BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hedder Ninna er 42 år en lille nips str.36 med en c skål, lang mørk hår, jeg har været gift, har ingen børn. En dag fik jeg et brev om at blive model , ved en fotograf, der leverede billeder til forskellige sex blade, bla. jeg syntes det lød spændende, og kontaktede firmaet, jeg skulle komme ud, så de kunne se mig, det var i en større by, så jeg måtte med toget, jeg klædte mig lidt udfordrende, nedringet bluse kort nederdel, hofteholder og sorte strømper.

Jeg fandt stedet, og blev modtaget med vav hvor ser du godt ud, vi kan bruge dig med det samme, de billeder/ små FILM vi tager er både med og uden tøj, det var ok for mig, men der er ikke nogle sex scener til at starte med, måske senere.

Vil du trække af tøjet, så du har trusse og bh, og strømper på, efter mange billeder stod jeg nøgen, mine store strittende bryster og en fisse der var glat barberet, vi har nogle værtøjer vi skal bruge på dig, der blev sat en gummi bold op i min fisse, som blev pustet op,med en lang tyk snor i, jeg stønnede lidt, du er vist liderlig, min pige, ja stønnede jeg, så blev der sat klemmer i mine brystvorter, hvor de hang en hestesko i hver, det gjorde ondt, jeg fik et par sko på med meget høje hæle.

Du skal en tur ud i haven, vi trækker dig rundt i haven med den snor i din fisse, jeg var så liderlig, da de begyndte at trække i snoren, strammede det i min fisse, jeg kunne ikke gå så stærk med de høje hæle, men det tog de ikke hensyn til, jeg hylede og stønnede, samtidig med heste skoene hang i mine bryster, den film vi tager her, er der et sex blad der skal bruge.

De to mænd der filmede mig var nok omkring de 50, jeg kunne se de begge havde en kæmpe bule i bukserne, da vi kom ind tog de det hele af mig, åh min fisse er øm, stønnede jeg, det må vi se lidt nærmere på, læg dig op på briksen, og sæt dine ben op i stativet , de spændte et bånd om ,så jeg lå med numsen hel ude over kanten, nu smed de begge bukserne, Ninna vil du have pik nu, du er jo så liderlig , ja stønnede jeg, de havde begge nogle meget tykke pikke. Du må gerne stønne og sige noget, det kommer med på filmen

Den ene filmede, mens den anden smurte min fisse med crem, han satte pikken mod min fisse og holdt den der, åh giv mig din tykke pik, så kom hovedet ind, jeg skreg og stønnede kom med din kæp , pikken kom længere og længere ind, så trak han sig næsten hel ud, han gav et hug og kom hel i bund med pikken, jeg gav et brøl , åh min fisse vil have mere af din frække pik, knep mig, du skal få min pik at mærke, han red rigtig hård og hurtig på mig, jeg var i en konstant orgasme, min fisse trak sig sammen om hans pik, åh stønnede han din fisse maser min pik, den malker mig for sperm, han gav et brøl, blev kun i min fisse kort, og tog pikken ud. Og kameraet blev slukket.

Det er længe siden jeg har haft så dejlig en dag, det samme her sagde de to mænd i munden på hinanden, hvis du komme igen, har vi andre planer alt efter hvad bladene vil have, men vi kan love dig du bliver eftertragtet, din lækre krop, og stramme fisse, en af mændene kom hen til mig , med pikken ude af bukserne, min pik skal i dig nu, så tog han fat om mig bagfra bøjede mig ned, fumlede pikken mod min fisse, og huggede den hel i bund, jeg gav et skrig, åh giv mig pik, skreg jeg bliv ved, jeg var så liderlig, min fisse er vild med jeres pikke, han gav et brøl, din fisse, gør min pik vild, så den sprøjter i dig, han trak sig ud , nu bliver mine trusser våde når jeg skal med toget, rejs uden så kan vi snuse til dem til du kommer igen. Jeg vil gerne komme igen , for at stå model.

De kørte mig til toget, jeg uden trusser i en meget kort nederdel, det blev jeg endnu mere liderlig af.Min fisse var meget øm både når jeg sad og gik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.