BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det havde været en af de sjoveste aftener længe, endelig havde det lykkedes hende at ryste endeligt et forlist forhold af sig, og kunne slå sig løs og nyde tilværelsen som single igen. Aftenen havde budt på drinks, rigtigt mange drinks – det føltes som årtier siden hun sidst havde fået så meget at drikke, hvilket i den grad havde hjulpet hende af med hæmningerne. Fyre havde der været nok af. De havde sværmet om hende og veninderne som fluer hele aftenen, og tilbud havde der været nok af. Flere fyre havde med dyre drinks og smarte replikker forsøgt at imponere hende, men ingen havde haft lige det hun ledte efter – undtagen en.

Hun havde set ham som den første da de trådte ind på diskoteket. Aftenen igennem var han en af de eneste der ikke forsøgte at komme til at imponere hende og veninderne. Hun blev ved med at holde øje med ham over dansegulvet. Hun ledte efter muligheden for at komme fri af den sværmende horde, for at forsøge at komme tættere på ham. Som aftenen skred frem fik hun langsom drukket sig mod nok til, og pludselig besluttede hun sig for at nu skulle det være. Elegant gled hun nonchalant ind ved siden af ham i baren, og bestilte en drink. Nå sagde han roligt, så fik du endeligt taget mod til dig – jeg har godt set at du har kigget efter mig hele aftenen. Hun rødmede som en lille skolepige der var blevet taget i noget hun ikke måtte, og så forlegent på ham. ”Bare rolig, det er ok – hvis du ikke selv var kommet over, var jeg selv kommet efter dig, du er den kønneste pige jeg har set i aften”. Dette hjalp afgjort ikke på hendes rødmen, og hun blev belejligt reddet af tjeneren der kom med hendes drink, så hun kunne koncentrere sig om at betale. Da hun havde fået en god tår af sin drink tog han fat i hendes hånd og sagde ”kom jeg vil danse med dig nu”. Hvor længe de dansede tæt var hun ikke klar over. Hun følte sig som i en trance, og det eneste hun sansede var ham, hans hænder på hendes krop, og basses dundrende rytme i det lille lokale. Hans hænder var overalt på hendes krop. Hun mærkede ham først masere hendes røv, så strejfede han elegant hendes brystvorter, som begge strittede begærligt i forhåbning om flere berøringer. De mødtes i et langt inderligt kys midt på dansegulvet, og med et var følelsen af fuldskab afløst af fornemmelsen af lyst – hun måtte have ham her i aften. Hun lod sin hånd løbe let op ad hans ben og mærkede en velvoksen bule i hans bukser. Hun gav den et let klem med fingrene, og gøs let ved tanken om hvad hun ønskede den senere skulle gøre ved hende.

SEX I DAG?

Hun havde godt nok været fuld – det var længe siden hun havde været så fuld at hun havde fået et blackout, men det havde været det hele værd. Hun huskede fyren hun havde danset med, og tanken om ham fik for en stund kvalmen til at fortage sig. Mens hun langsom vågnede op og blev mere nærværende kom hun til at tænke på hvor han mon nu var. Pludselig gik det op for hende, at hun ikke kunne bevæge sig. Hendes hænder og fødder var bundet sammen, og hun havde tape for munden. I et voldsomt anfald af panik vred og sled hun sig omkring prøvende at komme fri. Hun fandt ud af at hun lå i et lille lukket rum, hvilket gjorde at der var helt mørkt.

Tusinde tanker strøg gennem hovedet på hende – hvorfor var hun bundet, hvor var hun, hvordan var hun havnet der. Til sidst da hun havde kæmpet længe for at komme fri, fald hun grædende sammen – hun var kommet nok til sig selv til at frygten for hvad der skulle ske med hende havde indfundet sig.

Hun kunne mærke at hun kørte. Den rolige rumlen fra motoren og de små bump fra vejen vuggede roligt bilen af sted. Hun vidste ikke hvor længe de havde kørt eller hvor længe de skulle køre. Bilens rolige bevægelser kombineret med hendes fortsatte fuldskab gjorde at hun roligt blev vugget i søvn igen.

Pludselig vågnede hun brat op igen. Hun registrerede hurtigt at hun ikke længere lå sammenkrøllet bag i bilen, men i stedet lå på en slags briks. Hun mærkede at hun fortsat havde tape for munden, og hun fandt hurtigt ud af at hendes hænder og fødder var sat fast til briksen så hun ikke kunne bevæge sig. Lokalet var kun svagt oplyst, så det var ikke meget hun kunne se. Hun prøvede at observere så mange ting hun kunne, for at prøve om hun kunne se hvor hun var. Lokalet var lavt til loftet, og der var en svag lugt af fugt i lokalet. Frygten ramte hende igen – hvad var dette for noget, og var det noget hun ville slippe fra i live? hun drejede hovedet til siden, og fik til sin rædsel øje på endnu en ung pige, der lå bundet på briksen ved siden af hende. Det var først da hun så den anden pige at hun pludselig blev opmærksom på at hun også selv var nøgen.  De to piger lå et kort øjeblik og kiggede på hinanden. Hun kunne aflæse frygten i den anden piges blik – den samme frygt som hun selv var ramt af. De blev pludseligt afbrudt, da lyset i lokalet langsomt blev dæmpet ned, så de ikke kunne se noget. Da der var blevet helt mørkt i lokalet, hørte hun fodtrin der kom ind i lokalet. Der var tale om flere personer kunne hun høre på skridtene, men der blev ikke sagt noget. Hun mærkede at en person kom op ved hendes hoved, hvorefter hun fik bundet et tykt bind for øjnene. Med et ryk blev tapen fjernet fra hende mund, og det chok hun fik, fik hende til at råbe op om hvad der foregik. Dette fik hun dog ikke lov til længe, da hun hurtigt mærkede en rund kugle blive presset ned i munden på hende. Kuglen blev hæftet i nakken, og hun forstod hurtigt at hun havde fået en gag-ball på. Hun mærkede et par hænder på hendes skuldre, der langsomt bevægede sig ned over brystkassen, og op til brystvorterne. Hænderne maserede roligt hendes bryster, og æltede dem langsomt rytmisk. Pludselig blev stilheden brudt. ”Hvis nu i begge opfører jer ordentligt og gør som i bliver bedt om, så kommer i begge også hjem igen” sagde en mørk rug mandestemme højt og bestemt. ”I skal forstå at vi forventer at i opfører jer ordentligt – men hvis i ikke gør, så deler i straffen der følger med”

Hun var ikke sikker på hvad han mente, men hun vidste en ting, hun havde ikke i sinde at lade sig føje. Tanken om hvad hun ville blive udsat for overrumplede tanken om at hun godt kunne slippe hjem i live. Hun mærkede nu at hendes ben blev spredt med magt på briksen, således at hun nu lå med spredte ben spændt ud til siden. Hun brokkede sig efter bedste evne på trods af kuglen i hendes mund, men blev kort efter afbrudt af to skarpe svirp ved siden af hende, og hun hørte den anden pige klynke og hulke.

Hun kunne høre at den anden piges ben ligeledes blev spredt med magt, og gennem hendes klynken kunne hun høre at den anden pige også gjorde modstand. Hun nåede kun i et splitsekund at frygt hvad der nu ville ske med hende, da hun blev overvældet af en bidende smert fra hendes ene brystvorte. Hun klynkede og kunne mærke tårrene presse sig på under bindet for øjnene, men der var intet hun kunne gøre. ”Nå, nu har i så begge fået en forståelse for hvad jeg mener når jeg siger at i deles om oplevelserne her – for hinandens skyld må i hellere lade være med at brokke jer alt for meget”

En anden stemme talte nu roligt til dem og sagde ”vi vil nu gøre jer klar, hvorefter i kan få love at hvile jer og samle kræfter – i for brug for dem i aften. Hans stemme var både lysere og roligere end den anden mands. Hun nåede ikke at tænke mere over det, før hun mærkede en person på hver side af hende. De to maserede roligt hendes mave og hofter, i bløde afslappende bevægelser. Hun synes at den ene havde mindre hænder og tog blødere fat – var det to mænd, eller var det mon en mand og en kvinde? I takt med at de maserede hendes lår og mave, slappede hun mere af, og hun tog med rædsel sig selv i at nyde behandlingen. Hun huskede at hun om eftermiddagen havde brugt længe under bruseren for at gøre sig lækker til aftenens udskejelser. Hun huskede hvordan hun havde barberet hendes fisse, så den var lækker og blød, og hun havde trimmet hendes lille stribe fint og tæt. Hun havde nydt hvorledes det varme vand havde kærtegnet hendes krop, og grebet af følelsen af lyst, havde hun roligt ladet sin hånd glide ned mellem benene og let masseret hendes klitoris til hun kom i en stille orgasme under bruseren.

Hendes tankestrøm blev pludseligt afbrudt, da hun mærkede at hun blev smurt ind med noget der mindede om barberskum mellem benene. Af frygt for hvad der kunne ske med den anden pige sagde hun ikke en lyd, men lå stille og spændte i hele kroppen mens hun mærkede at hendes lille stribe blev barberet af, og hendes fisse ligeledes igen blev helt glatbarberet.

Da de var ved at være færdige med hende, blev hun nænsom vasket af med varmt vand, og tørret med et blødt håndklæde. Håndklædet blev placeret så det fortsat lå mellem benene på hende da de var færdige. Hun hørte lyden af hjul der kørte over gulvet mod den anden pige, og hun tænkte at det nok var hendes tur til at få samme behandling. Pludselig hørte hun den anden pige protestere højlydt, og få sekunder efter mærkede hun en skarp smerte hen over maven da pisken ramte hende. Hun klynkede sagte efterhånden som smerten gik fra at være skarp til at være brændende. Kunne hun ikke bare tage sig sammen tog hun sig selv i at tænke – det er jo ikke slemt at blive barberet.

Pludselig mærkede hun at håndklædet mellem hendes ben blev revet væk, og hun blev klar over at der stod en person mellem benene på hende. Det gav et sæt i hende da hun mærkede et par bløde læber der sluttede sig sammen om hendes klitoris. Tungen legede elegant med hendes skamlæber, og hun mærkede en varme sprede sig fra hendes underliv. Pludselig ophørte læbernes leg på hendes køn, og hun mærkede i stedet en hår kold genstand blive tvunget op i hende. Hun vred sig, men var meget opmærksom på ikke at sige noget på trods af at hun havde lyst til at stønne højt. Læberne fandt igen vej til hendes skød, og hun nød efterhånden behandlingen ganske meget. Pludselig hørte hun en svuppende lyd, og straks mærkede hun at genstanden i hendes indre voksede. Mens læberne legede med hende klitoris blev dildoen i hendes indre langsom større, indtil hun til sidst var ved at sprænges. Hun mindedes ikke at hun nogensinde havde følt sig så fyldt ud, og hendes liderlighed tog over i takt med at læberne satte farten op, således at hun kom i en voldsom orgasme.

”Nå, så har vi fundet ud af hvem skal først i aften” sagde den mørke stemme pludseligt, og der gik ikke mange minutter før hun kunne høre den anden pige klynke sig gennem sin orgasme på den anden briks. Hun ænsede ikke meget af hvad der blev sagt. Efterdønningerne fra orgasmen kombineret med den store DILDO i hendes fisse havde gjort hende helt ør. Nu mærkede hun pludselig at luften blev lukket ud af dildoen i hendes indre, og hun mærkede hvordan hendes fisse trak sig sammen i takt med at luften forsvandt. Da den var tilbage i oprindelig størrelse blev dildoen let trukket ud af hendes fisse, med et svup der indikerede at hun havde været endog meget våd.

Få sex i dag

Kort efter mærkede hun en finger der nærmede sig hendes bagerste hul. Hun havde aldrig været glad for at lege deromme, men hun forstod at hun ikke kunne gøre noget ved det nu. Hun mærkede hvordan fingeren let smurte hendes røvhul ind i noget salve, og pludselig mærkede hun en ting blive presset op forbi ringmusklen. Hun mærkede det gave et gib i kroppen da en varm fornemmelse bredte sig fra hendes røv. Hun vred sig på briksen da hun mærkede det varme vand blive pumpet op i hende, og som hun frygtede kom straffen promte ved siden af hende. Hun kunne ikke høre hvad der skete, men hun hørte en grådkvalt klynken fra den anden pige.

Hun havde aldrig følt sig så ydmyget i sit liv. Hun opgav at tælle hvor mange gange de skyllede hende bagi, men hun skammede sig mere og mere for hver gang. Langt om længe ophørte behandlingen, og igen hørte hun lyden af hjul der kørte over gulvet. Hun håbede inderligt at den anden pige ikke ville protestere, og sekunderne gik mens hun fortsat frygtede hvad der skulle ske. Ganske som frygtet blev den anden pige også overrumplet over behandlingen, og straffen faldt prompte. Hun mærkede hvordan en dildo hårdt blev trængt op i røven på hende, og hun udstødte et stille skrig bag bolden da hun mærkede smerten i sin røv. Endnu engang vidste hun hvad det betød, og hurtigt derefter hørte hun svirpet fra pisken, og endnu engang klynkede pigen på den anden briks.

Da smerten havde fortaget sig fra hendes røv, hørte hun igen den svuppende lyd fra før. Hun mærkede hvordan hendes røv blev udvidet da dildoen blev pustet op, og hun blev stiv af skræk. Dildoen blev gradvist pustet op indtil hun var sikker på at nu kunne hun ikke tage mere deromme. De brændte og sved omkring hendes udspilede røvhul, og hun skulle kæmpe meget for ikke at forsøge at trykke dildoen ud. Samtidigt håbede hun inderligt at den anden pige ville lade være med at brokke sig, da hun nu ikke længere kunne tage mere. Hun hørte nu igen den svuppende lyd, og forstod at det var den anden pige der nu var ved at få en dildo i røven. Til hendes held var den anden pige mussestille, og hun slap derfor for yderligere straf nu.

Hvor længe de begge lå der med deres røve udspilet af de stor dildoer kunne de ikke bedømme, men efter hvad der føltes som en evighed mærkede hun endeligt at luften langsomt blev lukket ud af dildoen. Hun mærkede hvor let dildoen gled ud af hendes røv da den var tilbage til normal størrelse, og hun gøs ved tanken om hvordan hendes stakkel røv havde taget i mod behandlingen, da hun stadig kunne mærke det brændte og sved dernede.

Efter et stykke tid mærkede hun at den briks hun lå på langsom blev skubbet ud af rummet, og ind i et værelse ved siden af. Hun mærkede fire stærke sæt hænder på sine arme og ben, og hun fornemmede at der ikke var nogen grund til at kæmpe imod. Hun blev frigjort fra briksen og lagt over på en seng, hvor hendes fødder blev fæstet til fodgærdet med kæder. ”Hvil jeg nu” hørte hun den dybe rug stemme sige, ”i får brug for alle jeres kræfter i aften. I skal vide at vi ikke har straffet jer nær så meget som vi plejer, i har taget det flot” Hun hørte skridt af folk der forlod lokalet, og til sidst blev en tung dør lukket – der var nu helt stille i lokalet.

Hvor længe hun havde sovet vidste hun egentlig ikke, men hun havde på fornemmelsen at det ikke havde været ret længe. Pludseligt blev hendes søvn afbrudt af hun mærkede at der blev taget fat i hendes arme. Et svagt lys skinnede ind gennem den åbne dør, og skæret derfra kunne hun fornemme at der stod 4 skikkelser omkring hende. Hendes fødder blev frigjort fra sengen og hun blev løftet forsigtigt op fra sengen af de to personer der havde fat i hendes arme. Selvom lyset var svagt var hun ved at være vågen nok til at kunne fornemme hvad der skete i lokalet da hun blev løftet ud af sengen. Ved siden af hende var den anden pige ligeledes blevet trukket ud af sengen af to store mænd. For første gang fik hun nu mulighede for at se hvordan hun så ud. Hun var lidt yngre end hende selv gættede hun på, og var ligesom hende selv blond med en pæn velformet krop. Hun blev hurtigt revet tilbage til virkeligheden da de to mænd der havde fat i hende begyndte at trække hende af sted mod døren. De gik gennem de rum de tidligere havde været i, og hun kunne se de to brikse der stod ved siden af hinanden i det lille rum. Da blev hun opmærksom på at hun faktisk var rimeligt øm i både røven og fissen efter den hårdhændede behandling hun havde fået, og nu var hun vågen nok til at igen blive skrækslagen for hvad der skulle ske. Hun begyndte at kæmpe mod de to stærke sæt hænder der havde fat i hende, for at gøre modstand. Hun stemte imod med fødderne på gulvet efter bedste evne, men mændene der havde fat i hende var for stærke, og løftede hende blot over gulvet så hun ikke kunne nå. Nu hang hun hjælpeløst der mellem de to mænd, der bar hende op ad en smal trappe. Da de kom op ad trappen blev hun svøbt i et lille tæppe, uden at de to mænd slap taget i hende. Derefter blev hun ført ud af en stor dør, og hun mærkede den friske luft fra den varme sommernat. Mændene stoppede på intet tidspunkt op, men fortsatte direkte ned mod en sti der førte ind i en skov ved siden af huset de var kommet ud af. Da de kom ind i skoven, så hun at længere fremme var stien oplyst af små fakler, der ledte dem på vej gennem den lille snoede sti i skoven. Omkring dem var alting kulsort. Hun kunne kun fornemme de første træer på begge sider af stien, men derudover var skoven tæt og dunkel. Over hende lukkede træernes kroner sig sammen, så heller ikke lys fra månen kom igennem det tætte kronedække.

Pludselig trådte de ud i en stor rund lysning i skoven. Der var fakler rundt i kanten af lysningen og mændene stoppede et kort øjeblik op. I midten af cirklen stod to træheste monteret med seler og kæder. Da mændene der bar den anden pige var kommet ud i lysningen også, blev de begge båret hen til hver deres hest. Ydereliger to stærke hænder tog fat om hendes ben, og hun blev tvunget forover ind på hesten, således at hendes mave og bryst hvilede på hesten. Hendes hænder og fødder blev spændt fast i bøjler på begge sider af hesten, således at hun ikke kunne bevæge sig ret meget. Hendes hoved blev støttet af en lille stofbelagt plade, monteret således at hun lå med hovedet ud til siden. Hendes ben var sat fast således at hun lå med meget spredte ben og underlivet i vejret. Hun blev pludselig meget flov over at ligge så blottet. Hun mærkede den sagte brise i skove mod sin røv og fisse, hvilket gav hende kuldegysninger over hele kroppen.

Da mændene havde sat begge piger fast, trådte de tilbage og forlod skoven af den samme sti de var kommet af. De to piger lå så de kiggede på hinanden, men begge var for skræmte til at sige noget. Pludselig træder en mand frem fra skoven og stiller sig midt mellem pigerne. Han er klædt i en mærkegrøn kåbe, lukket på forsiden af et stort gyldent bælte. Han er en ældre herre, måske over tres. Da han begynder at tale, genkender hun den rug stemme der havde talt til dem i kælderen tidligere. ”I er blevet nøje udvalgt til at deltage i denne seance” starter han stille. ”Hvis i består aftenens prøvelser, vil i have mulighed for at blive optaget i et fællesskab der vil følge jer resten af jeres dage”. Hun forstod ikke hvad han mente. Hvordan var hun blevet udvalgt, og hvem var det der havde udvalgt hende, og på hvilket grundlag? Hendes tankestrøm at spørgsmål blev afbrudt, da han forsatte sin fortælling til de to piger. ”I vil i vores fællesskab få muligheder for oplevelser som i aldrig har drømt om og ikke har fantasi til at forestille jer, men det kræver en ofring at blive indviet og optaget”. Da han sagde ordet indviet løb det hende koldt ned ad ryggen, og samtidigt blev hun endnu mere bevist om hvordan hun var placeret. Manden trådte tilbage så han stod længere fra dem, og trak et lille horn frem fra under kåben. Han satte hornet for munden, og blæste tre små hurtige dybe trut i hornet. Hun fornemmede hurtigt hvordan det begyndte at pusle rundt om lysningen, og med et begyndte flere skikkelser at træde frem i lysningen omkring dem. De var alle klædt i mørkebrune kåber, med samme store bælte som den ældre herre havde på. I lyset kunne hun se at der var både mænd og kvinder i bland dem der trådte frem i lysningen. Flere og flere blev ved med at træde ud i lysningen, indtil de til sidst stod i en stor cirkel omkring de to piger. Den ældre herre så sig tilfredst omkring, og med et gav han tegn, og hele forsamlingen blev stille. Han gik in midt mellem de to piger, og sagde stille ”lad de udvalgte træde frem”

Ringen af mennesker omkring dem brød op, og fra stien kom nu to rækker personer gående ind i lysningen. Den ene række var klædt i mørkerøde kåber, mens den anden række var klædt i mørkeblå kåber. De to rækker delte sig, og stillede sig på hver side af de to piger, så de ikke direkte kunne se dem. Som hun lå der kunne hun se række af rødklædte mænd der havde taget opstilling ved siden af den anden pige, og hun kunne gætte sig til at den anden række stod på samme måde på den anden side af hende. Af hvad hun kunne se, så var det kun mænd der stod der, der var ikke umiddelbart nogle kvinder at se. Den ældre herre kiggede sig igen tilfreds omkring, og sagde så ”lad nu hjælperne træde frem”. Ud fra skoven trådte nu to kvinder i smukke gyldne kåber, og de gik op og stillede sig en på hver side. Som hun lå der kunne hun fornemme at pigen stod lige bag ved hende, men hun kunne ikke se hende – kun hende der stod ved den anden pige. Den ældre herre klappede hurtigt to gange i hænderne, og hun mærkede hvordan et par hænder begyndte at massere hende på ryggen. Hendes ryg blev nænsomt smurt ind i olien, og hænderne bearbejdede den med rolige bevægelser. Hun mærkede at pigen bukkede sig ned over hende for at massere hendes skuldre, og da hun gjorde det viskede hun stille ”Jeg har selv prøvet det her” sagde hun. ”Prøv at slappe af og forsøg at nyde det, så er det overstået på ingen tid, og du vil blive sat fri igen” Selvom hun var nervøs og meget utryg ved situationen, virkede pigen stemme og hendes blide berøring alligevel beroligende på hende. Massagen fortsatte ned over ryggen til balderne, og hun mærkede hvordan mere olie blev hældt ud over hendes røv. Hun mærkede hvordan den lune olie løb ned over hendes røvhul og videre ned til hendes fisse, og hun gøs sagte. Hænderne fortsatte med at massere ned over hendes baller og ned til hendes røvhul. Hun kunne se at den anden pige fik den samme behandling, men kunne se at hun lå med lukkede øjne og græd inderligt. Med et mærkede hun at en finger roligt arbejde sig op i hendes røvhul, der på grund af olien og behandlingen tidligere stille tog imod uden besvær. Hendes fisse fik samme tur med den varme olie, og derefter trådte pigen der havde masseret hende op foran hovedet på hende. Hun bukkede sig ned og talte sagte til hende. ”Jeg håber jeg fik varmet dig grundigt op for neden tidligere, så du er klar. Husk at slappe af, så skal det hele nok gå”. Hun kiggede pigen i øjnene, og der var noget beroligende i hendes store blå øjne. ”Hvis vi mødes igen, vil jeg gerne have lov til at slikke din lækre fisse igen engang” hviskede hun sagte inden hun trådte væk. Hos den anden pige kunne hun se, at hende der havde masseret hende ligeledes var trådt væk. Hun gik langsomt over til den første mand i rækken der stod bagved den anden pige. Mandens kåbe blev åbnet og faldt til jorden bagved ham. Pigen satte sig på knæ, og tog hans pik i munden. Hun suttede ham hårdt og hurtigt kunne hun se. Med et gav den ældre herre et nik til manden, og han begyndte at gå hen mod pigen på den anden hest. Hun så hvorledes kåben blev taget af den næste mand i rækken og hvorledes pigen ligeledes gik på knæ foran ham.

Selvom hun godt vidste hvad der skulle ske, blev hun alligevel forskrækket, da en pik i et langt træk blev trykket hårdt op i hende. På grund af olien gled den nemt ind, og hun mærkede hvordan pikken fyldte hende ud som den trængte op i hende. Da pikken var i bund blev den holdt stille i hvad hun synes virkede længe, indtil den rytmisk begyndte at kneppe hende. Hun forsøgte at slappe af så godt hun kunne, mens pikken rytmisk arbejde i hendes underliv. Som hun lå der kunne hun mærke hans nosser ramme hendes klitoris hver gang han stødte i bund i hende, og hun mærkede en varme bredde sig i kroppen. Tempoet blev sat op, og pludselig kunne hun mærke pikken vokse, samtidigt med at den kom dybt oppe i hendes fisse. Med et svup gled pikken ud af hende, og hun gav et lille suk. Pludseligt mærkede hun igen en tunge mod hendes fisse, og kunne mærke at hun begærligt blev slikket mellem benene mens sæden løb ud af hendes fisse. Tungen forsvandt derefter igen, og hun tog sig selv i at tænke at hun ville ønske den blev ved med at slikke hendes dunkende fisse. Igen blev hendes tankestrøm pludseligt afbrudt, da hun mærkede den næste pik. Denne gang blev den hårdt og bestemt presset mod hendes røvhul, der villigt gav efter på grund af den megen olie. Det gjorde ondt da den trængte i bund i hende, og den brændende fornemmelse fra hendes røvhul blandede sig hurtigt med den dunkende lyst fra hendes fisse. Pikken i hendes røv begyndte i et voldsomt tempo at kneppe hende, og hun frygtede kort at hun ikke kunne holde til det dernede. Hun kunne mærke hvordan sæden blandet med hendes egne safter løb ned ad inderlårene på hende, mens pikken pumpede videre i hendes røv, og hun var nu ved at være helt opslugt af pikkens arbejde i hendes røv. Pludselig trådte en mand ind foran hovedet på hende, og i et træk blev en pik tvunget ind i munden på hende. Hun var nu så tændt at hun ikke ænsede at gøre modstand, og de to pikke kneppede hende rytmisk i røven og i munden. Hun kunne høre på manden bag hende at han ikke havde langt igen, og han kom i et brøl da han sendte sin ladning sperm langt op i røven på hende. I samme øjeblik som pikken blev trukket ud af røvhullet på hende, mærkede hun at pikken hun havde i munden dunkede, og pludselig eksploderede den i munden på hende, og fyldte hendes mund med hans sæd. Hun slugte så meget hun kunne med noget løb ud og lagde sig på stofpuden under hendes kind. Derefter trådte endnu en mand ind foran hende, og igen fik hun hans pik i munden. Hun mærkede igen en tunge mellem sine ben, der begærligt slikkede hende omkring hedes røvhul. Pikken blev trukket ud af hendes mund, og straks efter mærkede hun endnu engang en pik mod sin fisse, der roligt blev presset i bund i hende. Hun var nu så omtåget af liderlighed at hun ikke ænsede hvad der skete omkring hende. Da pikken rytmisk begyndte at kneppe hende hårdt, kom hun i en orgasme der var voldsommere end nogen hun nogensinde havde fået før. Da hun kom lidt til sig selv igen og åbnede øjnene, så hun at der stod endnu en mand foran hende. Hans pik var enorm, den største hun nogen sinde havde set, og hun kiggede begærligt på den. Pikken blev nu presset mod hendes læber og hun gabte begærligt over den. Hun tog så meget af den i munden som hun kunne, men de var ikke meget mere end hovedet der kunne være i munden på hende. Pikken i hendes fisse kneppede hende i hurtige bevægelser, mens hun suttede og slikkede det bedste hun havde lært på det store pikhoved i hendes mund. Igen måtte hun overgive sig til en orgasme, og da hun kom tredje gang, mærkede hun igen pikke tømme sin varme ladning oppe i hendes fisse.

Hun var nu helt i ekstase. Hun ænsede kun kort at hun igen blev slikket begærligt mellem benene, og at kæmpepikken blev trukket ud af hendes mund. Pludselig gøs hun, da hun mærkede det store pikhoved blidt masere rund om hendes røvhul. Hurtigt var en ny pik klar foran hendes hoved, og da hun igen havde munden fuld af pik, pressede kæmpepikken sig roligt i bund i hendes røvhul. Hun klynkede af en blanding af liderlighed og smerte med pikken i munden. Da pikken i hendes røv begyndte at kneppe hende i lange hårde stød, kom hun i endnu en voldsom orgasme, samtidigt med at pikken i hendes mund skød endnu en ladning sæd ind i hendes mund. Hun var nu så langt væk i ekstase at hun ikke ænsede at sluge sæden, der blot løb fra hendes mundvig. Da kæmpepikken tømte sig i hendes røv var hun så langt væk, at hun ikke længere ænsede hvad der skete omkring hende.

Hun vågnede ved at solens første stråler ramte hende gennem det åbne vindue. Hun missede med øjnene i det skarpe lys, og mærkede den friske luft fra brisen der roligt strømmede ind i lokalet. Hun havde sovet godt, og hun følte sig veludhvilet og fuld af energi. Hun følte liderligheden i kroppen efter drømmen, der havde været en af de mest virkelighedstro drømme hun nogensinde havde haft. Langsomt lod hun hånden glide ned over hedens ene bryst, og fik forsigtigt listet fingrene indenfor trussekanten. Men pludselig stivnede hun. Hendes fisse var helt glat – hendes lille stribe over skambenet var væk. Hun blev grebet af panik, og slog hurtigt dynen til side. Forvirret og skræmt trak hun trusserne ned, og så til sin forbavselse at hun var helt glat. Hun tumlede ud af sengen, og da hun så sig selv i spejlet opdagede hun at hun på indersiden af sit venstre håndled havde en tatovering med teksten ”Ex iudiciis Community”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.