BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ida aftalte med Thomas og Birthe, at hun ville komme over til dem efter et kvarters tid. Inden Ida går i brusebad, betragtede hun sin krop. Ida er en høj pige med små faste bryster. Hun fantaserer om King, der lige har tilfredsstillet hende til det pinlige. Om de nye naboer, der virkede så søde. Thomas der onanerede sin pik. Den så stor ud!

Ida var helt elektrisk, på den ene side bange, nervøs, flov -og på den anden side spændt, liderlig, og nysgerrig. Turde hun virkelig gå derover?

SEX I DAG?

Ida blev mødt af Birthe, der gik i deres nyanlagte forhave. Hun var i gang med at vande nogle blomster i bedene ud til vejen. ”Hej Ida, dejligt du ville komme herover. Ja, vi har travlt med vores haver, det er derfor hundegården ikke er lavet helt færdig!” Birthe var iført en stram nederdel i i hvidt tyndt stof og en tætsiddende T-shirt. Hun var faktisk en meget køn kvinde. Ida tænkte, at hun måske var sidst i tyverne?

”Kom med over på vores terrasse Ida, du hedder Ida, ikke? Ida bekræftede sit navn og fulgte efter Birthe til terrassen. Her blev De mødt af Thomas og King, der sad i skyggen på terrassen. ”Hej Ida, skønt du ville komme på besøg.” – ”Jeg smutter lige ind efter lidt saftevand og en vandmelon. Det trænger vi vist til i denne sommervarme!” Imens satte Birthe og Ida sig ved havebordet på terrassen. King var glad for gensynet med Ida og omvendt. Han kunne slet ikke lade være med at snuse Ida i skridtet, hvilket gjorde den unge pige flov.

Birthe trak på smilebåndet. ”Ida, du må ikke være flov! Jeg var cirka på din alder første gang en hund tilfredsstillede mig. Selvfølgelig snakker man ikke højt om det. Lad det være vores hemmelighed, ikke?” Ida blev helt rød i hovedet, men måtte indrømme, at det havde været dejligt. Thomas var nu kommet tilbage og deltog i snakken.

Det viste sig, at de alle tre fik en god snak, og Ida følte sig tryg ved både Thomas og Birthe. De aftalte, at Ida bare kunne ”låne/lufte” King hvis, det passede ind i programmet. Hun skulle altid være velkommen hos dem. Ida glædede sig over, at de var så søde. De pressede hende på ingen måde til noget seksuelt, hvilket hun måske havde håbet på i sin underbevidsthed.

Lige inden Ida tænker på at smutte hjem, spurgte Birthe. ”Ida, har du en kæreste?” Hvilket Ida ikke havde. ”Har du kysset med en pige før?” Birthe gik over til Ida, og knæler ned så deres ansigter er på højde. Uden ord kyssede Birthe nabopigen. Ida lod sig rive med, hun syntes, det var dejligt, liderligt, og en varme berusede kroppen. Birthe kærtegner Idas kind, kørte sine fingre gennem håret.

Ida er nysgerrig, hun lader sin hånd hvile på Birthes bryst, først udenpå T-shirten.

Birthe er hurtig og trækker sin T-shirt over hovedet, hun har ingen BH på. De er smukke, Birthes bryster, store og velformet, lige til at spise. Birthe lader sin hånd glide under kanten af shortsene på Ida. Hun har ingen trusser på, og et gisp rammer, da Birthes fingerspids ramte fissen. ”Uhm, du har ingen trusser på?”

Thomas sider på den anden side af bordet, han onanerer sin pik. Den er virkelig stor! Ida bemærker først størrelsen nu, da hun er så tæt på. ”Løft lige bagdelen lidt, smukke,” siger Birthe, mens hun trækker shortsene af Ida. Birthe trækker Ida ud til kanten af stolen, spreder benene på den lange pige.

Ida nyder det første slik fra Birthes varme bløde tunge. Langsomt mærker Ida tungespidsen skiller sine skamlæber, og tungespidsen rammer den lille tap. Hun er god, Birthe, ved hvad hun laver, kredser sin tunge på de perfekte steder. Ida mærker skamlæberne svulmer op, pulsen slår, en finger trænger op
… Nu suger Birthe klitten, mens hun finger knepper Ida. Ingen har sagt et ord endnu, og Ida er lige på grænsen til en orgasme, og der er ikke engang gået et minut? Hun kan ikke holde på den mere, Ida, stønner sin orgasme ud i sommervarmen. Birthe rejser sig op fra skødet og kysser Ida længe og inderligt.

Thomas har rejst sig, og står lige foran pigerne med sit stive lem! ”I var rigtig skønne sammen, var det dejligt Ida?” Ida var underlig nok stadig lidt flov, men stammede. ”Ja, meget… ” Birthe havde allerede grebet omkring pikken. ”Ida, har du haft en rigtig pik i hånden før?” Idas kinder blussde lidt op, da hun svarede, ”nej.” Birthe onanerer langsomt pikken, og tager fat omkring Idas hånd. ”Har du lyst til at mærke?” DEN er stor tænke Ida, da hun greb omkring skaftet. Pikhovedet er stort og glinser. Birthes hånd er ovenpå Idas nu, de onanerer pikken sammen. Thomas kærtegner Idas kind, kører sine fingre igennem håret. Birthe kysser pikken på pikhovedet, og peger den mod Ida, siger ikke noget. Ida kysser den også… Birthe stikker sin tunge ud og lader den glide langs skaftet op til pikhovedet. Ida gør det samme fra den anden side. Birthe lære Ida kunsten ”Pik -behandling” uden et eneste ord. Ida gør nøjagtigt det samme som Birthe.

Både Thomas og Birthe hjælper hinanden med at tage T-shirt og BH’en af Ida. Hun bliver forsigtigt skubbet op på bordet. Birthe fører pikken til Idas fisse, gnider den mellem de små skamlæber, på klitten. ”Har du lyst til at mærke pikken oppe i dig, Ida? Jeg ved godt, at du er jomfru, men du bestemmer tempoet.” Ida er liderlig, liderlig som aldrig før. ”Ja, jeg har lyst… ” Meget forsigtigt presser Thomas sin pik mod fissehullet. Birthe kysser, slikker Idas bryster, kysser Ida meget sensuelt, mens Thomas presser sit lem centimeter for centimeter op i pigen. Idas mødom er allerede sprunget, måske ved idræt, eller når hun brugte skaftet af sin hårbørste til onani.

Idas fisse udvidede sig hurtigt til pikken selvom, den var stor. Hun var i himlen, det føltes så godt. Hun kunne mærke sine fisse muskler omsluttede pikken stramt. Birthe må have været fornuftig, da hun spørger, ”tager du p-piller Ida?” Hvilket Ida ikke gjorde. ”Du er nødt til at trække dig ud Thomas, Ida må ikke blive gravid!” – Du må sige til din mor, at du har kraftige menstruationssmerter, så kan du sikker få p-piller allerede nu.” ”Slik hende til en orgasme Thomas!”

Thomas’ måde at slikke fisse på var anderledes end Birthes. Han var hurtigere og mere hård med sin tunge. Ida kom meget hurtig, Birthe stimulerede brysterne, mens Thomas slikkede. Hun kom over kanten, da Thomas begyndte at leget meget erogent med Idas numsehul samtidigt.

Thomas’ pik strittede stadig ud i luften, selv efter Idas orgasme var klinget af. Han løftede Birthes nederdel over hofterne. Hun havde ingen trusser på. Han tager hende hårdt bagfra, selvisk og med et mål, han er liderlig. Der går ikke mange sekunder inden, han tømmer sig oppe i Birthe. Stilheden er meget sigende for alle tre. De har oplevet noget helt specielt sammen.

Birthe har allerede Kings tunge i sit skridt. Han slikker fissen, slikker spermrester fra Thomas. Hun sætter sig på alle fire. Thomas hjælper med at styre hundens pik på plads. De har prøvet det mange gange før, kan Ida se. Birthe stimulerer sin klit, mens King pumper sin hundepik i fissen. Først hyler Birthe, så King. Han hænger fast i Birthe et par minutter.

Bagefter tager de alle tre et brusebad sammen. Resten af sommerferien besøgte Ida næsten hver dag deres nye naboer. Som i kan gætte, blev den femtenårige pige ret mange år ældre denne somme, i hvert fald på det seksuelle område.

På vej til skole.

En morgen sidst i august måned. Hun står der med brystvorten i hånden, mens hun ser på sine lyserøde trusser. Trusserne har en hvid kant hvor, der er små stjerner på. Hun elsker den måde, de sidder på røven, og samtidigt fremhævede trusserne fissen, så hun fik en rigtig cameltoe. Bagefter tager hun en BH der matcher trusserne. Den klemmer brysterne perfekt, så de ser mere fyldigere ud. Hun trækker sin stramme blå kjole hen over hovedet. Kanten af kjolen når lige under ballerne. Hun ser meget ældre ud i denne kjole. Til sidst trak Ida sine nye silkestrømper på.

Tilfreds med sit look, begyndte hun turen til skolen, men hun kom for sent til bussen! Vejret var godt, så hun skar gennem skoven i håb om, at hun kunne nå bussen ved stoppestedet på Langgade. Hun gik ned ad grusvejen, der gik lige igennem skoven. Da hun var cirka halvvejs, og træerne stod meget tætte, kom en hund løbende hen til hende. Hun faldt til jorden og bandede, “satans hund.” Mens hun kæmpede for at rejse sig, kom en bil kørende. Hunden løb ind i skoven, mens en mand kaldte, ”Rex, kom her dumme køter.” Men rottweileren løb bare længere ind i skoven.

Ida hørte bildørene åbne, og da hun så op, kom tre mænd ud ad varebilen iført elefanthuer. Før hun var klar over, hvad der foregik, greb en af mændene hendes arme, og løftede hende op i varebilen. De trak hende ind i bilen med ansigtet mod gulvet. En af mændene satte foden på ryggen af ​​Ida. Hendes kjole var over trusserne, og mændene nød synet, kunne man høre. Den ene sagde. “Åh min GUD. se den røv.” En af mændene hev trusserne og strømpebukserne ned over ballerne. Hendes røvhul var lige i synsfeltet, og manden der havde haft sin fod på ryggen, pressede sin tørre finger ind i den stramme jomfru røv. Hun skreg til deres glæde! ”Wow, den er stram, sagde han, “Jeg tror ikke, at din pik vil være i stand til at komme op der?” Den anden mand svarede. “Jeg får min pik op i hende!”

De kørte et stykke tid inden, bilen stoppede, og føreren sagde, “dette ser ud til at være et godt sted!” – ”Lad os få tøsen ud!” To af mændene trækker hende i håret. Ida begynder at skrige. Den ene mand slår Ida med en knytnæve. Han slår hende hårdt i ansigtet og giver samtidigt slip på håret. Det sender Ida i armene på den anden mand, som giver hende et knæ i maven. Ida er chokeret, og prøver at få vejret, da den tredje mand griber hendes arme, og trækker hende op igen. Han slår Ida i ansigtet igen. Blodet fra næsen begynder at løbe ned over munden samtidigt med, at han giver et knæ mellem Idas ben. Lige på den lille fisse. Manden der står bagved Ida, slår Ida i nyren. Den anden mand slår i ansigtet fra den anden side, derefter slår han i maven. Det får Ida til at folde sig sammen, og gispe efter vejret.

Nu trækker de kjolen over hovedet, så Ida kun står i trusser, strømpebukser, og den stramme BH. Den største af mændene giver Ida et uppercut, der får hende til at falde til jorden. NU er hun nøgen! De ruller hende på ryggen. To af mændene spreder Idas ben til siden, alle tre ser på den lille hårløse unge pigers fisse. ”Wow! Tæven er glat barberet,” siger manden, der kørte bilen. “Nej, jeg tror, ​​at hun er meget yngre, end hun ser ud,” siger manden mellem Idas ben. “Hun må være 15 eller 16?” Efter en kort pause siger han. “Vi burde lade hende gå.” De braste alle tre ud i et stort grin. ”Få tæven op, hendes røv er min, jeg skal kneppe hende mør.” Han lægger sig på ryggen, pikken er nok 18 centimeter lang. “Løft tæven ned over mig, og så snart jeg er oppe i hendes røv, kører du din pik ind i kussen, ingen smøremiddel!”

Chaufføren løfter hende under armhulen, mens den anden mand trækker benene op. De sænker Ida langsomt ned. ”Okay. Hendes røvhul er lige der …. Kør hende ned. Nu!” Det gør de, hun skriger, mens den tykke 18 centimeters lange pik penetrerer Idas stramme røvhul. Hun føler, at hun blev flækket! Hendes skrig glædede dem alle. Den anden mand presser sin pik mod den ømme tørre vagina. Den tredje mand kører sin pik i munden på Ida.

Ida er fuldstændig gået i chok nu, og overlevelsesinstinktet er taget over. De knepper alle hendes respektive huller så hårdt som de kunne. Chaufføren banker pikken i halsen. Hun drejer hovedet mod venstre og højre for at prøve at få pikken ud, så hun kan få lidt luft! Han slår hende hårdt på brystet. Hun skriger i smerte. Han griber hendes hoved og slår hende med knytnæve et par gange mere, og kører derefter sin pik tilbage i munden. Han råber. “Denne gang sutter du pikken ordentlig!”

Denne voldelige voldtægt fortsætter og fortsætter, for Ida virker det som timer. Til sidst skyder alle tre deres sperm ind i røven, kussen og dybt i halsen. De står alle tre over Ida, da den ene mand siger,” hun har brug for et brusebad.” De begyndte alle tre at pisse på Ida. Hun var tæt på at besvime, da den ene mand lægger hende på jorden igen. Han begyndte at fiste den lille fisse, han tvinger sin næve ind i den blodige kusse. Han kneppede hende dybt. Han kører langfingeren imod skambenet, men kan ikke finde g-punktet. Dette irriterer ham, så han kører hånden hårdere. Han rullede hende på ryggen, og trækker benene op, så fødderne var ved siden af ​​Idas hoved, derefter kører han sin pik op i den ømme blodige kusse. Han kører hende hårdt indtil, han kommer og fylder Ida en gang mere med sin sperm.

De to andre er klar til mere og knepper hende på skift indtil de sprøjtede en ladning mere op! Pludselig dukker rottweileren op. ”Rex, din dumme køter. Leder du efter en ung-fisse?” Mændene griner bare endnu mere, mens den store hanhund undersøgte sit nye ofre. Mændene holdt Ida i et stramt jerngreb, mens Rex bedækkede den lille pige. For første gang under voldtægten får Ida en orgasme samtidigt med, at Rex pumper sin sperm op i kussen på den lille pige.

Efter voldtægten.

Som I nok kan forstå, så er sådan en oplevelse, det værste mareridt som kan overgå et menneske, ja, en familie. Takke være Idas forældre og ikke mindst sine naboer, kom Ida ovenpå overraskende hurtigt. Selvfølgelig vil denne skrækkelige oplevelse følge Ida resten af livet.
Ida har nu fået sin egen schæferhund, en hanhund på to år, de er næsten altid sammen, også når hun er på besøger hos sine naboer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.