Lydløst havde han taget 2 skridt frem, og stod nu lige bag hende, hun mærkede hvordan han pressede sit underliv mod hendes baller, ”JENS?!!…

On a warm summer's evening
On a train bound for nowhere
I met up with the gambler
We were both too tired to sleep
So we took turns a-starin'
Out the window at the darkness
The boredom overtook us
And he began to speak

He said, Girl, I've made a life
Out of readin' people's faces
Knowin' what the cards worth,
By the way they held their eyes
So if you don't mind my sayin'
I can see you're out of aces
For a taste of your breast milk
I'll give you some advice"

So I zipped down my new blouse,
And he drank down my last swallow
Then he bummed a cigarette
And asked me for a light
And the night got deathly quiet
And his face lost all expression
Said, "If you're gonna play this game, girl
You gotta learn to play it right

You've got to know when to hold 'em
Know when to fold 'em
Know when to walk away
And know when to run
You never count your money
When you're sittin' at the bedside,
There'll be time enough for countin'
When the demon's done

Every gambler knows
That the secret to survivin'
And knowin' what to keep
'Cause every man´s a winner
And every man's a loser
And the best that you can hope for
Is hi´ll die in his sleep"

And when he'd finished speakin'
He turned back toward the window
Crushed out his cigarette
Faded off to sleep
And somewhere in the darkness
The gambler he broke even
But in his final words
I found an ace that I could keep…” 

Der var gået 4 måneder, siden Lisbeths mor holdt pule-frokost fest nytårsaften, og 6½ måneder siden, Lisbeth ”legede” med sin far, det virkede som flere år siden, og et eller andet sted undervejs, var resultatet blevet, at Lisbeth nu havde bryst spændinger og morgenkvalme, hendes bryster var ikke begyndt at løbe endnu, men hun kunne godt selv mærke, at de var blevet mere faste og fyldigere, selv om man endnu ikke, kunne se noget på hendes mave.

Eftersom Lisbeth stadig boede hjemme, var hende og hendes far blevet enige om, at det nok var bedst at Lisbeth selv begyndte at tjene lidt penge, til alt det udstyr som det krævedes, når barnet kom, så Lisbeth havde fået plads i hjemmeplejen, og kørte rundt med en ”lærer” i en form for praktik, til den dag hun selv kunne overtage, og begynde for alvor at arbejde.

Turen rundt med hjemmehjælpen, var ret ensartet: Komme ind, hilse på, gøre rent, og så videre til den næste, de samme personer hver mandag… hver tirsdag o.s.v.

Starte hos Gl. Hr. Hansen hver mandag… slutte hos den hjerneskade Jens, hver fredag eftermiddag.

Denne fredag var ingen undtagelse, og var startet som alle de foregående, men da de havde spist deres medbragte frokost i bilen, og kun manglede Jens, spurgte Anna som den udlærte hjemmehjælper hed, om Lisbeth kunne tage Jens selv, for hun var blevet kaldt tilbage til centeret, til et møde.

”jo det kan jeg da godt, og jeg bor ikke så langt herfra, jeg kan bare gå hjem bagefter.” svarede Lisbeth, og så kørte Anna.

Lisbeth stod uden for Jens´s gangdør, lidt ængstelig over at skulle være på egne ben for første gang, men hun havde jo været hos Jens flere gange før, så hun var ikke bange for ham.

Jens var ellers en fyr man godt kunne blive lidt skræmt af, første gang man så ham, han var en stor og bred eks-bokser, havde engang været professionel bokser, godt på vej mod sit første bælte, da ulykken skete.

Midt i 5 omgang, havde han fået et slag på hoved, som havde slået fødderne væk under ham, og han var væltet bagover, og havde slået hoved ind i stolpen.

Han vågnede 3mdr senere af koma, fuld bevægelighed, men 10år gammel mentalt.

Efter det, havde Jens fået sin førtidspension, og var flyttet ind i en ”beskyttet” lejlighed, efter at hans kæreste var smuttet.

Jens sad altid og legede med sine legetøjsbiler, eller spillede computer, når han ikke så pornofilm, og som et barn, blev han altid meget pinlig, flov og så ned i gulvet, når han blev opdaget i det.

Lisbeth gik ind gennem døren, hilste højt på, hvis nu han sad med høretelefoner på, og spillede computer, men Jens svarede straks, ”heeej” han sad i stuen med sine biler, da Lisbeth kom, men trak sig ind til sin computer, da hun kom ind.

Lisbeth fandt sine rengøringsting frem, og begyndte på sit arbejde, køkkenbordet blev tørret af, opvaskemaskinen blev fyldt, så var det ned på alle 4, og tørre panelerne af, og så fat i støvsugeren, Lisbeth gik og nynnede mens hun støvsugede, men selv om maskinen larmede, fangede hun en ”mislyd”, som kom inde fra Jens´s kontor.

Hun listede hen, og lod som om hun støvsugede lige uden for, mens hun kikkede ind gennem sprækken i døren, som ikke var lukket helt til, hun smilede for sig selv, da hun på Jens computerskærm, så en lille pige, nok ikke meget ældre end hende selv, ligge på knæ, og sutte en stor pik, det så helt vildt ud, når den store pik, som Lisbeth vuderede til at have samme str. som bunden på en ½L sodavands flaske, forsvandt længere og længere ind i munden på den lille pige.

Hun blev løftet op, som var hun et lille barn, vendt rundt og lagt på en seng, så hun lå med hoved ud over kanten, og så begyndte denne store mørke fyr, at presse sin pik ned i hendes hals, så man kunne se, hendes hals udvide sig efterhånden som den kom ned, mens han bukkede sig ind over hende og fingerkneppede hende.

Lisbeth smilede, og forsatte sit arbejde, selv om hun godt kunne mærke på sine trusser, at hun ikke var helt upåvirket, af det hun havde set, og nok blev nød til at ”gøre noget ved det” når hun kom hjem, så nu handlede det bare om at blive færdig.

5min efter stillede hun støvsugeren væk, og så manglede hun bare at skifte sengetøj på hans seng, inden hun kunne gå hjem.

Hun fandt det rene sengetøj frem, pillede det skidte af sengen, og var i gang med at stå bukket ind over sengen for at ligge lagnet på, da døren langsomt gled op. 

Jens stod i døren, hans store krop fyldte det meste af døren, ”Er der noget du mangler Jens?” spurgte Lisbeth, men fik intet svar, utrolig lydløst havde han taget 2 skridt frem, og stod nu lige bag hende, hun mærkede hvordan han pressede sit underliv mod hendes baller, ”JENS?!!” udbrød hun, og mærkede hans store hånd i sin nakke, hoved blev presset ned mod madrassen, og hendes nederdel blev hevet op. 

Hans store hånd klemte om hendes nakke, holdt hendes nede, mens hun febrilsk forsøgte at komme op, hun opdagede aldrig, at han havde åbnet sine bukser, men hun opdagede helt afgjort, da han pressede sin pik op mellem hendes baller, lod den glide og finde hendes våde fisse, hvor den begyndte at glide op i hende. En mundfuld dyne, forhindrede skriget i hendes hoved i at nå længere ud end til hendes læber.

Han slap hendes nakke, greb om hendes hofter med begge hænder, og holdt hende fast, mens han borede sig dybt op i hende, et støn undslap hendes læber, og han gryntede, mens han trak sig lidt ud, og bankede pikken i bund i hende, hans store tunge nosser klaskede mod hendes klitoris, og hun følte hvordan pikken fyldte hende ud. 

Hans tunge krop, pressede hende ned mod madrassen, mens han igen og igen, bankede sin fulde længde ud og ind af hende så kraftigt, at sengen begyndte og skubbe sig hen over gulvet.

Dybt og hårdt, ud og ind, hun hørte ham stønne og grynte, som et vilddyr, mens hun selv stønnede i takt med, at luften blev presset ud af hendes lille krop. 

Et langtrukket ”ÅÅåhhhhh” støn, og hun mærkede, hvad hun bedst kunne beskrive som et varmt vandfald i sit indre, mens han sprøjtede sin opsparing op i hende, men til hendes store forbavselse stoppede han ikke, det virkede ikke engang som om hans pik blev mindre, han blev bare ved.

Han stak sin arm ind under hendes krop, og hun mærkede hvordan hun blev løftet op, han samlede hendes ben, og tvang dem op mod hendes bryst, mens han samlede armene om dem, og holdt hende fast, hun mindes i et kort sekund, hvordan hendes far havde holdt hende, når de var på biltur, og hun skulle tisse, men det her var lidt anderledes, for hun mærkede stadig hans store pik i sig.

Han vendte rundt og satte sig ned på den seng, han lige havde løftet hende op fra, og hendes vægt, da hun landede på hans lår, pressede hans pik dybt op i hende, og hun mærkede presset mod sin livmor, et hyl slap hendes læber, men det lod ikke til at stoppe Jens, han krammede hende som en dukke, og løftede og sank hende, mens hendes arme og ben spjættede ukontrollerbart.

Jens slap hendes ben, men holdt stadig om hendes arme, han væltede hende om på sengen, og rullede op bag hende igen, han trak hendes arme bagud, og rettede sig op, så hun nu stod på knæ, med ryggen i en ret hvinkel, mens han stod og tog hende bagfra, og holdt hende oppe i armene, hendes skuldre brændte, mens han stødte, hårdere og hårdere, og hun mærkede hvordan hendes orgasme byggede op.

”Express tog spor fire” som et lyn fra en klar himmel eksploderede hendes hoved, og orgasmen buldrede ind over hende og hun blev slap, opgav alt modstand, og faldt sammen som en brugt klarklud, mens det sortnede for hendes øjne i bølger, i takt med Jens´s stød.

Om der gik 30sek, eller 30min, viste hun ikke, men hun sad igen på hans skød, denne gang med ansigtet mod hans brede bryst, hun lænede sit ømme hoved mod hans skuldre, og han aede hende over nakken, og ned ad håret på ryggen, han smilede til hende, ”sov du?” spurgte Jens, med sin lidt barnlige stemmeføring.

”Nej Jens, .. av.. jeg sov ikke.. av… hvorfor har jeg ondt bagi, .. av … har du slået mig? .. av”

Jens smilede igen, lagde hoved lidt på skrå, og hun stivnede, hun så det i hans øjne, det skælmske smil, det som fortalte hende, at han havde gjort noget, noget han ikke måtte, og i det samme ”spjættede” hans pik, og hun viste lige, hvorfor hun havde ondt.

Hun forsøgte at skubbe sig væk fra ham, men han greb om hende, fangede hende med sine lange arme, og holdt hende tilbage, han lagde den ene arm om hendes ryg, og den anden hånd gled op under hendes Tshirt, og landede på hendes ene bryst, selv om hendes bryster bestemt ikke var små, kunne han næsten have et bryst i sin store hånd, og han klemte det, æltede det, og nulrede vorterne gennem Bhen, mens hun mærkede hvordan han spændte og slækkede i sine stærke lårmuskler, og hun gled en smugle op og ned ad hans pik.

Følelsen var ubeskrivelig, en glødende, varm og lystfuld smerte, når hans stive pik, gned i hendes indre, om det var noget hun bildte sig ind, viste hun ikke, men hun følte, at hun kunne mærke det store spændte hoved, skubbe mod hendes mave, hver gang den gled frem og tilbage i hendes varme indre.

2 stærke arme strammede om hendes krop, hendes bryst blev presset mod hans, mens lårene spændte, og han rejste sig op, en arm gled ned om hendes baller, og han drejede sig mod væggen, hendes ryg blev presset op af væggen, han greb hendes arme og holdt dem mod væggen, mens han stødte i hende, igen og igen.

Jens lagde større og større kraft bag, som en Duracell kanin på overarbejde, mens han gryntede som en Elg i brunst, pressede og skubbede, og havde det ikke været for hendes Tshirt, ville han have gnedet hendes bare hud mod filttapetet.

Han greb om hendes hofter, og for at slippe lidt af friktionen mod væggen, greb hun om hans nakke, klemte sig ind til ham, og slyngede benene om ham, mens han med vilde øjne, ”flåede” hende ned af væggen, og efter 4 store skridt plantede hendes baller på spisebordet. 

Han skubbede hende ned at ligge, løftede op i hendes Tshirt, og krængede hendes Bh, op, så hendes fyldige bryster kom til syne, og begynde at skvulpe i takt med hans stød, hun mærkede sin anden orgasme nærme sig, og denne gang bygge op, som en kilderen fra fødderne, som langsomt spredte sig op gennem hendes krop, den tog mere og mere fart, da hans ene hånd lukkede sig om hendes bryst, og begyndte at nulre de spændte vorter, mens den anden søgte ned mellem hendes ben, og fandt hendes glødende klitoris.

Små, bløde og cirkulære bevægelser, fra den store spade, han kaldte en hånd, så ramte bølgen muren, og hun brølede om kap med ham, da orgasmen tordnede ind over hende, og hun klemte om hans pik, så hun malkede ham, mens han bankede sin pik i bund i hende, et par sidste gange.

Kort efter, eller længe efter, det var svært at afgøre, da hendes krop fandt ud af hvad der var vandret og lodret, og hun opdagede at hun stadig lå på bordet, mens de sidste rester af orgasmens sitren, løb ud af hendes krop, og hun blev i stand til at løfte hoved, så hun at Jens var væk, han sad over i en lænestol, med blikket stift rettet mod gulvet. 

”Jens, er der noget galt?” spurgte hun.

Jens løftede svagt og langsomt hoved, smilede til hende, med det barnlige blik hun kendte så godt: ”Det var sjov, må jeg prøve igen?”

Hun gled ned på gulvet, på sine ømme og let eksende ben, smilede, ”Nej Jens, ikke mere i dag.”

Hans safter gled ud af hende og landede på gulvet, og hun tænkte: ”Fuck, nu skal jeg også vaske gulv…”

Da Lisbeth gik hjem den eftermiddag, var hun helt overbevist om at Jens skulle have skiftet sengetøj igen næste fredag.

Lisbeths historie .. spin off
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 2 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér