BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En måned senere var det klar til afgang. Gisela var ked af at jeg skulle afsted og jeg var også ked af at tage afsked med hende. Jeg havde lært så utroligt meget af hende, men der var ingen vej udenom.

Både Beate’s forældre og Gisela vinkede da båden stævnede ud. Snart forlod vi Elben og var ude på det store hav.

SEX I DAG?

Helsned krydsede igennem Vesterhavet mod kanalen. Jeg startede på mit arbejde hvor jeg hentede mad og drikke fra køkkenet, som skulle serveres. På turen var nogle forretningsfolk med tilknytning til rederiet, som spiste sammen med Kaptajnen. Det almindelige personale havde deres egen kabysse. Hovmesteren var min chef. Det var en erfaren mand og jeg lærte hurtigt at stole på ham. Desværre havde han noget med synet og det i den forbindelse at han erfarede at jeg var god til både læsning og regning. Så jeg blev sat til hjælpe ham med papirarbejdet, hvilket lå godt til mig. Dagene var lange på skibet. Jeg stod op klokken 5:30 og kom først i seng klokken 20:00.

Vi var kommet ned i den engelske kanal og lagde til i Rotterdam. Hovmesteren syntes at jeg trængte til en belønning, så han fik en matros til at guide mig til en bar, hvor han introducerede mig til en dame. Danielle som hun hed tog mig ovenpå. Her var hun hurtig til at få mit tøj af. “Hvad. Bærer du korset så ung og slank som du er?” Jeg bekræftede det og fortalte at det var på rederiets ordre.

Hun rystede på hovedet. “Verdenen bliver mere og mere underlig”. Hun kyssede mig imens at det sidste tøj kom af.

“Læg dig i sengen”. Jeg lagde mig på ryggen i sengen.

Hun kom op i sengen og lagde sig ved siden af mig. Hun lagde sin hånd om min pik og masserede den blødt indtil den blev stiv. Så satte hun sin krop ned over den indtil den gled ind i hendes varme hule. Stille og roligt gled den længere og længere ind indtil vores kroppe mødtes. 

“Åh. Så fin og stiv” stønnede hun imens hun styrede sit underliv så det gav en helt fantastisk følelse for mig.

“Åh. Jeg kommer.” Jeg fik udløsning og sprøjtede mine safter op i hende. Hun løftede sig af og lagde sig ved siden af mig. “Var det dejligt?” Jeg nikkede.

Vi lå et stykke tid i sengen før jeg rejste mig op. “Kender du Hr. Langdon?” Jeg fik en kuldegysning. “Ja. Han arbejder for rederiet”

“Kan du hjælpe mig med en tjeneste?”

“Ja”

“Tag tøj på og følg mig”

Jeg fik tøjet på. Danielle hjalp mig med korsettet. Vi gik ned af en gang og kom ind i et lokale, hvor en nøgen sorthåret pige lå bundet på et bord så hendes krop var spredt ud som et slags kryds.

“Det er Rachel, som Hr. Langdon har reddet ud af Tyskland. Hun skal til Tanger med Jeres skib. Da Tysklands nabolande ikke er så glade for jøder, så skal hendes udseende ændres, så de passer med hendes nye papirer”

“Hjælper du mig med at berolige hende, imens jeg arbejder?”

Jeg kunne ikke nægte, da Hr. Langdon var overordnet i rederiet. Desuden så Rachel ud til at være en sød pige. Slank og sorthåret med små bryster.

“Tag et forklæde på, så du ikke sviner din fine hvide uniform”. Der hang et gummiforklæde, som jeg tog på.

“Først skal vi klippe og barbere hende.”

Rachel snøftede da Danielle klippede hendes hår af. Efter at Danielle var blevet færdig med saksen, fortsatte hun med en skraber. Snart var Rachel helt skaldet. Øjenbryn blev også fjernet. Så fortsatte hun med at fjerne hår under armene. Jeg holdte Rachels hånd imens.

“Så skal jeg fjerne de nederste hår. Sørg for at hun er rolig.” sagde Danielle.

“Er det nødvendigt?” spurgte jeg.

“Ja. Det har Hr. Langdon forlangt”

Rachels krop spændte op, mens at Danielle arbejdede med at fjerne hendes kønshår.

Danielle tørrede skumrester væk. “Viggo. Kom herned og brug din tunge på hende. Hun er meget anspændt og hun skal være mere afslappet inden sidste del af behandlingen”

Jeg havde brugt min tunge på forstanderinden under tvang. Rachel smagte anderledes frisk. Danielle begyndte at massere Rachels bryster imens jeg brugte min tunge på hende. Rachel stønnede. “For meget” kom det fra hende.

“Viggo. Byt plads med mig” Lidt modvilligt byttede jeg plads med Danielle og overtog arbejdet med at massere hendes små faste bryster.

Danielle brugte sin tunge på hende et stykke tid. Så rejste hun sig og tog noget fra en krukke hun havde varmet på en plade uden at jeg havde lagt mærke til det.

“Uh” kom det fra Rachel da den varme voks blev smurt ud over det område hvor hendes lille dusk havde været før. Voksen blev efterladt og Danielle begyndte at bruge sin tunge igen. Rachel stønnede af vellyst.

Pludselig rev Danielle voksen væk, hvilket fik Rachel til at skrige af smerte. “Beklager. Det er nødvendigt” sagde Danielle

Rachel snøftede et øjeblik, men så gik Danielle igang med sin tunge igen og nu mere intenst så der gik ikke lang tid før at Rachel stønnede hårdt og hendes krop rystede da hun fik en orgasme.

Vi befriede Rachel og hun fik et bad. Derefter fandt Danielle et korset, som blev bundet så stramt at jeg måtte støtte hende. Derefter fulgte en uniform. Rachel skulle være kahytsjomfru. Hun fik en paryk på med lyst hår, så hun lignede den pige hun skulle være ifølge hendes nye papirer.

Jeg fulgte hende til skibet. Hun havde stort set ingen personlige ejendele ud over nogle uniformer til turen.

Næste morgen forlod vi Rotterdam. De næste par uger gik med at sejle frem og tilbage over kanalen. Jeg havde meget lidt kontakt med Rachel da vi begge havde travle skemaer på skibet. Nogle uger senere fik vi besked om at sætte kursen mod Tanger, hvor vi skulle aflevere gods og få noget andet ombord, som skulle til fjernøsten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.