BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vinden stormede rundt udenfor mit vindue, ude på den gamle gård jeg besøgte hvert år, med mine forældre og deres fælles venner Anita og Kurt.

I år var i ikke kun os 5, da Anita havde taget hendes søn fra et tidligere forhold med på denne sommers tur.
Tommas var høj, med lette krøller i håret der var lige en tand for mørke til at være kobberfarvet og alligel for lyst til at blive kaldet andet. Hvis man spurgte mig var han ikke særlig hot. Jeg mener hvis jeg så ham i byen ville jeg ikke anse ham for noget specielt, bare en fyr ligesom alle de andre jeg så mange gange havde set både i skolen og på gadens bar og klubber.
Jeg selv var almindelig af bygning, med hår der lige gik lidt længere ned end til mine skuldre. Jeg havde for længst valgt at farve mit triste leverpostejsfarvet hår sort. Ikke at det gjorde det bedste for mit ansigt jeg så endelig ret bleg ud, men jo mere grund til at gå i solarie og få noget farve. Mine bryster er en D85 og mine øjne er en farve mellem grøn og blå. Jeg syntes selv at jeg ser ret godt ud.
En dag ved middagsbordet sad vi alle samlet, og jeg tog tit Tommas i at se på mig. Jeg må nu indrømme at jeg nød opmærksomheden, så længe at det ikke blev til mere.
"Mor" sagde Tommas og så over på hende. "En af mine venner passer hans onkels gård imens han er ude og rejse. "
"Okay jamen det lyder da som et hårdt job, har de ikke en masse dyr ude på den gård? " Anita så lidt bekymret ud på drengens vegne.
"Jo de har lidt forskelligt ude på gården, jeg snakkede med ham og han har gården han skal passe i disse to uger og jeg tænkte på om jeg kunne tage ud og hjælpe ham? Det er jo kun en bustur til stationen og så 3 stop med toget, det jo kun 2 timer væk. "
"Tja det lyder da som en god ide, men vil du virkelig lade Celina alene tilbage med alle os gamle? " spurgte Anita.
"Hun er da velkommen til at tage med." svarede Tommas og mine forældre stemte i at jeg nok godt kunne bruge noget til med nogle andre unge mennesker i stedet for at sidde sammen med 'de gamle´ som de nu engang kaldte sig.
Dagen efter tog jeg og Tommas Afsted. Da vi stod af bussen ventede i ikke mere end 10 minutter før toget kom og ganske rigtigt som Tommas havde sagt var i fremme efter 2 timer.
Gården var ret stor, og Tommas og hans ven kris viste mig rundt. Der var forskellige afdelinger på gården, der var både hestestalden med rideskole og avlsheste, grisehuset hvor der nok var omkring 30 hundyr og 5 orner. Kostalden var derimod ikke så stor, jeg fik at vide at det var fordi de kører de havde var kød-dyr og kun var til eget forbrug, jeg vil tro der var omkring 10 køer og 1 enkel flot sort tyr, bagefter viste de mig ind i hunde kennelen hvor der var 15 hunde og et enkelt tomt bur.
"Det er til hvis der kommer hvalpe eller hvis man skal sove herude for at observere en af hundene. " sagde Kris til mig, "Vi har faktisk en hanhund der har haft et skadet ben, dyrlægen siger han skal observeres i nat, ville du tage dig af det Celina. " jeg så kort på ham men nikkede så.
Jeg blev vist ind på det værelse der udover i nat skulle være mit, jeg satte mit taske op på sengen og satte min mobil til opladning efter en hurtig besked til mine forældre, derefter spiste vi pizza og jeg blev vist ud i kennelen og gik ind i buret ved siden af hanhunden, der var en låge ind til dens bur hvis der skulle være noget.
Jeg var iklædt min natkjole og et par g-strengs trusser. Jeg havde ingen bh på da jeg skulle være alene herude. Kris og Tommas kom her ud med noget at drikke.
"Vi tænkte vi ville fejre at i er kommet herud for at hjælpe med dyrene, " Sagde Kris og gav mig en rom og cola, vi sad alle sammen på madrassen og hyggede os med vores drinks. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik men jeg var begyndt at blive en hel del sløret, jeg havde det som om det ville sortne for mine øjne og jeg kunne ikke mærke mine arme eller ben.
"WOW det gik stærkt. Hvad var det du gav hende? " Tommases stemme lød meget fjern i mine øre før alt lyd forsvandt.

Da jeg kom til mig selv var mine hænder bundet til mine ben og jeg havde fået bind for øjnene. "Hey hvad sker der her" spurgte jeg med en stemme der rystede af angst.
"Kom lige og ser her hun er jo helt glat. "
"Så flå dog de trusser af luderen, det er på tide hun begynder på det arbejde hun har sagt ja til ved at komme her. "
Jeg kunne hører drengene snakke, men kunne endnu ikke genkende dem fra hinanden da de lød så ens.
"Jeg tror sku hun er jomfru mand. "
"Så det godt vi er her vi trækker lod. 3 lodder i skriver vores navne på 2 af dem og hund på det sidste, den vi trækker for jomfru turen. Og den hvis det er en af os stikker den anden pikken i kæften på hende.
"top"
"Please vil i ikke nok lade vær" tiggede jeg "Luk røven kælling" jeg fik en hård lussing. Og tårrene pressede sig på.
"Årg mand du vinder jomfruturen Rufus" kort efter mærkede jeg noget koldt og skarpt ved min g-streng samtidig med lyden af lågen til hunden blev åbnet.
"Hey makker har du legetøjet med? " "Ja mand det kan man sku da ikke glemme. Hvor gammel er hun endelig? " "Hun er lige blevet 18 så vidt jeg ved. " "lækkert mand" de grinede begge to.
De skar min g-streng i stykker og proppede den i munden på mig.
Jeg mærkede noget koldt nede ved min fisse og en hånd der smurte det ud. "Så er glidecremen på plads. Jeg vil lege med dem der imens du hygger med patterne. " "Det er fadme en aftale." hunden snuste til mig imens den ene suttede, bed og klemte hårdt på mine bryster. Huden sprang op og fik hjælp til at finde mit fissehul. Jeg prøvede at skrive men min egen g-streng stoppede lyden.
Jeg mærkede noget mod min kilt, der begyndte at vibrerer, voldsomt. Jeg kunne ikke andet end at prøve at skrige. Vibratoren kombineret med at hunden kneppede mig så voldsomt var for meget for mig jeg græd af smerte og kunne alligevel ikke stoppe at jeg kom igen og igen.
Pludselig føltes det som om min fisse ville sprænge og jeg kunne intet gøre, smerten var ulidelig, men min krop forrådte mig gang på gang og jeg kom og kom igen og igen.
Til sidst mærkede jeg hundens ladning sperm sprøjte hårdt op i mig og jeg faldt sammen i endnu en orgasme, en af drengene hjalp hunden fri og lukkede den ind i sit på. Jeg mærkede noget det føltes som klemmer på mine brystvorter og mine trusser blev trukket ud af munden på mig, jeg hulkede hjælpeløst.
"Bare rolig tøs. Du skal nok blive en god slave luder. " ham der sagde det stak sin pik i munden på mig og kneppede mig hårdt, det var som skulle jeg kaste op.
Så mærkede jeg noget hårdt mod min fisse, jeg ville tigge dem om at lade vær jeg var så øm, men jeg kunne ikke og jeg var stadig meget liderlig. Hårdt og uden nåde bankede ham pikken helt i bund på mig, igen og igen....

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.