BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg forstår ikke, hvad der er galt med mig? Min mand er en kærlig og omsorgsfuld fyr, som altid er klar på sexyness, når muligheden er tilstede. Vi har været gift i næsten tre år nu. Jeg er en kvinde på 26 år, der er uddannet sygeplejerske og arbejder på et stort sygehus i provinsen. Jeg elsker mit arbejde, trods de skæve arbejdstider. Ingen tvivl om, at jeg har valgt rigtigt på dette punkt. Mit udseende, jeg hader at beskrive mit udseende, men jeg hører nok til den type kvinder, som mænd bemærker, når man passere dem. Jeg er blondine med store "fordele" hvilket ikke altid har været til min fordel, da jeg døjede en del i mine teenager år med rygproblemer på grund af de for store bryster. Derfor startede jeg som 17-årige med crossfit, som i den grad har formet min figur. Tja, så er der jo de klare blå øjne og det charmerende smil, som min far altid faldt for, når det skulle forhandles.

Min mand er en flot fyr på 30 år, der også dyrker crossfit, det var her, at vi lærte hinanden at kende. Han er vist det man kalder normal udstyret i forhold til en gennemsnitsdansker, er det ikke 15 centimeter? Jah, det er jo gørelsen og ikke størrelsen, hvilket jeg delvist er enig i. Men anyway.......jeg elsker ham, og hans uddannelse som cand. oecon. lød jo stabilt på fremtidsfronten.

SEX I DAG?

For en måned siden blev jeg voldtaget, men det er en lang historie. Officielt har jeg været udsat voldtægt, og det er politianmeldt som sådan. Den oprigtige historie er lidt mere dyster og selvforskyldt. For cirka et halvt års tid siden oprettede jeg en profil på en sexnovellesite, hvor der var mulighed for korrespondance med andre brugere. Man kunne sende billeder osv. Altså en anonym mulighed for personlig tilfredsstillelse.
Min grund til dette anonyme utroskab overfor min mand var kedsomhed, da jeg ofte havde fri om dagen, når han var på arbejde. Desuden var det også et påskud til inspiration i vores sexliv. Desværre blev det ikke helt sådan, da jeg var dum nok til at mødes uforpligtende med en mand, som jeg havde skrevet med gennem nogle måneder.

Min mand var selvfølgelig ked af hændelsen, og ville give mig tid. I virkeligheden var det nok lige så meget ham, der skulle have tid til at bearbejde sin kones voldtægt. Jeg kunne i hvert fald mærke en tydelig forandring. Når jeg forsøgte mere end bare den omsorgsfulde kontakt, så kom der en pæn afvisning om at lade det gå langsomt.

Det gik mig selvfølgelig meget på, og når muligheden var tilstede onanerede jeg helt uhæmmet, og nu kommer den dårlige del. Det var hele tiden voldtægten, som jeg onanerede til, de vulgære tanker om en fremmed mand, der tager mig mod min vilje. Mine orgasmer var lange og intense.

Min mand havde fået den ide, at vi skulle have en vagthund, og den skulle være opdraget af en rigtig hunde-mand. Når først min mand har fået en ide, så kan man ligeså godt lade være med at kæmpe imod. Desuden var hans argument, at han ville føle sig mere tryg, hvis jeg havde hunden hjemme, og kunne tage den med mig hvor som helst. Det ville give ham en tryghed.
Efter tre uger, hvor vi havde kørt rundt til forskellige opdrættere, købte vi rottweileren King, der var blevet trænet i figurant træning.

Manden der havde voldtaget mig, var en stor høj hvid fyr. Muskuløst bygget og senet, som viste strukturen i hans anatomi. Hans pik var stor og matchede hans størrelse. Jeg vil sige 25-26 centimeter lang og måske 17-18 centimeter i omkreds. Vi havde skrevet sammen en del tid, og han virkede, som den ældre herre, der kunne dominere mine hemmelige fantasier.

Hans navn var Jens Christian, eller det var i hvert fald hvad, han kaldte sig. Vi havde skrevet og udvekslet billeder gennem længere tid. Han var faktisk 54 år, så over dobbelt så gammel som jeg selv. Jeg blev altid liderlig, når vi skrev sammen, eller vi sendte billeder, der understøttede en fræk chat på beskedform. Han ramte nøjagtig mine fantasier og tankegang, -og så gjorde det jo heller ikke noget, at han havde en flot veltrænet krop, samt en flot stor tyk pik, der bare indbød på en naturlig måde.

Vi havde aftalt at mødes i en lille landsby lidt nord for Ålborg, hvor der var en lille fodboldbane og et stort skovområde bag. Det var Jens Christians forslag, og han lovede, at det var et anonymt sted. Vi havde snakket to gange sammen i telefon. Jeg havde fået nummeret til hans taletidskort, og aftalen var, at jeg ringede fra skjult nummer. Så kunne vi senere udveksle rigtige numre, hvis vi fandt kemien.

Jeg lå i det korte græs, der kradsede på ryggen, mens jeg stirrede op på ham. Han åbnede sine bukser, og hans pik sprang ud. Det var fantastisk, og jeg blev liderlig ved synet af hans store gamle mandepik. Han lagde sig ved siden af mig og begyndte at kærtegne min krop. Hans store hænder fik min krop til at ligne et barns i sammenligning. Han lod sin hånd glide over min mave og forsigtigt kærtegnede mine brystvorter. Han begyndte at trække hårdt i min brystvorte med den anden hånd. Jeg gispede og stønnede, forsøgte at vride mine hænder fri, men han havde bundet mig for godt. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere, da han var så omsorgsfuld, det var faktisk godt.

Han kyssede og slikkede mine øreflipper, da han arbejdede hånden over min mave igen. Jeg begyndte virkelig at kæmpe med rebet, og rulle mig væk fra ham. Han flyttede hånden til min vagina, og arbejdede hans fingre gennem mit trimmet fissehår. Han kørte to fingre mellem mine skamlæber, og selvom at jeg var begyndt at klemme mine ben sammen, så brugte han mine fissesafter til at åbne mig op.

Mens han legede med min fisse, flyttede han hovedet ned til brystet, og begyndte at sutte på mine brystvorter, jeg bed tænderne sammen, og følte hans tungen der arbejdede på mine følsomme vorter. Pludselig suttede han hårdt på brystvorten, og jeg var fortabt, jeg følte, at mine hofter begyndte at bevæge sig, da hans fingre ramte min klit og ind i min drivvåde fisse. Han lavede denne pirrende leg i næsten ti minutter. Når jeg var lige ved min forløsning, så stoppede han.
Jeg blev plaget af skyldfølelse, fordi han gjorde mig så liderlig, og det var jo voldtægt.

Bagefter flyttede han sig ned over min krop og arbejdede hans læber over maven. Jeg næsten hyperventilerende, da hans læber ramte mine fissehår, før han skubbede tungen ned på min klit. Igen havde mine modstridende tanker forvirret mig. Jeg pressede mine hofter op for at imødekomme hans mundtlige angreb. Hans tunge fløj over min klit, og han sugede den imellem sine læber, jeg spredte mine ben og lod mit hoved falde ned på græsset, da han arbejdede med hans tunge i min våde fisse.

Jeg forsøgte ikke at kunne lide det, men jeg stønnede og vred mig i græsset, bundet af en fremmed, der gav mig et utroligt oralt arbejde. Jeg var klar til at eksplodere. Jeg havde helt glemt at græde eller protestere nu, da jeg kunne føle orgasmen nærme sig. Jeg ville bare, at han arbejdede min klit så vidunderligt, at jeg ikke kunne holde den. Pludselig stoppede han, og jeg følte, at min krop stadig bevæger sig. Jeg ville gerne fortælle ham, at han skulle stoppe, men jeg kunne ikke. Jeg kiggede op, da han rejste sig, og gik rundt mellem mine ben. Han stod der, hvor hans tøs lå med spredte ben. Derefter satte han sig på knæene mellem mine ben, hans pik strittede og ramte mit lår. Jeg indså, at han var ved at sætte den store ting op i mig. Jeg begyndte at græde og rulle væk, men han greb mine vridende hofter med sine store hænder og holdt mig fast til jorden.

Jeg følte hans pikhoved ved min åbning og i et sidste desperat forsøg, prøvede jeg at hive torvet over og smutte væk. Jeg begyndte at sparke på ham, men han greb mine ankler og trak mig tilbage. Jeg havde brugt al min energi på det sidste flugtforsøg, da jeg følte hovedet på hans pik glider mellem mine våde skamlæber. Han forsøgte at presse hans pik op i mig. Jeg skreg ved den store størrelse af den, og de pludselige stød. "Din fisse er for snæver", hviskede han. Jeg skreg og skreg, men han fortsatte med at presse den store pik op i mig. Jeg var chokeret over, at han pressede den ind i mig, og begyndte at kneppe ind og ud langsomt. Jeg skammede mig over mig selv, og undrede mig over, at jeg kunne klare sådan en stor pik i min lille fisse, og det føltes faktisk godt.

Han vidste, hvad han gjorde, han havde fået mig over kanten, først med hans pirrende tunge på min fisse, og nu hans pik inde i mig, den øvre kant af hans skaft på min klit. Hans mund arbejdede frem og tilbage på mine bryster, slikkede og sugede på mine følsomme brystvorter. Jeg buede min ryg og pressede dem ind i hans ansigt. Mine brystvorter var ømme, men det føltes så lækkert, da han begyndte at bide dem forsigtigt med tænderne. Min mand har aldrig været opmærksom på mine bryster under sex, så det var helt nyt for mig.

Jeg lukkede mine læbe for at kvæle min stønnen, men jo mere at han kneppede mig, jo tættere kom jeg på orgasmen, og inden længe hævede jeg mine hofter, for at møde hans stød, og stønnede som en horer. Jeg viklede mine ben omkring hans røv, mens han begravede hans pik inde i mig. Da jeg kom rystede og klynkede jeg usammenhængende. Min orgasme kørte gennem min krop. Derefter faldt jeg ned og lå stille, mens han holdt pikken oppe i mig, min krop sitrede af rytmen af hans gennemtrængende stød, mine bryster var hårde, og mine hårde brystvorter skinnende af hans spyt, det føltes himmelske, at have hans store pik inde i mig.

Få sex i dag

Pludselig tog han et hårdt stød i min våde fisse, det ramte mig virkelig dybt og næsten smertefuldt, han smilede og hele min krop rystede, da han greb mine hofter og løftede mig op på hans bankende pik. Jeg kunne mærke, at det rykkede inde i mig. Jeg vidste, at han ville komme.
Jeg råbte, "Åh nej, kom ikke oppe i mig, jeg tager ikke p-piller!"

Han viste ingen tegn, da han kollapsede ovenpå mig, og jeg mærkede de varme sprøjt af hans sperm fylde mig. Jeg holdt mine øjne lukkede, og rystede da jeg følte, den varme sperm løbe ud af fissen. Jeg begyndte at græde igen og tænkte på, hvad der kunne ske, men han fortsatte med at pumpe sin pik frem og tilbage, og opfordrede mig til mere. Til min skam gjorde det mig liderlig igen, og anden orgasme ramte. Jeg var chokeret, da han lænede sig ned, og forsigtigt rørte mine læber, jeg tænkte, han prøver at kysse mig? Jeg klemte min mund sammen, men han holdt sine læber på mine, indtil de skiltes, og hans tunge gled ind. Tungen fandt mig og begyndte at lege i en erotisk dans, der var så sanselig, at jeg ikke kunne hjælpe mig selv, og besvarede tilbage i lige så stor en sanselig rus. Da han brød kysset, sænkede han hovedet ned til brystet igen, og begyndte at arbejde på mine bryster igen.

Han var ikke færdig med mig endnu, og fortsatte med at kneppe mig fire gange den dag. Hver gang havde jeg skamløse orgasmer og en række mini orgasmer, da han oversvømmede min fisse med hans sperm. Jeg følte mig så skyldig, da jeg lod ham kysse mig og nød endda kyssene. Efter den tredie orgasme troede jeg, han ville være færdig, men han fortsatte med at kneppe, indtil hans pik var hård igen, så trak han den ud af mig, og kravlede op på knæene. Jeg kiggede på hans pik. Pikhovedet var næsten lilla, og skaftet havde tykke blå blodårer. Jeg kiggede op på ham, og så hvad han ønskede, da han gned sin pik over min hage og ramte mit ansigt. Han lagde pegefingeren på min hage og påførte et mildt pres. Jeg gav efter og åbnede min mund, det enorme hoved gled forbi mine læber og over min tunge, da han trak mit hoved mod hans skridt. Jeg holdt bare hans pik i min mund. Jeg begyndte forsigtigt at sutte og slikke hans pik.

Han stønnede og kastede hovedet frem og tilbage, da jeg suttede hans pik, han kommenterede hvor smuk jeg var, noget min mand aldrig sagde, når vi havde sex. Snart begyndte han at trække mit hoved mod ham og pumpe hans pik i min mund. Pludselig holdt han mit hoved og begyndte at ryste, da indså jeg, at han ville komme i min mund. Jeg kunne mærke, at hans varme sperm sprøjtede ud på min tunge, store kaskader gled ned i min hals, og jeg slugte det hele. Jeg havde aldrig slugt min mands sperm, han syntes ikke rigtigt om det, men han ville bare have mig til at gøre ham hård i min mund, før han elskede med mig.

Den næste jeg huskede, var det varme pis, der sprøjtede ud over mig. Jeg rystede på hovedet, og så direkte på det store pikhoved hvor strålen kom fra. Pludselig mærkede jeg et hårdt slag i ansigtet og så et mere, derefter må jeg være besvimet.
Jeg vågner på hospitalet indlagt for overfald og voldtægt. Politiet stillede masser af intime spørgsmål. Hvad han gjorde, hvor mange gange, hvorfor jeg præcist var på dette sted osv.
Jeg blev simpelthen nødt til at lave mit livs løgnehistorie, ellers ville jeg miste mit ægteskab, miste alt.
En måned senere fik vi et opkald fra politiet, der ville fortælle os, at DNA-beviset ikke var godt, men at de stadig arbejdede på sagen. Min mand blev helt ødelagt over beskeden, og gik på arbejde dybt frustreret over, at voldtægtsmanden stadig var på fri fod.

Det var morgen, og jeg stod under brusebadet, hvor jeg arbejdede mine indsæbede fingre på min klit. Jeg klemte mine brystvorter hårdt, og forsøgte at få en orgasme. King stod og klynkede udenfor brusekabinen. Jeg beslutter at gå ud af brusekabinen og klappe ham på hovedet, samt nusse hans ører. Jeg klapper ham på hovedet en gang til og bad ham om at gå til side. Imens tørrer jeg kroppen, og betragter mig selv i spejlet

Kings kolde næse rammer min røvballe, og jeg indser, hvad det var, at han kunne lugte i luften. Jeg føler hans lange tunge mellem mine lidt spredte ben, fra min klit til mit røvhul i et langt slik. Han laver fire eller fem hurtige slik, før jeg reagerede.

Jeg får min kontrol igen og forsøger, at skubbe hovedet ud af min skridt, han ryster på hovedet, mens jeg skælder ham ud, og forsøger at skubbe ham ud af badeværelset. Men han har til hensigt at blive, og lugten kører ham vildt op. Pludselig viser han tænder, jeg bliver skræmt og trækker mig tilbage til toilettet. Jeg lukker hurtigt mine øjne og nyder hans tunge, der slikker min hårde klit. Hans tunge arbejder op og ned i min røv, og over mine svulmede skamlæber.

Jeg stønnede, da jeg følte, at hans tunge slikkede min klit og derefter gled ind i min våde fisse. Jeg føler, at mine hofter bevæger sig i takt med tungen, det føles så lækkert. Jeg stod der i flere minutter, og lod min hund slikke min fisse. Jeg fik et chok, da jeg så, hans rosa pikhoved var gledet ud af sin lilla kappe.
Jeg forsøger at flygte ud af badeværelset, men glider på det glatte trægulv ude på gangen.

Han er tung på min ryg, så jeg lægger mig ned på mine albuer. Dette må have givet ham en bedre vinkel, for nu begynder hans pik virkelig at vokse, jeg vidste ikke hvor stor en hundepik kunne være, men det viste King. Han begyndte at presse alvorligt og jeg indså, at King var i færd med at kneppe sin tæve.

Nu begyndte han at kneppe mig endnu hårdere, hans poter klemte ved mine skulder, og hans negle gnavede i huden. Min orgasme strømmede gennem mig. Hvad er der galt med mig, jeg var blev lige voldtaget af min hund, og jeg kunne godt lide det? King forsøgte at trække sig tilbage. Efter ca. ti minutter var Kings pik stadig ikke faldet, og jeg begyndte at bekymre mig, men jeg tænkte måske, hvis jeg hjalp ham med at slappe af. Jeg begyndte at snakke med ham og klappe ham kærligt. Han begyndte at slikke mit ansigt. Det føltes godt at have min fisse fyldt ud, mens King kyssede" mig. Snart skrumpede pikken og gled ud af mig. Jeg rullede væk og rejste mig op, hans sæddråber løb ned ad lårene. Jeg kiggede på ham, han lå der med tungen dinglende ud af munden. Han kiggede på mig med de store mørke uskyldige øjne, mens jeg sagde, "Det er ikke din skyld, du har bare fulgt dine instinkter", derefter gik jeg på toilettet for at vaske mig igen.

Efter jeg havde vasket mig igen, gik jeg ind i soveværelset. Jeg havde brug for at sunde mig ovenpå denne oplevelse. King var fulgt efter, men jeg skubbede ham væk, og skældte ham ud. "Nej, dumme hund, du knorrede af mig, og det er dårligt for en hund!" Han lagde hovedet på mit skød. Jeg kunne ikke være sur på ham. Jeg begyndte at kæle hans ansigt forsigtigt. Han snusede under mit håndklæde, og rørte min fisse med hans snude. Tilsyneladende var han ikke færdig endnu, jeg skubbede hovedet væk og begyndte at kravle op på sengen og skød min røv i vejret. King fulgte mig i sengen, og igen kunne jeg se hans piks rosa hoved, der arbejdede ud af hans kappe. Jeg kunne mærke hans pik mod mine lår igen. Enten var det vinklen, at jeg stod på, men pludselig følte jeg, at hans pikhoved prikkede på mit røvhul. Jeg kæmpede for at trække mig fri, men pludselig fik hans pikhoved tiltrængt sig smertefulde indgang i min anus. Jeg skreg højt af smerte, da hans pikhoved gled forbi min ringmuskel. Jeg forsøgte at flygte væk, men han knorrede højt, indtil jeg stod stille igen. Han pumpede hans pik med lange dybe stød i min røv, og af en eller anden grund, selvom det gjorde ondt, så vidste jeg, jeg kunne tage det. Han fortsatte med at pumpe, indtil jeg følte, at hans pik udvidede sig, og jeg mærkede hans varme sperm sprøjtede ud i min røv. Jeg kom sammen med min hund denne gang. King gled hurtigere ud af min røv, og jeg indså, at jeg lige havde fået min første anal orgasme -og så sammen med en hund.

Jeg følte King slikkede hans sperm fra mit røvhul, og jeg rystede af følelsen, Kings tunge udførte. Mine skamlæber og min røv fik virkelig tur, og det var virkelig beroligende for min krop. Hvordan det kunne ske for mig.? Voldtaget af en mand for en måned siden og nu af min egen hund i dag, hvad var det, der gjorde mig til deres mål?

Klokken fem hørte jeg min mands bil køre ind på indkørslen, og jeg ventede på, at han skulle komme ind. Det lød som om, at han snakkede med en nabo temmelig længe. Jeg sad på sofaen, da han trådte ind. Han blev ledsaget af en anden mand. Min mand præsenterede ham, som vores nye nabo, der både var opdrætter og hundetræner. Jeg kiggede op og var totalt i chok, da det var min voldtægt-mand, som nu stod i vores stue.

Jeg kunne ikke fortælle min mand om hunden, eller den positive graviditetstest, som jeg tog tidligere i dag. Jeg blev ved med at kigge på Opdrætteren, og vidste, at mit liv aldrig ville blive det samme. Hans øjne og smilet viste, at han heller ikke havde glemt mig. Jeg smilede, og rejste mig op for at give hånd, samtidig sagde jeg, "Jeg er sikker på, at du kommer til at hjælpe os med vores hund!" Min mand kiggede frem og tilbage på os nysgerrigt. Jeg inviterede ham til aftensmad sammen med min mand den aften, og jeg vidste, at jeg havde besluttet mig for, at være voldtægtsoffer fra nu af!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.