BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I en tidlig alder  havde jeg et ret stort sexbehov, som jeg havde svært ved at få dækket. Det var hele tiden i mit hoved, og jeg forstod ikke, hvorfor mine kammerater ikke havde det lige sådan.

Jeg følte mig ret alene med mine behov, og turde ikke lade dem komme til udtryk, da jeg var bange for at blive til grin, når kammeraterne ikke havde det lige sådan. Jeg prøvede ofte at tale om ting som kunne spore dem hen på emnet, men de forstod det lige som ikke, og var helt uvidende, og uinteresserede.

SEX I DAG?

Jeg gik lidt mine egne veje, og vidste ikke rigtig andet end at bruge hånden. 

Jeg havde en mellemstor hanhund, som jeg også brugte hånden på, det havde han ikke noget imod, så fik jeg den ide at han kunne bedække mig, men det lykkedes ikke rigtigt. Det var han ikke så villig til.

Jeg besøgte ofte en fodermester familie på den nærliggende gård. Det gav mig mulighed for at liste ind i kostalden, når fodermester sov til middag.  Så var der ro i stalden og alle køerne lå og tyggede drøv.

Så listede jeg hen bag en ko og stak pikken ind i dens fisse, hold da op en fornemmelse. Koens fisse var varm og fedtet, så jeg kom på rekordtid, og så var der fred lidt igen, men lugten af stald hang i tøjet, så det gav lidt skæld ud når jeg kom hjem.

Fodermesteren døde og mine muligheder for staldbesøg forsvandt.

Få år senere, kom jeg meget ved en kammerat, hvis far var altmuligmand på en gård, hvor der var grise. Grisene stod i bindsler lige som køer.

En dag da vi bragte madpakke til vennens far gik vi gennem grisestalden på vej tilbage, det ar ellers forbudt område, men vi ville skyde genvej. Jeg fiskede lidt og overtalte vennen til at vi skulle prøve hvordan det var at stikke pikken i en grisefisse.  Hold da op det var en oplevelse for sig selv, grisen fandt sig i det uden vrøvl, og jeg syntes det var fantastisk med en fisse der passede fint til min pik, dejlig fast og tilpas så man følte den passede i størrelse. Desværre fandt kammeraten ikke at det var noget, så det blev den eneste gang.

Der gik nogle år, hvor jeg kiggede langt efter pigerne, men det lykkedes ikke rigtig at komme i lag med dem så det blev ikke til noget seksuelt. først da jeg var 19 fik jeg prøvet hvad sex med en pige var.

Da vi havde været gift i nogle år, og fået 3 børn, flyttede vi til en større lejlighed, og besluttede at anskaffe en hund. Det blev en lille dalmatiner han som knyttede sig fantastisk meget til familien.

Da tiden oprandt at det blev moderne med 8 mm PORNOFILM, anskaffede jeg et apparat og et lærred, og købte nogle FILM. Et par tegnefilm som børnene kunne se, så var spørgsmålene nemme at svare på. Og nogle som vi kaldte ”farvefilm ”, som kun kom frem sidst på aftenen .

Jeg faldt over ”Dog 1 eller Dogarama med Linda Lovelace!”  Som nok var den der gjorde mest indtryk, og vækkede minderne fra min drengetid.

Dalmatineren var meget bange for tordenvejr og havde derfor sin kurv i soveværelset.  Da den voksede til blev den efterhånden urolig, når der var uro i dobbeltsengen, og ville undersøge hvad der foregik.

Med ”Dog 1” i frisk erindring gav det anledning til nogle tanker.  Efter en del overtalelse blev vi enige om at  det var  synd for hunden, og at den skulle prøve om konen kunne få fornøjelse af den, nu havde hun jo set hvordan det foregik i filmen, og hvor stor fornøjelse den kunne give. 

Efter lidt mere overtalelse blev det endelig virkelighed og nu skulle det prøves. 

Hun lagde sig på ryggen og rykkede bagdelen ud på sengekanten, jeg gav hunden børnestrømper på. Han var så ivrig og villig at jeg måtte holde ham hårdt tilbage. Derefter gned jeg lidt på hans pik , og efter få ryk var han parat, og kunne ikke komme hurtigt nok op på hende, han var så ivrig ,at det var nødvendig at holde godt igen, men de fik det gennemført, og konen synes det var helt fint . Hun sagde at hun syntes det var synd for hunden, at den aldrig fik lov til at bedække en tæve, så hun ville godt være tæve for ham.  Sikkert en undskyldning for at få ham igen. Jeg blev vildt liderlig og fik en rejsning, som var helt vildt, og heldigvis blev det min tur bagefter. Så godt sex havde vi sjældent haft tidligere. Så det blev noget vi dyrkede adskillige gange.

Efter den dag var han næsten ikke til at styre, når sengen knagede lidt. Han vidste præcis hvornår der skulle foregå noget i sengen, og var altid klar til at hjælpe til, han gav os mange gode sexoplevelser.

Desværre blev min kone syg og mistede lysten til sex. Det blev jeg lidt frustreret af, for nu måtte jeg igen klare det med hånden.

Når jeg fik mulighed for det og var alene hjemme, fandt jeg på at onanere hunden en gang i mellem, og det udviklede sig til, at den fik lov til at prøve mit hul. Jeg lagde mig på ryggen på sengen og glidecreme i hullet, så hoppede han op, sådan kunne jeg styre ham på plads, og sikre at han ikke fik knuden med ind. Det var selvfølgelig ikke det samme som at få rigtig fisse, men han slikkede på min pik, og så fik han sin i mit hul, og så fik vi begge orgasme. Så det var ganske fint.

Efter 2 gange havde han fanget ideen. Han kunne fornemme hvornår det skulle være, så det blev vores fornøjelse, når vi var alene.  Det gav ikke anledning til at han plagede i utide, eller når der var andre tilstede, han læste præcis når der var tid og mulighed, så det var noget han og jeg havde stor fornøjelse af og havde for os selv. Han blev 12 år.

Min kone er også død af sygdom for et par år siden, og det er jo sikkert umulig at finde en med de samme lyster, skønt jeg drømmer nogle gange om de skønne tider. Det er jo ikke så let at spørge en kvinde om hun vil deltage i den slags lege, skønt der sikkert er kvinder derude, som også har sådanne minder og drømme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.