BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi kom til nudiststranden igen et par dage efter vores første besøg, fik vi to solsenge tættre på vandet og lidt ude i den ene side af stranden, alle dem der lå ved siden af og foran os, lød til at være tyskere og især et par, som måske var lidt yngere end os, var virkelig attraktive at ligge og kigge på, manden var skaldet og fuldstændig glatbarberet , både foroven og forneden, han var pæn brun solbrændt over det meste af kroppen. Hans kæreste var knap så solbrændt men ikke destomindre en flot pige alligevel, store bryster og smukke øreringe, samt pirsing i hendes navle. De var der tilsyneladene med nogle venner eller familie, de snakkede i al fald med et andre par der også lå omkring os. Vi hørte ikke nogle der snakkede dansk hverken i dag eller første gang vi var her , men talte alligevel lavmeldt til hinanden da vi jo ikke kunne vide om de andre alligevel forstod hvad vi sagde til hinanden og i dag var snakken lidt mere fræk og løssluppen mellem os end den havde været den første gang. Vi snakkede især om en der stod og fiskede med en fiskestang ude på nogle af de yderste små klipper, længst ude mod det åbne hav, når vi var ude og svømme kunne vi se ham fra siden ellers stod han med røven mod os . Fra siden kunne vi se at hans pik var rimelig stor , selvom manden ikke var så særlig høj, han ligende ham danskeren fra fodboldverden, vi havde set første gang vi var her, men vi fandt aldrig ud af om det var ham, da vi aldrig kom til at snakke med ham. Men bare tanken om at det var ham fik mig til at blive våd af andet end sved/saltvand mellem benene.

Jeg havde en bog med som jeg var næsten færidig med at læse, den handlede om en kvinde på min egen alder, som kalder sig powerprinsse, det kapitel jeg var kommet til handlede om at hun var i swingerklub med en mand som hun ikke var kæreste med men kun mødt en gang tidligere, det tændte mig selvfølig også at læse om hvad de lavde der, selvom hun ikke synes det samme om en svingerklub , som jeg synes, for hende var det bare en oplevelse i hendes liv og hun fik ikke lyst til at udforske den del af livet mere efter første besøg.

SEX I DAG?

Jeg kunne godt tænke mig en af de lækre mandfolk her på stranden med i en svingerklub og især tyskeren der var glatbarberet og skallet eller ham med fiskestangen kunne være fræk at have en trekant med tænkte jeg og lå og småfniste indimellem mens jeg læste og tænkte på det....he he....min kæreste lå og smilede frækt til mig når jeg fniste af det jeg læste og han sagde at han måtte læse det kapitel når jeg var færdig med det.

Ja da svarede jeg ham, så må vi se om du bliver lige så liderlig af at læse det som jeg er, og kunne ikke lade være med at grine af mig selv da jeg havde sagt det.

Imens jeg lå på liggestolen måtte jeg vende både den og mig selv om flere gange for at finde skygge/sol for de forskellige dele af min krop alt efter hvor parasollen gav skygge på den. Da jeg på et tidspukt lå på maven på den bøjede jeg nederste del af mine ben op i vejret og viftede lidt med dem , jeg spredte mine ben lidt, som om jeg ville sige til den der kiggede " kom bare og se min fine galtbarberet fisse og lækre røv "......

Min kæreste var nu i gang med at læse kapitlet i bogen om svingerklubben og jeg lå i smug og kiggede over på ham for at se om hans pik reagerede på det han læste, for den regaer næsten altid på det han ser, men det han læste her fik ikke ham til at få eriktion, men det var der noget andet der gjorde både i dag og første dag vi var her.

Da jeg gik i vandet lidt efter kunne jeg se at den glatbarberet skallede tysker lå og legede med sin pik,han havde kigget skjult på mig et par gange lige inden han begyndte, han prøvede tydeligvis bare at " lege vandslange" med den og lå ikke direkte og spillede den af , jeg kunne alligevel ikke lade være med at smile lidt ekstra af at det var mig der havde tændt manden og da jeg gik op fra vandet igen var han på vej ud i vandet- MED stiv pik....jeg smilede dog ikke mere end hvad naturligt var for mig.

Da min kæreste lidt senere gik i vandt mens jeg lå og læste igen kiggede jeg indimellem op fra bogen gennem mine solbriller, for at se om tyskeren var kommet op på sin plads igen. Det kom han kort efter og begyndte at snakke med sin ven/ familiemedlem, mens deres kærester/ koner stadigvæk var ude i vandet, nu kunne jeg se at hans ven også kiggede over på mig, men jeg fortrak ikke en mine selvom tankerne var meget frække.....pludselig kunne jeg se at begge mænd, mens de snakkede sammen, lå og legde med deres pik igen, den anden mand var lidt ældre end ham den skallede og havde en lidt mindre pik, men jeg kunne se de i smug kiggede over på mig fordi der ikke lå andre lige i nærheden af mig på det tidspunkt, og sommetider grinede de også til hinanden indimellem de snakkede, jeg kunne ikke høre alt hvad de sagde og selvom jeg forstår det meste tysk, så kunne jeg ikke høre om det var frækt det de talte om, det vidste deres kropssprog dog mig rimelig tydeligt.

Da jeg gik i vandet for sidste gang den dag var de dog holdt op med at lege med deres pikke, alligevel så jeg en 3 mand ude i vandet der havde kigget på os undervejs, stå med meget stiv pik få meter fra hvor jeg gik forbi ham og jeg rettede min ryg op og skød brysterne frem mens jeg vrikkede så godt jeg kunne med hofterne mens jeg skulle holde balancen på den ujævne stenbund i vandet. Da jeg kom længere ud og lidt væk fra andre badene folk satte jeg mig på hug i vandet så kun mit hoved var over vandoverfladen, nu måtte min hånd bare ned og mærke fissen og lege lidt med den, mens jeg lå på liggestolen og så de to mænd lege med deres pik, legde jeg lidt med klitoris med det yderste af pegefingeren. Nu kom både pegefinger og langefinger helt op i fissen mens jeg sad derude under vandet og der gik ikke lang tid inden jeg kunne give mig selv en orgasme. Hold kæft hvor er det frækt det jeg oplever her tænkte jeg da jeg kort efter svømmmede ind mod land igen.

Inden vi tog hjem var det tyske par med pirsing og skallet isse taget hjem og der var heller ikke så mange andre omkring os mere, min kæreste sagde hvor lækker hende med pirsingen var til mig mens jeg sagde at hendes kæreste var mindst lige så lækker....jeg kunne næsten ikke vente med at komme hjem til hotellet og kneppe ham, så da vi endelig var der og sprang på hinanden efter et hurtigt bad hvor vi tog lidt på hinanden under bruseren, så sagde vi under sexen til hinaden at vi da hvis havde samlet en del appetit ude på den her ferie.....hvor sætningen " sex on the beach" havde fået en helt anden betydning end navenet på drinken.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.