BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Regnen piskede mod forruden af Brians lille Toyota, mens han kørte af de små "gede stier", vinduesviskerne var på overarbejde, og det virkede bare som om skoven omkring ham, blev tykkere og tykkere.

Af og til mødte han endnu mindre side veje, som førte dybere ind i ingenting, hans GPS havde opgivet, skrev bare "ukendt vej", men han havde jo set på kortet, og denne vej skulle, om nogle kilometer føre ud til hovedvejen, så han kunne komme syd på, mod sin næste kunde.

SEX I DAG?

Brian, var træt af sit job som sælger, men det gav også mange gode oplevelser, nye mennesker, steder og sjove oplevelser, når han kom uanmeldt og bankede på døren, der var bare alt for meget arbejde i alt det kontorarbejde om aftenen, når han holdt ind på et hotel eller motel, kedelige små værelser uden den mindste "hygge" eller selskab. Bare et nyt rum, på et nyt sted.

Brian ville gerne finde noget andet, noget hvor han kunne være mere hjemme, noget hvor han kunne få tid til at møde piger, de få veninder han havde, var alle gift og havde børn, så det blev aldrig til mere end "veninder".

Selvfølgelig havde han da også haft frække oplevelser, med piger han havde mødt på chat, dating sider eller tilfældige møder på et værtshus, men det var ikke helt det samme, som at have en der gik og ventede en derhjemme.

Han kikkede over på passagersædet, i går aftes havde skrevet sin opsigelse færdig, og printet den ud, den lå der, bare klar til at blive sendt, men hvad så? ... han måtte finde på noget.

Måske skulle han tage sig en uddannelse, måske skulle han.... Host host hak hak.. bilen huggede et par gange, så gik motoren i stå, og trillede indtil den stod helt stille.

Brian fik drejet den ind til siden, hamrede i rettet, det var da også bare typisk, i regnvejr, midt i ingenting, han kunne jo ikke engang fortælle Falck hvor han holdt, når GPSen ikke viste det, hvordan skulle han så?

Han sad og funderede, han kunne vente, se om der kom nogle forbi, eller han kunne vente på tørvejr, han kunne også bide tænderne samme, og begynde at gå.

En time blev til 2, endnu var der ikke kommet nogle forbi, bilen var blevet kold og fugtig, ruderne duggede, og han kunne se, at solen gjorde klar til at sende sine sidste stråler af lys, ned gennem træerne, han skulle til at træffe en beslutning.

Brian pakkede de vigtigste ting i sin mappe, fandt sin jakke frem, slog hætten op, og trådte ud i regnen, det havde taget lidt af, men det støvregnede stadig.

Han mindes at han havde set en af de der, bitte små veje ikke så langt bag ud, så han begyndte at gå.

Våd, kold og nedtrykt, nåede han frem til den lille vej, vejen så ikke ud til at have været brugt de sidste mange år, men der lå ingen aviser omkring postkassen, og hvis han så godt efter, var der faktisk hjulspor i mellem græsset.

Brian begyndte at gå op af grusvejen, op af bakken, og snart blev sporerne på brug tydeligere, efter omkring 10min gang, blev gruset afløst af småsten, græsset var klippet fornyeligt og små have lamper begyndte at dukke op langs vejen.

Brian gik i sine egne tanker, og opdagede først den store smedejerns låge, da han var lige ved at gå ind i den, muren som løb på begge sider af lågen, havde han heller ikke lagt mærke til, ikke før nu hvor han stod og kikkede godt efter, den var groet til, og på afstand lignede den blot det omliggende buskads og skovværk.

Han kikkede på begge sider af lågen, efter en port telefon, et tastatur eller andet som kunne kontakte beboerne, så de kunne lukke ham ind, men han fandt ingenting, han gik over til lågen, råbte, men ingen svarede, så skubbede han til lågen, og med en højlydt knirken gik lågen langsomt op.

Brian trådte ind gennem lågen, lukkede den efter sig, og gik op af vejen mod, hvad han håbede var et beboet hus, og ikke et eller andet sommerhus, som blot stod tomt hen for sommeren, stadig gik det op ad bakke, og hans ben begyndte at syre til.

Brian fik øje på huset da han nærmede sig, langsomt trådte det frem af regnen, stort og prangende, med et stort søjle understøttet halvtag, hvor 2 sorte biler stod parkeret, han begyndte at smile for sig selv, der var lys i vinduerne.

Han trådte ind på gårdspladsen, mellem de 3 længer, af hvad han bedst kunne betegne som et gods.

4 etager højt, søjler og buegange, og en stor trappe op til den store dobbelt dør i poleret egetræ, midt på gårdspladsen stod en fontæne, og alle steder rundt langs plæner og vægge, sad små havelamper, så der ikke fandtes nogle dunkle mørke hjørner, kun hyggelige skygge kroge.

På hele hans venstre side, gik disse egetræs døre igen i 2 etager, med en buegang rendende langs hele bygningens længde, så folk kunne gå rundt ude, men stadig i tørvejr, også disse var godt oplyst af disse havelamper.

På den højre, var hvad der nærmest mindede om store garageporte, igen i denne egetræs stil, og hvis det var garager, måtte der være plads til mindst 10 biler.

Brian gik op af trappen til hoveddøren, han bankede på og ventede.

Brian hørte trin, på den anden side af døren, han trådte af høflighed et skridt tilbage, for ikke at virke som om han maste sig på, men da døren blev åbnet, måtte han alligevel tage endnu et skridt baglæns.

En ældre Herre, som Brian i sit indre straks forbandt med en "Butler" fra gamle Engelske FILM, trådte frem.

Mande bukkede, og sagde "godaften.. Herren ønsker?" Brian måtte tage sig ikke at smile for sig selv, alt lige fra mandens blank pudsede sko, over bukserne med de kniv skarpe folder, jakken og den hvide skjorte til den sorte Butterfly skreg "Herskab og tjenestefolk".

"Øhh min bil er kørt i stykker, jeg tænkte om jeg måtte låne telefonen?"

"Venter man dem?" spurgte butleren.

"Nej, som sagt jeg er lige kørt i stykker, jeg viste ikke engang om her var nogle hjemme."

"Træd inden for, så skal jeg se om Herren har tid." butleren trådte til side og viste Brian inden for.

Brian rystede vandet af sin jakke, og trådte ind, så tabte han underkæben, stod blot og stirrede.

"bla bla bla, vent her bla bla..." var vist noget i stil med hvad butleren sagde, Brian fik ikke hørt ret meget af det, men omvendt så havde han bestemt heller ikke travlt, han kunne sagtens vente.

I den store hall hvor Brian stod og ventede, gik en stor buede trappe op til en løbegang.

Foran ham og til begge sider, kunne han se direkte op på en masse døre, en masse tunge egetræs døre, som førte fra løbegangen ind til, hvad han gik ud fra, var værelser og kontorer, under løbegangen var 1 dør til venstre, 1 dør lige frem og 1 dør til højre, midt på gulvet i hallén, lå et akvarium nedfældet i gulvet, under hvad der lignede en tyk glas plade, 5x5 meter stort og han kunne kun gætte sig til hvor dybt.

Men det var ikke de mange søjler, som holdt løbegangen, egetræs dørene eller det store akvarium som fangede Brians interesse, nej det var noget meget mere "simpelt", for gennem det store rum, med hver sin bakke på armen, gik 2... i mangel af bedre ord, ville han kalde dem "stuepiger"... med den forskel, at disse kun var iklædt højhælede sko, det sorte forklæde, G-strengs trusser, halsbånd, hue og handsker.

Deres faste bryster, gyngede og hoppede lystigt, mens de ganske uforstyrret valsede gennem hallén, som om, det da var den mest naturlige ting i verden.

Brian opfattede knapt at butleren var kommet tilbage, før denne stod lige foran ham, "Herre, vær venlig at følge med." så vente han sig om og gik, uden at se efter om Brian fik taget sig sammen, eller ej.

Butleren førte ham op af trappen, ned af løbegangen til venstre og stoppede uden for en stor dobbelt dør, han bankede på, og trådte til side.

En dyb maskulin stemme råbte "kom ind", og butleren åbnede døren og "fejede" Brian ind af døren.

Rummet som Brian kom ind i, var dunkelt men rart, bøger stod i reoler, fra gulv til loft, på begge lang sider, og for enden buldrede en stor pejs, 3 store bløde lænestole stod omkring et bord, foran pejsen, og i hvert hjørne stod en Apollon statue, med en lampe i hænderne, foruden massere af stearinlys i små lanterner, på næsten alle vandrette overflader.

Brian fik først øje på de 2 ældre mænd i lænestolene, da han kom halvvejs ind i rummet, og satte sin kurs efter dem, mens han skuede til loftet, som 4 meter over ham, viste engle i alle mulige erotiske stillinger.

Brian var næsten ved at tabe underkæben, da han kom så langt frem at han kunne se de 2 ældre herre sidde med hver sit glas cherry, en cigar og den ene af dem, med et tæppe over skødet ... Brian stopper op.

Han er ved at vende sig for at gå, gned sig i øjnene, og standser brat, da den ene af dem siger noget:

"Vi har ventet dig Brian Jespersen."

Brian vender sig om igen, "hvor ved du fra hvem jeg er?" ... nu på afstand, havde han lidt nemmere ved at holde øjenkontakten med den ældre fyr som snakkede, herfra var det ikke så tydeligt, hvad den unge "stuepige" som lå på knæ mellem hans ben lavede, selvom hendes bare ben stak frem under tæppet, som rytmisk gik op og ned.

"Du er Brian Jespersen, 35år, du er opvokset i Ringsted, ugift, uden børn, og du er PT. Kørende sælger."

Jeg har ikke sagt noget til jeres "Butler" om hvem jeg er, så hvor ved du det fra?

Vi ved alt om dig Brian... øjeblik... "åhh " Tak Gitte, det var alt, du kan gå.

Den unge pige rejste sig, duppede sine læber med et lommetørklæde, nejede og trippede ud af stuen, mens hun smilede til Brian, da hun passerede ham.

"kom over og sid ned" sagde den gamle, rettede på sit tæppe og ringede med en lille klokke på bordet, Brian havde stadig ikke rørt på sig, da en ny ung pige åbnede en dør i væggen, "de ringede Herre?",

Bring en cherry og cigar til Master Brian, "javel Herre", pigen nejede og vendte sig for at gå, da Brian pludselig udbrød, "jeg tror jeg får brug for noget lidt stærkere, hvis I har..." og den gamle mand, brølede af grin, "du har så evig ret min dreng, Maria en dobbelt stiv whisky." pigen nejede og gik.

Brian trådte over og tog plads i den tomme stol, kikkede på de 2 ældre fyre, og sagde:

"Spyt ud, hvorfra kender I mig?"

Din mor hedder Marina? Det lød som en konstatering, men blev stillet som et spørgsmål.

Brian svarede Ja.

Hun var 59år gammel da hun døde sidste år?

Brian svarede ja.

I boede i en 3 værelset lejlighed, manglede aldrig noget, og det på trods af, at din mor ikke arbejde?

Brian svarede ja, for 3 gang.

For du blev født her på gården. Marina var "ansat" her. Hun var en af de "oprindelige".

"en af de oprindelige??" spurgte Brian, og som havde det været planlagt, gik døren op, og Maria kom ind med hans drink og cigar på et sølvfad, serverede det foran ham, mens hun bukkede dybt, og han kunne se hvordan hendes bare bryster gyngede, hun tændte cigaren og lagde den i askebægret, inden hun nejede, vendte sig om og vimsede ud af stuen.

"ja, en af de første 2" smilede den gamle mand.

Min bror Jacob her, sagde den gamle og pegede på den anden mand, fik hver en stuepige tildelt af vores far, inden han gik bort, det har været tradition i de sidste 150år i vores familie, desværre fik Jacob ingen børn, og nu har en blodprop i hjernen, også taget næsten alt andet fra ham.

Jacob og jeg, har ikke længe igen, og du.. ja jeg ved det måske kommer som et chok, men du er min søn, min eneste søn, og du er næste genration og arving til gården.

"jeg beklager meget gamle jas, men for det første er min far død, det har min mor altid sagt, jeg ved ikke hvordan du kan kende så meget til hende, men for det andet, blev jeg født og er opvokset i Ringsted, og kender INTET til dette sted, jeg viste ikke engang at der lå en gård her, før jeg var på vej ned at indkørslen."

Den gamle mand smilede, "selvfølgelig gjorde hun det, og selvfølgelig gjorde du ikke det."

Brian lagde hovedet på skrå, "A hva?"

Selvfølgelig sagde din kære mor at jeg var død, for det var hvad vi blev enige om.

Det var lettest for alle, hvis hun blot holdt sig til, at du var resultatet af "en hyggelig aften i byen".

Og Brian, du var 9mdr, da I rejste, det kan du naturligvis ikke huske noget om.

Den gamle mand, lænede sig frem, ringede med klokken, og henvendte sig til Brian, "Min bror skal i seng, og jeg vil trække mig tilbage, det har været en indsigtsfuld aften, Tanja vil vise dig et værelse, og i morgen kan vi snakke om, hvorvidt du ønsker at blive, eller tage tilbage til dit,... hvis jeg må udtrykke mig jævnt, ret tarvelige liv. Godaften".

Hvorpå han rejste sig, samtidige som 3 unge piger trådte ind i stuen, 2 af dem løftede op i det tæppe som Jacob sad på, og den sidste skubbede en kørestol ind under ham, derefter vendte de alle rundt og forlod rummet, netop som en 4 ung pige trådte ind.

"Tanja, vis den unge Herre til sit værelse, behandl ham godt, og vis ham respekt."

"javel Master James." pigen nejede dybt, og lukkede forsigtigt døren efter dem, da de havde forladt stuen, hvorefter hun stillede sig afventende, ved døren.

Brian grab ud efter cigaren, der var jo ingen grund til at lade den gå til spilde, pulsede et par gange og mærkede den aromatiske fyldige smag, inden han pustede den mod loftet, og så den tykke hvide røg, snor sig dovent op ad, mens hans tanker farede rundt som løse genstande i en skypumpe, på vej ind over Floridas kyst.

Han grab glasset med den rav gyldne væske, snoede den rundt uden rigtig at vide hvorfor, det havde han vist set på film engang, han smagte forsigtigt på indholdet, og nød den sammensatte smag af karamel, brande mandler og lakrids, som gled ned gennem halsen og smurte som honning.

Tanja?, kaldte han ud i rummet.

"Ja Master Brian" kom det kælende svar over fra døren.

"kom her over og sæt dig, vi skal lige snakke..."

Den unge pige trådte ind i lyset fra kaminen, hendes slanke krop med de faste små håndfulde, blev oplyst af ilden i kaminen, og han begyndte at stirre, inde han grab sig selv i det, og fik samlet sig igen. Han vuderede hende til at være omkring 150-158cm, det var svært at afgøre i de høje hælede sko, måske omkring 50-55kg, skulder langt mørkt hår, let bølget, muligvis farvet, og klare blå øjne.

Hun smilede til ham, og faldt straks på knæ foran ham, som var hun klar til at udføre samme "tjeneste" som Gitte havde udført tidligere for hans "far".

Brian stoppede hende, " bare sæt dig i stolen tak.

Tanja så uforstående på ham, " I stolen sir?"

"Ja tak Tanja, i stolen .. tak".

Hun satte sig, let på skrå, som en rytter i en damesadel til hest, med front direkte imod ham, hvilket kun gjorde det endnu sværere for Brian at samle sig, mens hendes bryster hævede og sænkede sig, i takt med hendes vejrtrækning.

"Hvad er det her for et sted?, Hvad laver du her? Og hvad mente "den gamle mand" med at jeg var ventet?"

"Må jeg anmode om tilladelse til at tale frit, Master Brian?"

A hva?... "Øhh ja naturligvis..."

Tanja begyndte at fortælle:

Jeg ved ikke hvordan Master James viste, at de ville komme, men deres ankomst har været ventet, de sidste 10 til 14 dage, deres værelser er blevet istandsat, nymalet og klargjort til deres ankomst.

Med hensyn til hvad jeg laver her.

Dette hus, denne "gård", har de sidste 150-200år været verdenskendt, som det bedste sted i verden, for optræning af "stuepiger" til ... skal vi sige "alternative" Herre.

De piger som findes i dette hus, er håndplukket fra selskaber, klubber og private "skoler" for at kunne komme her, og modtage undervisning i "korrekt opførsel og dominans".

Få sex i dag

Brian rynkede brynene... "dominans?"

Ja. De skal ikke tænke på piske, lænker og smæk, de skal tænke på lydighed, overgivelse og kontrol, og ja "SEX" er en stor del af det.

Naturligvis findes der også "afstraffelse" i form af lænker og smæk, hvis vi ikke følger ordre, men som regel er det mere "psykisk" afstraffelse, som de har bemærket er vores "uniform" ret minimal, og ved fysisk afstraffelse, ville dette kunne ses, og det er ikke piger med blå mærker, skader og ar, som er efterspurgt, blandt "husets kunder".

Brian grublede over det han hørte, det var en helt ny verden for ham.

"hvem "skaffer" jer piger?"... oplærer jer?... er der tale om "menneske haldel"? ... eller er det friviligt? ... Hvad får I ud af det?... Hvordan..

"Rolig nu, Sir..." hun smilede, så de hvide perfekte tænder tittede frem.

For det første, i denne verden, er dette sted berømt. Og deres far er vel svarende til Gordon Ramsløg fra kokkenes verden, med den forskel at Master James, tryller stille i privat ensomhed, hvor den anden, oftest gør det højtråbende i offentlighed for åbent kamera.

Vi bliver ikke "skaffet" som de udtrykker det, vi bliver anbefalet, og Master James vuderer ud fra nogle, for ham, bestemte kriterier, hvorefter vi bliver inviteret på "prøve".

Hvis vi består "prøven" bliver vi indlogeret, og indgår i husets stab af "Tjeneste folk", som løbende bliver udskiftet, mens vi oplærer hinanden, efter Master James ordre og kriterier.

Master James har ALTID det sidste ord her i huset, INGEN kan sige ham i mod, uden risiko for afstraffelse.

De nye piger, bliver oplært i husets regler, af de som har været her længere, og ved at modtage ros, eller kritik af Master James.

Eks. Var, som de var vidne til tidligere, Gittes straf, at måtte udføre sin pligt UDEN.. - at blive set.

Det virker måske ikke, alvorligt for dem, men for en "stuepige" er det en ydmygelse ikke at blive set, det er halvdelen af vores glæde. Den anden halvdel er blot at "tjene".

"Hvad havde hun da gjort, siden hun skulle "straffes"?" spurgte Brian.

"Hun havde spildt sovs på bordet, under serveringen". svarede Tanja prompte, det er en utilgivelig fejl, som ikke accepteres.

Vores "Uddannelse" er delvis "stuepige, tjener, selskabs dame, og glædes pige", foruden at kunne tale Dansk, Tysk, Engelsk, Fransk og Spansk. - og vi SKAL være perfekte i alle de facetter, for at være uddannet nok, til at kunne forlade dette hus. Master James accepterer intet mindre, end perfektion.

Nogle af pigerne skal også kunne andre sprog, så som Arabisk, Russisk eller Japansk, men dette må vi studerer på aften skole, inde i byen.

"Skal I så også være i den der "uniform" når i tager i skole?" spurgte Brian små grinene, overbevist om at han fik et "nej".

Det gjorde han nu ikke... "naturligvis skal vi være i uniform."

Det skal vi da altid, vi har dog lov til at dække den, når vi tager i byen, handler ind eller på skole, men så skal vi til gengæld, bære vores halsbånd synligt.

Brian var mundlam, dette var mere end hans hoved kunne rumme, hans øjne flakkede rundt, men faldt snart efter på, uret over kaminen, kl. var 23.30.

Jeg må vist hellere prøve at sove lidt på det her, vil de være rar at vise mig op til "mit værelse"?

Tanja rejste sig hurtigt, "Naturligvis Master Brian." hun nejede, og førte and.

Brian snuppede sit glas og tømte de sidste rester, inden han listede bagefter hende, og måtte snart indse, at han havde gået, og blevet små hypnotiseret af hendes vuggende mås, for rent ud sagt, anede han ikke hvor han var.

Tanja stoppede op, og Brian var ved at gå ind i hende, og i ren refleks løftede han hænderne for at tage fra, og endte med at gribe fat om hendes bryster.

Hun smilede bare til ham, og gentog hvad hun åbenbart allerede havde sagt en gang, "Så er vi her... "

Hun åbnede døren og trådte ind.

Et overdådigt værelse i hvidt og sort mødte ham, en stue, med Franske døre indtil et soveværelse med en Queen size seng, som efter hvad Brian gættede på, måtte madrassen være mindst 2x2meter.

Han forstod dog ikke hvorfor selve rammen, var næsten 30cm tyk, men det skulle han dog finde ud af, inden solen gik ned den efterfølgende dag, men lige nu... nu ville han bare sove.

Tanja var dog ikke helt, af samme mening.

"Ønsker de selskab, Master Brian?" Smilede hun, mens hun klappede let på madrassen, løftede dynen til side, og vrikkede med sin mås.

Selv om Brian var træt, var udkørt, og havde fået hoved fyldt med ubesvarede spørgsmål, forstod han godt et vink med en flagstang, og trådte straks nærmere.

Hans hænder landede på den bløde, indbydende mås, gled op og ned, og trak langsomt skørtet op, hans hænder gled over den varme, nøgne hud. Gled ind under snørerne til de tynde G-strengs trusser, trak dem langsomt ned og afslørede den glat barberede mis, som allerede glinsede af hendes safter.

Han gik i knæ, og placerede sig så hendes mås, var lige ud for hans ansigt, hun som straks fornemmede hvad han ville, bukkede sig ind over sengen og struttede lidt ekstra med numsen, mens hun spredte benene, så han kunne komme til.

Hans ansigt nærmede sig hendes skød, og duften af hendes safter, blandet med duften af vand og sæbe, fik hans pik til at begynde og få plads problemer i hans bukser. Tanja var mere vant til at blive "brugt" end at nyde, men når Master Brian ville gøre det som han var ved nu, så ville hun ikke stoppe ham, og hun stønnede straks efter højt, da hans tunge ramte hendes skamlæber, hendes klit, hendes åbning, han var over alt, nappede i hende, slikkede hende, sugede hendes klit ind mellem læberne og massagerede dem, hans tunge slog smut på hendes klit, og hun mærkede hvordan hans tunge gled op og ned, ud og ind.

Tungt hev hun efter vejret, mens hun var glad for at sengen kunne understøtte hende, ellers var hun faldet sammen som en karklud, hendes ben kunne næsten ikke holde hende, de sitrede og skælvede og hun måtte gribe fast i dynen, for at holde sig på benene.

Brian havde med besvær fået åbnet sin livrem, knap, og lynlås, havde fået revet bukserne ned og fisket pikken frem, han sad nu på knæ og strøg den mens han lappede hendes safter i sig, nød at slikke denne glatte stramme mis.

"Master Brian, hvis de ønsker jeg skal tage mig af dem, .... Åh... skal de blot bede om det..." fik Tanja med besvær fremstammet, mellem sine støn.

Brian stoppede sin slikken, rejste sig op, trak sine bukser ned, og trak underbukserne ned under sine spændte nosser, så de struttede lige frem mod hende.

"Kom her tøs, sut min pik" kommanderede han, han var ikke sikker på, at det var den rigtige måde at gøre det på, og det virkede helt forkert på ham, men det virkede som om Tanja forstod, for hun rejste sig fra sengen, vendte sig om, faldt på knæ foran ham, og grab straks efter hans pik.

En ide slog ham, han daskede hende over hånden, "Brug kun munden" sagde han.

Hun smilede "Du lærer hurtigt.." viskede hun, tog hænderne om på ryggen og holdt om sine egne håndled, mens hun åbnede munden højt, og fangede den stive pik mellem sine læber.

Hun tog hele hovedet ind mellem læberne, klemte med læberne og gned på hoved med tungen, lod den glide næsten ud, klemte og pressede forhuden tilbage med læberne, så hun blottede det store spændte pik hoved, og kørte i cirkler om det, med sin våde tunge.

Hendes tænder gled let over glansen, mens hun stak tungen ud og slikkede ned af skaftet, massagerede den med tungen, og sugede, hun gjorde alt det som han de sidste år, havde betalt piger for at gøre, men hun sad der på knæ foran ham, og gjorde det frivilligt.

Han rakte frem, lod sine hænder glide ind i hendes hår, hans hjerne gled pludselig en ½m+ ned, og dukkede op til overfladen, 20cm under bæltestedet, hvor den tog kontrol over hans handlinger, og hans hænder grab fat og træk hendes hoved ind over hans pik, hun gispede, men træk sig ikke væk.

Hun lod sig frivilligt føre, lod sig "bruge", mens han i dybe stød, igen og igen lod sin pik presse dybt ind i hendes mund, og hold hende så tæt, holdt pikken nede i hendes mund og han mærkede hvordan den gled længere og længere ned, og mærkede den pressede sig forbi hendes svælg, ned i hendes hals.

Han var lige ved at komme, men skyndte at trække sig ud, han skubbede hende væk, så hun næsten faldt bagover, men inden hun faldt grab han hende ved håret, træk hende op, og skubbede hende ind over sengen, knapt havde hun fået hovedet over dynen igen, inden han stødte til, og gled op i hendes våde, stramme mis.

Han holdt ikke længe, han bankede pikken i bund igen og igen, grab fat i hendes hår, og i sin iver, glemte han at trække sig ud, han trykkede sig i bund, holdt fast og tømte sig.

Tanja havde stønnet, havde lydt som om hun nød det, men straks han havde trukket sig ud, vendte hun sig om, som om det blot var en hver anden onsdag, rettede på sit tøj, og nejede for ham, "Ønsker de mere hjælp i aften, Master Brian?"

Brian havde kort mistet mælet, og fik kun frem stammet et svagt "Øh .. nej det tror jeg ikke..."

Tanja, smilede som hun havde gjort hele tide, pegede mod værelsets fjerne ende, "Toilet og bad finder de der, og de bliver vækket kl. 8 i morgen tidlig, Godnat Master." så nejede hun igen og bakkede ud af værelset, mens Brian stod tilbage, stadig med en slatten pik fremme, sved på panden, og bukserne nede om anklerne.

Brian havde glemt sin taske med skiftetøj i bilen, så da han var nyvasket, kravlede han tom i hoved op i sengen, og nåede ikke engang at trække dynen helt over sig, før han sov.

Historien KAN fortsættes... hvis folk vil have det...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.