BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg havde trukket min slappe pik ud af møgfissen, så satte Maria et blindfold på hovedet af Anna, og benene blev derefter hårdt fikseret til den lave briks. Nu var der tid til en pause, som skulle bruges til den videre planlægning.

Anna tænkte på, hvorfor hun var blevet fikseret til briksen igen. Hun vidste godt, at hun og Rikke havde skrevet meget om den dominante verden, og de havde fortalt hinanden om fantasier. Anna havde leget en del på nettet, både med kvinder og mænd. Der blev skrevet om fantasier, hvor det at tage billeder, var en del af legen. Det havde været et godt tidsfordriv, mens hendes kæreste var hjemmefra i lange perioder. Hun havde hele tiden troet, at hun kunne styre det, og det ville være en inspiration til deres forhold. Men nu var hun altså her på grund af hendes liderlighed og naivitet overfor andre mennesker.

SEX I DAG?

Vi gav hinanden en high five på en vellykket voldtægt af møgfissen. Det lyder nok mere voldsomt, end det er, men vores mål var jo, at Anna skulle komme med i vores sammenslutning på et tidspunkt. Men et stort arbejde var forude, da hun først skulle nedbrydes, og bruges som slavetøs det første stykke tid. Desuden skulle vi have optaget et videoklip på hendes telefon, hvor hun havde sex med os, uden hun var fikseret. Dette skulle sendes til Thomas, der helt sikkert ville gøre det forbi, når det gik op for ham, hvilken møgfisse Anna var inderst inde.

"Nu kan møgfissen tænke lidt over, hvorfor hun bliver behandlet så godt", sagde Maria, inden vi gik ovenpå til vores rum, hvor det tekniske isenkram stod.

Vi tog et hurtigt Skype møde med Camilla og Tonny, der var helt oppe at køre. Camilla ville gerne have det lidt hårdere og ydmygende, mens Tonny holdt fokus på optagelsen med Annas telefon. På den måde kunne vi holde vores ryg fri, og det ville være svært for Anna at bevise, at hun ikke frivilligt havde gået med på legen. Vi så også optagelserne fra webkameraerne igennem, for at se vinklerne til den endelige optagelse. Vi havde gennem lang tid solgt videoklip til østen, og her på det sidste til en sheik fra Emiraterne. Det havde vist sig at være en hel god forretning.

Jeg gik alene ned i kælderen igen og gemte Annas mobiltelefon i en sort kasse, hvor der var lavet et lille hul. Telefonen kunne så sidde fast på bagside i et spor. På den måde undgik vi telefonen væltede under optagelsen. Vi havde nemlig besluttet, at det var Rikke, der skulle indlede næste seance. Mig og Maria skulle komme lidt senere, når Anna helt skulle løsnes. Min opgave var at trykke adgangskoden ind på telefonen i det skjulte og sætte videooptagelsen i gang. Koden havde Tonny for længst styr på.

Åh nej, hvad sker der nu tænker Anna, der lå hjælpeløs på briksen og havde bind for øjnene. Hun kunne høre, af der var en person i nærheden. Hendes sanser blev skærpet, en underlig blanding af frygt og liderlighed opstod. Hun kunne høre hendes egen puls slå, og hun holdt sin vejrtrækningen tilbage i håbet om, at hun kunne genkende personen, som var i lokalet.

Det næste skridt var knald eller fald, for at det hele kunne blive en succes. Vores plan var, at Rikke skulle gå ned til Anna og få en snak i gang. Hun skulle give indtrykket af, at dette var et setup til ære for Anna. Hun skulle prøve på at overbevise Anna om, at det var hendes plan, og vi et par venner, som hun havde sex med engang imellem. Det hele skulle foregå, mens Anna stadig var fikseret. Rikke skulle fjerne hendes gagball samt hendes blindfold, og dernæst spille den søde Rikke, der måske havde misforstået Annas signaler osv. Med andre ord, så skulle Rikke spille komedie så det baskede, mens mig og Maria skulle holde os klar, hvis spillet lykkes for Rikke.

"Hej Anna", sagde Rikke, og tog Annas blindfold af.

"Løft hovedet lidt Anna, så jeg kan spænde mundbolden af", sagde Rikke, mens hun lod en hånd glide over ansigtet og nussede Anna i håret.

"Er du okay Anna?"

Hvad sker der lige tænkte Anna, der ikke vidste hvordan hun skulle reagere, eller jo, hun havde allermest lyst til at skrige, slå løs på alt og alle. Det underlige var bare, at hun fik en varm fornemmelse i fissen.

Der gik næsten en halv time inden Rikke havde overbevist Anna om hendes "løgn" historie. Rikke kaldte på mig og Maria, der havde taget almindeligt tøj på, og var klar til at bakke Rikkes historie op.

"Hej Anna", sagde Maria og jeg i munden på hinanden.

"Var du tilfreds med oplevelsen", spurgte jeg om, som den mest naturlige ting.

"Undskyld, hvis min lussing var for hård", sagde Maria.

Jeg følte mig ydmyget og rasende indvendigt. Hvorfor havde Rikke ikke spurgt mig først? Jeg vidste jo godt, at vi havde skrevet lidt om voldtægts fantasier og tvang til en vis grænse. Jeg havde stolet på Rikke, og havde betroet nogle af mine mørkeste fantasier, som jeg aldrig ville kunne snakke med min kæreste om. Mine fantasier var ikke helt præcis som dette, men mange elementer var indgået. Hvad skulle jeg tro på?

"Kan du tilgive mig Anna", sagde Rikke, med en smigrende stemme.
"Ja, men jeg er stadig lidt forvirret over alt dette!", sagde Anna, der stadig var påvirket af adrenalinen, der kørte på højtryk.

Rikke kyssede forsigtigt Anna, der svarede igen med et varmt kys. Vi løsnede Anna fra briksen og lod Rikke styre tempoet. Rikke havde det psykiske overtag over Anna lige nu. Det var nu i disse sekunder, det ville vise sig om planen var vellykket.

Jeg fik ubemærket sat Annas mobiltelefon sat på rec, og kassen placeret så området omkring briksen blev optaget. Det næste kvarter blev der dyrket sex med små kærtegn og kys, der på ingen måde afslørede den forgangene voldtægt. Anna var i centrum og blev behandlet, som en lille prinsesse, der havde tre tjenere til at servicere hendes behov. Vi fik hende ud over kanten to gange og især den første orgasme var stærk for Anna. Jeg fik stoppet optagelsen på det helt perfekte tidspunkt, mens de tre kvinder var i en hed omfavnelse. Ingen tvivl om, at vi havde skudt en perfekt amatør optagelse.

"Ved du hvad det her er?", spurgte jeg Anna om, mens jeg holdt hendes mobil telefon i hånden.

"Hvad mener du?", svarede Anna fuldstændig uforstående.

"Det er en optagelse af vores møgfisse, der har sex helt frivilligt."

"Hvad tror du Thomas vil sige, hvis han så den?"

"NEJ!", skriger Anna desperat, mens hun kommer stormende hen imod mig.

Med en meget enkelt håndlås, blev Anna styret hen til gabestokken, der var placeret i modsatte hjørne af lokalet. Området var afgrænset og flise belagt med afløb i gulvet, det blev ofte brugt til små pisselege, eller tvang hvor slaven ofte mistede kontrollen med sin vandladning eller afføring.

"Du har en lækker røv møgfisse", sagde Maria, efter vi havde låst gabestokken.

Maria vælger en mellem buttplug, der smøres ind med lidt glidecreme. Uden den store opvarmning kører hun den op i røven på Anna, der skriger desperat. Rikke og Maria vikler gaffatape fra ryggen mellem Annas baller op til navlen. Derefter kører de tapen rundt om livet et par gange. På den måde holdes den sorte buttplug oppe i røven hele tiden.
Jeg henter to af vores murerbaljer, der fyldes op med koldt vand og Annas ben placeres i hver sin balje. Til sidst fikseres hendes lår med brede læderremme, så hun kun kan stå med benene i baljerne.

"Nu skal vores dejlige slavetøs af en møgfisse bare slappe af", sagde Maria, mens vi for anden gang forlod lokalet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.