BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have hentet inspiration i form af chat og udveksling af foto, er jeg blevet enig med Yvonne om at jeg skulle skrive en lille fræk historie om hende. Tjek Yvonnes profil her på siden: Yvonne (gratissexnoveller.dk)

Hej. Jeg hedder Yvonne og er en 54-årig skøn og frodig kvinde. Min vægt når op på 122 dejlige kilo pænt fordelt på mine 164 cm, og så er jeg temmelig glad for mine kæmpestore bryster … 85/F.

SEX I DAG?

Jeg har én altoverskyggende interesse: Pik. Jeg tænder meget på en lækker stiv pik, og elsker når den sprøjter sin dejlige sperm ud over mig. Gerne flere, ja gerne mange på én gang.

For at supplere mine indtægter lidt har jeg fået et dejlig weekendjob i en Sex Shop, hvor der også er biograf. Jeg arbejder som regel hver anden fredag/lørdag fra kl. 20.00 til lukketid.

Vores chef har bestemt, at påklædningen er højhælede sko, selvsiddende sorte netstrømper og stram sort nederdel. Topløs og uden trusser.

Jeg får mange anerkendende kommentarer når jeg er på arbejde. Specielt omkring mine store, faste bryster og der er da heller ikke usædvanligt, at jeg bliver gramset lidt på når jeg går rundt i Shoppen for at hjælpe kunderne.

Hvis jeg kan se mit snit til det, og der er lidt stille i Shoppen kan jeg godt finde på at give en fyr et blowjob og lade ham sprøjte på mine bryster eller i min mund.

Den dag jeg vil fortælle om startede stille og roligt. Der var ikke mange kunder i løbet af aftenen, og jeg var efterhånden ved at gøre klar til at lukke lidt tidligere. Der var kun 3 i biografen og filmen, som de sad og kiggede på, var snart slut.

Da jeg var på vej hen for at låse, gik døren op og ind væltede 10 halvfulde fyre i jakkesæt. De lignede en forretningsfrokost som var løbet løbsk.

”OK, så lad os få lidt fest i gaden”. Jeg gik tilbage bagved disken og kunne se at mændene gik rundt og kiggede på varerne på hylderne.

Jeg tror at alle aldre var repræsenteret, lige fra først i tyverne til sidst i tresserne, men der var specielt én, som vakte min interesse, og som også fik min fisse til at blive våd.

En stor, flot neger på omkring 40 år. Høj og muskuløs. Jeg kunne se, at han havde et godt kig til mine store patter. Han var i gang med at undersøge vores hylde med FILM, og jeg gik hen til ham.

”Er der noget jeg kan hjælpe med?” Han lynede bukserne ned og hev en kæmpestor, sort halvstiv pik frem.

”Ja, den her”, og så tog han fat i mit hår og tvang mig ned på knæ, for så at plante den stor pik i min mund.

Jeg var ved at blive kvalt, da han stødte pikken langt ind i min mund, men jeg fattede mig hurtigt og tog et fast greb omkring den og begyndte at sutte og suge på den.

”Kom herhen, gutter. Jeg tror at luderen trænger til pik”. De andre stimlede sammen og stod og betragtede os.

Han tog nu en film ned fra hylderne. ”Den her vil vi se. Sæt den på og kom ind i biografen bagefter.”

De gik nu ind i biografen og jeg skyndte mig hen for at låse døren og fik sat filmen på.

”Puha, hvad mon det her ender med.” Jeg rettede lidt på frisuren, tog mod til mig og gik ind i biografen.

De tre oprindelige gæster sad og så lidt forskrækket ud, men dog ikke mere end at de stadigvæk sad med deres stive pikke ud af bukserne.

”Nå, der har vi luderen” råbte negeren. ”Kom herhen og fortsæt med at slikke pik” samtidig med at han smed sine bukser. Jeg var efterhånden godt liderlig og skyndte mig hen og tog den store pik i munden igen.

De andre 9 havde efterhånden også fået smidt tøjet og stod nu og spillede pik mens de så på os. De tre gæster fulgte trop, så nu havde jeg pludselig udsigt til 13 stive pikke.

Negeren lagde sig på gulvet og jeg lagde mig på knæ mellem hans ben for at fortsætte med at slikke ham. Samtidig kunne jeg føle at der var en som var ved at trække min nederdel af mig, og snart lå jeg med min brede røv lige i vejret.

Jeg mærkede en hånd bevæge sig op i min fisse. ”Hun er våd, den liderlige so”, var der en der sagde. Så kunne jeg mærke en pik glide op i mig.

Jeg blev nu gennem kneppet mens jeg lå med den dejlige, store negerpik i munden, og jeg var helt væk i liderlighed.

Jeg kunne fornemme at de andre deltagere stod og spillede pik. ”Sæt dig på min sorte pik” lød det bydende fra negeren, og jeg skyndte mig at gøre som han havde sagt.

Min fisse var så våd, at jeg uden besvær fik ham op i mig, og jeg satte mig tungt på ham, så han gled helt i bund.

Jeg begyndte at ride ham, så mine store patter gyngede op og ned. ”Hold kæft hvor er hun god til at kneppe. Se hvordan hendes store patter svinger”.

Jeg mærkede nu en finger som pressede på ved mit røvhul. Heldigvis kunne jeg godt lide at få den i røven, så det varede ikke længe inden jeg slappede så meget af, at han kunne trænge op i mig.

En tredje fyr skrævede nu over negeren og fik mig til at sutte hans pik, mens jeg med begge hænder onanerede på 2 andre.

Jeg var efterhånden helt væk i liderlighed, og kunne ikke finde ud af hvem der gjorde hvad, men jeg var også ligeglad så længe mine huller var fyldt op med stive pikke.

Jeg hylede og stønnede mine orgasmer ud, mens pik efter pik kneppede min røv og mund. Negeren var stadigvæk dybt begravet i min fisse.

”Hør hvor luderen nyder det, bare giv hende pik”.

”Hold kæft hvor patterne svinger”.

Varme hænder gramsede mine bryster og hev i mine brystvorter imens jeg blev gennempulet.

Jeg blev nu smidt om på ryggen og negeren satte sig på min mave, tog fat i mine patter og klemte dem omkring pikken, hvorefter han begyndte at lave kneppebevægelser. Hans glinsende pikhoved var synligt over patterne.

Pludselig gav han et brøl fra sig og hans varme sperm sprøjtede ud af pikken og landede i mit ansigt. Jeg åbnede munden og fangede et par sprøjt som jeg begærligt labbede i mig.

Han tog nu en finger og kørte det resterende sperm ind i min mund.

En af fyrene havde smidt sig på gulvet, og jeg blev nu løftet op, så jeg kunne ride hans pik. Jeg sad med ryggen til ham, så de andre på skift kunne komme hen til mig og blive betjent af min mund.

En efter en kom de nu hen og spillede deres pikke af. En efter en sprøjtede de deres lækre sperm i min mund og ud over mit ansigt. Spermen løb ned ad hagen og dryppede ned på mine bryster.

Negeren stod og grinte. ”Se hvor hun nyder det, den liderlige sperm so. Giv hende alt hvad i har”.

Og manden havde jo ret. Jeg nød det og havde slet ikke talt på hvor mange orgasmer jeg havde fået.

Jeg var til sidst smurt ind i sperm overalt. I ansigtet, i håret, over patterne. Overalt drev jeg af sperm. Jeg kunne mærke, at ham som jeg sad og red på, nu også tømte sin pik oppe i min varme fisse.

”Nå gutter. Vi må videre”. Mændene trak i deres tøj og jeg vaklede nøgen, gennempulet og sølet ind i sperm ud og lukke dem ud.

Jeg orkede kun lige at få min nederdel og sko på, og gik så ud til bilen som holdt i gården og kørte hjem. Jeg gad nok vide hvad folk tænkte, da de så mig køre topløs gennem byen.

Da jeg låste op til min lejlighed, kom min søde nabo ud. Han er ofte inde og kneppe mig, når hans kone er på nattevagt.

”Jamen, kæreste Yvonne, hvad er der dog sket med dig”.

Jeg smilede saligt. ”Ikke noget, jeg har bare fået så meget pik i dag, at du ikke drømmer om det”.

Han gik med mig ind og hjalp mig i bad, og tro det eller lad være. Jeg fik en sidste dejlig ladning varm sperm i min mund, inden jeg nærmest besvimede i min seng.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.