BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tidlig næste morgen kom Amin ind med noget tøj. “Din uniform er til rensning. Hr. Lieberman har stillet noget tøj til rådighed. Du skal første rapportere dig tilbage på skibet i morgen. Der er morgenmad klar til Jer.

Det var nogle løsthængende gevandter. En toga kalder man det. Underbukser var der ikke, men jeg tænkte at så længe jeg blev hos Hr. Lieberman og ikke gik ud var det måske godt nok.

SEX I DAG?

Jeg kom nedenunder hvor der var serveret morgenmad. Både Lieberman og Gemma sad der allerede. Begge pigerne var der også. “Hej Viggo” sagde Hr. Lieberman. “Det var godt at jeg fik talt med Kaptajnen i går. Det har i nogen tid været nogle slemme rygter omkring de ting som Hr. Langdon og Patrice havde gang i. Det var hvad man kaldte slavehandel med unge mennesker var kommet i ulykke og som man så narrede hertil indtil man kunne afsætte dem til bordeller i andre havnebyer.”

“Vi har fundet en løsning for Rachel og Djamila. Jeg driver et bordel her i Tanger. Djamila vil være medhjælper og ordne praktiske ting som rengøring osv. Skulle hun en dag vælge mere, vil det være frivilligt. Rachel bliver protege for Hr. Lieberman. Han har brug for en til at hjælpe Amin med huset og så er hun i sikkerhed for nazisterne.”

“Og mig?”

"Du sejler videre med skibet. Hvornår du vil afmønstre og rejse hjem til Danmark, er op til dig”

Det lød som om at det var en god løsning for alle.

“Hvad med Kardinalen og Hr. Langdon?”

“De er begge færdige her i Tanger. Jeg har endvidere via nogle kontakter hos kirken sendt besked til Vatikanet omkring hans deltagelse i Hr. Langdons aktiviteter. Sammen med munkene blev han blev sat på et skib til Italien her til morges. Han bliver nok sendt til et koldt sted langt væk fra Rom som straf. Jeg ved at Hr. Langdon afgik for døden i nat ved egen hånd for at undgå skandale. Hans hus bliver solgt på auktion. Jeg har givet noget kunst nogle af medlemmerne i det styrende råd her i zonen. Det giver noget indflydelse. De sørger for det praktiske. Men nok om det. I aften har vi fest.”

Jeg trak mig tilbage til værelset og fik lidt søvn. 

Sent på eftermiddagen vågnede jeg ved at der var støj nedenunder. Jeg tog togaen på og gik nedenunder.

“Viggo. Kom og få et glas vin” sagde Hr. Lieberman

Der var kommet en del gæster og alle bar togaer eller tunikaer baseret på køn. Gemma kom hen til mig. “Du ser flot ud i den toga. Skal vi sætte os i sofaen. Rachel rendte rundt og serverede. Da vi kom til sofaen sad Djamila allerede i den. “Jeg tror ikke at du blev ordentlig præsenteret for Viggo, som var årsagen til at du blev reddet.”

Jeg hilste på den smukke arabiske pige og vi faldt snart i snak. Hendes forældre var kommet ulykkeligt af dage og så var hun overladt til sig selv på Zanzibar som var en ø ude i det indiske ocean styret af en sheik formelt, men af briterne uofficielt. Nogle handelsrejsende havde lokket hende med under et løfte om at hun kunne arbejde i huset i Tanger, men da hun kom frem røg hun ned i fangekælderen under Hr. Langdons hus og der blev hun indtil hun blev reddet i går. Jeg ville ikke spørge ind til om de havde udsat hende for noget, men jeg fornemmede at de havde taget deres friheder.

Vi fik mere vin at drikke. Der kom også kød på bordet. Døren gik op og officererne fra skibet kom ind. De skiftede til togaer i et sidelokale. Kaptajnen kom over og hilste, men gik derefter igang med at bage på en ung kvinde. Jeg sad og betragtede dem, da jeg mærkede Gemmas hånd liste sig ind under stoffet for at tage et godt tag omkring min pung. Det var en helt elektrisk følelse som gjorde at min pik blev stiv. Jeg trak vejret tungt. Det var skønt. Pludselig mærkede jeg at Djamila også ville være med. “Er du sikker på det?” spurgte jeg hende. “Til forskel fra før, er det helt min beslutning, så ja.” Hun lod sine hænder finde ind under togaen og tog fat om min pik. To kvinders berøring på samme tid var næsten for meget af det gode.

“Åh. Jeg vil ikke komme nu” stønnede jeg. Djamila kyssede mig. “Hvis det sker, så sker det.” Gemma bøjede sig ned og tog min pik ind i sin mund. Hendes tunge var helt fantastisk. Der gik kun 5 sekunder før at jeg fik udløsning i hendes mund. Hun drak hver dråbe. “Det er nok en viril ung mand du har fundet der” kommentere Hr. Lieberman som havde fundet en høj flot lyshåret kvinde han var i gang med at kysse på.

“Måske vil jeg prøve ham bagefter” sagde den lyshårede kvinde. “Hvad end konsulinden ønsker sig.” svarede Hr. Lieberman. Han lagde sig oven på hende og tog hende forfra. Han kom efter 5 minutter. “Hvad om jeg måtte bruge Viggo lidt?” Det var hovmesteren. Jeg havde fået helt 2-3 glas vin mere om bord, så jeg var med på alt. Han trak sin toga til side og jeg fik hans pik ind i min mund. Den smagte meget salt. Jeg pattede løs på den og der gik ikke lang tid før at han kom i min mund. Jeg havde ikke regnet med at han var til den side. 

Hr. Lieberman kom over til ham og kyssede ham. “Skal vi?” Hovmesteren lagde sig på hug og Hr. Lieberman trængte ind i ham bagfra. Konsulinden var kommet over til mig. Hun gav mig et kys og et glas vin som jeg hurtigt drak. Alt var nu lidt sløret og lidt dejligt. Hun gav sig til at lege med min pik, men det var som om at den ikke var rigtig stiv mere. “Vend dig om” sagde hun. Jeg mærkede noget presse mod mit bagerste hul. Det var en plug. Det gjorde lidt ondt da den trængte ind, men derefter føltes det dejligt. Jeg fik en stiv pik igen og jeg blev vendt om på ryggen, så hun kunne ride mig. Hun passerede sin revne så min pik hurtigt kunne trænge ind, hvilket hurtigt skete og så begyndte hun at ride mig godt og grundigt. Jeg fik udløsning en gang til.

I alt var der nok 20-25 mennesker til festen og der blev udvekslet safter på kryds og tværs. Jeg var blev ganske fuld da Hr. Lieberman bad mig om at samle hænderne på ryggen. Der kom hurtigt manchetter på. Jeg blev lagt hen over et lille bord. Med sin beroligende stemme fik han mig til at slappe af. Derefter tog han pluggen ud og stak sin egen pik ind. Jeg husker ikke så meget på grund af alkoholen, men han kom efter kort tid og pluggen blev sat ind i igen.

Jeg var gået helt omkuld og lå for mig selv imens at festen fortsatte. Djamila kom over til mig og begyndte at kysse mig. Jeg var ikke i stand til at vurdere om jeg kunne klare et samleje mere. Vi havde ligget der i 10-15 minutter, da Rachel kom over i hendes stuepige uniform. “Viggo. Jeg vil sige tak for at du reddede mig. Jeg ved nu at havde du ikke været der, så havde besætningen måske aldrig fattet mistanke for jeg ville ikke blive savnet på samme måde.” 

“Tak. Ingen årsag. Jeg blev meget forbavset over at Kardinalen og Hr. Langdon var her i Tanger. Jeg troede at de var i Europa.”

Djamila brød ind. “Vil du nyde Viggo lidt?”

“Et øjeblik” Rachel gik og så kom hun tilbage igen. Hun havde taget et gummiforklæde på. “Jeg vil ikke ødelægge den fine uniform Hr. Lieberman har givet mig”. Hun satte sig i sofaen ved siden af Djamila og mig og begyndte at give mig et håndjob. På trods af aftenens udskejelser blev min pik stiv. Så tog hun min penis i munden og hendes tunge sendte mig ud over grænsen. Jeg fik en sidste udløsning.

“Tak” sagde jeg.

“Ingen årsag. Det var det mindste jeg kunne gøre. Jeg er nødt til at gå. Gæsterne skal have mere at drikke.”

Vi lå i omfavnet i sofaen. Jeg faldt i søvn. Rachel vækkede mig da festen var ved at slutte og jeg gik ovenpå for at sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.