BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Normalt er naturister ikke frække med hinanden, de er bare ikke blufærdige og kan best lide at gå nøgne.

Jeg vil ikke kalde mig selv naturist jeg vil heller ikke kalde mig det modsatte, altså blufærdig.....tilgængæld er jeg MEGET fræk, det siger mine frække venner i al fald.....nå men tilbage til det med Naturister.

SEX I DAG?

Min forlovede, som jeg lever i et åbent forhold med, har i en del år været Naturist, han elsker naturist badning hvor det er tilladt på stranden og i svømmehaller mm. og da vores seksuelle grænser har flyttet sig en del hos mig siden vi gjorde vores forhold åbent, har jeg haft et ønske om at udforske dette univers blandt naturisterne og muligheden bød sig i går, da en svømmehal i nærheden af hvor vi bor tilbød en såkaldt Adam og Eva aften med wellness, boblebad,massage sauna gus osv. Helt uden badetøj. Det skulle vi selvfølig med til.

På vejen derhen spurgte jeg min kæreste om man så også klæder AF ( for man klæder jo ikke OM til Naturist badning) i samme omklædnings rum, både mænd og kvinder. Ja det bestemmer man selv, så selvfølig gjorde vi det, da vi ankom.

Hans ( min kæreste) havde fortalt mig en del om hvad der tiltrak ham til dette univers og hvad det gjorde ved ham at bade nøgen sammen andre. Han brugte det helt klart som appetit vækker til noget frækt senere og det havde han også hørt at andre han kendte gør, mange fik lyst til at give konen en ordenlig tur når man kom hjem efter sådan en tur....men der sker jo ikke noget frækt som sådan på selve stedet, det er jo ikke en swingerklub, sagde han også, folk er meget afslappede og hygger sig uden at det er frækt sådan en aften.

Da vi havde klædt af var jeg fuldstændig afslappet og det føltes ikke mærkeligt at klæde mig af sammen med andre mænd ( og kvinder) eller gå ind uden badetøj på. Jeg gik sammen med Hans hen til en af hans venner, som jeg kendte lidt i forvejen og hilste på ham helt naturligt selvom jeg ikke havde set ham uden tøj før i dag, jeg må indrømme at jeg havde glædet mig til at se ham nøgen, for jeg syntes han er en flot og lækker fyr og kunne også godt tænke mig at lave noget frækt med ham, hvis han har lyst en dag.

Da vi havde set aftens program, stod Hans og Kristian, som hans ven hedder, og snakkede lidt, jeg smuttede hurtigt op i boblebadet og sad og nød den kilderne fornemmelse i fissen uden badebusker på og mærkede også at mine bryster hoppede l boblerne mere end de "plejer" når jeg har bekini på. Imens jeg sad og kiggede på Kristian og Hans ,som stod lige ved siden af og snakkede. Jeg nød synet af Kristans pik, som er lidt større end Hans´i både slap og stiv tilstand.

Lidt efter smuttede Kristian hen til nogle andre han kendte og Hans satte sig op til mig i boblebadet, han smilede frækt til mig og spurgte hvad jeg syntes om det. Det er dejligt sagde jeg, det er lige hvad vi trænger til sagde Hans og lagde armen om nakken og skulderne på mig.

Lidt efter var vi alene i boblebadet og det benyttede han til at tage hånden som lå om min nakke og skulder til at røre ved mit bryst og massere det blidt, nå du kan ikke lade være smilede jeg frækt til ham da han gjorde det....he..he..nej, er det ikke dejligt sagde han, jo bliv endelig ved sagde jeg og lænede mit hoved ind mod hans bryst mens min anden hånd gled ned mellem benene på ham så jeg kunne mærke om hans pik reagerde på berøringen af mit bryst...det gjorde den.

Senere på aften fik jeg massage efter 2 sauna gus , hvor jeg virkelig havde set nogle flotte pikke på mange forskellige mandfolk, Hans og jeg snakkede flere gange om nogle af vores frække venner kunne tænke sig at være med til dette og vi var enige om 2 af dem ville vi spørge om de havde lyst til det, den ene er Herdis som jeg har haft pige sex med flere gange, og en bifyr som min kæreste og Kristian der også var her i aften, kender begge . Han hedder Jens og Herdis kender ham også , men ikke for noget frækt, kun fordi de bor i den samme lille landsby. De to er meget afslappede omkring deres seksualitet og også lidt oppe i årene, Jens som Hans har kendt i flere år end mig, har været med Hans til naturist badning før og Herdis har været på nudist strand i nærheden af hvor de bor, så vi vidste at det kunne være sjovt med dem og med en overnatning sammen med dem bagefter.

Håber det kan lade sig gøre engang, for jeg har et ønske jeg håber går i opfyldelse en dag og det er at se Hans kneppe en fyr der gerne vil kneppes af ham, indtil vidre har jeg "kun" set ham sutte pik på en anden mand. Det vil Jens gerne har Hans sagt til mig engang.

Nå tilbage til massage og saunagusen, som gjorde mig rolig og meget afslappet, så meget at jeg efter massagen kunne mærke ved den sidst saunagus at fissesaften løb ud af mig i bare liderlighed. Kristian og jeg var nogle af de første der kom ud af sauanen og vi skulle altid lige en tur i koldtvands bassinet bagefter, Kristan er dog ikke så længe i det kolde som jeg, derfor så jeg to gange hans pik stiv når han gik op af det kolde bassin før mig...wow et frækt syn. Jeg måtte lige en tur ud på wcet og onanare lidt lige efter .....og bedre blev det ikke da vi skulle med bus og tog hjem bagefter, hvor vi i bussen sad lidt bagved og snakkede om det vi havde oplevet denne aften, Hans sagde at han ikke vidste om Kristan var med på noget frækt med os, selvom han godt kendte til vores og de andre fælles venners sexen på kryds og tværs med hinanden, han havde nemlig aldrig fortalt Hans om hans eget sexliv.

Desværre skulle vi vente lidt på toget da bussen kom til byen vi skulle vidre fra, og til Adam og Eva aften havde der været drikkevarer ad libitum, så vi var i lidt godt humør og jeg bliver endnu mere liderlig af at drikke alkohol, så vi besluttede at gå på et værtshus vi kendte i byen mens vi ventede på toget, og få et par drinks mere, inden vi kom hjem. På værtshuset var der ikke så mange så vi sad og små kyssede i et hjørne og jeg kunne igen mærke hvor våd jeg blev mellem benene især efter nummer to drink hvor jeg igen måtte på wcet og lave andet end at tisse......heldigvis var der heller ikke mange med toget da vi endelig skulle det sidste stykke vej hjem og vi var nu godt berusede af både liderlighed og alkohol, her fløj smser mellem os af meget fræk karakter og indimellem også med nogle af vores venner, som fornemmede at vi var på en rigtig hyggelig kæreste tur og i det frække hjørne samt berusende elskov. Da vi endelig kom hjem kunne vi slet ikke vente med at smidde tøjet igen, da jeg var hutigst til at få det af smed jeg mig på sengen og spredte mine ben, mens mine fingere kørte ud og ind af fissen, det syn kunne Hans slet ikke tåle at se mig i, så han lagde sig for første gang i lang tid med hovedet ned mellem mine ben og slikkede min fisse stille og roligt indtil jeg fik den første orgasme, bagefter gav han mig finger mens jeg suttede hans pik, som lyn hurtig var blevet stiv igen af at slikke fisse, han stønnede højre og højre, men jeg ville også være med og tilsidst kunne jeg mærke min næste orgasme var på vej, men det tror jeg også hans var, derfor stoppede jeg med at sutte ham og skreg min 2. orgasme ud , inden jeg satte mig på hans pik og red den næsten til orgasme, tilsidst kom jeg dog i en ordelig sprøjte orgasme før ham og jeg måtte hjælpe ham med at få udløsning bagefter mens jeg suttede hans boller og spillede pik med min ene hånd, så kom der tilgængæld masser af sperm ud på mine bryster......se det var nudist badning med Happy end.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.