BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en ganske almindelig fredag nat sent i oktober måned. Regndråberne var små, da de ramte mit ansigt, og de små vindstød var signalet til et uvejr, der var på vej. Jeg er sygeplejerske på et stort sygehus i det nordjyske.

Jeg havde arbejdet til lidt over midnat på akutmodtagelsen. Efter jeg havde skiftet tøj og var på vej hjem til min lejlighed, som var inden for gåafstand, bemærkede jeg ikke den varebil, som var parkeret langs kantstenen. Jeg så ikke den mand, der kom bagfra, før det var for sent. Mandens ene hånd holdt for min mund, inden jeg kunne nå at skrige. Den anden hånd pressede en kniv mod min hals. Han truede med at dræbe mig, hvis jeg gjorde modstand.

Jeg var skræmt, da han tvang mig ind i varebilen. Jeg begyndte at kæmpe, men han var for stærk! Jeg lå hjælpeløs på varebilens gulv. Han havde et par håndjern, som han hurtigt satte omkring mine håndled. Jeg begyndte at skrige, men han viklede hurtigt gaffatape omkring mit ansigt og mine ankler. Jeg var skræmt og hjælpeløs, da jeg vidste, at jeg sandsynligvis ville blive voldtaget, men jeg var mere bekymret over, om han ville dræb mig?

Han startede varevognen, og vi kørte mindst tredive minutter, der var mange sving på turen, og da der ingen vinduer var i kassebilen, havde jeg ingen anelse om, hvor vi var? 

Mit navn er forresten Ida. Jeg er en meget lav pige 163 cm med fyldige runde former uden at være overvægtig. Mine alt for store D-skåls bryster distraherer ofte patienterne og til dels nogle af lægerne på sygehuset, især Marlene som er kirurg på akutmodtagelsen. Marlene er en køn gift kvinde på 44 år, som jeg har haft en affære med det sidste halve års tid. Vi er begge biseksuelle. Forresten så er jeg 29 år og single.

Da han endelig standsede, førte han mig ind i en gammel lagerbygning. Han trak mig hen til noget, der mindede om et lille værkførerkontor, hvor der var placeret en stor seng. Han kastede mig hårdt på sengen, løsnede mine ankler, og tog håndjernene af. Han bandt hvert af mine håndled til hjørnestolpen på sengen med noget tov, der allerede var der. Jeg kæmpede, da han sikrede mine håndled, men han var så stærk, at min modstand var nytteløs!

Han fjernede gaffatapen omkring min mund med sin kniv. Jeg bad, og opfordrede ham til at lade mig være, men til ingen nytte. Jeg var skræmt af tanken. Hvad ville han gøre med mig? Han var upåvirket af mine råb, og sandsynligvis nød han min hjælpeløshed?

Han begyndte at fjerne mine sko, og lyne min nederdel ned. Han trak den under mine hofter, og ned ad mine lår. Mine trusser og strømpebukser blev også trukket af. Jeg prøvede at sparke, men han kontrollerede nemt mine ben. Han ventede lidt, før han trak min bluse op bag min nakke. Han havde problemer med bh’en, så han tog kniven og skar den fri. Mine store bryster strittede lige ud i luften. Mine vorter var helt hårde trods min angst. Jeg kunne høre min egen puls dunke i hovedet!

Han tog alt sit tøj af på nær elefanthuen, som han havde haft på hele tiden. Han var en stor muskuløs mand. De markerede blodåre tydede på, at han holdt sig i form, og en næsten sixpack kom til syne. Hans alder har vel været i trediverne, var mit gæt. På den højre del af brystkasse var en tatovering, der forstillede noget, der mindede om et edderkoppespind med et dødningehoved i midten.

Det næste jeg følte, var hænderne på mine bryster. Han trak i mine brystvorter, indtil de blev endnu hårdere, noget jeg ikke kunne forhindre. Han fortsatte med at kærtegne min krop. Han begyndte at sprede mine lår, som jeg holdt tæt sammen. Han flyttede sin krop ovenpå min, og jeg kunne føle den oprejste pik, men han kunne ikke holde mine lår spredte nok til at trænge op i mig. 

Sur over at jeg ikke samarbejdede, fikserede han mine ben til hjørnestolperne i hovedenden. Min fisse var nu fuldt tilgængelig for ham. Han flyttede sine fingre mod min fisse. Han gav sig god tid, da han kælede mine lår, mine bryster og til sidst mine skamlæber. Han fortsatte med at fingerkneppe min skede, kærtegne skamlæberne, og trække i min klitoris.

Jeg forsøgte på ikke at blive liderlig, og tænke på alt muligt andet, men jeg kunne ikke forhindre min ophidselse. Jeg følte min fisse blev smask våd, som han fortsatte sine handlinger mod min krop. Jeg ventede bare på det, som jeg vidste, ville komme! Jeg håbede bare på, at det ville være hurtigt overstået. Han styrede sin hårde pik til indgangen af min fisse, og begyndte at presse den op i mig. Jeg indså, at pikken var enorm!

Han startede med langsomme dybe stød. Han begyndte at kneppe mig hurtigere. Jeg kunne ikke forhindre min liderlighed. Jeg var fortabt, da han greb min røv med begge hænder, og fortsatte med at kneppe mig hårdt. Jeg stønnede, da han bragte mig til en orgasme. Små spasmer i min fisse fik hele min krop til at krampe, da han sprøjtede sin sæd op i mig.

Forræderiet i min krop irriterede mig, da han havde bragt mig til en fortryllende orgasme mod min vilje. Han blev længe oppe i mig, inden pikken endelig gled ud.

Endelig var mareridtet forbi. Han klædte mig på. Mine bryster var dækket af min bluse, min nederdel tilbage på plads, men ikke mine strømpebukser og trusser. Til sidst fik jeg min jakke på. Han løsnede mine ben og arme, men satte håndjernene på igen. Da han hjalp mig op, kunne jeg mærke den klæbrige sæd løbe ned ad mine inderlår.

Han talte ikke, da han førte mig tilbage til varevognen igen. Vi kørte i nogen tid før han standsede. Han åbnede varebilen og fjernede håndjernene. Det var lidt udenfor byen, og det tog næsten 40 minutter inden, jeg var i min lejlighed.

Jeg var fuldstændig i chok og plaget af skyld, pinlighed, forvirring og en tomhed, som jeg aldrig havde oplevet før. Jeg tog et langt bad, og prøvede på at sove. Jeg gik ikke til politiet. Hvorfor ved jeg egentlig ikke? Måske tanken om: Hvem vil have et voldtægtsoffer?

Efter et par uger kunne jeg slet ikke være i mig selv, og fortalte om voldtægten til Marlene. Hun hjalp mig med at håndtere mine følelser, og jeg var taknemmelig for alt, hvad hun gjorde. Jeg blev tjekket for sygdomme. Hun havde en stor forståelse for, at jeg ikke havde anmeldt voldtægten. Hun hjalp mig ovenpå igen, og vi havde stadig vores affære kørende, hvor hun forsikrede mig om, at jeg var perfekt.


Månederne gik og vi var først i maj måned, da vi modtog en mand på akutmodtagelsen, der havde været i et værtshusslagsmål. Han var stadig bevidstløs, og skulle straks undersøges for livstruende indikationer. Da vi fik skjorten klippet af ham, ser jeg den! Tatoveringen på brystet! Det var ham! Ham der havde voldtaget mig nådesløst! Jeg fik det utrolig dårligt og besvimede faktisk. Da jeg vågnede op igen, var jeg placeret på en briks, og en kollega var i nærheden. Efter de havde stabiliseret patienten, kom Marlene ind til mig. Rent professionelt for at ”tjekke” mig.

Jeg fik fortalt, at det var min voldtægt mand, som var blevet indlagt. Vi snakkede om, hvad der skulle gøres? Jeg ville ikke politianmelde episoden så mange måneder efter, så Marlene sendte mig hjem et par dage, med den officielle diagnose ”dehydreret”. Hun sagde bare myndigt. ”Overlad bare dette til mig skat. Jeg finder på noget!”

Da de to dage var gået, vendte jeg tilbage på jobbet igen. Marlene fortalte, at hun havde helt styr på, hvor han boede og hans familiære situation. Det viste sig, han var fraskilt med to børn, der primært boede hos deres mor. Han havde en meget voldelig fortid. Det mest utrolige var, at han kun boede en kilometer fra min lejlighed. Marlene var sikker på, at han ikke vidste noget om, hvem jeg var, jeg havde bare været det forkerte sted på det forkerte tidspunkt!

Marlene havde lavet en meget udspekuleret plan til John. Dette var navnet på det monster, der havde voldtaget mig, og Gud ved hvor mange flere? Efter en lille uges tid blev John sendt hjem igen. Marlene havde hurtigt fundet ud af hvilket stamværtshus, ”monsteret” brugte. Det var her planen skulle starte!

Vi mødtes hos mig til den endelige planlægningsfase. Marlene spurgte mig hvad jeg ville gøre, hvis vi var i stand til at bortføre ham, som jeg blev? Jeg svarede uden tøven: "Jeg vil ha’ testiklerne, jeg vil have dem på et sølvfad! "Marlene svarede," det var lige, hvad hun troede, jeg ville sige.” Velvidende om, at det bogstaveligt talt ikke kom til at ske, men bare det at give ham en lærestreg ville være hævn nok, var min tanke.

Vi udarbejdede planen ned til mindste detalje. Marlene skulle ”forklæde sig” med en paryk og styles i et helt andet outfit, end den hun normalt gik med. Gerne sexet, men uden at vække alt for megen opmærksomhed. Jeg skulle bare afvente indtil, hun havde lokket ham med ud fra værtshuset i den tro, at de skulle hjem til Marlene.

Dette var alt, som jeg skulle vide. Marlene havde styr på resten, da Marlenes familie havde et lille landsted langt væk byen, som de brugte som sommerhus. Det var her John skulle med ud! Marlene ville leje en bil hos Hertz til formålet. Det var så meningen, at hun skulle bruge Rohypnol og Ketamin til at bedøve ham. Hvad jeg ikke vidste var, at de planer Marlene inderst inde havde lavet, var langt mere farlig end først antaget!


Hun så helt anderledes ud med en blondine paryk og sminke. Endelig dukkede hun op med John. De fulgtes hen til bilen, hvor de sad 10 minutter inden Marlene ringede. ”Kom over til bilen nu!”

Han sad helt bevidstløs mod passagerdøren, da Marlene gav ham endnu en sprøjte med noget bedøvende. Da vi var kommet et stykke udenfor byen, drejede vi ind på en lille skovvej, hvor vi fik bundet fødderne og hænderne på John. Vi fik ham også blindfold. Han var fikseret og hjælpeløs.

Da vi ankom til deres lille landsted, skulle vi slæbe voldtægtsmanden ind i laden. Dette viste sig at være den største udfordring. Vi måtte virkelig slide inde, vi havde fået denne livløse mand slæbt de måske 50 meter.

Vi placerede ham på et stort bord, som Marlene havde sat til denne begivenhed. Hans sko og sokker blev fjernet, og alt tøjet blev trukket af ham, indtil han lå nøgen på bordet. Både hans ankler og håndled blev fastgjort til bordet. Nu var han hjælpeløs! Han lå spredt, som jeg havde været. 

Nu kom det overraskende, som Marlene havde forberedt. Hun fandt sin bakke med alle de instrumenter, der skulle bruges til et kirurgisk indgreb. Vi tog begge elefanthuer på, da han begyndte at komme til sig selv. Marlene injicerede ham igen og han faldt hurtig hen igen. Hun injicerede en lokalbedøvelse i pungen over hver testikel, og derefter nerverne i sædlederen.

Så begyndte hun at lave et snit på hver side, for til sidst at frigøre begge testikler. Hun trak dem ud af pungen. Hun pegede på klemmerne, som jeg skulle bruge til at klemme sædlederne, det sidste skridt i at tage manddommen. Jeg skar begge testikler af, og holdt dem i min hånd. Jeg var euforisk. Hævnen var sød, og hvilken hævn!

Marlene afsluttede operationen. Hun syede huden på hver side og lagde en bandage. Da dette var gjort, havde Marlene flere planer. Hun injicerede store doser af østrogenhormon i hans røv. 

Nu begyndte John for alvor at vågne. Marlene havde købt et billigt tatoveringssæt over nettet, som hun syntes, John skulle afprøve. Han skreg som en stukket gris, da hun tatoverede ”Voldtægtsmand” tværs over ryggen. Det så rædselsfuldt ud, men det var jo også meningen, at sådan et svin skulle påmindes hver dag resten af livet.

Nu var det min tur!

Jeg trak af min nederdel, og fastspændte en meget stor DILDO på en strap-on, som Marlene også havde købt. Hun havde virkelig planlagt den ultimative hævn. Jeg placerede spidsen mod røvhullet og begyndte at presse den op i ham. Han begyndte at skrige, da jeg øgede trykket. Jeg skubbede endnu hårdere indtil ringmusklen gav efter. Han råbte og skreg, men jeg var ubarmhjertig, da jeg bankede dildoen hårdt op i røven igen og igen. Nu ville han mærke, hvordan det føltes at blive voldtaget. Der var blod omkring åbningen og på dildoen, men jeg stoppede ikke. Dette var payback! 

Efter et par hektiske timer, fik han den sidste sprøjte, der fik ham til at sove nogle timer. Vi smed ham af i en grøftekant lidt udenfor byen.

Han er flyttet fra byen nu, og jeg er ret sikker på, at han aldrig kommer tilbage! Hvis, så er vi klar igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.