BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Endelig var det blevet sommerferie, og familien var samlet i vores sommerhus nær Blokhus. Det var virkelig tiltrængt, da arbejdet havde trukket tænder ud for mig og min kone. Vi drev sammen en selvstændig lægepraksis i en mindre jysk by. Begge vores børn var med, to døtre på forholdsvis 16 og 17 år.

Vores ægteskab havde kørt lidt på pumperne, da vi tilbragte mange timer sammen, både professionelt og privat. Ingen af os havde nogensinde været de jaloux typer, da vi ofte var på konferencer, kurser samt diverse seminarer. Vi levede i et åbent ægteskab, hvor vi havde flere partnere. Vores børn og familie vidste selvfølgelig intet om vores ægtepagt, men det fungerede utrolig fornuftigt for os begge. Det vil sige, at der havde været lidt kurer på tråden de sidste par måneder. Jeg vil nok betegne mig selv, som den lidt kedelige og romantiske type rent seksuelt. Derimod var min kone til langt hårdere sex, hvilket på ingen måde tiltalte mig.

SEX I DAG?

Hun havde nævnt, at hun havde mødt en person, der ville præsentere hende for nogle andre former at lege på seksuelt. Vi snakkede her om bondagelege, hvor den mentale del blev stimuleret ret voldsomt. Jeg har aldrig været i tvivl om, at Sanne var super intelligent, og havde brug for, at andre tog styringen en gang imellem. Det havde hun så fundet ud af, at hun kunne udleve med disse seksuelle lege. Det var egentlig fint nok for mig, bare hun passede på sig selv.

Jeg kunne tydelig mærke en ændring i Sannes personlighed de sidste par måneders tid, og hun var meget mere hjemmefra end tydeligere. For en uges tid siden nævnte hun ret flygtigt, at ham "fyren" vist ikke var noget for hende, men gled hurtig af på mine spørgsmål. Jeg håbede selvfølgelig, at de 14 dage i sommerhuset ville åbne lidt op for dialog, og vi ville løse det, som vi flere gange før havde gjort, når der var lidt kurer på tråden.

Min nøgne krop var efterhånden blevet dækket af røde mærker fra piskens konstante slag. Jeg var solidt bundet til en stol, mine håndled var bundet langs ryglændet, og mine ankler bundet fast til stolens ben. De havde stoppet en klud i kæften på mig, inden de havde viklet to viskestykker omkring mit ansigt, for at holde kluden.

"Det er nok nu, råbte Sanne, mens hun tudede fuldstændig hysterisk.

"Hvad tror du slavetøs? Skal vi kneppe dine døtre og gøre det grimt? Vis hende hvad der sker, når man tager pis på sin Master", sagde den høje af dem til lave fedladende mand. De havde begge elefanthuer på.

Begge mine piger havde bikinitop og trusser på. De havde været ved stranden denne smukke solskinsdag, -og da de var vendt tilbage, havde disse grusomme mænd taget dem og os til fange. Hvad skal jeg gøre?, tænke jeg, mens en milliard tanker løb igennem mit hoved.
Den lave af mændene gik over til vores ældste datter Fie, som havde en lille slank krop, små til mellemstore bryster og brunt hår. Hun var smuk, med hendes mors kastanjebrune øjne.

"Vær sød og lad hende være. Det er mig, du skal straffe. Jeg er den, der ikke hørte efter dig!", bad Sanne hulkende om.

Sannes håndled blev bundet bag ryggen, og hun fik en gagball i munden. Hun vred sig, da den høje mands kniv rørte ved hendes hals. Han skar hendes bikini i stykker og lod tøjet falde. Hendes bryster strittede lige ud i luften. Han klemte brystvorterne mellem hans tommel og pegefinger. Sanne lukkede øjnene og stønnede gennem hendes gag.

"Stop det!", råbte begge mine døtre, der sad på sofaen midt i sommerhusets stue.
Den høje tynde mand gik straks hen til sofaen, og gav både Fie samt Pernille en hård flad lussing, mens han trak Pernille op af sofaen. Han trak hendes trusser ned, så man kunne se hendes pubeshår på hendes lille fisse. Fie fik samme tur, og begge døtre stod nøgen i stuen med gråd i øjnene.

Den lille fede mand hev hans stive pik ud af bukserne og spillede den foran vores små piger.
Han fandt også en kniv frem og satte den på Pernilles strube. "Hvad med dig skat?", vil du være en god pige og gøre præcist, som jeg siger?"

Vores smukke datter Pernille nikkede med hendes hoved, mens hun hulkende, sagde "Ja."

"Okay så", sagde den lille fede mand med et hæsligt smil. Han greb hende ved halsen, og slæbte hende hen til mig, som var bundet til stolen, derefter pressede han hende ned på knæene.

"Åh gud." Pernille sagde disse ord, da hun stirrede på min pik. Den var total stiv, og det var sygt at indse, at min nøgne datter på en eller anden måde vækkede denne effekt.
Hun kunne ikke tro det. Hun besvimede næsten, da hun så den perleformede dråbe præsperm på spidsen af min pik.

"Slik din fars pik lille luder. Gør det", sagde den høje og mest muskuløse mand.

"Det kan ikke jeg ikke!", sagde hun grædende. Han knælede ved siden af hende, og satte kniven hen til venstre brystvorte på hendes meget små bryster.

"Du vil have, at jeg skal skære dine brystvorter af?" "Har du svært ved at høre luder? Jeg sagde SLIK den. Slik din fars pik!"

"Okay, okay! I må ikke slå os ihjel!" Hun lænede sig fremad og lukkede øjnene, da tungen rørte ved min stive pik. Hun slikkede langsomt spidsen af min pik, cirkulerede tungen rundt om pikhovedet på samme måde, som hun sandsynligvis gjorde med sin kæreste. Dette var sygt, men hun måtte gøre, hvad de forlangte.

"Åh jeg kan ikke vente med at føle denne fine kusse omkring min fede stive pik. Mmm", sagde den høje mand.

"Kan du lide smagen af fars pik lille pige?", spurgte den lille fede mand om, da Pernille fortsatte med at sutte min pik.

"STOP!"

Der blev helt stille i sommerhuset, og blikket var rettet på den høje mand.

"Ved I godt, at I er syge her i familien. Se, en far der får stiv pik af sin nøgne datter!"

"Skam jer."

"Hent tøsen med de store patter", kommanderede den høje mand.

Den lille fede mand hentede Fie, mens hans pik strittede lige ud i luften. Der var ingen tvivl om, at denne situation ophidsede ham.

"Så er der tid til at RIDE fars pik", sagde den høje mand, mens de begge løftede teenagepigen op på mit skød og tvang Fie til at glide ned over min pik.

Hun gjorde modstand, men med sine håndled bundet bagpå, var der ikke meget, at hun kunne gøre. Min datter stønnede, da hun følte hendes fisse gled ned over min hårde pik.

"Fortæl din far, hvor godt det føles at have hans pik oppe i din stramme kusse. Fortæl ham det!" Han pressede det kolde knivblad mod min hals.

"Begynd at ride ham tøs. Gør det nu ... ellers skærer jeg din fars hals over." Den høje mand så den lækre smerte og panik i min datters øjne. Fies bryster rystede, da hun begyndte at ride på min hårde pik, hendes fisse gled op og ned. Hendes krop forrådte hende, da hendes brystvorter blev stive. Hun fortsatte med at glide langsomt på min pik, som en skamløs hore.
Hendes fisse blev vådere og vådere. da hun følte min pik blev større og større for hver nedadgående bevægelse.

"Ja, det var en god start, men aftenen er stadig ung", sagde den høje mand.

"Hiv tøsen af hendes fars pik og hent den anden tøs."

"Nå, Sanne nyder du forestillingen? Vi kan jo se, at dine døtre er glade for deres far", sagde den høje mand, mens han tog pisken, som han havde brugt på mig.

Nu førte han Sanne hen til spisebordet, hvor han pressede hende ned over bordet. Efterfølgende begyndte han at tildele min kone slag af forskellig hårdhed. Det sidste var så hårdt, at der kom lidt blod frem. Jeg sad helt forstenet med pikken stiv, selv om jeg virkelig prøvede af få den til at falde. Det her var jo for sygt, og jeg kunne selvfølgelig godt regne ud, at den høje var manden, at Sanne havde fortalt flygtigt om. Men hvorfor havde de udsat os for dette? Hvad var min kone skyld i? Jeg sad med en stemning af frygt og raseri indvendigt.

"Nå, er tøsen klar til pik", sagde den høje mand, efter han havde tildelt det sidste slag.
Til min undrende nikkede min kone, og hendes såkaldte nye ven trak hans pik frem. Jeg havde aldrig nogensinde set så stor en pik før, jo på billeder, men dem var jeg ret sikker på var manipuleret.
På samme tid så jeg den fede mand stå ved sofaen med kniven på Fies hals. Hans pik var fuldt erigeret, den var krum og så meget tyk ud. Han havde tvunget hende til at sutte og slikke den, mens Pernille sad ved siden af, og betragtede hendes storesøster udføre et blowjob.

Det hele var så meningsløst, og dette voldsorgie af en voldtægt burde i hvert fald ikke få min pik til at erigere. Jeg havde simpelthen mistet kontrollen med min krop.

"Din kusse er jo våd Sanne?", sagde den høje mand hånligt, mens han pressede hans enorme stive pik op i fissen på min kone. Han bankede pikken op uden nogen form for følelse..... igen og igen.

"Er din røv ren Sanne?"

Hvad helvede! Ville han kneppe min kone i røven, noget hun aldrig havde gået med til, trods mine forsigtige tilnærmelser omkring emnet. Han trak sig ud af min kones fisse, og gik hen til mine døtre, hvor den lille fede fik sin pik suttet.

"Thomas, vil du se efter, om der er nogle rene vaskeklude og en spand sæbevand på badeværelset, tak. Så skal jeg nok se efter tøserne imens." Synet af den høje mand og hans kæmpe pik, der strittede lige ud i luften foran vores børn, var temmelig skræmmende. Han tvang både Fie og Pernille til at sutte hans pik på skift. Pikken var så voldsom, så de næsten ikke kunne gabe over den.

"Så er spanden klar med sæbevand Peter", sagde Thomas, da han kom ud fra badeværelset.

"Vask tøsens røv Thomas", sagde Peter, mens han greb fat i Fie og Pernille for at trække dem hen til bordet, hvor deres mor lå foroverbøjet.

Efter Thomas havde vasket min kones røvhul med kluden, gik Peter hen til vores køleskab, hvor han fandt en flaske olivenolie. Jeg var helt væk, og hele seancen var så uvirkelig, og mine overlevelsesinstinkter sagde, bare spil med på hvad som helst, det holder dig i live.

"Nå, små tøser, det er på tide, at I smager jeres mors kusse. Det er jo der I kommer fra", sagde Peter med et klart sadistisk blik i ansigtet.

Jeg kunne kun sidde passivt på stolen, og betragte hvordan Peter samt Thomas ydmygede mine børn og kone. Hvordan mine børn skiftevis skulle slikke deres mors fisse og hendes røvhul. De blev simpelthen tvunget til at slikke hendes røv. Jeg kunne se Sanne fik en orgasme, mens Fie slikkede hendes fisse. Måden hendes ben sitrede i lang tid efter, og måden de to voldspsykopater grinede hånligt på.

"Uha, tøsen tænder på sine børn. Du ved godt, at det er unormalt? Men du har jo også en pervers tankegang, da du første gang fortalte om denne fantasi med din familie!"

"Håber du nyder det Sanne?", for ellers spilder du vores tid, sagde Peter, mens han hældte olie ud over min kones røv, og på hans unormale store gigantiske pik.

Sanne var denne gang placeret på bordet, så vi havde øjenkontakt. Jeg kunne se frygten i hendes øjne, da han trængte op i hendes røv, og smerten stod skrevet i hendes ansigt. En tanke som strejfede mig som læge var, ville denne voldsomme penetrering skade min kones anus? Hvilket egentlig var totalt ligegyldigt, denne situation havde hun forvoldt os alle. Nu gjaldt det bare om overlevelse.

Peter brølede som et vildt dyr, da han endelig fik sin udløsning, efter at ha' røvpulet min kone til sanseløshed.

"Nu er det på tide, du belønner din mand og rider hans pik, som en lille cowgirl horer."

Min pik var stadig stiv og stod strunk ud i luften, da Peter afleverede min kone på mit sultne lem.

"Nu rider du ham stille og roligt, mens vi hygge med dine tøser Sanne."

"Du har en dejlig familie", sagde Peter, og klaskede hende kærligt på numsen.

Dette var fuldstændigt uvirkeligt, her red min grådfulde kone min pik, mens jeg sad fastspændt på stolen. Synet af mine døtre der blev voldtaget på skift, fik min pik endnu stivere, og der gik ikke lang tid, inden min forløsning blev skudt af i et egoistisk klimaks. Begge mine døtre lå fuldstændig livløse på gulvet, og Sanne sad med et tomt blik i øjnene. Nu gjaldt det om at have is i maven, hvis vi skulle overleve dette, var min tanke. Jeg kunne slet ikke overskue konsekvenserne, for ikke at tale om forklaringen på dette.

"Hvor er I søde alle sammen. Godt vi har hele natten foran os", udbrød Peter med et stort smil.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.