BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min fortælling er delvis sand. I en periode i mit liv, hvor jeg var fraskilt arbejde jeg på et større vejbyggeri.

Jeg var på det tidspunkt 44 år gammel, og havde en meget livlig fantasi på sexfronten, og mange ting som jeg gerne ville afprøve, og som jeg ikke havde fået mulighed for i mit ægteskab.

SEX I DAG?

Jeg har altid haft et ønske om at blive set, ligesom tisseleg og bifil/homo sex også har fyldt meget i mit sind.

Da jeg ikke havde noget at komme hjem for, blev jeg ofte på byggepladsen i weekenderne, hvor jeg så surfede porno og legede med mig selv.

En af disse weekender havde jeg set en del FILM om tisseleg, og fik lige pludselig en ide. Det var lørdag eftermiddag på en varm sommerdag, så jeg havde drukket en masse vand og kaffe, og da jeg blev pistrængende tænkte jeg at jeg lige så godt kunne udnytte det til lidt sjov.

Min beboelsesvogn ligger ret tæt ud til en befærdet vej. Jeg trak i et par cowboyshorts og en t-shirt og gik ud af vognen.

Jeg gik lidt rundt for at finde et godt sted, og der stillede jeg mig så med vidt skrævende ben og begyndte at pisse mens bilerne suste forbi mig. Jeg ved ikke om der var nogle der så mig, men det var meget frækt.

Det varme pis gjorde hurtigt mine busker helt mørke og jeg stod bare og nød det, da jeg så en ung fyr komme forbi på cykel. ”Shit også” tænkte jeg.

Jeg havde ikke lige tænkt på at der var en cykelsti, kun 2 meter fra hvor jeg stod. Den unge fyr nåede at kigge på mine shorts og så at kigge mig i øjnene idet han kørte forbi.

 ”Puha” tænkte jeg. Det var tæt på, men så hørte jeg at hans cykelbremser peb lidt, og så at han vendte rundt.

Han kørte nu hen til mig og steg af cyklen. ”Hej, det ser sgu da godt og spændende ud, det der” sagde han med et flabet smil. Pisset løb stadigvæk ned ad mine lår, og selv om jeg havde et ønske om at blive set, var det vist nok kommet lidt for tæt på nu.

”Øh, tak” svarede jeg mens jeg kunne mærke blodet løbe til hovedet. Han var godt nok en sød lille gut, 19 år skulle det vise sig, og så hed han Ryan. Han havde en skøn, slank drenget krop og kort lyst hår, skønne brune øjne og et lidt tøset ansigt, hvilket jeg godt kunne lide.

”Må jeg være med. Jeg blev sgu helt tændt af at se dig står der og pisse” spurgte han, og inden jeg kunne nå at svare, havde han trukket cyklen om til min vogn, hvor han stillede den.

Han havde et par lettes short og en t-shirt på og da han kom hen imod mig, kunne jeg ikke lade være med at smile. Måske var det min heldige dag. Han stillede sig foran mig, rakte hånden frem og sagde ”Hej jeg hedder Ryan”. Jeg tog hans hånd og sagde ”Jan her”, og så trak jeg ham ind til mig og gav ham en knuser.

Han var et hoved lavere end mig, så han lagde sit hoved bagover og inviterede til et kys. Hold kæft, hvor så han faktisk godt ud. Jeg trykkede mine læber mod hans og begyndte at kysse ham.

Han skilte mine læber med sin tunge og snart legede vores tunger med hinanden. Pludselig var det en bil der dyttede. Det var nok en som havde set os, og vi blev revet tilbage til virkeligheden.

Ryan stillede sig nu ved siden af mig med spredte ben og begyndte at pisse. Inden længe bredte der sig en mørk plet på hans shorts, og hans pis begyndte også at løbe ned ad benene og plaske ud på jorden.

Jeg havde gemt lidt og pissede nu også, mens vi holdt hinanden i hånden. Jeg trak nu Ryan om bagved vognen og satte mig på hug foran ham.

Først suttede jeg lidt på hans pik udenpå de våde short, hvorefter jeg trak dem ned. Han havde ikke trusser på, så hans halvstive, glatbarberede pik sprang lige i mit ansigt.

Jeg skyndte mig at gribe pikke med mine læber og startede med at sutte ham. Først smagte han dejligt af pis, og da pikke begyndte at vokse i min mund, blev smagen bladet af hans salte presperm.

Han satte hænderne på min nakke og pressede mit hoved ind imod sig. Heldigvis havde han ikke så stor en pik så inden længe var den helt begravet i min mund. Jeg begyndte at lege med hans glatte nosser og mellemkød imens jeg lod min tunge lege med hans pik i min mund.

Ryan begyndte nu for alvor at mundkneppe mig mens han stønnede. Da jeg forsigtigt pressede min langemand op i hans røv, udbrød han ”for fanden, hvor er du fræk” for så at tømme sin pik langt ned i min hals.

Jeg slugte begærligt alt hans dejlige sperm og lod pikke blive i munden, mens jeg langsomt lod min tunge lege med den, indtil han blev helt slap. Jeg rejste mig op og han tog mit ansigt og gav mig et kys. Jeg smagte garanteret af hans pik og sperm, men det lod til at han kunne lide det.

Han kiggede nu op på mig med sine smukke øjne og spurgte ”Vil du mere. Vil du kneppe mig” og jeg svarede ”Ja, det vil jeg meget gerne”. Han vendte sig rundt og satte hænderne imod vognen og stak sin lille røv bagud.

Jeg måtte simpelthen ned og slikke hans lækre lille hul, og da jeg satte tungen imod hullet og pressede den lidt ind gav han et dybt suk fra sig. ”Åh, det har jeg drømt om mange gange” sagde han mens han vrikkede med sin lille frække røv.

Efter at have gjort han lille hul vådt, smed jeg mine bukser, spyttede i hænderne og gned min stive pik, så den også var våg. Jeg satte nu pikhovedet hen til hans lille røvhul og begyndte forsigtigt at presse lidt.

Han stønnede lidt, men heldigvis er min pik heller ikke så stor og meget tynd, så langsom gled jeg op i ham. Jeg kunne mærke, at han slappede af, da jeg havde fået hovedet for ringmusklen.

Jeg holdt lidt igen, for ikke at skade ham, men pludselig stødte han sin røv hårdt tilbage så min pik røg helt i bund.

Han begyndte nu at bevæge røven frem og tilbage i takt med mine stød, og min pik gled ud og ind af hans stramme, lækre røvhul mens han klynkede og stønnede. ”Åh ja, Jan, knep mig, knep mig, jeg vil mærke din pik i mig” stønnede han samtidig med at han roterede med sin røv.

Da han kunne mærke og høre, at jeg var ved at komme, trak han sig væk, vendte sig rundt og satte sig foran mig. Han tog nu min pik i munden, og det varede ikke mange sekunder inden jeg fyre min ladning af sperm ind i hans mund.

Han slugte begærlig hver en dråbe, og nu var det min tur til at smage mine egne safter i det kys, som jeg fik af ham bagefter.

”Kom, lad os gå ind” sagde jeg og tog hans hånd. Med nøgent underliv gik vi nu ind i min vogn, vel vidende at dem som kørte forbi kunne se os, men lige nu var vi helt ligeglade.

Da vi kom ind, smed vi os på min seng, efter at jeg havde hentet et par øl til os i køleskabet. Ryan fortalte mig, at han var single og boede i en lille lejlighed inde i byen, som vi var ved at lave omfartsvej til.

Han gik i 1. G. ”Jeg har aldrig været sammen med en fyr, men da jeg så dig stå og pisse i bukserne, var det som om der var noget der kortsluttede i mit hoved” sagde han med et grin ”og jeg vidste med det samme, at det var noget jeg ville udforske”.

Vi smed nu resten af vores tøj og lagde os på sengen. Det var dejligt at ligge og kæle for den flotte drengekrop, og inden længe stod min pik lige i vejret igen.

”Nå, du er nok liderlige igen” grinte Ryan, men hans pik bar nu også præg af at være på mærkerne. Jeg lagde mig på ryggen og fik vendt Ryan om, så han lå omvendt oven på mig, så vi kunne slikke hinandens pikke.

Vi lå længe og suttede hinanden, mens vores fingre havde travlt i røvhullerne, men til sidt måtte vi give os, og endnu engang den dag, smagte vi hinandens sperm.

Ryan lånte et par short af mig da hans egne lå udenfor og var gennempissede. De var godt nok lidt for store, men han skulle jo bare cykle hjem i dem.

”Jeg bliver altså nødt til at skulle pisse inden jeg kører” sagde han med et lumsk smil. ”Super, det kan du gøre i brusekabinen” svarede jeg og skyndte mig ud og sætte mig på knæ i kabinen. Ryan tog nu fat i sin pik og lod det varme urin plaske ud over mit ansigt og ned over min krop.

Da han havde pisset færdig, bøjede han sig ned og slikkede mig i ansigtet, hvorefter han gav mig et kys og sagde ”Jeg kommer tilbage med dine shorts i morgen” og så var han væk igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.