrap af en hundepik, hun går da glip af en masse, Jeg tænkte lige på hvordan det var med Max.  Og det havde hun ikke engang, så hun savnede virkelig, at finde en udvej for god sex, som passede i hendes verden. 

Jeg var alene hjemme den aften, og Eva dukkede op straks efter spisetid, hun havde åbenbart glædet sig, når hun kom så tidlig, men det passede mig ganske godt, for jeg havde haft mange tanker, og så var der god tid til at tale problemer igennem og det er da altid godt.

Vi satte os ved spisebordet, med et glas vin og en småkage, Vi snakkede om løst og fast, men kom efterhånden ind på os selv og vores dagligdag.  Eva fortalte, at hun boede alene sammen med sin hund Lasse,  og det havde hun valgt, fordi hun tidligere havde haft nogle dårlige oplevelser og havde lidt i lang tid af mindreværdskomplekser.

Men så havde hun skiftet miljø, og havde det nu rigtig godt, sammen med sin Lasse. På et tidspunkt kom hun til at savne sex og da Lasse var hendes nære ”familie” og var om hende hele tiden, var det jo nærliggende at han havde slikket på hende, når hun gik nøgen rundt efter badet, og så fik Lasse hende efterhånden overtalt til at han måtte slikke fisse.

Derfor havde hun købt den kunstige hundepik, så kunne hun ligge med den og drømme at hun fik pik af Lasse. Hun havde godt nok givet Lasse et forsøg, men han var for ivrig, og hun kunne ikke styre det, så det havde hun opgivet.

”Jeg har forsøgt at gå i byen for at finde en mand, men jeg føler mig så frygtelig utryg. Så det er endelig lagt på hylden, og nu bliver det kun Lasse og mig”: pointerede hun .

”Når det er din ærlige mening tror jeg tror godt, at jeg kan hjælpe dig videre, til lidt mere sexliv,  hvis du virkelig har lyst, og vil slappe af og stole på mig. Du kan jo bare sige fra, hvis du syntes at din grænse er nået” : forklarede.  Eva blev meget interesseret og spurgte.”: Hvordan skulle det gå til? ”.

Jeg fortalte så hvordan Max får lov til at bedække mig,. ”Han nyder meget når jeg vil være hans tæve, og han får sin pik ind i min fisse. Jeg har lært ham at han skal være forsigtig, og jeg har lært at bruge ham, så det ikke bliver for voldsomt”.

”Du kan få en prøve nu, eller du kan tænke over det og vende tilbage. Uanset hvad du bestemmer dig til, så er vi lige gode venner af den grund. Og så stopper det bare der og du kan fortsat komme for at snakke.”

”Nu kalder jeg på Max, så kan du jo hilse på ham, og selv vurdere”.  Max kom ind i stuen og hilste på, først på mig, så han vidste, at det var i orden at han kom ind, derefter på Eva. Han lagde hovedet i Evas skød, Hun nussede hans hoved og han nød det, så de blev hurtigt gode venner.

Max var klog og vidste godt hvordan man overtaler en kvinde, så han gav Eva hele sin opmærksomhed, og fik langsomt skørtet skubbet op, så han kunne bruge tungen helt forsigtigt på Evas inderlår.

”Nej, nej, han slikker på mig”: Sagde Eva, men hun skubbede ham ikke væk. ”Hvis du kan li det, så bare lad ham gøre det, det er hans måde at acceptere dig på. Han siger bare at han kan li dig og gerne vil være mere for dig., han spørger bare om lov til at være din ven.”: Forklarede jeg.

”Hvis du kan li det, og vil gå videre, så træk lige dine trusser lidt til side, så ved han, at det er i orden, og så bruger han tungen på dig.”: Vejledte jeg hende.

 Eva må ha syntes om det, for hun rykkede helt frem på stolen, så Max bedre kunne komme til og trak trussen over til siden, så fissen var blottet. Hun lænede sig tilbage og Max fortsatte forsigtigt med at bore tungen ind under hende og forsøgte at få den helt op i fissen, men det var lidt besværligt, når hun sad på en stol.

Få sex i dag

 Det må ha  været grænseoverskridende for hende, for nu eksploderede hendes underliv i en heftig orgasme og hun var nær faldet ned af stolen.

Da hun fik vejret igen. ”Sådan har jeg aldrig oplevet det tidligere, tror du også Lasse kan lære at være lige så forsigtig”: Spurgte hun.” Ja, selvfølgelig ”:svarede jeg,.” Det er da noget du bestemmer, men lidt ivrig er en hund jo, hvis den får frit spil”.

” Åh, jeg har sådan en fantastisk følelse i fissen, jeg kan næsten ikke sidde stille, tror du Max vil gøre det færdigt, og bruge pikken rigtig i min fisse?  Jeg er så spændt på hvordan det er”: Sagde Eva og kunne næsten ikke holde fingrene væk fra sin fisse.

”Jeg foreslog at vi gik ind på gæsteværelset” :sagde jeg, ”Det er meget mere bekvemt ”.

Jeg anbragte puffen ved siden af sengen, så hun kunne ligge på ryggen på sengen med underkroppen ude på puffen. Eva tog trusserne af, de var alligevel temmelig våde af fissesaft og hundesavl.

Nu var hendes underkrop fri. Jeg gav Max strømper på. Så var vi klar.

Eva lagde sig til rette og Max var helt klar. Han glædede sig, så jeg måtte holde ham lidt tilbage. Jeg lod ham slikke lidt, stikke tungen langt op i fissen på Eva, og hun lå med halvåben mund og koncentrerede sig om hvad der skete, Hun var meget anspændt.

Jeg forklarede Eva, at nu kom han op på hende, og så ville han holde fast på hende med forbenene og forsøge at stikke sin pik i hende, så nu skulle hun fange hans pik med den ene hånd, og sørge for at han fik pikken helt ud af hylsteret, Hylsteret skulle skubbes hen bag ved den lille kugle, hun kunne mærke bagerst på pikken, ellers kunne kuglen hæve op så hylsteret ikke kunne komme tilbage, og så måtte hun vente til hans pik igen var blevet mindre.

 ”Pikken begynder nu at hæve i din hånd, og så fører du pikken ind i din fisse”.  Max var allerede i fuld gang med samleje bevægelserne, han behøvede ingen instruktion.

”Sådan Eva”: Instruerede jeg ”Du kan nu styre hvor langt, og hvor hurtigt han får pikken ind i di n fisse, ved at holde foran eller bagved den kugle der vokser på hans pik.  Hvis du holder foran den, kan han ikke få pikken helt i bund, og hvis du holder bagved den kommer kuglen med ind i din fisse, Det trykker fantastisk på G-punktet, men så er der risiko for at han ikke kan komme ud igen, før hans erektion er faldet lidt, det afhænger af din fisse, hvor stram den er”.

Jeg tror slet ikke Eva hørte efter mere, hun fik den ene orgasme efter den anden, og hun var i en helt anden verden.  Hun slap det hele og krammede Max, og hulkede af forløsning, og Max gav hende et lille slik på kinden. Jeg blev så liderlig af at se på, at jeg måtte ha hånden ned i trusserne og bearbejde min Kilt.

Jeg passede på at Max ikke forsøgte af hoppe af hende for at vende bagdelen til på hundemaner, inden hun selv var klar til at slippe ham fri, for hvis nu fissen var for stram til at han kunne komme ud inden pikken var svundet lidt, kunne det jo godt gøre temmelig ondt. Det kunne Eva lære næste gang, nu var  der nok at tænke på.

Efter adskillige minutter trak Max sin pik ud af Evas fisse. Eva blev liggende på ryggen og fik et håndklæde under sig inden hun rejste sig, så det kunne optage sæd og fissesaft, som løb ud af hendes fisse.

Medens Eva sundede sig, tænkte hun det hele i gennem, som hun oplevede det:

Hun klædte sig af, og lagde sig på ryggen med underkroppen ude på puffen, så mærkede hun Max’s pels på lår og mave.  Hun fangede pikken med den ene hånd, og følte hvordan den begyndte at vokse i hånden og hun skyndte sig at få den ind i fisse. Straks begyndte Max med samleje bevægelserne og pikken voksede nu hurtigt, og hun glemte at kuglen kunne give problemer, hun lod bare Max bestemme hvor meget af pikken der skulle ind i fissen. Kuglen blev nu tydeligere, og hun mærkede hvordan den voksede, helt blokerede hende fisseindgang, og trykkede på hendes G-punkt.  Det var bare så dejligt. Så mærkede hun hvordan han sprøjtede i små sprøjt inde i hende, og hun blev fyldt mere og mere ud.  Det var det bedste hun havde oplevet længe.

Alting har en ende og pikken begyndte at falde igen. Max hoppede af.  Hun blev liggende lidt for at tænke det i gennem, for hun kunne ikke fatte at det var sket. Tænk, Max havde afleveret grundlaget for et helt kuld hundehvalpe i hendes fisse.

Max slikkede sig ren og Eva kom ud på badeværelset og blev skyllet og vasket. Da hun var færdig lånte hun et par tørre trusser, og kom ind i stuen igen.

Eva strålede som en sol, flere års afsavn var forløst, og drømmen om at være hundens tæve var gået i opfyldelse, godt nok ikke med Lasse, men nu var der håb for at det ville blive opfyldt.

”Hold op hvor er jeg taknemlig fordi i gav mig den oplevelse. Nu vil jeg gå i gang med at opdrage og tilvende Lasse, så han kan blive lige så god som Max.  Er det muligt at jeg kan få lov til at være tæve for Max nogle gange endnu, medens jeg lærer og opdrager Lasse, for det varer sikkert lidt tid endnu inden jeg tør lade ham få lov til at fuldbyrde vores forhold” sagde Eva.

”Ja selvfølgelig kan vi da finde ud af det, og jeg kan da også komme hen til dig og Lasse, og hjælpe jer med at finde rytmen sammen, hvis du gerne vil have hjælp de første gange”. Lovede jeg.

Eva kom nu jævnligt på besøg. Og hun var tæve for Max endnu 4 gange. Jeg besøgte også Eva og Lasse,  for ar hjælpe med Lasses indvielse, og prøvede da også at være tæve for Lasse et par gange inden han var helt udlært.

Sådan blev Max instruktør.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.