BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Viggo er på vej til Kina i det herrens år 1938. Han var sendt væk fra Danmark på grund af en skandale på et børnehjem. Således ansat som messedreng på et dansk fragtskib er han blevet rig på oplevelser. Historien, som er i 8 dele tager sin start under en tyfon i det Kinesiske hav.

---

SEX I DAG?

Vi var løbet ind i en storm. En tyfon kaldte de den. Nogle af kul-trimmerne var kommet til skade og derfor blev jeg sendt ned og arbejde. Det var hårdt arbejde. Det var svært at få vejret. Kul-støvet stod tæt, når vi tog fat i skovlen og flyttede store bunker. Nogle gange gik der ild i kullet helt af sig selv uden at jeg forstod hvorfor.

Vi var måske en dags sejlads fra Canton da jeg kom ud for et uheld. En høj stak kul væltede pludselig ned over mig da skibet blev ramt af en skæv bølge. Selvom jeg blev gravet rimeligt hurtigt fri, så var jeg sengeliggende da vi ankom til Canton. Et par dage efter kom jeg ud af sengen. Der var et eller andet med lungerne. Jeg skulle undersøges. En person fra rederiet kom ud til skibet. Besætningsmedlemmerne var hos et Tanka, et slags sejlende bordel, men Hovmesteren var blevet ombord for at sende mig afsted.

Vi kom i land. Jeg bar alle mine ejendele i en køjesæk. Vi tog toget noget af vejen og endte nær Hong Kong. Her krydsede vi over til den engelske koloni hvor vi kørte ud til et mærkeligt bygningsværk. Man kaldte det Kowloon Walled City. Huse bygget højt og uhyggelig tæt så bydelen fremstod som et fort. I dette nogle skumle kvarter tog rederiets mand mig ind til en kinesisk læge. Han fandt forskellige glas med mærkelige væsker som jeg skulle drikke og fik sig en lang snak med medarbejderen fra rederiet.

Derefter forlod vi til min lettelse stedet og kørte til rederiets kontor. Her talte medarbejderen på kinesisk med en i telefonen. Efter en lang samtale fik jeg en afklaring.

“Viggo. Lægen mener at du har fået skader på dine lunger som du skal have ro for. Vi finder et sted til dig syd for Hong Kong lidt inde i landet hvor vi har kontakt til en lokal dommer i en mindre by. Hos ham skal du bo nogle måneder indtil at du kan komme ud og sejle igen.”

Jeg tog afsted med en guide hyret af rederiet. Vejene var ikke gode i Kina og det var et mærkeligt landskab som åbnede sig for mine øjne. En lang rejse kom til ende da vi endte i en landsby med navn XiaShui. Dommer Ming tog imod. Det var en mand på 60 år. Hans kone som var på omkring 40 år. May-Ling hed hun. Enlai som var husets altmuligmand, betalte min guide.

Jeg fik anvist et værelse. Luo og Liu som var tjenestepiger sørgede for at der var redt pænt op. Jeg var ankommet i min hvide messedreng uniform og vakte nogen opsigt, når jeg gik rundt i gaderne.

Det var blevet aften. Jeg var ved at gøre mig klar til at gå i seng, da Ming kaldte på mig. Jeg gik efter ham ned i husets kælder. Til min store overraskelse lå hans kone i sengen nøgen.

“Ja. Du undrer dig.” sagde han mens han tog tøjet af.

“Jeg vil have at du har sex med min kone. Jeg kan desværre ikke have sex med hende fordi jeg har tjent ved kejserens hof, hvilket betyder at jeg i bytte for indflydelse måtte acceptere kastration. Hvis du vil taget tøjet af, uden at jeg skal bruge tvang, vil det være fint”

Jeg måbede. Hvis jeg nogensinde havde haft lyster om at gå ind i politik, blev de fjernet lige der. Jeg kiggede på hans kone. Hun nikkede og gjorde tegn til at jeg skulle komme op i sengen til hende.

Jeg tog langsomt tøjet af. “Så det er rigtigt at du bærer korset. Det sagde de godt nok på kontoret. Spændende. Det må du gerne beholde på. Jeg betragtede hans private dele og der var et eller andet galt. Alt manglede. Ikke kun kuglerne. Alt! Jeg havde aldrig gættet at man kunne have så grusom en skik i et land.

Jeg havde fået tøjet af og var klar til at hoppe op i sengen til hans kone.

“Lige en ting mere. Det er os som er ægtefæller. Det betyder at vi sætter pris på tavshed. Stå lige stille med hænderne ned langs siden.”

Jeg gjorde som de sagde. Jeg så hvordan jeg fik et bredt læderbælte omkring overkroppen. Det blev spændt på ryggen. “Ikke så stramt” protesterede jeg.

“Rolig. Jeg ved hvad jeg gør.” svarede Ming.

Foran på læderremmen var der en rem som havde en halsbånd monteret. Det satte han omkring min hals af justerede på nogle nogle spænder. Bæltet sad lige over albuerne. Jeg kunne stadig bevæge underarmene. Dvs indtil at jeg fik endnu en læderrem omkring maven. På den læderrem var der monteret to manchetter, som blev låst og mine arme var nu fikseret ned langs kroppen.

Jeg mærkede hvordan han satte en slags hovedtøj bestående af læderremme på mit hovede. Der var en rem som gik ned under min hage. Den blev strammet og jeg kunne dårligt åbne munden. Helt i toppen var der en metalring som ikke blev brugt til noget. Hvorom alt er jeg blev nu ført over til sengen og placeret mellem de to ægtefolk, hvorefter lyset blev slukket. Jeg mærkede deres varme hænder på min krop. En stor hånd tog fat omkring min pung og masserede min tissemand. Jeg blev hurtigt liderlig. Hvad jeg dog ikke havde oplevet af grænseoverskridende ting i mit korte liv.

Ming lå ved siden af mig og jeg var placeret så jeg lå på ryggen. Jeg mærkede hvordan at konen bevægede sig ned til mine ben og før jeg jeg vidste af det havde jeg også fået manchetter på fødderne. Konen placerede sig oven på mig. Ming masserede mig stadig. Jeg trak vejret tungt. Det var svært at få vejret på grund af seletøjet omkring mit hoved og halsbåndet. Jeg var blevet meget stiv og næsten bange for at jeg ville komme.

Konen lod sig glide ned over min tissemand. “Åh. Så stærk en lille lem Viggo har.”

Ming svarede. “Nævn ikke hans navn. Du har sex med mig by proxy.” Han løsnede spænderne på halsbåndet kun for at trække i læderremmen sekundet efter. Jeg kunne ikke få luft! Jeg prøvede at bevæge mine arme, men de var låst haft af de to læderremme. Jeg fik en voldsom udløsning og pumpede min ladning ind i dommerens kone. “Ja. Ja.” nærmest råbte hun.

“Jeg hostede og hakkede. Det nærmeste sortnede for mine øjne, men følelsen var bare så fantastisk. Det var en udløsning som jeg ikke havde oplevet den før.

Langt om længe kom det sidste skvulp fra min tissemand og jeg hostede og hakkede for at få luft. Ming løsnede halsbåndet. Konen tørrede min mund af og gav mig et kys. “Det var dejligt. Vi har virkelig manglet en som dig.”

Ming hæv i en klokkestreng og Liu kom ind. “Kan du føre Viggo op til hans værelse? Hans tøj skal være renset til i morgen, hvis vi får gæster, men ellers kan han bare få en Kimono. En af de få gode ting, japanerne har fået til landet.”

Jeg blev hjulpet ud af sengen og fik fodmanchetterne af. Jeg havde regnet med at de ville befrie mig, men de svøbte bare kimonoen omkring mig. Jeg blev lagt i seng oppe på mit værelse. Jeg faldt i søvn og tænkte på at det næsten var det samme som at sove iført tvangshandsker på børnehjemmet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.