Kunne mærke hvordan den hamrede pikken ind i min jomfru fisse, det gjorde ondt, jeg kunne mærke pikken blev tykkere og tykkere, det føltes som den skulle sprænge mig...

Midt i halvtredserne var jeg en ung pige, og var uvidende om sex, jeg vidste kun hvordan dyrene parrede sig, da jeg boede på en gård, langt ude på landet. Mine forældre havde en gård, med masser af dyr, som blev parret, jeg synes det var spændende at se, og de kunne lide det, de stod helt stille når pikken blev stukket ind, og til den blev trukket ud igen. Jeg kom meget hos naboen, Peter og Dagmar som også havde en gård, de var glade for mig, begge to, og jeg for dem, det var ok for mine forældre at jeg var der ofte, Peter tog mig tit op på skødet, gav mig en krammer, jeg var nok for gammel til det , men det havde han gjort fra jeg var lille, det var også ok for hans kone. Nogle gange kunne jeg mærke jeg sad på noget hårdt, som var i hans bukser, men tænkte ikke på det. 

De havde en del dyr, også en hund som jeg kælede meget med, en stor hyrde hund, da havde man kjole på, så hver gang jeg kom ud til den stak den snuden op under kjolen, og ville slikke min fisse. Der gik godt. et år hvor jeg kom derhen hvor der ikke var nogen hjemme, det var sket så mange gange de var i byen. Men jeg var nok ved at være en stor pige så min fisse rørte sig når Vaks slikkede mig. Jeg gik ud i laden, jeg havde en let sommer kjole på, jeg prøvede at trække bukserne af, så kunne den bedre slikke mig, det var skønt husker jeg, jeg fik det dejligt, den prøvede om den kunne ride på mit ben, men jeg skubbede den ned. 

Så tænkte jeg den kunne jo hoppe op på min ryg hvis jeg stod på alle fire, da jeg stod der på alle fire hoppede den på mig, det var så dejlig at mærke de lange hundehår på min bagdel. Så begyndte den at gøre nogle bevægelser, jeg kunne mærke noget spids ramme mine balle, det var jo spændende, pludselig ramte den noget det gjorde meget ondt, da havde den stikker  pikken ind i min fisse, jeg skreg og græd, prøvede at komme fri, men den holdt mig fast, jeg kunne mærke hvordan den hamrede pikken ind i min jomfru fisse, det gjorde ondt, jeg kunne mærke pikken blev tykkere og tykkere, det føltes som den skulle sprænge mig. 

Jeg kunne mærke der skete noget inde i mig, som om den sprøjte noget ind, men jeg vidste jo ikke hvad der skete, men nu var det som min fisse havde det dejlig, pludselig begyndte min fisse at trække sig sammen, jeg blev hel vild, hylede og skreg, min krop dirrede, men det var dejlig husker jeg, da den havde hængt der på min ryg et stykke tid, hoppede den ned, men dens pik blev inde i mig, så begyndte den at rykke mig baglæns, det gjorde ondt, jeg skreg og klynkede. 

Pludselig gik lade døren op, det var Peter der kom, og så mig hænge sammen med hans hund, jeg var godt klar over nu at det ikke var godt, så jeg græd, han satte sig ned foran mig, tog om mig, nu skal jeg hjælpe dig, så tog han sin store tykke pik frem, hvis du sutter på min pik, så mærker du ikke når Vaks river sig løs fra din tisse kone, det gjorde ondt da Vaks trak sig fri, jeg skreg med pikken i munden, så sagde Peter, nu er det min tur, det har jeg ventet på længe, jeg skulle lægge mig på ryggen i halmen, der løb en masse væske ud af mig, Peter sagde det var noget Vaks havde sprøjtet ind, spred dine ben, nu skal du mærke min tissemand. 

Jeg var bange, gjorde det lige så ondt som da Vaks gjorde det? Peter satte pik hovedet hen til min lille fisse åbning, kørte lidt med den, nu blev jeg lidt mærkelig i kroppen igen, jeg begyndte at stønne og klynke, så er det på tide du mærker min  pik, han stak den stille ind i mig, det blev jeg ikke mindre mærkelig af, min fisse trak sig sammen jeg kunne ikke ligge stille. Jeg hylede og skreg, ikke fordi det gjorde ondt, jeg husker stadig det var hel vild, så kunne han ikke styre sig mere, han red på mig, bankede den hel i bund, han gispede og pustede, nu får du rigtig tissemand af din gode ven Peter, min fisse trak sig sammen flere gange mens vi lå der. Nu tror jeg du har fået nok for i dag, han trak pikken ud, så løb det bare ud af mig en masse væske, Peter sagde det var noget han havde sprøjtet ind i mig, det  kan man få børn af det, så blev jeg bange. 

Peter du må ikke sige det til min mor og far hvad jeg har gjort i dag, det lovede han, han vidste jo godt, at det var noget skidt han havde gjort. Næste gang du kommer, skal vi prøve noget andet end Vaks, vil du være med til det? Det var ikke sidste gang jeg besøgte Peter, når han var alene hjemme

Bedækket af naboens hund, og ham selv
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 5 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér