BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet fredag morgen. Jeg skulle til at gå op til kaptajnen for at bede om lov til at gå til Hr. Liebermans fest om lørdagen, da Kaptajnen kaldte mig til sig med en ordre om at følge Rachel op til en adresse i byen, da hun skulle afmønstre og starte med at arbejde det sted som Hr. Langdon havde fundet til hende.

Jeg fulgte hende til adresse. En stor sort mand Patrice åbnede døren. Jeg gav ham sedlen fra kaptajnen og vi blev bedt om at gå ned i kælderen til et rum nede for enden af en lang gang. Der var lidt dystert, men vi var i en privat bolig, så vi følte os rimelig sikker.

SEX I DAG?

Vi åbnede døren og tændte lyset, hvorefter vi fik et chok.

Over på væggen var en ung arabisk pige lænket til væggen i begge arme. Hun var helt skaldet, men meget attraktiv. Hun havde en slags bold i munden og et stramt korset på.

“Sig hej til Djamila” lød det fra en velkendt stemme.

Det var Hr. Langdon!

Døren smækkede bag os. Den næsten 2 meter høje Patrice låste den og lagde nøglen ned i sin lomme.

Han gik hurtigt over til os og tog os i skuldrene. Han havde en hånd på størrelse med en bjørneklo! “Jeg skal tilbage til skibet”

“Nej. Det skal du ikke. Du bliver her, nu hvor jeg har trukket mig tilbage fra rederiet. Velkommen til min ydmyge pensionistbolig her i Tanger, hvor man ikke stiller så mange spørgsmål. Gør dem klar.”

Det gik så stærkt. Patrice lagde mig hurtigt i håndjern og fokuserede så sammen med Hr. Langdon på Rachel.

Hendes tøj kom af og hendes korset blev erstattet af en slags taljekorset af læder. Hun jamrede sig da Patrice brutalt strammede det. Hendes protester blev hurtigt dæmpet af en stor læderbold sat på remme som blev skubbet ind i hendes mund. Derefter blev hun lænket til væggen som Djamila.

Turen kom til mig. Alt mit tøj kom af. Jeg fik også et taljekorset om livet og en læderbold i munden og fæstnet til væggen som de andre.

“Vi får gæster om lidt. I må vente her. Lyset blev slukket og døren lukket. Det var helt mørkt og vi kunne ikke se hinanden.

Havde vi stået der i timer? Jeg ved det ikke. Døren gik op. Patrice og et par munke kom ind. De befriede os, men tog straks fat i os og slæbte os ned i et andet større rum. Her hang kæder ned fra loftet. Vi fik manchetter på hænderne som blev fastgjort til en bjælke med krog i. Den blev hejst i vejret, så vi stod med hænderne over hovedet. Munkene monterede en bjælke med to manchetter på vores fødder. En benspreder kaldte de den. Derefter hejste de den øverste bjælke så vi lige akkurat kunne røre gulvet med fødderne. Det gjorde ondt i armene.

Hr. Langdon kom ind sammen med Kardinalen. “Hvilken overraskelse. Den unge Viggo fra Danmark og så de to unge damer. Sikke en god aftrædelsesgave du havde givet dig selv der.”

“Det er nu dig som jeg skal takke. Havde du ikke narret unge Rachel der til at tro at hun ville komme i sikkerhed for nazisterne, så havde jeg været nødt til at nøjes med min unge araber-kvinde, som jeg samlede på Zanzibar hvor hendes forældre var døde i et uheld på havet. Nok snak. Nu skal vi have det sjovt. Baren er åben”

Munkede tog tøjet af. De drak vin og der gik ikke lang tid før de var fulde. Hr. Langdon gik også til makronerne.

“Vi har helt glemt underholdningen” sagde han pludselig. 

Han gik hen til en skuffe og rakte noget til nogle munke, som kom hen til os. Den munk som var foran mig legede med min brystvorter indtil de var stive. Pludselig satte han en klemme på. Jeg bed hårdt i læderbolden. Det gjorde virkelig ondt. En gennemskærende smerte. Undertrykte skrig og gråd kom fra pigerne. De havde også fået klemmer på. For enden af klemmerne var der en kæde hvor man kunne hænge et lille lod og det gjorde munkene, hvilket blot fik smerten til at blive voldsommere.

Men de var ikke færdige endnu. Langdon havde flere klemmer og nu blev de sat i skamlæberne på kvinderne. Igen med lodder påsat klemmerne. Pigerne skreg af smerte og læderbolden dæmpede ikke alt. Rachel snøftede.

Hr. Langdon rakte ned mellem mine ben og bandt et bredt læderbånd om min pung. Han satte et tungt lod på læderbåndet og det var på en måde slemt og smertefuld, men dannede også nogle liderlige lyster.

Nogle af munkene legede med lodderne, men andre gik igang med at have sex med hinanden. Det udviklede sig til et stort orgie hvor munkene, Kardinalen og Hr. Langdon tilfredsstillede hinanden. Pigerne klynkede og skreg når lodderne svingede frem og tilbage som følge af munkenes leg.

Kardinalen gik om bag mig og jeg mærkede hvordan hans tykke pik pressede sig mod mit bagerste hul. Det gjort ondt, men han trængte ind. Imens at han stødte sig længere og længere ind i mig, havde en munk fundet er læderhalsbånd som jeg fik om halsen. Et reb blev sænket ned fra loftet og gjort fast til halsbåndet. Han trak i den anden ende af rebet og jeg måtte bruge mine arme for ikke at blive kvalt. Kardinalen pumpede løs og han kom med et brøl. Munken stoppede med at trække i rebet og jeg kunne slappe af i mine arme. En anden munk befriede mine arme kun for at binde dem sammen på ryggen. Så trak munken i rebet igen. Jeg kunne ikke få luft. En skærende smerte mærkes i min hals. Min fødder søgte støtte men bensprederen gjorde det svært.

Munken slap rebet igen og jeg kom ned og stå på fødderne. Jeg var ved at falde forover da mine ben ikke ville støtte mig, men en munk holdt mig fast under armene. De skubbede et bord over så jeg blev lagt ind over det. Bensprederen gjorde det nemt for munken at komme til mit bagerste hul. Han trængte ind og med dybe seje stød arbejdede han sig ind og kom efter kort tid.

“Hmmm.” Det var Patrice. Han ville også have noget. Hr. Langdon nikkede og han placerede sig bag mig. Noget stort pressede på. Hans pik måtte have været enorm. Jeg skreg af smerte, men det meste af mine skrig blev fanget af læderbolden i min mund. Bordet bevægede sig og nogle munke lagde sig ind over mig for at holde bordet på plads. Ringmusklen overgav sig og med et smertefuld jag trængte Patrice ind. Min krop var i chok. På trods af den stramme læderrem dryppede det fra min pik. Mens bordet gyngede trængte Patrice ind. Jeg var sikker på at jeg ville blive sprættet op som følge af hans behandling. Det var en følelse som jeg aldrig havde oplevet før. Patrice var ophidset. Han stønnede og pustede imens han med hvert stød trængte længere og længere ind i mig. Med et sidste dybt stød trængte han helt i bund og jeg fik udløsning på trods af læderremmen. Hr. Langdon sad med et stort grin. Kardinalen var gået igang med en munk, som han gav en ordentlig tur.

Patrice fik udløsning og kom med et brøl. Han trak sig ud af mig. En munk kom med en plug, som han stoppede ind i mit bagerste hul.

Hr. Langdon kom over til mig. Kardinalen var blevet færdige med munken og satte sig i en sofa. De andre munke satte sig også over.

Jeg blev hjulpet op igen. Jeg kiggede på to piger som hang slapt i deres arme. De var besvimet af smerte som følge af munkenes leg med lodderne.

“Nå Viggo” Det var Hr. Langdon som talte. “Det er så endestationen for dig. Du har ødelagt så meget for Kardinalen og min forretning hvor Kardinalen fik unge præste-emner til sit private haram og jeg unge piger til mine bordeller i havnebyerne langs Afrikas kyst. Nu får du lov til at stå for aftenens sidste underholdning.” 

Han gav tegn til en munk som hed i rebet som var forbundet til mit halsbånd.Mine fødder mistede kontakten med gulvet. Jeg prøvede at få fodfæste igen, men bensprederen gjorde det umuligt.

Det dunkede i mit bagerste hul som følge af den mishandling jeg havde været ude for. Det smertede i min hals som følge af halsbåndet.

“Nå. Er man ved at forlade os? Tro ikke at det går så hurtigt. Jeg har set piger bruge 20-25 minutter på at tage afsked med denne verden, når vi gør det på denne måde.”

Han tog fat om min pung og masserede den. Han slog lidt til lodderne som sad på de klemmer der var gjort fast til mine brystvorter. Jeg mærkede hvordan savl rendte ud af min mund ved siden af læderbolden. Jeg fik udløsning igen, hvilket medførte et latterbrøl blandt munkene.

Hr. Langdon gav mig et klap bagi som forplantede sig op gennem pluggen.

Mit syn flimrede. “Er han på vej væk” spurgte Kardinalen.

“Nej. Han har lang vej endnu.” svarede Hr. Langdon.

“Vi har ikke hele aftenen. Kan vi gøre noget for at sætte fart i processen?”

Han havde lige gjort sætningen færdig da døren blev brudt ind og besætningen på skibet stormede ind i lokalet.

“Hvad laver I med et medlem af min besætning?” råbte kaptajnen.

“Patrice. Smid dem ud”

Det gik stærkt. Selv en stor mand som Patrice kunne intet stille op imod den samlede besætning på SS Helsned. Den munk som holdt rebet gav slip for at starte med at slås og jeg faldt ned på knæ hostende og hakkende. Munken fik en mavepuster og så var han ikke til mere. Resten af munkene fik også tæsk indtil at de ikke havde mere at sige.

“Jeg skal få dig fyret” råbte Hr. Langdon, men kaptajnen konfronterede ham. “Du er intet i rederiet mere. De fyrede dig jo da de fandt ud af at du lavede ulovlige forretninger med kardinalen her.”

Hr. Lieberman kom ind i lokalet. “Du godeste. Få de piger ned.” Gemma var også med. Pigerne kom ned og vi fik alle nogle klude omkring kroppen. Kaptajnen og Hr. Lieberman fortsatte med at konfrontere Hr. Langdon og kardinalen og de dikterede nogle betingelser for ikke straks at gå til myndighederne.

Sammen med pigerne blev jeg blev hjulpet tilbage til Hr. Liebermans hus. Her fik vi anvist senge og faldt snart i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.