BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg tror det værste, som kan overgå et menneske, der er når personens største hemmelig afsløres uden accept. Dette var lige netop sket for Birthe, som var en ganske almindelig mor i et normalt fungerende ægteskab.

Hemmeligheden.

SEX I DAG?

Birthes ansigt brændte rødt med skam og raseri. Hendes mave slog knuder, og halsen føltes lammet, da hun sad på sin søns værelse godt i gang med at udspionere sin søns computer, mens han var på besøg hos en kammerat. Først havde hun fundet de ting, som hun havde forventet at finde på Toms computer. Det var mest tilfældigt porno. Hun havde set noget af det, og fik en lille fornemmelse af liderlighed ved at se noget af det samme, som sin søn gjorde. Men det ændrede sig, da hun kom over til en mappe mærket "MOR".

Da Birthe åbnede den første fil, stod tiden stille. Hun så sig selv i et videoklip. Hun så sig selv trække sine bukser og trusser af! Bagefter gik hun ned på gulvtæppet i deres soveværelse. Familiens hund Astrix snusede til hende, da hun kravlede på alle fire. Hun kunne høre sig selv på videoen, hun talte frækt til hunden! Hendes egen søn må have sat et skjult kamera i deres soveværelse. Hun var rasende, men lige ved siden af ​​vreden var skammen af sin dybeste hemmelighed, som var blevet opdaget af deres søn.

Birthe havde haft en "affære" med Astrix de sidste fem år. Hun havde altid haft en stor lyst til hundesex, men det var noget, som sin mand Peter udtrykte en negativ reaktion på, når hun i sjov havde omtalt emnet tidligt i deres forhold. Efter dette nævnte hun det aldrig igen og holdt det som sin egen lille hemmelighed. Birthe vidste, at Peter ville skilles, hvis han nogensinde fandt ud af dette! Det var derfor, hun tænkte på det som en affære. At holde det hemmeligt gjorde det hele mere spændende og fræk for hende. Hun følte sig ikke skyldig i at gøre noget, der ville skade Peter.

Nu vidste hun ikke hvad de skulle gøre. Hendes første tanke var manet til jorden. Tom havde krænket sin mors privatliv på sådan et forbløffende prekært niveau. Men et faktum var, at Tom kendte den dybeste, mørkeste hemmelighed hun havde. Hun forestillede sig at råbe ad ham. "Unge mand, hvordan tør du lave hemmelige videoer af mig kneppe med hunden?" NEJ vel? Hun rødmede ved tanken.

Birthe havde bemærket, at når Tom kiggede på hende, så havde hun set ham rødme, når hun "tog" ham i at stirre på sine bryster eller røv, men hun havde ikke tænkt så meget på det. Han var lige blevet 15 år, og hun vidste, at en teenagers krop var på hormonelt overarbejde.

Birthe var stadig i chok, da hun fortsatte med at se mappen 'MOR'. Der var over 10 videoer af hende og Asterix! Der var videoklip af hende, der onanerer på sengen, og der var videoer af hende med sin mand. Det lignede, at Tom havde installeret kameraet engang i løbet af det sidste halve år. Birthe rødmede, da hun så videoklippene. Hun blev faktisk liderlig ved at se sig selv i alle disse seksuelle handlinger. Hun følte skam overfor sin søn! Men det var allerede for sent, hun kunne ikke ændre det, der allerede var sket. Pandoras æske var åbnet!

Birthe fortsatte med at tænke på sig selv. Nu vidste Tom det! Han havde kendt til det i flere måneder, hun indså, at det ikke havde ændret den måde, han følte for sin mor. Han havde ikke behandlet hende anderledes, han havde ikke kigget på hende med afsky, han havde ikke sladret til sin far med de forbandede gode beviser, han havde. Han havde holdt på sin mors hemmelighed? Og tilsyneladende kunne han endda lide det, dømt efter størrelsen af ​​mappen 'MOR' samlingen.

Vreden var faldende, og Birthe var mere rolig, som disse tanker løb gennem hovedet. Alting var pludselig anderledes, sit liv og familie var pludselig anderledes. Kærligheden til sin søn skiftede til noget mere intimt end det havde været før. Hun respekterede ham nu på et niveau, som hun ikke kunne respektere andre mennesker i. Birthe havde altid fantaseret om at have denne slags forbindelse med sin mand Peter. Tillid og respekt som medførte at de kunne holde på selv de mest perverse og kinky lyster. Men nu var det altså Tom i stedet for!

Hun så et mærkeligt ikon på computeren, og klikkede på den. Et billede af soveværelse dukkede op på skærmen. Hun troede først, at det var et billede, men så hun Astrix gå i værelset. Hun indså da, at det var live. Tom havde sat det til at optage hele dagen, og det eneste han skulle var, at redigere de dele han kunne lide.

Birthe var ved at bide sine læber til blods, mens hun så på live stream billedet, da hun hørte hoveddøren lukke. Tom var hjemme igen. Hun krydsede hurtigt programmet ned og lukkede mapperne, hun havde åbnet, inden hun småløb ud af sin søns værelse. Hun gik til køkkenet og forsøgte at lade som om, at hun havde været der i nogen tid.

Så snart hun kom til køkkenet, huskede hun, hvad hun havde været i gang med. Hun havde lagt tøj sammen, og hun var derfor gået til Toms værelse med den bunke tøj, der tilhørte ham. Hun havde ikke været iført meget tøj, da hun havde tænkt sig at nå et bad, inden han kom hjem. Hun havde kun et par trusser og en stroptrøje på. Hun skulle være gået til sit soveværelse i stedet for køkkenet, men det var for sent nu.

Birthes puls pumpede afsted, og hun forsøgte at få styr på vejrtrækning, mens hun gik ind i spisekammeret. Det var først nu, hun blev opmærksom på hvor våd og svulmende sin fisse var. "Hej mor." Lød det fra døråbningen. "Åh hej, Tom," sagde Birthe, og forsøgte at holde sit ansigt gemt bag spisekammerdøren, da hun rødmede. "Undskyld, jeg var lige ved at finde ud af hvad, vi skulle spise til aften." Tom sagde ikke noget, men Birthe kunne mærke sin søns øjne på hende. Hendes hånd rystede, da hun kom frem med en kasse kiks. Den smuttede ud af hænderne og faldt til gulvet.

Birthe blev ekstrem liderlig, idet hun besluttede at gøre noget frækt. Hun bøjede sig langsomt forover for at samle kassen op. Tom blev straks rød i ansigtet og sagde, "mor jeg går op på værelset." Birthes klit pulserede, da hun spekulerede på, om han skulle kontrollere dagens videolog. Hun følte sig så skyldig og liderlig, men hun kunne ikke kontrollere sine følelser.

Hun begyndte at gå til deres soveværelse for at skifte til noget mere almindeligt tøj, men stoppede halvvejs. Nu var der pludselig noget ophidsende ved at gå rundt i huset næsten nøgen, mens Tom var hjemme! Før i dag ville hun aldrig have tænkt på at udstille sig selv på denne måde, men nu vidste hun, at han allerede havde set alt!

Birthe gik til deres soveværelse med det nyvaskede tøj, hun opdagede straks, hvor kameraet måtte være, nemlig inde i uret som stod på kommode med direkte udsyn til deres seng. Hun gjorde sit bedste for ikke at stirre på uret, da hun spekulerede på, om sin søn så på hende i dette øjeblik? Hendes fisse var stadig våd og pulserende. Det at vide, at et kamera var på hende, og Tom så på hende gjorde det hele endnu mere liderligt. Hun tænkte på at give sin søn et show!

Showet!

Birthe havde aldrig haft sex med Astrix, mens nogen var i huset. Hun ville kun gøre det, når Peter var på arbejde, og Tom var i skole. Hun besluttede, at det var på tide at ændre denne regel. Der var også noget andet, som hun ville ændre. Hun ville have kameraet tættere på!

Birthe lagde tøjet på plads, og lod som om hun ommøblerede nogle ting i deres soveværelse. Efter at have flyttet flere ting kiggede hun på uret, og gik hen imod det. Hun næsten grinede indvendigt, da hun var sikker på Tom panikkede hvis, han så dette. Birthe lod som ingenting, da hun flyttede uret til sit natbord. Hun blev endnu mere liderlig, da hun var sikker på, at kameraet ville være i den perfekte vinkel til at fange showet!

Hun ville først låse døren til deres soveværelse, ligesom hun normalt gjorde, når hun skulle lege med Astrix, men ikke i dag! En spænding farede gennem hende med den viden, at Tom muligvis komme ind til hende. Hun kom på hænder og knæene så vinklen til uret hele tiden var perfekt. Hun kaldte på Astrix, der sprang op i sengen til hende.

Birthe startede med at kramme Astrix og lægge sit ansigt mod hans. Astrix begyndte at slikke Birthes læber med den grove tunge. Birthe åbnede munden og Astrix slikkede med sin tunge inde i munden. Dette var en af ​​Birthes favorit ting, hun følte sig beskidt og uartig, når hun gjorde det, og hun elskede følelsen af ​​Asterix' tunge. Hun sørgede for, at kamera kunne se, hvad hun gjorde, da hun vendte hovedet, så Astrix kunne slikke endnu dybere. Birthe nåede under Astrix og greb pikken, mens han havde tungen i halsen.

Birthe gaggede på grund af hundens lange tunge, men hun holdt munden åben for ham. Hun gaggede flere gange, mens hun spillede pikken med hånden og følte den begyndte at svulme. Hun trak sig endelig tilbage og greb om Astrix' hals med begge hænder. "Hvem er min store tyr?" Astrix logrede med sin hale, da han havde lært flere af ordene og sætningerne. Birthe så Astrix i øjnene. "Vil du have noget fisse?" Han logrede ivrigt med sin hale som svar. "Måske vil du hellere have min røv i dag?"

Astrix hoppede op på Birthes skuldre med forbenene, mens halen logrede i vildskab. "Sæt dig skat!" Birthe åbnede natbordet, og tog en tube glidecreme med hindbærsmag. Hun rødmede og fik gåsebud, da hun placerede sig selv, så kameraet pegede direkte på røven. Hun var sikker på, at Toms øjne var limet til skærmen i øjeblikket, og han delte denne oplevelse med hende. Hun trak meget langsomt sine trusser ned over ballerne, indtil de var omkring lårene, så pressede hun cremen på sine fingre, og begyndte at smøre sit numsehul ind. Hun pressede en finger ind i åbningen. Da hun var i stand til at kneppe sin anus med to fingre, var hun klar til Astrix.

Hun sørgede for, kameraet havde en god profil af hende, da hun fjernede sin stroptrøje og satte sine kæmpe bryster fri. Birthe stillede sig på alle fire, og vrikkede med sin røv. "Knep mig, Astrix." Hunden hoppede op på Birthe, og holdt fast i Birthes hofter, hvorefter han begyndte at støde sine hofter mod røven. Birthe nåede under, og dækkede sin fisse med hånden, da spidsen af ​​Astrix' pik begyndte at prikke på hende. Hun følte at spidsen, af ​pikken ramte sin hånd flere gange før, at den endelig gik lidt højere op og begyndte at ramme røvhullet. Endelig følte hun pikken glide ind i det velsmurte glatte røvhul, og følte at den næsten med det samme svulmede op til sin fulde størrelse. På det tidspunkt begyndte Astrix at støde hårdt mod Birthes røv. Pikhovedet var allerede svulmet inde i hende, og forhindrede pikken i at trække sig ud af hende.

Birthe kunne føle den varme sperm sprøjter oppe i hende. "Åh jah, fyld mig med sperm, skat!" Råbte Birthe. "Ja! Knep min røv!" Birthe gispede, og stønnede højt, da hun nåede under hende selv, og gned sin klit. Hun kunne føle, at Astrix var ved at fylde hende. Hun følte sin fisse blev vådere og vådere.

Birthe spekulerede på, om Tom kunne høre hende gennem væggene? Hun var normalt meget højtrøstende under sine orgasmer, især med Astrix, og hun gjorde intet for at være stille nu. At vide, at Tom kunne høre hende, gjorde hende mere liderlig. Hun spekulerede på, om han havde sin pik i sin hånd lige nu, onanerede han, mens han så og lyttede til hende? Tankerne fra om sin søn begyndte at skubbe Birthe over kanten. Hun kunne føle sin orgasme byggede sig op inde i hende. "Mmmm, det er rigtigt, Skat, fyld min røv med det store hundepik." Hendes bryster gyngede under hende som Astrix stadig bevægede sig. Hun spændte sin røv omkring pikken, dette sendte hende over kanten, og orgasmen fyldte hele huset. Hun vendte sit hoved mod kameraet, og forsøgte at se over sine skuldre. Astrix begyndte at slikke hendes mund igen, mens hun holdt sin gnidning på klitten.

Da orgasmen begyndte at stilne af, var Astrix mere rolig. Der gik yderlige fem minutter inden, pikken blev så slap, så den kunne glide ud af røven. Hun følte sig så fyldt op på grund af alle de varme sprøjt, han havde pumpet ind i hende. Birthe spredte sine baller mod uret, så Tom kunne se den klæbrige sperm løbe ud at sit røvhul. Astrix brugte mindst to minutter til at slikke Birthes fisse og røvhul ren for sperm.

Konfrontationen.

Birthe fandt en trøje og et par trusser inden, hun forlod soveværelset med hastige skridt. Hun gik ned ad gangen til Toms værelse. Hun lyttede et øjeblik, men hun kunne ikke høre noget som helst. Hendes mave lavede knuder, hun kunne ikke tro, hvad hun havde gang i! Hun tog i dørhåndtaget og åbnede døren hurtigt. "Tom, hvad har du lyst til at spise til aftensma .... " Birthe fik mere, end hun havde håbet på!!! Hendes søn sad i sin stol foran sin computer. Han havde taget sin skjorte af og sine bukser nede omkring sine ankler. Han lænede sig tilbage i stolen. Birthe kunne se, at maven og brystet var dækket af cremet hvid sperm. Han havde sin hånd omkring roden af sin pik. Hun kunne se den nye vinkel på uret/kameraet fra deres soveværelse på computerskærmen, så hun vidste, at han havde set det hele!

Birthe trådte ud af rummet. Hun rødmede, da hun indså at sin søns pik syntes at være en halv gang større end sin fars. Hun hørte råben indefra værelset. Hun smilede over sin søns flovhed og forhåbentlig dårlig samvittighed. Men det var da det lige det, at han fortjente for at sætte et spionkamera i deres soveværelse!! "Jeg er så ked af det, Tom," råbte Birthe. Hun elskede, at hun var den første kvinde der nogensinde havde set ham sådan. Efter et par minutter kom Tom til døren.

"Åh, mor," sagde Tom. Birthe vendte sig om for at møde sin søn. Hun så øjnene kiggede på de hårde brystvorter gennem trøjen. "Jeg er ked af det, skat, jeg burde have banket på," sagde Birthe. Tom kiggede på gulvet og rødmede. "Jeg ... Jeg tror jeg burde have låst døren." Sagde han endnu mere rød i ansigtet. "Det er okay, der er ingen problemer eller noget." Sagde Birthe. "Det er en meget normal ting." Toms rødmen blev kun endnu dybere. Birthe ville torturere ham lidt, han havde brug for en slags straf for det, som han havde gjort med spionkameraet.

Liderligheden.

"Det er en hemmelighed mellem os, skat," sagde Birthe. "Hver en mand gør det. Jeg ville være bekymret for dig, hvis du ikke gjorde det det." Sagde Birthe med et forførende udtryk. "Kvinder gør det også, vidste du det?" Birthe vidste godt, at han vidste kvinder onanerede, han havde jo set på hende i flere måneder nu. Birthe var næsten færdig med torturen nu. Hun greb om sin søns hals og krammede ham. Tom var allerede højere end hende, så hun pressede Toms ansigt imod sine bryster, mens hun kælede ham i håret. Hendes bryster var stadig følsomme. Birthe krammede sin søn hårdere, da hun følte Toms arme omfavnede hende. "Jeg elsker dig, Tom." Sagde Birthe og kyssede sin søn på kinden. "Jeg elsker også dig mor."

Før Tom kunne sige noget hviskede Birthe. "Jeg har brug for din sperm nede i min hals, skat. Jeg har drømt om det så længe." Hun smilede, og greb sin søns i skridtet. Han var allerede halvt hård, og hun kunne føle, at han hurtigt fik rejsning. Toms mor fik hurtigt bukserne ned på sin søn. Hun fik næsten en orgasme, da hånden omkredsede sin søns pik for første gang. Han var allerede stenhård. Han var absolut større end sin far. Hun stønnede. "Åh, skat, er det på grund af mig?"

Hun suttede på underlæben og spurgte. "Kan jeg få din pik, Tom? Jeg har været sådan en god mor." Birthe så, at sin søn nikkede. Hun bed blidt i øreflippen og sagde. "Jeg elsker dig min søn." Birthe satte sig på knæene og tog sine fingre omkring Toms ​kugler. Hun klemte dem, da hun begyndte at slikke sin søns pik. Hun følte en følelse af stolthed, da hun så, hvor hård hun havde gjort den. Hun begyndte at give sin søn det bedste blowjob, hun havde lært.

Birthe omsluttede sine læber omkring hovedet på Toms pik, hun slikkede skaftet op og ned, før hun tog pikken dybt i munden. Hun slappede af i halsen og pressede sit hoved fremad, hun tvang pikken ned i halsen. Hun kunne høre, at Tom begyndte at trække vejret hurtigere og dybere. Hun øgede effekten af sin sugning omkring pikken og satte tempoet i vejret. Hun følte, at pungen begyndte at trække sig sammen og vidste, at han var ved at komme. Den første stråle af Toms sperm i munden føltes kæmpe stor. Birthe holdt sine læber omkring pikhovedet på sin søn, da mængden af spermsprøjt for alvor ramte. Hun kunne næsten ikke sluge Toms sperm hurtigt nok. Hun kunne ikke tro, hvor meget sæd sin søn blev ved med at pumpe i munden på hende. Hun sørgede for, at hun ikke slugte det hele. Hun havde en lille overraskelse til Tom. Hendes mund var stadig fuld af frisk sperm, da læberne fandt hinanden. Hun fandt tungen og kærtegnede den med sit eget mundvand og sin søns friske drenge sperm. "Mmm, du har ingen anelse om, hvor meget jeg har brug for dette her, skat." Sagde Birthe, som en forelsket teenager piger, der havde fået pik for første gang i sit liv.

Få sex i dag

Birthe fandt Toms hånd, og trak den til sit skridt. Hun trak trusserne ned, og lagde sin søns hånd på den sjaskvåde fisse. "Mmm, se hvad du gjort?" En spænding gik gennem Birthe, da sønnen begyndte at flytte sine fingre mellem de opsvulmede skamlæber. Ivrigt pressede han to fingre op i hende. Hun vidste, at det var første gang, at Tom nogensinde havde rørt en piges fisse, endda en kvindes, sin mors våde fisse.

Hun stønnede. "Knep mig ... Skat. Åhh!" Hun ledte tommeltotten til sin overfølsomme klit, mens de to andre fingre fyldte hende ud. Birthe klemte sin søns underarm hårdt med den ene hånd, og holdt sig oppe ved at læne sig imod ham, den anden hånd mod brystet, da vejrtrækningen begyndte at blive hurtigere og hurtigere. Hun kunne ikke tro, at sin søn var inde i hende, selv om det kun var fingrene. "Skat ... du får din mor til at komme." Hendes ord syntes at opmuntre ham mere fordi, han hurtigt begyndte at kneppe sine fingre hurtigere ind og ud af fissen. "Fuck! Jeg kommer... Tom... Nu." Birthe fik sit livs største sprøjteorgasme! Birthe suttede på Toms brystvorte, mens hun sagde, "Gud, du er sådan en fræk dreng. Jeg elsker dig så meget." Hun følte Toms hænder gled til sine bryster og begynde at klemme dem. Hun kollapsede næsten, da orgasmen toppede igen.

Der blev helt stille mellem dem i lang tid indtil Birthe sagde, "Min dejlige søn, dette er vores hemmelig for evigt, ingen må nogensinde få noget at vide." Tom var helt enig med sin mor. De aftalte, at de hurtigt måtte gøre klar til, Toms far kom hjem, og det kunne være når som helst nu!

Birthe gik på badeværelset og lukkede døren. Hun lænede sig mod væggen, hjertet galoperede i vildskab. Hun kunne ikke tro, hvad hun lige havde gjort? Ikke nok med, at hun havde bedraget sin mand, men hun havde også begået incest!

I løbet af den næste uge så Birthe forandring i Toms øjne. Hun kunne se lyst og begær til hende, og hun elskede det. Tom begyndte at blive mere modig med sine små kik på sin mors krop. Birthe spekulerede på, hvilke frække tanker der løb gennem sin drengs sind, mens han kiggede på hende.

Afsløringen.

En uge efter hændelsen, besluttede Birthe, at hun ville fortælle Tom sandheden omkring sin viden om spionkameraet. Hun havde planlagt hvordan, at hun ville fortælle ham det. Hun viste cirka hvornår, Tom ville komme hjem fra skole denne dag. Hun havde sagt, at de var nødt til at tale sammen om hvad, der skete for en uge siden.

Hun begyndte at have sex med Astrix 10 minutter inden, hun forventede Tom hjemme. Denne gang på alle fire på køkkengulvet, med Astrix som tog hende bagfra. Hans fede pik fyldte fissen, da hun hørte hoveddøren åbne. Hun foregav, at hun ikke havde hørt døren og fortsatte med at stønne og sige frække ting til Astrix. Hun nåede imellem sine ben, og gned sin klit, mens Astrix fyldte fissen med sperm. Hun hørte Tom. "Hvad laver du mor! Har du sex med Astrix?"

Astrix var nu låst fast til Toms mor, der sagde. "Hej min søde dreng. Kan du lide hvad du ser? Jeg kender godt til dine videoklip på computeren, og kameraet i uret?" Tom isnede fuldstændig! "Jamen, mor hvordan..." Astrix' pik var nu låst fast i fissen på Birthe, der sagde, "Min søde skat, jeg tror vi er lige kinky og perverse i vores tankegang. Jeg elsker din far meget højt. Hvad siger du til, at vi deler disse oplevelser sammen. Jeg ved, at du gerne vil, men vi må passe på, have regler...... far må aldrig opdage dette!"

Tom var helt overvældet over denne besked, synet med Astrix havde han jo set før. "Men betyder det så, at vi kan være "frække" sammen flere gange om ugen?" Min søns ansigt lyste helt op over sit eget spørgsmål. "Ja, min skat, vi kan lære hinanden så meget, bare vi passer på!" Nu svuppede Astrix' store pik ud af Birthes fisse."Jeg elsker dig mor." Birthe kunne se det i Toms øjne, hun kunne mærke det, han betød mere end blot et simpel 'Jeg elsker dig'.

"Da jeg først fandt mine FILM på din computer, og indså hvad du havde gjort, var jeg rasende. Men derefter begyndte alle disse tanker og følelser at køre gennem mig. Det gjorde mig glad og liderlig, at nogen endelig vidste min dybeste hemmelighed, som jeg har holdt skjult hele mit liv."

Birthe rødmede stadig da, hun fortalte sin søn sine inderste tanker. Samtidigt var Astrix begyndt at slikke Birthes fisse. "Kan du lide at se mig sammen med Astrix?" Formåede Birthe at sige. Tom havde stirrede på sin mors fisse, og så hvordan Astrix' tungen slikkede den. Toms stemme lød seriøst. "Jeg elsker at se dig mor." Birthe kunne ikke stoppe sig selv nu, hun elskede at snakke frækt under sex. "Du kan lide at se Astrix slikke din mors kusse?" Toms øjne så lige mellem benene. "Ja, jeg elsker min liderlige mor." Tom var nu begyndt at massere sin pik uden på sine shorts. "Og du er blevet liderlig alle de gange, jeg har lader dig se ham kneppe mig som en tæve. Om det har været i min røv eller fisse?" "Ja for satan, selvfølgelig mor!" Tom havde aldrig talt med hende sådan før, hun næsten kom af Astrix' tungen, da hun hørte sin søns ord. Hun klemte sine lår sammen før hun kom, og skubbede Astrix væk. Hun vidste, hvordan hun ville have sin orgasme i dag, og det skulle ikke være af Astrix' tunge. Hun rejste sig op og trak Tom ned på gulvet. Hun lænede sig mod ham, og trak shorts og trøje af. "Jeg elsker dig, Tom." De pressede læberne mod hinanden, og begyndte den liderlige tungeleg. "Hvad med far? Spurgte Tom. "Nåh han skal bare dele," svarede Birthe med et liderligt blik i sit ansigt. "Og hvad han ikke ved ... har han ikke ondt af!" "Men du elsker ham?" "Selvfølgelig gør jeg det, skat, det vil aldrig ændre sig," sagde Birthe alvorligt." Men jeg elsker dig på en andet måde end min kærlighed til din far. Du har givet mig noget, ingen andre kan."

Toms hårde pik slappede næsten Birthe i ansigtet, da hun stirrede på sin søns pik. Hun ønskede at sutte den, men hun ville ikke have ham til at komme med lige nu. "Du er vild pervers ligesom mig, ikke?" Toms stemme rystede. "Jo mor." Birthe fortsatte sin frække snak. "Du kan lide at se din egen mor kneppe og sutte hunde? " Hviskede hun. Tom stønnede højt, "ja!" "Og nu vil du stikke din pik op i din mors fisse? "Birthe kunne mærke Toms pulsændring. Birthe hviskede. "Vil du kneppe din mor?"

Hun rejste sig op og sagde. "Tag din pik og peg den hvor du vil have den op, skat." Tom greb om sin pik og rettede den mod sin mors fisse. Birthe så på sin søns øjne, da hun sænkede sig selv ned. Hun følte toppen af ​pikken begyndte at dele sine skamlæber, da hun fortsatte med at sænke sig selv. Hun følte hovedet på pikken glide op i hende. Han udstødte et dybt støn, da hun sank helt ned over pikken.

Tabuers spændinger var overstået afløst af den fantastiske følelse af kærlighed og intimitet. Hun buede sin krop tilbage, da en enorm orgasme ramte kroppen på et splitsekund, mens fissemusklernes spasmer malkede resten at sin søns sperm ud af pikken. "Jeg elsker dig mor."

I hele sit liv havde Birthe aldrig følt sig tættere på en anden person end, hun følte med sin søn lige nu. Hun havde aldrig forestillet sig, at kærlighed kunne føles på denne måde. Birthe kiggede i sin søns øjne. Hun kunne se, at han følte, hvad hun følte.

"Mor, hvor gammel var du første gang ... du ved ... gjorde det med en hund?" Birthe rødmede. Hun havde aldrig talt med nogen om dette før. "Jeg var tolv år gammel første gang, og det har været en del af mit liv siden da. Du er den første person, der nogensinde har fået dette at vide." Tom kyssede sin mors skuldre, og sagde. "Jeg prøvede det første gang for en måned siden." Nu var Toms mor nysgerrig. "Med Astrix?" Tom blev helt rød i ansigtet. "Jeg har spillet pik på ham...og...jeg har suttet ham." Birthe blev liderlig ved tanken om sin søn, der suttede pik på deres hund. "Jeg elsker dig, Tom. Har du tænkt på mere?" Tom rødmede. "Ja, hele tiden, men jeg ved ikke om, jeg kunne? Han er så stor. " Birthe smilede. "Nå, så skal vi bare arbejde lidt med din røv, skat." Tom kyssede sin mor, og sagde. "I orden."

Hun var begyndt at forberede ham dagen efter, at de havde talt om det. Når hun kunne, så suttede hun ham af, og legede med en finger i Toms anus. Først var det en, så to fingre, og til sidst kunne hun få tre af sine fingre op i ham. Hun elskede at føle sin søns røv stramme omkring sine fingre, når han kom i munden på hende. To uger efter begyndte hun at kneppe sin søns røv med noget af sit SEXLEGETØJ.

Toms mødom.

Det var endelig blevet fredag ​​igen. I dag var en lidt anderledes dag for Tom. Hele ugen havde mor Birthe trænet ham med en lille butt plug, som han skulle gå med et par timer hver dag. Birthe havde besluttet, at det skulle være dagen, så efter han havde fået pluggen op hviskede Birthe i sin søns øre. "Spring morgenmad og frokost over i dag, Skat." Tom rødmede over at vide, hvad sin mor havde planlagt for ham. Da Tom kom hjem fra skolen, blev han nærmest overfaldet af sin mor. De kom begge hurtig af tøjet, og skyndte sig ind på Toms værelse. Birthe skubbede ham ned på sengen. Hun kom ovenpå ​​ham og lagde sit skridt mod hans. Hun lod hænderne glide over brystet og forsigtigt bed i brystvorterne til de blev hårde, mens han kælede hende i håret.

Birthe trak sig op til Toms ansigt. Hun kyssede ham og sagde. "I dag er dagen, Skat. Jeg tror du er klar til Astrix." Tom kiggede på Astrix, som sad på gulvet og så på dem. "Er du sikker?" "Stol på mig, du er klar." "Okay, mor." Birthe smilede og kyssede ham igen. "Jeg elsker dig, nu kommer du op på alle fire, og får din dejlige røv i vejret." Birthe hoppede af Tom, og satte sig på sengen til han kom på alle fire. Hun kiggede på Astrix og klappede på Toms baller. Astrix sprang op på sengen. Han slikkede Toms kugler og rundt omkring butt pluggen, der stadig sad i Toms røv.

Birthe trak langsomt pluggen ud. Før Toms røv kunne slappe helt af og lukke, smuttede Astrix' tungen ind i Toms røv. Det fik Tom til at stønne, da tungen kom dybt flere gange. Birthe hældte glidecreme i røvhullet, og udvidede røven med fingrene. "Okay, vend dig om." Hun placerede Tom sådan, at der ville være plads nok bag ham på sengen til Astrix, og plads til hende foran ham. "Parat?" "Ja." Birthe smilede. "Sig noget frækt til ham." Tom rødmede. "Knep mig, Astrix!"

Astrix hoppede op på ryggen af Tom, og placerede forbenene omkring Toms hofter. Astrix bevægede sine hofter, mens Birthe hjalp pikken ind i Toms røv. "Åh fuck, mor ..." Tom stønnede. "Det er okay, Skat," sagde Birthe, mens hun kærtegnede sin søns ansigt. Hun lænede sig ind og kyssede ham. Han stønnede mod sin mors læber, mens Astrix kneppede ham hårdt. "Klem din røv sammen, så han ikke kan trække sig ud." Astrix hylede, da han sprøjtede sin første sperm op i Toms røvhul. "God dreng." Sagde Birthe. "Kan du fylde ham med din sperm?" Tom stammede. "Det føles virkelig ... varmt og ... vådt." Birthe hviskede i Toms øre. "Det er hans sperm. Han vil fortsætte med at pumpe det op i din røv så længe, han er oppe i dig."

Birthe satte sig foran Tom, indtil hendes bryster var ud foran Toms ansigt. Hun stønnede, mens han suttede brystvorterne hårde. Birthe tog sine fingre i Toms hår. "Mmm, jeg tror, at ​​du skal slikke min fisse, mens du bliver holdt til som en tæve, Skat." Hun trak Toms ansigt ned til sin fisse.

Tom var meget lærenem, hvad angik disciplinen, slikke fisse. Inden for kort tid vred Birthe sin ryg, villig til at komme, mens sønnen spiste fissen, som om det var en fersken. Lige inden hun fik sin orgasme, følte hun Tom pressede sin finger op i røven. Det fik hende over kanten, og en kaskade af fissesafter og tis ramte Tom i munden.

Dette var historien om en hemmelighed, som fik to mennesker bragt sammen i en forenelighed, som kun få mennesker oplever i hele deres liv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.