BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg er fra Thailand, er jeg af gode grunde ofte på besøg hos min familie der.
Min moster har en lille massage klinik i et turist område. Der hjælper jeg ofte til med at give folk forskellige typer af thai massage. Det var her jeg mødte Rikke første gang.
Jeg var på det tidspunkt, den eneste ledige pige på klinikken, så det blev mig der skulle tage sig af hende.
Hun fortæller mig at hun er lidt blufærdig, og spørger om hun kan få olie massage således, at ikke alle kan se det.
Jeg viser hende vej til et af de mere private afsnit på klinikken.
Rikke smiler til mig. Hendes brune øjne får mig til at tænke på sorte diamanter. Hendes mørke hår falder naturligt omkring hendes smukke ansigt.
Der går et stykke tid, før det går op for mig at hun er fra Sjælland, og jeg fortæller hende at jeg faktisk bor i Odense.
Vi fortæller lidt om os selv og det viser sig, at denne smukke kvinde er 31 år og single. Hun er en del højere end jeg, 172 cm imod mine 164 cm.
Jeg beder Rikke lægge sit tøj mens jeg gør mig klar til, at give hende olie massage.
Da jeg vender mig imod hende igen, havde jeg nær tabt olien. Sikke en smuk kvinde, hendes bryster var virkelig smukke, ikke vildt store men, perfekte og yderst indbydende. Under hendes flade mave kiggede en lille mørk trekant på mig og lidt skulle jeg give hendes lange slanke ben og fødder en kærlig omgang, det var nemlig der jeg havde tænkt mig at starte massagen.
Jeg beder hende om at ligge sig på maven og hælder lidt olie ud i mine hænder. Og begynder med hendes små velplejede fødder. Der er et eller andet med mig og smukke fødder, som jeg er finder vildt fascinerende.
Jeg starter med venstre fod og bevæger mig langsomt op til hendes underben som også får en god omgang imens vi taler om alt muligt. Langsomt kommer jeg længere op til hendes lår og må bede hende om at sprede sine ben en smule, så jeg kan komme til med massagen. Hun spreder dem og jeg bruger begge hænder fra knæhasen og helt op til skridtet.
Jeg giver mig rigtig god tid, og ved behandlingen kan jeg ikke helt undgå at berører hendes skamlæber af og til.
Hun bliver mere og mere tavs og begynder at stønne en smule, og jeg kan se at hun begynder at blive fugtig og hendes let behårede fisse åbner sig på grund af min berøring.
Sikke et smukt syn. Mine brystvorter stritter og jeg har allermest lyst til at kaste mig over hende, men jeg må styrer mig selv og passe mit arbejde. Jeg stopper og begynder med det andet ben. Jeg har rigtig svært ved at fokusere på andet end hendes flotte røv og fisse, som bliver mere og mere våd, og min massage bliver mere pågående.
Jeg tager flasken med olie og hælder lidt ud over hendes bagdel, således at olien løber både ned på hendes ryg, men også ned i mellem hendes baller og ned mellem hendes skamlæber. Det var med fuldt overlæg, og så havde jeg jo god grund til at berører hende netop der.
Men jeg starter med nakken og ryggen, og hun fortæller mig, at hun virkelig nyder det. Jeg har kun et i tankerne, det er give denne dejlige kvinde orgasme. Jeg begynder at give hendes baller massage, med mere og mere pågående bevægelser. Hun stønner let og gisper da jeg sætter min tommelfinger direkte på hendes stramme stjerne, pege og langfinger på hendes våde fisse.
Jeg kører fingrene frem og tilbage med et let tryk på hendes stramme røvhul, hun begynder at presse røven op imod min tommelfinger hver gang jeg rammer hendes stjerne. Stille og roligt lader jeg den glide i bund i hendes stramme røv. Der går ikke 5 minutter inden at hendes muskel kramper om min finger, og hendes smukke krop ryster i orgasme.
Jeg fjerner mine hænder og kigger på hende. Var det dejligt? Hun smiler og nikker. Søde Tan, jeg har lige et spørgsmål - Må jeg prøve at give dig massage? Jeg er i syv sind, er du sikker på at det er en god idé Rikke? Jeg vil rigtig gerne, så tag nu dit tøj af og læg dig på briksen. Jamen stammer jeg... Jeg har opdaget at du er ladyboy, siger hun og smiler til mig. Jeg kunne mærke din pik mod min arm, siger hun og griner.
Jeg begynder at smide tøjet imens hun bare kigger mig direkte i øjnene. Da jeg er helt nøgen får jeg elevator blikket... Wauu du er satme godt nok smuk, siger hun og bider sig i underlæben.
Jeg ligger mig ryggen og hun hælder olie ud over mine bryster, mave og pik.
Hun begynder med mine bryster, bukker sig ned og kysser mig dybt. Min pik er stenhård. Hun niver mine brystvorter hårdt et par gange, og stopper op. Spred dine ben - siger hun, og sætter sig op i mellem mine ben. Med venstre hånd begynder hun at spille min pik, mens hun med højre hånd leger med mine nosser og røv.
Hun bukker sig ned og min pik i munden samtidig med at hun spiller den af med hånden. Hun suger kraftigt på pik hovedet og i samme sekund, lader hun en finger glide op i min røv og begynder at kneppe mig. Jeg krammer mine bryster. Hun er sindssyg god til det og jeg kan mærke at jeg snart kommer.
Det kan hun åbenbart også, for lige idet samme som jeg sprøjter, flytter hun sig og lader mig komme ud over sine bryster.
Hun bruger begge hænder til jeg er helt færdig og kigger på mig og siger - er du sød at slikke mig ren igen?
Jeg rejser mig og slikke mine safter i mig, indtil hendes bryster er helt rene. Det er sindssyg frækt og min pik står stadig. Sæt dig lige på stolen, siger hun og peger på den.
Da jeg sidder på den, kommer hun hen og sætter sig på mig, endelig glider min pik langsomt ind i hendes mørke fisse, vi kysser og krammer hinandens bryster imens hun langsomt rider min pik. Det er så smukt og intens, hun forstår at bruge sin krop. Hun nærmest malker min pik samtidig med at vi kysser dybt, og vores hænder er over alt på hinanden. Jeg begynder at gnide hendes clit mens hun rider mig, hun stønner ind i munden på mig og jeg kan høre at hun også snart kommer.
Jeg sprøjter min varme sæd langt op i hendes indre og hun sætter tempoet op og stønner voldsomt da hun også kommer. Orgasmen ebber ud og vi kysser hinanden og hun rejser sig.
Sæden løber fra hendes fisse, hun kigger ned og så på mig - er du sød at gøre rent efter dig selv? Spørger hun.
Hun sætter sig på kanten af briksen med spredte ben. Bare kom igang smukke, siger hun med et smil. Jeg sætter mig på knæ og begynder at slikke hendes fisse. En blanding af fisse saft, olie og sperm fylder min mund. Hun spreder benene så meget som hun kan, slik min røv også kommander hun. Jeg slikker hendes røv så godt jeg kan, og stikker tungen så langt ind som overhovedet muligt, samtidig onanerer jeg. Hun gnider sin fisse og begynder at ryste igen, da orgasmen rullede igennem hendes krop, og næsten samtidig sprøjter jeg på gulvet.
Dette er en af de mest fantastiske oplevelser jeg har haft med anden kvinde. Det var begær!
En anden kvindes begær til dig... En kvinde med pik

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.