BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige blevet færdig med at lægge tøj sammen, da min datter Anika kom hjem sammen sin nye veninde Lene. De hilste lige kort inden, de gik ovenpå til Anikas værelse. Jeg kender ikke Lene særlig godt, da hun kun havde været med hjemme et par gange før. Hun var et par år ældre end min datter, der går i 2.g på byens gymnasium. Lene havde vist nok sin egen bil og var i lære hos en maler i en anden by. Min datter havde ikke været særlig informativ omkring den nye veninde. Mig og min datter havde haft en del konflikter siden, at hun var blevet en rigtig teenager. Min bedste veninde havde sagt, at det bedste man kunne gøre var at være der, og støtte op når der var behov. Det var en helt naturlig frigørelsesproces, så selv en mors nysgerrighed skulle tilsidesættes. Men helt ærlig, så var mit førstehåndsindtryk af Lene ikke særlig positivt, da hun virkede meget u-imødekommende, og hendes attitude udstrålede en hårdhed, som var meget lidt tiltalende. Nå, min datter hendes valg!

Efter lidt tid besluttede jeg at gå op for se, om pigerne ønskede nogle småkager, og på den måde få en lille mulighed til at lære Lene lidt bedre at kende. Da jeg gik op, så jeg døren ind til Anikas værelse stod lidt på klem. Jeg tog et hurtigt kig for at sikre mig, at jeg ikke afbrød noget. Her så jeg Lene stå foroverbøjet med sine arme på sengen. Hendes bukser var nede ved hendes ankler. Jeg så min datter på knæene bag hende med hendes ansigt i hendes røv. Jeg var totalt chokeret over synet, da jeg hørte Lene fortælle min datter, at hun skulle gøre det bedre, ellers ville hun fortælle det til mig, mens hun piskede hendes røv foran mig! Jeg havde mest lyst til at gå ind og bede Lene om at forlade vores hjem, men mine ben ville bare ikke bevæge sig. Jeg havde selv haft fantasier, der mindede om hvad der foregik lige foran øjnene. Min fisse blev våd af at se på, og jeg ønskede det var mig dernede bag hende!

SEX I DAG?

"Træk dine bukser ned og gør klar til din straf", sagde Lene meget bestemt. Min datters røv pegede mod døren, da Lene begyndte at slå hendes røv med hånden. Jeg så hvordan min datters røv begyndte at blive rød, da Lene slog uden hensyn til hvor ondt, det gjorde. Jeg begyndte at gnide min egen fisse af ophidselse ved at se på dem. "Kravl rundt og vis din fisse hvis du kan lide mig. Så vil jeg lade dig slikke min fisse i aften." Kommanderede Lene.

Anika begyndte at kravle rundt og vrikke med sin rosenrøde røv. Jeg gned min fisse så hårdt ved synet, at jeg ikke engang bemærkede Lene, som nu kiggede mod døråbningen. Jeg vendte straks om og gik væk så hurtigt som muligt. Jeg håbede ikke, Lene havde set mig! Jeg gik hurtig ned ad trappen til køkkenet. Min fisse var varm og drev med fissesafter. Jeg fik en kop kaffe og forsøgte at få ro på!

Efter et par mundfulde kaffe stod Lene i køkkendøren. "Vil I have noget kaffe og nogle småkager", tilbød jeg meget naturligt, uden at virke påvirket af min nylig viden. "Nej tak!", sagde Lene og satte sig ved bordet. "Jeg så du legede med din fisse, da jeg spankede din liderlige datter. Hun er sådan en liderlig tøs ligesom hendes mor, formoder jeg?" Jeg blev rød i ansigtet. Hvordan tør denne pige tale på denne måde og især om min datter? Jeg skulle til at sige noget, da Lene fortsatte. "Tænk sig du legede med din fisse, mens din datter blev straffet. Det gør dig endnu mere pervers end hende. Jeg vil nyde at spanke din røv." Hun sad bare med et flabet smil og så direkte i mine øjne.

Jeg kunne mærke, at jeg blev utrolig liderlig ved hendes ord, men måtte hele tiden koncentrere mig om virkeligheden. "Jeg foreslår, at du går hjem nu unge dame, før jeg ringer til din mor, og fortæller hende hvad du lige har gjort her." Hun formåede at sige. "Hun ved det allerede, og desuden har jeg lyst til at spanke hende også." Hun sad stadig med et fast udtryk i ansigtet uden at fortrække en mine. "Nu skal du være en god tøs og træk din nederdel op og trusserne ned, så jeg kan se din fede røv! Det bliver meget være, hvis jeg selv skal fjern dem." Kommanderede Lene. "Ud af mit hus nu." Råbte jeg og rejste mig fra stolen. Lene rejste sig fra stolen, og før jeg så det, slog hun mig hårdt i ansigtet. Min kæbe følte smerte, da Lene greb mit hår og begyndte straks at ramme mit ansigt med sin anden hånd. Jeg forsøgte at beskytte mit ansigt, da jeg kunne mærke hendes knæ i min mave! Det sendte mig i gulvet. Jeg havde slet ikke tid til at reagere inden, Lene sad ovenpå mig og begyndte at slå løs på mit ansigt. "Overgiv dig tøs, jeg kan gøre det her hele dagen." Lene demonstrer sin magt ovenpå mig.

Jeg begyndte at græde af smerte og ydmygelsen, da jeg hviskede. "Ja, jeg overgiver mig!" Lene rejste sig og gik tilbage til stolen hvor hun sagde. "Bliv på ryggen og træk din nederdel op. Træk så dine trusser ned til knæene. Leg så med dig selv." Jeg var helt ydmyget, men nåede mellem benene og begyndte at gnide min fisse med fingeren. "Spred dine ben så jeg kan se din behårede fisse." Jeg blev så våd ved ydmygelsen og spredte benene. Jeg havde altid ønsket det her, men havde aldrig turdet prøve det.

"Stop tøs." Lene råbte til mig. "Hæv dine ben over dit hoved. Jeg vil gerne se din fede røv, den jeg skal spanke." Jeg løftede benene så langt tilbage, som jeg kunne. Jeg vidste, at jeg havde en velformet røv, der helt sikkert ville gøre denne pige liderlig. Jeg ventede ikke længe, inden jeg følte det første klap på min røv. "Tæl tøs." Råbte Lene. "To." råbte jeg som det andet slag ramte min røv. "Tre." Jeg fortsatte med at tælle, som klapsene fortsatte, og smerten i min røv var ved at kunne mærkes. Jeg nåede til 20 inden, Lene endelig stoppede. "Rejs dig op liderlige tøs og fjern alt dit tøj." Sagde Lene smilende. Jeg begyndte at fjerne alt mit tøj, indtil jeg stod helt nøgen foran Lene som en hund ventende på sin næste kommando.

"Nu skal den liderlige tøs slikke min smukke røv!" Kommanderede Lene. Lene satte sig på sine knæ på stolen. Hun løftede nederdelen over taljen og præsentere sin fisse samt røv til mig. "Hvad venter du på tøs?" Spurgte hun. "Slik mit røvhul." Jeg kom på knæ, og begyndte at slikke mellem Lenes baller, lod tungen løbe over dem og derefter ind imellem dem. Jeg havde glemt min datter og alt andet. Jeg havde kun en ting i tankerne lige nu, og det var at behage Lene. Jeg fandt stjernen og begyndte at slikke forsigtigt omkring den. Bagefter pressede jeg tungen op i hende. Jeg hørte Lene råbe til min datter. "Gjorde du det, jeg fortalte dig at gøre?" "Ja Lene", hørte jeg min datter sige, da hun kom ind i køkkenet.

Jeg fortsatte med at tungekneppe Lenes røvhul. Da jeg følte Anika ved siden af mig. "Slik hendes røvhul hårdere. Slik hårdere." Råbte Anika lige i ansigtet på mig. Jeg øgede mit pres på tungen og kørte den dybere og dybere op i røven. Lene brugte nu sine fingre på klitten, og indenfor 30 sekunder krampede hun sammen i en brølende orgasme.

"Det gjorde du godt, ligeså godt som din datter. Nu fortjener du en belønning tøs." Hun bedte Anika om at hente to tøjklemmer til sin liderlige mor! Anika hentede to tøjklemmer og gav dem til Lene. Hun greb fat i mit højre bryst og satte klemmen på min strittende brystvorte, det samme med venstre bryst.

"Kom på dine hænder og knæ tøs." Kommandere Lene "Hent så et kosteskaft Anika." Beordrede hun min datter, mens hun begyndte at kneppe min fisse med to fingre. Hårde monotone stød.... "Giv mig kosten", sagde hun til Anika. "Spred din mors store baller tøs." Jeg kunne mærke skaftet langsomt blev presset op i fissen, mens min datter hele tiden spredte mine baller. Hele ydmygelsen og klemmerne i mine brystvorter gjorde mig liderlig som aldrig før. Jeg blev kneppet dybt, imens min datter skiftevis klaskede min røv og holdt mine baller spredte. Min orgasme var så uvirkelig lang og intens, så ingen ord kunne beskrive, men en oplevelse som skulle mærkes.

Inden jeg var kommet helt til mig selv, sagde Lene. "Træk af alt tøjet Anika. Din mor vil gerne slikke din fisse. Ikke sandt?" Spurgte Lene mig meget insisterende om, mens hun tog et fast greb i mit hår, og pressede mit hoved bagover! Jeg turde ikke andet end nikke. Jeg følte mig helt ved siden af mig selv, som om dette ikke skete i virkeligheden. Lene bedte min datter om at lægge sig på bordet og sprede sine ben, så sin liderlige mor bedre kunne komme til. Det føltes forkert at slikke fisse på sin datter, men alligevel blev jeg endnu en gang liderlig over det forbudte, det sindssyge der lige var sket! Efter bare et enkelt minut begyndte min datters ben at sitre i en ukontrolleret muskelspænding. Min datter fik en lang dyb orgasme i munden på sin mor. Nu var alting for alvor forandret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.