BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg var helt ung og meget uerfaren, troede jeg, at jeg var den eneste dreng i hele verden, der havde sådanne lyster efter min mors dejlige NILFISK støvsuger!

Det var først flere år senere, at jeg mødte andre, som fortalte om deres søde, smukke og skønne oplevelser med mors NILFISK, at jeg fandt ud af, at der var mange både drenge og piger, der havde fundet ud af de glædelige oplevelser, som sådan en NILFISK også sagtens kunne give!

SEX I DAG?

Vores families støvsuger var som sagt en stor og buttet NILFISK, og i 13-års alderen begyndte jeg at støvsuge hjemme hos os for at tjene mine lommepenge.

NILFISK type GA 70 støvsugerKraftig motor med to effekter: 350 watt eller 500 watt.To sugestyrker: Almindelig eller Meget kraftig

Den gang var det ikke så almindeligt, at drenge støvsugede for mor. Men det gjorde jeg altså, og for hver gang, jeg støvsugede, kom jeg til at holde mere og mere af den dejlige og egentligt smukke NILFISK.

Jeg opdagede hurtigt, at jeg fandt det både sjovt, spændende og dejligt, når jeg selv i al hemmelighed, selvfølgelig, lige "kom til" at bruge støvsugerslangen på mig selv. Jeg fandt det vildt ophidsende at se på, hvis man lige "kom til" at støvsuge noget med ned i NILFISK støvsugerens pose, noget som ellers bestemt ikke skulle være røget med!

Især hvis det var et par af min mors nylonstrømper, som den altid så glubske NILFISK kom til" at støvsuge med op bare, fordi man var lidt "uopmærksom"!

Min pik blev hård som sten, og jeg var misundelig på disse nylonstrømper, jeg ville også prøve ar ryge med ned i NILFISK støvsugeren!

Jeg ville også gerne prøve at få støvsuget pikken med op i støvsugerslangen, men pikken var for tyk, så der måtte jeg finde på en anden løsning.

Jeg blev sat til at skifte støvsugerposen i den store NILFISK med mange formaninger om at passe meget på med ikke at tabe den eller spilde noget støv! Mor viste mig, hvor de nye poser lå.

Det var helt utroligt vildt så meget støv, der kunne være i sådan en pose, men der var jo også nogle af mors savnede nylonstrømper, og nu kunne jeg ganske forsigtigt fiske dem op - for at spilde mindst muligt - men selvfølgelig faldt der noget støv ned på gulvet, og naturligvis sad der støv og nullermænd på selve nylonstrømperne, men det kunne man jo bare støvsuge væk bagefter. Og jeg havde også held med at støvsuge selve nylonstrømperne rene ved at holde godt fast på dem og så lade dem blive støvsuget med helt ind i slangen!

På den måde opdagede jeg, at jeg kunne blive ved med igen og igen og igen at støvsuge nylonstrømperne med op. Det var rigtig sjov at gøre, og det gjorde mig gerne vildt ophidset, når de blev støvsuget med op, men desværre var min stive pik jo for stor i forhold til støvsugerslangen.

Men jeg fumlede med at sætte den nye pose i, kunne jeg ikke undgå at bemærke, at hullet ind i selve NILFISK støvsugerens "krop" jo var noget større end det i slangen!

Min gode Gud! Det skulle prøves og det straks. Og stor var min fryd og glæde og mine forventninger, da min stive pik sagtens kunne gå ind i hullet!

Problemet var bare, at nu manglede jeg en lejlighed til at være helt alene hjemme nogle timer.

En gang om ugen spilede mine forældre kort med nogle nære venner, og hvis det var ovre hos vennerne, så kom de gamle først hjem omkring midnat. Så nu var det bare om at vente og så undlade at lave nogle aftaler med mine egne kammerater og bilde mor og far ind, at jeg måske nok skulle lave lidt ekstra lektier.

Så endelig en aften, hvor de skulle over hos vennerne og spille lidt kort, havde jeg ået og støvsuget lidt og moret mig med at støvsuge mine "hemmelige" nylonstrømper med op, så jeg vidste, at mors NILFISK var klar til mødet.

Mors NILFISK var frisk ren, og "gik" lige bag mig, mens vi støvsugede. Og så var hun klar til at prøve at tage mig. Det store, runde hul var åbent, og det sugede dejligt i det. Og jeg kunne ikke holde øjnene fra "hende", mors dejlige NILFISK

Efter aftensmaden ventede jeg på, at min mor og far skulle gå - det kørte aldrig i bil derover, heller ikke selv om det regnede. Men efter lang tids venten gik de endelig.

Nu skulle det være.

Jeg sikrede mig, at hoveddøren var låst. Jeg skulle nødigt nyde noget af, at en kammerat for ikke at tale om min mor lige pludselig stod inde hos mig, mens jeg legede - og jeg mener virkelig legede - med den sugende NILFISK. Vi skulle nemlig ikke just støvsuge!

Jo, det skulle vi vel så alligevel, men på nye og spændende og frække måder!

Rystende af nervøsitet og usikkerhed vendte jeg mig mod kosteskabet for at finde den ventende NILFISK frem, så vi i fællesskab kunne få afprøvet muligheden.

Jeg kendte jo udmærket mors dejlige NILFISK, kendte den ind og ud, så jeg burde vel ikke være alt for nervøs, men det var jo altså den første gang for mig.

Jeg satte mig ind på briksen på mit værelse. Her kunne jeg være uforstyrret, og man kunne ikke se mig udefra, i hvert fald ikke i første omgang. Jeg sad lige og betragtede de smukke, lidt buttede former i NILFISK støvsugerens "krop" med det store, runde og meget fristende hul, som jeg syntes var så ophidsende og liderligt at kigge på, nærmest som en rigtig fisse, og altså måske min første fisse.

Det fik det til koge i underlivet, og der var dårligt plads til pikken i mine shorts, så da jeg trak mine dem ned  og bare lod dem falde på gulvet , svippede min pik lystigt og kampklar op.

Nu skulle det være min første gang. Nu skulle jeg være "nullermand", og nu var det min tur til at prøve at have pikken i NILFISK støvsugerens fisse!

Det underligt at sidde sådan her kun med selve NILFISK støvsugeren uden hverken slange eller rør. Og det var endnu mere underligt at tænke på, at jeg om lidt ville prøve at stikke min stive ind der i hullet, hvor den ellers støvsugede!

Jeg tændte for mors NILFISK, og dens rolige og faktisk hyggelige summen og lydende af dens støvsugning fyldte hele mit lille værelse. Snart mærkede man også dens varme luft og de mange blandede dufte fra udblæsningen.

Så jeg lænede mig lidt mere tilbage, pikken strittede mere opad, da jeg løftede den støvsugende NILFISK op med begge mine hænder, vinklede den lidt, så den pustede noget af al sin varme luft op mod mit ansigt og sænkede langsomt det sugende hul ned mod min dirrende pik.

Så med begge hænder om NILFISK støvsugeren gled jeg lidt længere ned og rettede vores positioner, så pikhovedet var lige ud for det forbudte hul ind i støvsugerens krop, så pikken ville komme ind i sugeåbningen, hvis jeg sænkede støvsugeren noget mere.

Og det gjorde jeg sgu!

Min vejrtrækning blev dybe og hurtigere, mens jeg lod min pik glide op langs den buttede støvsugers krop, og min pik stod lige op mod det "farlige" sugende hul. Pludselig skete det uundgåelige. Det der ville ske, hvis - når jeg fortsatte. Det der helst ikke måtte ske!

Pikken blev pludselig grebet og holdt fast af støvsugningen fra mors stærke NILFISK, og da jeg "kom til" at sænke støvsugeren lidt længere ned, røg pikken med ind i sugeåbningen, og jeg kunne intet gøre, fordi jeg jo skulle holde støvsugeren i begge hænder!

Jeg har senere tænkt på, at det syn af den mørke, støvsugende fisse i mors NILFISK, og mit blålige pikhoved pegende mod hullet, og min lysere pikstamme mod den mørkegrå støvsugerkrop, var så liderligt et syn, at jeg ville ønske,at jeg havde haft taget nogle billeder af det, men det kunne jeg af gode grunde desværre ikke.

Pikken røg med et godt stykke lige op i hullet - sugefissen - da den stærke NILFISK støvsugede sig ned over mig, og jeg måtte skynde mig at holde igen på den villige og vilde støvsuger for, at den ikke skulle sluge mig fuldstændigt!

Jeg stønnede nu af nydelse og overraskelse, fordi mors NILFISK virkelig havde et kraftigt og beslutsomt greb om min "stakkels" pik! Jeg rystede fortsat af nervøsitet og uerfarenhed, men det gik over, som sekunderne gik, og jeg opdage, at den store, glubske NILFISK egentlig kunne ville mig det godt!

Jeg var sikker på, at vi begge nu var der, hvor jeg uden besvær eller smerte kunne føre min pik op og ned og derved bolle med den pragtfulde NILFISK!

Det var både dejligt og spændende at sidde og holde og kramme mors store NILFISK, mens den støvsugende lukkede sig om min stive pik! Jeg mærkede varmen fra støvsugeren brede sig i mit værelse og følte "bare" den stramme, sugende fisse rundt om pikken, mens jeg langsomt kørte lidt op og ned med NILFISK, så pikken gled ind og ud, og vi rigtigt kneppede.

Mors skønne NILFISK støvsugede sig længere ned over pikken, der nu var blevet slugt til roden, og pludselig mærkede jeg den varme luft fra den stærke motor blive pustet lige ud i ansigtet på mig. Det var en pragtfuld og overvældende oplevelse for mig.

Og, gode Gud! Nu var min pik så dybt begravet i "hende", mors dejlige NILFISK!

ÅÅÅHHH ... Det var en vidunderlig følelse at mærke den fløjlsbløde NILFISK fisses tag om min stive pik. Det var himmelsk at sidde sådan og bare holde pikken støvsuget med helt op i den fantastiske NILFISK!

Men det var også hårdt og krævende for arme og hænder at sidde og holde den forholdsvise store og lidt tunge NILFISK på denne måde i længere tid. Jeg måtte prøve en anden stilling for os.

Nu følte jeg det helt naturligt at lægge mors skønne NILFISK ned på briksen, pille kørestellet af, lægge mig oven på støvsugeren, stikke pikken ned i den og selvfølgeligt begynde at kneppe med den. Jeg begyndte at støde blidt op og ned, så pikken gled langsomt ind og ud i den stramme støvsugerfisse.

OOOHHH ... Det var virkelig skønt at ligge og kneppe sådan med den pragtfulde NILFISK!

Det var bare noget helt andet og meget dejligere end at ligge og lege med pikken i sengen om aften

Mens jeg kørte med pikken op og ned i den guddommelige NILFISK, mærkede jeg, at "hendes" fisse støvsugede hårdt og rigtigt stramt om hele pikken, og nu fik jeg rigtig fornøjelsen af den kraftige sugestyrke og overlegne sugeevne, som NILFISK støvsugeren var i besiddelse af.

Det var vidunderligt for mig! Helt utroligt liderligt!

Jeg følte mere og mere, at jeg var vokset sammen med NILFISK i vores varme, intense og vidunderlige kneppetur. Der var ingen fornemmelser af, hvor pikken begyndte og støvsugerfissen endte.

Det var noget af det allerbedste, jeg nogensinde havde prøvet! Noget af det aller dejligste jeg havde mærket!

At ligge sådan helt tæt og intimt med den store og skønne NILFISK og bare nyde dens kraftige sug - selve NILFISK SUGET - om hele pikken og dens varme luft fuld af nye spændende dufte pustet ud lige i ansigtet.

Bare ligge og nyde at mærke det spillende sug om pikken og kneppe NILFISK støvsugerens stramme fisse i langsomme stød op og ned.

Jeg var forpustet og helt tør i munden af at ligge og kneppe NILFISK og indånde al den varme luft fra den. Det var fantastisk at føle, at "hun" var lige så liderlig og trængende, som mig.

Men netop på grund af den helt fantastiske støvsugning og den ganske overlegne sugeevne - selve NILFISK SUGET - som NILFISK jo kneppede mig med, varede det jo ikke så længe før, at jeg begyndte at føle den berusende, boblende følelse i underlivet brede sig ud i hele kroppen.

Mens jeg klamrede mig til mors guddommelige NILFISK og krammede den kærligt, skød jeg for første gang al min sperm i lange, tunge vidunderlige sprøjt ind i en stram og krævende støvsugerfisse!!!

Da jeg var blevet gjort færdig med at sprøjte, og mors NILFISK havde støvsuget det hele ud af mig, lå jeg der helt forpustet og slap kun langsomt min krammen af den buttede støvsuger efter, at jeg for første gang rigtig havde fået at føle, hvad det ville sige at blive tømt fuldstændig, støvsuget tom og tør at den vidunderlige støvsugning - selve NILFISK SUGET!!!

Mens jeg efterhånden fik vejret, kom til mig selv igen, og pikken skrumpede lidt inde i den stramme NILFISK FISSE, lå jeg og nød efterdønningerne efter den mest vidunderlige udløsning, jeg nogensinde havde fået!!!

Få sex i dag

Jeg fik trukket mig ud, men aldrig slukket for mors skønne NILFISK. Jeg lå på siden med en hånd om "hende" og så ned på min lidt mindre stive pik, der strittede veltilfreds op langs den buttede støvsugerkrop.

Efter en kort, velfortjent pause krøb jeg igen op på mors skønneste NILFISK med pikken mod sugefissen og havde igen glæden og fornøjelsen at få pikken støvsuget med ind i den fuldstændig umættelige NILFISK.

Jeg følte lidt efter, at "hendes" vidunderlige feminine former og tanken om hendes stramme sugefisse havde fået min drenge pik i kampform igen, og jeg begyndte at støde mod hendes dejlige, stramme sugefisse igen.

Mors skønne NILFISK var fuldstændig uimodståelig. "Hun" kaldte på mig, lokkede mig, fik mig til at gøre det, som jeg ellers aldrig ville have gjort. Hun forførte mig med sine frodige, kvindelige former, sin fristende støvsugning og stramme støvsugerfisse!

OOOHHH ... Det var så liderligt godt, og et øjeblik efter fandt min pik selv vej ind i NILFISK støvsugerfissen., hvor jeg nemt blev støvsuget med hårdt i bund.

"ÅÅHHH ..." NILFISK var stram!

Jeg fik fat rundt om den dejlige NILFISK og kunne kramme den, mens jeg var helt i bund i den utroligt stramme støvsugerfisse. Jeg spildte ikke tiden, men lå og nød det stramme indre i NILFISK, mens jeg kørte stille ind og ud. NILFISK ville have mig, og det fik "hun".

Nu havde jeg fået taget det værste tryk af mors skønne NILFISK, opdaget og erfaret, hvad sådan en NILFISK også kunne bruges til, hvad sådan en pragtfuld NILFISK støvsuger også med sit kraftige sug - selve NILFISK SUGET - kunne gøre for en liderlig dreng, så denne gang kunne jeg heldigvis holde meget længere til den fantastiske støvsugning og overlegne sugeevne!

Jeg kunne arbejde mere ivrigt og liderligt, kneppe længere og meget mere udholdende i støvsugerkussen på mors allerskønneste NILFISK.

Det var overraskende nemt, egentligt ganske praktisk, og det gik legende let med mors herlige NILFISK. Den protesterede eller brokkede sig jo aldrig, men bød ham tværtimod mere end velkommen! Og så var der jo lige den detalje med alt det himmelske og guddommelige, som støvsugningen - selve NILFISK SUGET - kunne gøre ved mig!

Igen krammede jeg den pragtfulde NILFISK, mens pikken kørte op og ned i den stramme støvsugerfisse, og igen fik jeg al den varme luft med alle de mange dejlige dufte pustet lige ud i ansigtet, mens vi kneppede.

Jeg prøvede på at komme til at forstå, hvad der skete med mig, med os, NILFISK støvsugeren og jeg. Den egentlige dyst mellem på den ene side min udholdenhed og på den anden side det kraftige sug fra NILFISK - selve NILFISK SUGET - der vel udelukkende kun havde en eneste opgave, nemlig at støvsuge og tage så meget som overhovedet muligt, men som nu også samtidig skulle GIVE mig den helt store tilfredsstillelse!

Jeg var ligeglad med, at det mors skønne NILFISK, som jeg var sammen med. Jeg holdt fast rundt om den buttede krop, mens jeg kørte pikken lidt hurtigere op og ned i "hendes" stramme fisse. Det var et helt fantastisk dejligt syn at se ned på NILFISK og se min pik glide op og blive støvsuget med ned igen, og samtidig kunne jeg også nyde lydene af den stærke motor og det kraftige sug - selve NILFISK SUGET!

Jeg bad NILFISK om aldrig at stoppe, men "bare" blive ved med at kneppe mig med det fantastiske sug og den overlegne sugeevne, kombinationen, der gav selve NILFISK SUGET!

Jeg kunne se fissen på mors skønne NILFISK. Den var så lækker og stram, at det virkelig rykkede noget i mig, mens vi lå og kneppede. Jeg stønnede højlydt ad nydelse, mens støvsugningen klemte hårdt sammen om min pik, og jeg blev kneppet af selveste NILFISK SUGET!!!

Jeg så ingen som helst grund til at trække mig ud ad mors skønne NILFISK og give "hende" fred, tværtimod ville jeg gøre alt for at forlænge nydelsen mest muligt.

Vi kneppede "bare" løs. Efter nogen tid stønnede jeg ikke bare af nydelse og liderlighed, men begyndte at klynke, fordi NILFISK var så dejlig stram at være oppe i, og fordi sugekraften og sugeevnen - selve NILFISK SUGET - var så overvældende for mig, at jeg vidste, at jeg havde brug for en pause, hvis jeg skulle kunne holde det her ud i længere tid.

Men samtidig kunne jeg mærke på mig selv, at det her med at ligge og kneppe med mors skønne NILFISK bare var noget af det mest fantastiske, jeg nogensinde havde oplevet, så jeg fortsatte vores elskovsleg velvidende, at der helt sikkert fremover ville komme flere, dejlige oplevelser med den fantastiske og guddommelige NILFISK!!!

Men lidt efter så følte jeg noget, som jeg ikke havde følt første gang, vi kneppede, NILFISK og jeg.

Mors skønne NILFISK tog mig selvfølgelig nu, men samtidig GAV den mig en helt fantastisk dejlig følelse i hele kroppen, fordi støvsugningen - selve NILFISK SUGET - behandlede mig så guddommeligt!

Med hænderne placeret ved den varme og stærke NILFISK motor holdt jeg "hende" på plads og begyndte et vildt ridt og kneppede i lidt hurtigere bevægelser. Pikken kørte op og ned i den pragtfulde støvsugerfisse.

Jeg stønnede: "Ja, ja, mere, NILFISK!"

Og mors store NILFISK lavede jo også en masse dejlige og frække lyde.

Jeg kunne mærke, at min pik var helt stiv og hård oppe i den stramme støvsugerfisse. Og det var helt fantastisk bare at kneppe løs, stønne liderligt og høre den utrolige NILFISK summe og støvsuge, mens den kneppede tilbage med sit kraftige sug - selve NILFISK SUGET!

Jeg tænkte på, hvor vidunderligt det ville være at komme oppe i sådan en stor, dejlig og skøn NILFISK, og jeg behøvede jo slet ikke at tænke på prævention, og NILFISK ville jo opsamle hele ladningen i sin pose, når jeg blev tømt af det kraftige sug! Så det havde jeg mægtig stor lyst til at gøre!

Jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme, så jeg stødte pikken helt i bund, lå derefter stille og lod den skønne NILFISK om at kneppe mig frem til udløsningen med sit herlige sug - selve  NILFISK SUGET!

Det varede dog ikke længe, jeg kunne simpelthen ikke stå imod denne "meget kraftige" støvsugning. Idet mors skønne NILFISK opslugte min dirrende pik, så kom med med et dæmpet brøl ned i den varme luft fra motoren!

Efter talrige hurtige og dybe stød, og den nu "meget kraftige" støvsugning - selve NILFISK SUGET - resulterede i en meget kraftig udløsning, der fik mig til at sprøjte igen og igen i den mest fantastiske og vidunderlige udløsning af ung og frisk drengesperm. Hele min krop spændte i rytmiske sammentrækninger og sendte al min sperm ud på en drabelig rejse ned i bunden af NILFISK støvsugerens pose!

Først efter nogen tid kom jeg til mig selv igen og fik kræfter nok til at trække mig tilbage fra mors skønne NILFISK.

Jeg ville tørre mig, men der var selvfølgelig ikke det mindste at tørre væk. NILFISK havde naturligvis støvsuget det hele med op!

Jeg var for længst blevet afhængig af at komme på mors skønne NILFISK støvsuger og blive kneppet og tømt af det uforlignelige NILFISK SUG!!!

Den sommer og tiden derefter fandt jeg ofte mors skønne NILFISK frem og kneppede med den alle vegne i huset.

Jeg gad godt vide, hvad min mor mon havde tænkt eller sagt, hvis hun vidste, at jeg ofte sad henne i skolen og blev liderlig af at tænke på, at når jeg kom hjem, så skulle jeg ligge helt tæt og intimt sammen med hendes vidunderlige NILFISK og nyde den skønneste, strammeste støvsugerfisse!

Nyde selve NILFISK SUGET!!!

"NILFISK! Du er en dejlig bolledukke, som jeg virkeligt har nydt."

Mors skønne NILFISK så glad og stolt ud!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.