Ming begyndte at piske hende. Slag ramte hende på hendes bare bryster og imellem benene. Hun skreg. Ming ignorerede hende og beordrede Enlai til at hive i rebet...

Viggo er havnet i Kina det herrens år 1938. Han var sendt væk fra Danmark på grund af en skandale på et børnehjem. Efter et uheld på det skib, han arbejdede på, er han nu sendt på et rekonvalescent ophold i et privat hjem hos Dommer Ming og hans kone May-Ling.

---

Nogle uger var gået siden Luo’s henrettelse. Liu behandlede mig som om at jeg havde dræbt hende. Der var nærmest et hadefuldt blik i hendes øjne, når hun så på mig. Med hensyn til Enlai var der ingen problemer. Igennem et langt liv som tjener for dommeren havde han set folk komme og gå.

Aftenerne fortsatte som altid. Jeg blev fikseret med læderremmene og hovedtøjet kom på. Nu hvor jeg havde set hvad det også blev brugt til, var det faktisk rimelig ubehagelig, men det var den måde at dommeren ville have det på. Han kunne ikke selv have sex med sin kone, så jeg var blevet en slags levende påspændingsdildo, han kunne bruge i sin leg med sin kone.

Den seneste lædermanchet som de havde sat på min pung så den blev forlænget, var ren tortur at få sat på, men dommeren insisterede. May-Ling virkelig nød når jeg nærmest kunne riddes i uendelighed før jeg fik udløsning.

Om dagen var det frustrerende at jeg skulle tage kontakt til Enlai før at jeg kunne få lov til at gå på toilettet. De lædertrusser som udgjorde kyskhedsbæltet var ikke sjove at have på i længden.

Men May-Lings glæde gjorde måske Dommeren jaloux. Ihvertfald fik jeg et chok da jeg en aften blev ført ind til parret. En dreng som måske var et år yngre end mig stod i værelset iført samme slags læderremme og hovedtøj. Han var flov og rødmede da jeg blev ført ind.

“Mød Fan” sagde dommeren. “Du skal snart tilbage til dit rederi, så det var på tide at introducere din afløser.

Enlai førte mig over til sengen. Dommeren satte lædermanchetten på, så mine min pung igen blev strukket smertefuldt ud. May-Ling havde lagt den unge Fan ned på ryggen og begyndte at ridde ham og hun fik hurtigt orgasme.

“Lad mig få Viggo?” plagede hun. “Fan kommer for hurtigt”

“Det er mig som bestemmer. Hvis Fan kommer for hurtigt, så skal han bare trænes op” sagde dommeren.

Han kaldte på Enlai. Fan fik en lædermanchet på som strakte hans pung ud. Han kneb nogle tårer. Jeg blev lagt hen over et bord. Han fik ret hurtigt en stiv pik og dommeren førte han om bag mig. Jeg mærkede hvordan at de førte den hen til mit bagerste hul og han trængte ind i mig. Den var ikke så stor, men det gjorde ikke noget godt for mig som længdes efter udløsning. Den voldsom bredde penis-manchet som var svøbt omkring min pung, så mine kugler hang bizart langt fra min pik forhindrede mig i at få den. Jeg var så liderlig og fik jeg ikke engang mulighed for at give May-Ling at den pik May-Ling ønskede.

Fan fik udløsning og jeg mærkede hans safter rende ind i mig. Han blev ført bort.

“Må jeg ikke få Viggo nu?” plagede May-Ling

“Ok. Men efter mine anvisninger. Jeg er herren i huset. Han kaldte på Enlai. Til May-Lings protester fik hun læderremme spændt om kroppen og en benspreder samt manchetter sat på.

Derefter fik hun et halsbånd sat på, som blev gjort fast til et reb der hang ned fra loftet. “Jeg skal lære dig at plage” sagde Ming.

Han fandt pisken fra. “Nej” råbte May-Ling

Ming begyndte at piske hende. Slag ramte hende på hendes bare bryster og imellem benene. Hun skreg. Ming ignorerede hende og beordrede Enlai til at hive i rebet, så May-Ling næsten mistede forbindelse med jorden. May-Ling hostede. Hun havde svært ved at trække vejret. Ming fortsatte med at bruge pisken. May-Ling stønnede. Hun var blevet ophidset af de gentagne piskeslag der ramte hendes revne. Hendes krop sitrede og blev slap. Enlai slækkede straks på rebet og hun sank sammen på gulvet. Ming hjalp hende op på knæ. “Slik den af på Viggo” kommanderede han.

Enlai skubbede mig hen til dem og May-Ling pattede løs på min pik. Jeg var meget liderlig som følge af synet af May-Ling som blev pisket til orgasme, men lædermanchetten forhindrede mig i at få udløsning. Ming grinte. “Vil du komme i min hustrus mund?” 

Det var tortur at blive stimuleret uden at få udløsning, så jeg nikkede. Ming løsnede manchetten og mine safter sprøjtede ind i hendes mund med en kraft som jeg aldrig havde oplevet før. May-Lings øjne var åben på vid gab. Ming holdte hende hovedet og klemte hendes næse, så hun havde intet valg andet end at drikke alle safterne.

Endelig var der ikke mere tilbage i mig og jeg trak mig ud.

“Er vi nu enige om at der kun er en person som bestemmer her i huset?”

Vi nikkede begge. May-Ling var bange for sin mand. Det indså jeg mere end før.

Min tid hos dommeren var snart ovre. Det var meningen at jeg skulle rejse tilbage til Hong-Kong nogle uger senere. Der var også mere uro. Der havde været rygter om overgreb begået af Japanske styrker ikke så mange byer herfra. Krigen var kommet tættere på og regeringen var presset som aldrig før.

Kort sagt. Landet var i kaos. Det var som om at selv de japanske styrker opererede autonomt i forhold til hvad styret i Tokyo ville.

En aften sad jeg og ventede på at Enlai ville komme ind til mig og meddele mig at ægteparret var klar til mig. Det var klart at Dommeren klart foretrak at det var Fan som skulle have sex med hans kone fremfor mig. Med May-Ling forholdt det sig anderledes, men Dommeren bestemte.

Det bankede på døren. Jeg tænkte hvem der kunne komme på besøg. Var de Japanske styrker på vej hertil?

Der gik noget tid og så kom Enlai ind på værelset. Hurtigt blev jeg udstyret med læderremme og det forfærdelige hovedtøj. Så førte Enlai mig ud af værelset. I stedet for at blive ført til soveværelset, så blev jeg ført ned i stuen.

Det var Kardinalen som var husets gæst!

Sikke som han så ud. Siden jeg så ham sidst i Tanger, var han blevet slidt og sjusket at se på. Han havde ikke barberet sig. Hans tøj var i uorden. Han så 20 år ældre ud.

“Nå. Der er drengen som er skyld i alle mine ulykker. Rom slog hånden af mig og sendte mig ud til at håndtere en kirke langt ud hvor ingen mennesker kom. Mine præste-elever blev ligeledes forvist. Du ved ikke hvor mange mennesker hvis liv er blevet ødelagt på grund af dig. Men nu er du min!” nærmest råbte han.

“Lige et øjeblik.” sagde dommeren. “Viggo er husets gæst. Jeg har givet mit ord på at han er sikker her.”

“Lad mig ændre på det.” sagde Kardinalen. Han smed en pose guldmønter på bordet.

“Du fornærmer mig.” sagde Dommeren

Kardinalen smed en pose mønter mere. Dommerens mine var uændret.

Kardinalen hev endnu flere penge frem.

“Vi har en aftale. Viggo er din” sagde Dommeren.

“Det er godt at have kendskab til kinesisk kultur. Nogle år på studietur Kina under kejserdømmets tid har ikke været spildt.” sagde Kardinalen.

“Men det kan du ikke. Du har jo lovet rederiet at vi passer på Viggo” brød May-Ling ind.

Dommeren blev sur og gav hende en lussing. “Nu er jeg for alvor blevet træt af dig. Jeg kunne få den mistanke at du holder mere af Viggo end godt er.

“Jeg elsker dig, men der er noget som hedder ære” svarede hun

“Ære. Du har giftet dig med en mand som har tjent kejserdømmet og som har givet det største offer en mand kan give for at få den stilling. Det er kun rimeligt at jeg tager mig betalt.”

“Jeg foragter dig”

“Fint. Enlai. Fikser hende.”

Enlai tog fat i May-Ling og holdt hende fast imens at Dommeren fandt læderremme og et hovedtøj til hende.

“Vi kan afslutte det i morgen” sagde Dommeren. “Viggo er til din disposition indtil i morgen tidlig.”

“Fint med mig.” sagde Kardinalen

“En tre-dobbelt henrettelse. Det var længe siden at vi havde sådan en.” sagde dommeren

“Tre?” spurgte Kardinalen

“Ja. Jeg har regnet ud hvem som samarbejdede med Luo.” Døren gik op og Liu blev ført ind af Enlai. Hun var også fikseret. Hun havde et trodsigt blik i øjnene. “Jeg er træt og vil gå i seng så jeg er frisk til i morgen. Du kan have dem alle 3 i nat. Bare husk at de skal være i live i morgen tidlig ellers bliver det dig som vi bruger vores garrotte på.”

Kort tid efter var vi alle i kælderen som Kardinalen havde fået stillet til rådighed. Enlai havde hjulpet ham med at sørge for at vi alle var nøgne. May-Ling og Liu stod med spredte ben, tvunget af en benspreder og manchetter. De havde også en løkke om halsen. Jeg lå fikseret på sengen og så hvordan at Kardinalen morede sig med at hive i rebet så kvinderne et kort øjeblik blev grebet af panik når deres fødder ikke kunne nå jorden for derefter at slække på rebet igen. Han fandt nogle dildoer som han først brutalt pressede op i May-Lings bagerste hul. Hun prøvede at skrige af smerte, men hovedtøjet tillod det ikke. Derefter jog han en dildo op i hendes normale hul. May-Lings øjne stod på vid gab da det skete. Det gentog han med Liu. Da hun ikke reagerede så voldsomt så fandt han klemmer og lodder som han satte fast til hendes skamlæber. Tårer løb ned af hendes kind.

Da han var tilfreds med sit værk, fik jeg desværre hans opmærksomhed. Han tog tøjet af og positionerede sig bagved mig og jeg mærkede presset fra hans pik imod ringmusklen. Han var meget liderlig og trængte brutalt ind. Min krop gennemlevede et chok da han tiltvang sig adgang til mit indre.

“Nyder du din sidste aften på denne jord?” 

Jeg kunne naturligt nok ikke svare. Han arbejdede sig længere og længere ind. Med et dybt stød bankede han sin pik helt i bund.

“Åh. Det er dejligt. Hvorfor kunne du dog bare ikke have været lidt mere velvillig? Så havde du oplevet Tyskland fra sin bedste side som elev på klosteret Ettal. I stedet dør du nu i morgen. Spild af liv, hvis du spørger mig”

Han fik udløsning og trak sig ud.

“Nu kan I få lov til at nyde resten af natten. Jeg glæder mig til Jeres henrettelse i morgen”. Han gik og vi blev efterladt i kælderen.

Dommeren - Fan og en pose med guldmønter del.5
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 1 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér