BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er en fortsættelse af tidligere noveller om 32-årige Mathilde, der bliver udnyttet af indvandrerdrenge.

Hun er øm i underkroppen. Hun er smurt ind i sperm. Men hun er slet ikke klar til at komme væk fra bandens kælder endnu. Mohammed har lige gennempulet hende, men nu har han vist hende ned mod en mørk ende af kælderen. Et ukendt sted. Men så hjemmevant er hun jo heller ikke i den kælder.

SEX I DAG?

Mathilde går derned. Helt frivilligt. Hun har heller ikke andet valg, ved hun, for når Mohammed, Feisal, Hassan og Hamid kan terrorisere et helt kvarter, kan de også gøre med hende, hvad de vil.

Hun håber, de vil. Efter en omgang hård sex med fire fyre og nu lidt mere blidt, men fræk alenesex med Mohammed, er den 32-årige kvinde spændt på, hvad der venter. Det kilder igen. Hendes liderlighed har nået Himalaya-bjergenes højder efter den første gang, hun er blevet taget af de fire somaliske drenge. Ja, for det er næsten for meget at kalde dem unge mænd.

De var 18. De var gode.

"Gå ind ad døren der," beordrer Mohammed. Hans stemme er knap så blid som den var før, da de havde kneppet i sofaen, men det gør bestemt ikke Mathilde noget. Det må gerne være lidt farligt.

Mathilde tager prøvende i døren. Hun har forventet, at den var tung, men den gled op med en stille knirken. Lyset, der strømmede ud fra rummet, var kontrast til den mørke del af kælderen, og det rå betonhelvede, hun var blevet kneppet i de sidste to gange, var herinde helt dagligstueagtig.

Der er et skrivebord med en stor skærm på, der er en stor dobbeltseng, og så var der et kors for endevæggen.

"Vi har fulgt lidt med i, hvad Mohammed og dig lavede," siger en lille fyr og vender sig om. Det er Feisal – lederen af banden. Han er ikke sådan et glemme. Hverken hans stemme, hans blik eller hans udseende.

"Vi har optaget jeres leg, som vi altid optager det, vi laver dernede, så du kan pludseligt komme til at optræde på frække sider på nettet. Der er mange måder at lave penge på. De fleste tror, vi tjener dem på stoffer, afpresning og indbrud, men der er da mange flere penge i sex," siger Feisal.

"Især lidt ulovlig sex," smiler Hassan.

"Og det er jo lidt ulovligt, når folk bliver optaget uden deres vidende, eller når vi bagefter sælger det som amatørporno," siger Hassan.

Mathildes øjne flakker lidt.

Fra Hassan og Feisal til Mohammed og Hamid, som er den fjerde unge fyr i lokalet. Så får hun øje på en femte. Han er bestemt ikke ung. Tværtimod. Det er en halvgammel fyr. Spinkel, men med langt, gråt skæg.

"Hvem siger, det kun er os, der skal have glæde af en ung blond kvinde," siger Feisal.

"Hvorfor ikke lade andre mænd komme til, så vi kan give den som instruktør og som kamerafolk," tilføjer den spinkle og – må Mathilde erkende – lidt kiksede fyr. Hun vil ikke tage det fra ham, at han jo er lederen.

"Hvad skal der ske," spørger Mathilde lidt nervøst mens hun kigger på den ældre mand.

Hun vil skyde ham til at være 60, men da han tydeligvis er afghaner, er han nok meget yngre. Mænd derfra har det med at se gamle ud. Deres rynker og hærgede ansigt og så skægget.

Det grå skæg. Forfærdeligt.

Hun gyser.

"Der er Abdul," siger Feisal.

"Vi andre er kun "crew" ved denne optagelse. Instruktør, lys, lyd og kamera. Hvad skal man bruge mere. Ud over en liderlig dansk kvinde og en sulten afghansk mand, der har været alt for længe væk fra sine fem koner," siger Feisal.

Han siger noget til Abdul, som griner højt. Hans tænder er som resten af ham: Ikke så pænt.

"Hvilket miljø skal vi lave," siger Hassan til Feisal.

Hassan har tydeligvis rollen som scenograf, og selv om Mathilde ikke var hjemmevant i filmmiljøer, tvivlede hun på, at de lige kunne omdanne den enkle, men smagfulde stue i kælderen til det, de nu havde behov for. Om det så var en rokoko-stue, et arbejderhjem eller en lysning i skoven.

"Vi skal lave filmen med den danske tolk, der møder en afghansk mand i krigszonen. Så du må finde noget af vores ragelse frem og få det til at ligne", siger Feisal.

"Husk at vi har en militæruniform et sted", tilføjer han og henvender sig til Mathilde.

"Du skal være tolk for de danske styrker. Det er altid godt med en soldat, der bliver kneppet," ler Feisal.

"Gå ind og skift og tag den her uniform på, og så håber jeg for dig, at du ikke har mormortrusserne på. Vi vil altså se noget godt, når du skal tages af Abdul," siger Feisal.

Mohammed blander sig.

"Vi kommer da til at se noget godt. Kan du slet ikke huske Mathilde," siger han drillende.

Feisal bider ham af.

"Jo, og ellers kan jeg jo bare gå hen og finde stedet på harddisken. Optaget fra tre forskellige vinkler," siger han.

Mathilde kigger sig omkring.

"Hvor kan jeg klæde om henne," siger hun nervøst, men Feisal slår en hånlig latter op.

"Hvad er du bange for, at vi skal se, som vi ikke har set før. Du skulle bare vide, hvor mange kvinder, vi har haft hernede. Både i kælderen og herinde i privaten. Gør nu som vi siger," siger Feisal og går hen for at åbne en cola.

Hassan er effektiv.

Han får hurtigt omdannet et hjørne af stuen til et simpelt rum med et vakkelvornt bord og et par stole. Han skeler hen til Mathilde, som står i bh og trusser. Hun trækker den lysegrå kamouflage-uniform på. Den har de stjålet et eller andet sted. Som resten af det, de omgiver sig med.

At komme hæderligt til tingene er en skændsel i deres verden, og sexen skal også være på kanten eller lidt ude over.

Abdul har ikke grund til at klæde om. Han er i et par slaskede bukser, en lidt snavset skjorte og en turbanlignende tingest på hovedet.

Mohammed går hen til Mathilde.

"Han er altså nyvasket. Sådan nogetlunde. I hvert fald inden for de seneste dage. Det skal jo være til at holde ud for dem, der skal være med. Så tag det bare rolig og tag det som en oplevelse," siger han og viser sine hvide tænder som kontrast til den mørke hud.

Mathilde tager Abdul i øjesyn.

Han er umulig at aldersvurdere.

"Er I klar til optagelse," siger Feisal, som fortsætter henvendt til Mathilde.

"Abdul her er en traditionel afghansk mand, som du skal forhandle med. Der bliver ikke lyd på filmen, så I skal bare spille lidt skuespil. Abdul forstår heller ikke meget dansk og da slet ikke noget engelsk, så du kommer ikke nogen vegne ved at kommunikere med ham. Han forstår kun et sprog – og det er kroppens," siger Feisal.

"Set-uppet er, at Abdul ikke har haft kontakt til sine fem koner i flere måneder, og da han så møder en kvindelig soldat, slår det lidt klik for ham. Vi tager den bare oppefra og ned", forklarer Feisal.

Han betragter Mathildes krop.

"Den uniform klæder dig. Den er lige tilpas stram til, at der også er noget godt at se på, indtil Abdul tvinger den af dig," siger Feisal.

"Er I klar?", siger han og Hassan, Mohammed og Hamid nikker.

Både Hassan og Mohammed har fået til opgave at gå rundt og optage med hver deres videokamera, mens Hamid skal tage stillfotos. Det kan jo sælges det hele. Eller bruges i hvert fald. Der er kunder til det hele på nettet.

Abdul smiler til Mathilde. Det er underligt nok næsten første gang, deres blik mødes, og om lidt skal de formentlig i gang med noget, hvor de kommer i nærkontakt.

Det er spændende og frastødende på samme tid.

"Værsgo", siger Feisal, og Mathilde går tøvende ind på "scenen".

"Giv os så noget skuespil, eller også kommer vi efter dig," griner Feisal, som tydeligvis har store forventninger til Mathildes evner som skuespiller.

Mathilde kigger hen på Abdul, og han begynder at tale. Helt uforståeligt. Han slår ud med armene. Lyder beklagende. Mathilde forstår vitterligt ikke et suk af, hvad der sker, men hun prøver at spille med og stiller nogle spørgsmål mens hun ser interesseret på manden.

Hendes lange lyse fletning hænger ud under den militærkasket, hun også er udstyret med, mens Abdul er noget mere nøjsomt klædt. Han står mellem Mathilde og det bord, der er stillet frem som en del af den sparsomme kulisse, og da han har beklaget sig endnu engang, træder han et hurtigt og bestemt skridt frem mod Mathilde.

Hun får et chok, da han på det nærmeste overfalder hende, men Mathilde ved godt, hun blot skal stritte imod på kommando. Hendes vilde modstand kan hun godt parkere. Dels er det ikke smart i forhold til filmen, og dels vil hun blot blive straffet, hvis hun laver alt for meget ballade.

Så hun lader Abdul.

Lader ham komme helt tæt på sig, kan dufte ham, og hun mærker hans lange viltre skæg, da han kysser hende på halsen.

Det er ikke kun Abdul, der er tæt på. De to kamerafolk er omkring de to, og det samme er Hamid. De passer på ikke at gå i vejen for hinanden.

Hvis Mathilde har regnet med, at Abdul vil gå roligt frem, tager hun fejl. Han tager fat i hendes uniformsjakke og flår lyner den ned. Skjorten inden under, hvor hendes bryster aftegner sig tydeligt, bliver også flået op, og Mathilde har en meget lidt kamoufleret bh på. Den er knaldrød.

Abdul træder lidt tilbage. Som er han forskrækket over den farverige brystbombe, der nu står foran ham. Men hans reaktion snyder. I stedet for at stoppe, knapper han sin skjorte op. Hans bryst er behåret med en manke af gråt, og han spilder ikke tiden.

Presser Mathildes krop ned, og da hun sidder på hug, åbner han sine bukser og svirper pikken ud.

Den rammer hende på kinden, men den næsten stive pik finder hurtigt vej ind i hendes mund. Feisal kommer med opmuntrende kommentarer, og han siger til Mathilde, at hun skal sutte langt ud og langt ind, så der kan komme mest muligt pik og læber på optagelserne.

Hun smasker, og da hun har suttet hans pik et par minutter, løfter Abdul hende op. Sætter hende på bordet og trækker først støvlerne og bagefter hendes uniformsbukser og røde trusser af i et hurtigt træk. De tre kamerafyre fokuserer på hendes fisse, som de har fri adgang til, fordi Abdul spreder hendes ben, men han vil ikke ind i hende. Ikke endnu.

I stedet kommer hun tilbage på knæ, får hans pik i munden og besked om, at hun skal kæle for sin fisse med den hånd, hun ikke har fat om Abduls pik med.

Mohammed, som for en time siden havde sin pik inde i hendes fisse, har nu rettet videokameraets linse mod stedet mellem hendes ben. Mathilde er dygtig. Hun spreder sine kønslæber og inviterer seerne et stykke inden for.

Abdul kigger skiftevis op i loftet og end på Mathilde, hvis bryster gynger heftigt på grund af hendes ihærdige sutten. Feisal siger noget på et sprog, Mathilde ikke forstår, men hun går ud fra, det er noget med, hvor trængende Abdul er, fordi han ikke har haft adgang til sine fem koner i et stykke tid.

Abdul brummer, og da han trækker sin pik ud af Mathildes mund, trækker han hende endnu engang op. Nu kysser han hende. Ikke dybt og lidenskabeligt, men hårdt og brutalt. Han tager fat i hendes bh og flår hægterne fra hinanden. De afghanere ved vist ikke, hvor dyrt, kvalitetslingeri er, tænker Mathilde mens hendes nakkehår rejser sig.

Trods varmen i rummet stivner hendes brystvorter. Hun er helt nøgen foran den gamle afghaner.

Lige da hun tror, at hun nu skal varmes lidt op, løfter han hende op på bordet. Han står med sin pik foran hendes fisse. I modsætning til hans overkrop, er han helt glat ved pikken, og den er ikke rynket som hans ansigt. Den er stiv og klar.

Det er lige før Mohammed og Hassan kommer i karambolage med hinanden, da de vil dokumentere, at Abdul trænger ind, men det lykkes situationen, så den ikke skal tages om. Det vil ødelægge autensiteten, og hvis der er noget, Feisal ved, er det, at det skal se enten naturligt eller overdrevent ud.

Fanden tager ved Abdul, da hans pik først er kørt ind i Mathildes våde fisse, men den kører godt. Hendes liderlighed er ikke blevet dulmet siden hun først lå hjemme og onanerede og siden fik pik af Mohammed, så det, at det nu er en anden mand, er dybt oppe i hende gør det blot bedre.

Abdul er et vilddyr, og bordet vipper under dem, da hun ligger med spredte ben og gyngende bryster og bliver taget af en mand, som hun slet ikke kan kommunikere med.

Det er altid godt med overraskelser. Også på et fremmed sprog.

Abdul kommer i et brøl, og Mathilde kan mærke, at det vitterligt må være nogle dage siden, han er blevet tømt. Også selv om det med de fem forsvundne koner kun er et set-up.

Hun mærker hans sæd oppe i sig. Og hans skæg er som en dyne ud over hendes bryster, nu da han er sunket sammen efter kraftanstrengelsen.

Abdul trækker sig ud. Et kamera har Mathildes krop i total og et nærbillede af spermen, der løber ud af hende.

"Det var godt," siger Feisal.

"Så holder vi en pause, inden vi skal i gang med det der," siger han og peger op på korset. Mathilde kan se, der er fastgjort læderremme på stolperne.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.