BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi ankom til Tanger en solskinsdag. I dag tilhører omkring omkring Tanger Marokko. Dengang var det en såkaldt international zone bestyret af Frankrig og Spanien i fællesskab. Det var en by med højt til loftet hvis man kan sige det på den måde.

Skibet skulle gennem en længere overhaling. Der var nogle rør som skulle skiftes og vi ville være der i mindst 14 dage, hvilket var langt fra hvad skibets kaptajn syntes om. Vi fik læst og påskrevet om at han ville checke os hver aften. Hvis han fandt nogle som ikke kunne arbejde dagen efter ville de blive fyret. Kun fredag og lørdag var det tilladt at skeje ud.

SEX I DAG?

Vi havde masser af arbejde selvom vi var i havn. Der var steder hvor der skulle males og for en gang skyld havde jeg ikke min hvide uniform på, men den overall, jeg skulle bruge når jeg skulle arbejde under dæk.

2 dage efter vi havde lagt til kaj kom kaptajnen hen til mig. “Viggo. Jeg har fået et telegram, som skal afleveres til Hr. Lieberman oppe i byen. Her er adressen. Du skal også have en kasse retur, så vent hos Hr. Lieberman indtil du kan tage den med retur.”

Jeg tog den hvide uniform på og fik Hovmesteren til at stramme korsettet så jeg tog mig ordentlig ud. Tanger var en hel anden verden at færdes i forhold til alle de andre byer, jeg havde haft landlov i, men det var også min første by udenfor Europa, så det var ikke så mærkelig.

Jeg kom til adressen og ringede på. Hr. Lieberman åbnede døren. Det var en midaldrende mand. Han var kunsthandler. “Kom indenfor” sagde han da han havde læst telegrammet.

Jeg gik indenfor. “Ernst. Hvem er den unge mand?” Det var en utrolig smuk dame på omkring 40 år. “Det er en ung mand fra et dansk skib. De skal have en af mine skulpturer med til Panama. Der er en køber i USA som vil have den. Jeg sætter lige Amin til at pakke den.”

Hr. Lieberman gik. Damen kom hen til mig. “Mit navn er Gemma. Hvad er dit?” “Viggo” svarede jeg. Hun kom ubehagelig tæt på. Hun lugtede af dyr parfume og alkohol. Hendes hænder fandt vejen til mit skridt. Hun lagde sin varme hånd omkring min pung og jeg mærkede hvordan at min pik sprang til live. Jeg rødmede. “Ved du hvad” sagde hun “Jeg kan godt lide dig.” Jeg begyndte at svede. “Det er ikke så god en ide” stammede jeg. “Din mand….”

“Din mand er ikke din mand” svarede Hr. Lieberman. “Vi er blot gode venner.” Han kyssede Gemma. “Vil du have en tår vin?” 

“Jeg er i tjeneste” stammede jeg. “Sludder” sagde Hr. Lieberman. “Kom med ind i stuen.”

Vi gik ind i stuen og Hr. Lieberman skænkede mig et glas vin. Det varmede dejligt da jeg drak en tår og den klump i halsen som jeg havde fået da Gemma tog fat om min pung forsvandt.

“Sæt dig ned i sofaen imellem os” Jeg satte mig tøvende i sofaen. Gemma lænede sig ind over mig. Pludselig mærkede jeg hvordan Hr. Lieberman knappede mine bukser op. “Hov…” jeg skulle til at protestere da Gemma kyssede mig. Hvilket kys! 

Hendes hænder kom ind under uniformen.

“Hvorfor smider du ikke din uniform før der kommer rødvinspletter på den?” sagde Hr. Lieberman

Jeg tog uniformen af og havde glemt korsettet indtil Hr. Lieberman kommenterede hvor flot den strammede min krop op. Jeg blev flov et øjeblik, men Gemma hev mig tilbage i sofaen. Hendes hænder fandt vej ned i mine underbukser og jeg blev hurtigt stiv.

“Lad mig smage ham” sagde Hr. Lieberman pludselig og inden at jeg kunne nå at kommentere noget havde han taget min pik i munden. “Her er vi alle venner og elskede” sagde Gemma inden hun kyssede mig igen. Hendes fingre masserede mine brystvorter og jeg kom lynhurtigt i Hr. Liebermans mund. “Det var dejligt” sagde han. Gemma havde hevet min underbukser helt af. Hr. Lieberman tog også tøjet af. “Sæt dig hos mig. Viggo” Gemma støttede mig og da jeg satte mig hos Hr. Lieberman mærkede jeg hvordan at han havde positioneret sin pik så den kunne trænge ind i mig bagfra. Gemma støttede mig mens jeg langsom lod Hr. Lieberman presse mere og mere på. Han gled ind i mig og jeg udstødte et suk. Måske var det vinen, men det føltes ikke så slemt som Eigil, Kardinalen og Langdon.

Jeg gled langsom ned over hans pik. Gemma tog min pik i hendes mund. Hr. Lieberman havde et fast greb om mig. Jeg mærkede hvordan min pik blev stiv igen.

Jeg mærkede hvordan at jeg ramte hans pung. Han var nu helt indeni mig. Gemma suttede på min pik til den store guldmedalje og der gik ikke lang tid før jeg kom stort set samtidig med Hr. Lieberman. Han trak sig ud. 

“Vi har fest på Lørdag. Kommer du ikke forbi?” spurgte han mens jeg tog tøjet på igen. “Det kan godt være. Det kommer lidt an på hvad kaptajnen siger.”

“Er det SS Helsned?” Jeg nikkede. “Så er der ingen problemer. Han er en gammel bekendt fra Hamborg”

“Har du boet i Hamborg?” 

“Ja. Jeg kom hertil da Hitler kom til magten. Jeg er jøde.” sagde han og pegede ned på sin pik og nu kunne jeg se at han var omskåret.

“Pakken er klar” Det var Amin. Jeg ordnede mit tøj. Jeg gik tilbage til skibet med den lille pakke. Jeg hilste Kaptajnen fra Hr. Lieberman hvorefter jeg klædte om og fortsatte med arbejde på skibet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.