BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi gik helt ned til vandkanten for at søge efter Rav. En lille aftentur, med fint vejr. Min kone og jeg var sammen med et andet ægtepar på weekendtur i et sommerhus ved Slette Strand.

Min kone Else og jeg mødtes jævnlig med Mia og Jens, vi raflede ca. hver anden uge på skift ved Mia og Jens og hos os. Så vi havde lejet et sommerhus for den sammensparede pulje.

SEX I DAG?

Vi var alle ca. på samme alder omkring 38-40 år, og vi havde næsten voksne børn begge par. Helt almindelige mennesker med almindelige arbejdsindkomster for mændenes vedkommende, konerne var hjemmegående og var aldrig kommet på arbejdsmarkedet efter at børnene var vokset til.

Nu var vi kommet på weekend sammen, og nu skulle der slappes af og naturen skulle nydes.

Vi havde lejet et sommerhus gennem nogle familiemedlemmer som boede i området og kendte en sommerhusejer, som ikke brugte sommerhuset hele sommeren.

Dejligt lille sommerhus med 2 soveværelser, og placeret inde i en plantage, helt privat for nysgerrige blikke.

På vej tilbage til sommerhuset passerede vi forbi en landejendom med hestefolde, måske en rideskole.

Da vi passerede forbi blev et par heste trukket ud på gårdspladsen, og vi blev vidne til, at en hoppe blev bedækket af en meget ivrig hingst.  Vi stod stille og betragtede seancen. Hold da op en hestepik der kom frem under hingsten.  Det gav lidt trangt med plads i shortsene, og mon ikke damerne følte sig berørte og fik lidt våde trusser.

Bedækningen varede kun kort tid, så vi fortsatte vores vandring hjem mod sommerhuset.  Vi gik af en sti ind gennem plantagen. Stien passerede tæt forbi 2 andre sommerhuse, og da vi passerede det første, hvor vinduerne var åbne, kunne vi høre nogle lyde, som vi studsede over, det lød som en klagen og let kvalte skrig. Først troede vi at en eller anden var i nød, og gik lidt nærmere til huset for om muligt at hjælpe, hvis det var nødvendigt. Da vi kom lidt nærmere og hørte lidt mere, var vi ikke i tvivl om hvad lydene betød.

Beboerne var i gang med et større sexarrangement. Og lydene var ikke nogen i nød, men nogle vellystlyde fra et elskende par, der dyrkede sex for åbne vinduer.

Vi fortsatte hjem til sommerhuset, medens vi snakkede om og morede os over optrinene, som vi havde været vidne til. Hold da op, 2 sex optrin på den lille tur. Vi var vist alle opstemte til noget mere.

Da vi kom tilbage drak vi en øl, og morede os over hvad vi havde været vidne til, og så afsted ind i hvert vores soveværelse, så vi også kunne få udløst vore opsparede liderlighed.

 Vi havde alle ophobet  sexlyst, efter aftenens oplevelser, så vi behøvede ikke meget forspil, men tog en ordentlig missionær tur, så pikke  og fisser kunne falde til ro igen. Vi måtte efter det 2 gange inden vi var klar til at sove. Jeg tror det samme gjorde sig gældende for Mia og Jens i det andet soveværelse, det lød i hvert tilfælde sådan gennem væggen.

Dagen efter ved morgenbordet, gik snakken snart om aftenens oplevelser, og snart snakkede vi alle mere frit end nogensinde før om sex og sexbehov, og hvordan vi hver især havde det med sex. Jeg tror allerede inden vi var færdige med morgenmaden, havde vi alle mere eller mindre våde bukser, så det var meget belejligt, at vi havde spist morgenmad, inden vi gik i bad, og gjorde os klar til at nyde endnu en dag i sommerhuset og omegn.

Først gik Mia og Jens i bad sammen, og de gav sig rigelig god tid, de undskyldte da de kom ud igen, og fortalte at al den snak om sex havde betydet at de lige måtte tage trykket, så de bedre kunne slappe af resten af dagen.

Så gik Else og jeg under bruseren og, selvfølgelig var vi også så påvirkede, at vi matte benytte lejligheden, så jeg nussede forsigtigt på Elses fisse og suttede på hendes dejlige bryster, så benene rystede under hende efter kort tid. Så stak jeg langsomt pikken op i hendes fisse, og den gled lige i bund uden mindste besvær, så fedtet var hun. Nu stod vi sådan sammen helt stille mærkede hinandens pusl. Vi bevægede os lige så stille og forsigtigt, desværre kun i kort tid, inden eksplosionen kom og vi faldt sammen. Det var dejlig sex.

Da vi kom til os selv igen, skyndte vi os at sæbe hinanden ind, blive skyllet og tørrede hinanden. Herlig start på en feriedag i sommerhuset.

Nu var vi alle klar til en travetur i naturen, Vi skulle ud for at finde nye seværdigheder, og vi fulgte små stier rundt i plantagen, men det blev mest til en motionsture i naturen. Vi kom igen ned omkring havet og fandt en lille hyggelig kiosk/spisested , hvor vi kunne få lidt at spise og drikke. Der slappede vi af 1 times tid, og så begav vi os hjemad mod sommerhuset.

Da vi nærmede os landejendommen gik snakken straks, om vi nu var så heldige at få en hestebedækning at se igen, for det kunne jo være en god optakt til en hyggeaften. Jens foreslog så, at vi kunne da også tage en tur gennem staldene og se om der var andre dyr i sexstemning.

Da vi kom helt hen til gården stod øjnene på stilke, men der var ikke andet at se end et ungt par, som var ved at strigle heste efter en ridetur.  De unge mennesker Joan og Per, kaldte på os og spurgte ind til om vi var i sommerhus, og det kunne vi jo bekræfte, Vi jokede lidt om, at vi skulle lige forbi, for at se om de også havde sexunderholdning i dag, lige som vi så i går. ”Desværre ,det kan vi ikke levere i dag. Men vil i  ikke med ind, for vi tænder bål i haven, når vi lige har fået et bad. Der kommer også et andet par, fra det sommerhus der ligger lige her oppe i skoven”. ”Det er vores gode venner som jævnligt er på besøg”.  ”Vi har aftalt, at vi skal hygge og grille, og danse lidt i solnedgangen, måske også drikke lidt vin”.

Det var da noget af en invitation, som vi ikke ville sige nej tak til, altid dejligt med nye venner

Joan og Per forsvandt og vi slog os ned på terrassen bag stuehuset i husets store have, og fordrev tiden med snak om hvor heldige man kan være. Vi slappede af,og fik lidt at drikke, for vi var lidt trætte efter den lange spadseretur.

Efter 1 halv time kom Joan og Per ud på terrassen i helt afslappet let påklædning, klar til gril sammenkomst i sommer aftenen.  Grillen og forsyningerne blev kørt frem, og kort efter kom Linda og Jørgen, parret som boede i det nærmeste sommerhus. Også et par på ca. 35 år. Vi hilste på hinanden og præsenterede os, men det hele var meget afslappet, som om det var helt sædvanligt at mødes med hinanden på denne måde ,uden at kende noget til hinanden på forhånd, så vi følte os da meget velkomne. Vi fire mænd var nu i selskab med fire skønne velskabte kvinder, som man tydeligt kunne se havde plejet deres udseende, og passet på deres kroppe. Fire flotte sild.

Vi spiste herlig grillmad og fik rigelig med vin til, og snakken gik lystig.  I skumringen mente Joan at det nu var det tid til at danse, og der blev skruet lidt op for musikken og vi bød damerne op og begyndte at danse. Rolig dans, så man fortsat havde mulighed for at tale sammen, og nyde hinanden. Vi byttede dansepartner nogle gange, og snart var vi en stor vennekreds der hyggede sig og snakkede, som om vi havde kendt hinanden i lang tid.

Efterhånden begyndte vinen at gøre sin virkning, og vi slappede endnu mere af, og dansede meget tæt.  Ingen gav udtryk for jalousi, men syntes at være indforstået med at vi var ret frie overfor hinanden. Pladsen i shortsene blev lidt trang, da Joan klemte sig ind imod mig, og hun kunne garanteret mærke min stive pik. Hun brugte underlivet godt og nulrede pikken med små tryk og bevægelser. Jeg skævede lidt til de andre, men de syntes alle kun at have opmærksomhed på sig selv, ingen kiggede skævt, og jeg kunne se, at Per havde en hånd dybt nede i Elses shorts, og hun dansede med lukkede øjne. Så jeg regnede med, at hun var i gode hænder og blev godt forsørget. De andre par var også mixet, og dansede meget tæt, ingen kiggede efter hinanden, men koncentrerede sig om sig selv og den man dansede med. Jeg brugte hænderne  rundt på Joans krop og endte med en hånd i hendes trusser, hvor jeg forsigtigt masserede hendes fisse.

Joan sagde pludselig ”Der er noget jeg synes du skal se ovre i stalde. Har du lyst?” Er du vild mand jeg havde lyst, så vi forsvandt lige så stille over i stalden.  Da vi kom over i stalden sagde hun” Nu må du ikke være skuffet, men alle dyrene sover, så i aften er der ingen bedækninger at se på, så nu må du nøjes med mig.”

”Helt fint med mig” sagde jeg, ”jeg kan jo komme forbi en anden gang og se på dyr og bedækninger”. ” I aften vil jeg koncentrere mig om at bedække dig, så må du jo sammenligne senere. Om det er gjort ordentlig ”.

Vi smed shorts og T-shirt og bredte et hestedækken ud på høet, så gik hun på knæ og suttede løs på min stive pik, medens jeg masserede hendes dejlige bryster. Det blev hurtigt for meget og jeg stoppede hende, så jeg også kunne smage på hendes fisse. Hendes klit var så stor og hendes kønslæber så hævede, at hun uden tvivl var opsat på meget snart, at få fissen fyldt ud med en stiv pik. ”Jeg elsker det hårdt og lige på ”sagde hun. ”Lige som du så hestene i går”.

Så var der ingen grund til at holde sig tilbage, så jeg skyndte mig at stikke pikken ind i hendes varme hævede og sjaskvåde fisse og red hende så hårdt som det lod sig gøre. Hun vred sig snart i en kraftig orgasme, og jeg tømte pikken i hende.  Da vi var mætte og havde sundet os lidt, gik vi tilbage til de andre og dansede videre, som om intet var hændt,. Men jeg kunne ikke få øje på Per og Else.

Lidt senere kom Per og Else Fra den anden side af huset. De havde åbenbart kigget på planter i væksthuset, og det havde Else fået dejlig røde kinder af.

Jeg dansede en dans med Else, og vi var i fuld forståelse, så vi byttede igen og denne gang fik jeg Joan og Else fik Jens, snart var vi igen varmet op ved at gnide vore underliv mod hinanden, og føle uden og inden for tøjet med hænderne.  Joan var også varm og temmelig våd. Jeg formoder at hun også havde fået et knald, men jeg vidste ikke hvem hun havde delt med, og hvem jeg nu skulle efterfølge, Da jeg jo havde koncentreret mig om Joan.  Hun var i hvert tilfælde sjask våd, i løbet af kun 2 danse, så jeg var klar over at hun blev let at komme ind i fissen på. Jeg følte efter med 2 fingre og saften begyndte at løbe ned af inderlåret.

 Jeg førte hende hurtigt over i stalden hvor tæpperne var gjort klar, og hun kom allerede da jeg igen stak 2 fingre op i hendes fisse. Hun vred sig i krampe og gled ned på tæpperne, og bad mig om at kneppe hende ”Skynd  dig for jeg er så liderlig .” Sagde hun. Så jeg skyndte mig at få pikken ind i hendes fisse, Hun malkede min pik med fissen, som om hun ville suge alt ud af den. En fantastisk evne hun havde, som ikke var til at stå imod. Jeg pumpede det bedste jeg havde lært. Hun var absolut ikke lydløs, så hun skreg højt, da hun kom anden gang. Men så sank hun også sammen og var klar til en pause. Så vi skyndte os over til det øvrige selskab.

Gassen var ved at gå af de andre, det var sent og vinen og partner bytteriet havde gjort sin virkning, så vi var vist alle ret trætte. Bytte og kneppe med to piger efter hinanden på samme aften kunne godt kræve sin mand, når kvinderne var krævende og skulle betjenes ordentligt. Vi skålede og alle bekræftede at ingen følte sig snydt. Vi aftalte at mødes igen samme sted, om 2 dage. Da skulle hesten igen bedækkes, så vi skulle mødes allerede lige over middag, og overvære bedækningen. Så kunne det jo være optakten til en fælles dag sammen, og vi havde så chancen for at bytte rundt igen, og måske prøve at bytte med dem vi ikke havde nået, hvis vi fandt lyst til det, men vi ville lade tingene ske uden at lave forhåndsaftaler. Og hvis nogle havde fortrudt, var der tid til at bakke ud, og melde afbud.

Da vi kom hjem i seng talte Else og jeg om aftenens begivenheder inden vi faldt i søvn. Vi berettede begge om hvad vi havde oplevet, og hvordan det havde været at have sex med personer vi ikke kendte på forhånd. Else fortalte at Per havde en enorm stor og flot pik, som han var god til at bruge, men meget hensynsfuld, så  hun havde nydt at han trængte ind i hendes fisse, så den var helt fyldt ud, og håbede at hun kunne prøve det igen en anden gang. Vi var enige om at det havde været en fin dag, som vi ikke ville fortryde, men mindes som en dejlig ferieoplevelse.  Vi talte om hvor fantastisk frækt og ophidsende det havde været at danse sig til at bytte partnere, uden jalousi. Og bare kunne nyde at få og give sex helt uden forpligtende.

Vi glædede os til i overmorgen og faldt i søvn.

Fortsættes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.