BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min fisse var godt brugt efter en nat med hunde pikke, jeg tænkte på Pia og Maj  hvad skulle de, jeg spurgte Per men han ville ikke sige noget, men der kommer to nye piger om en måned eller to, som skal prøve det samme som dig, nu jeg var alene, var det kedelig at sidde på den madras, der kom ikke nogle mænd der ville have pikken i mig, Per gjorde det ikke.

Jeg måtte heller ikke få hunde pik inden der kom nogle mænd, det var ikke så godt for hundene så tit. Per var nødt til at finde noget arbejde, så jeg måtte være alene, hele dagen i min snor, men den blev noget længere, selvom jeg kun har fået pik den ene gang savnede jeg det, der gik godt en måned, efter ferien var forbi, så fik de kære mænd, fri  fra ferie og konen.

SEX I DAG?

Der kom et par stykker, men de vil gerne have flere på en gang, så Per måtte, have fat i de to piger der skulle komme. Forældrene vil have pigerne herud, men de vil blive inde i byen. Sidst på eftermiddagen kom der en bil med to mænd, jeg lå inde på min madras, med benene spændt , vi skulle jo prøve noget, de var omkring de 50, de kikkede måbende på mig, vi er vist kommen det rette sted, med sådan en lille fisse, vi kan få vore sultne pikke i, i kan tage for jer af retterne, jeg har kun Helle, der kommer snart 2 mere.

Den ene smed tøjet, han havde en kort men meget tyk pik, jeg håber du kan klare den min lille blomst, han satte sig ned imellem mine ben lå en pude under min bagdel, satte pikken mod min fisse, åh stønnede jeg, jeg vil have din pik, han pressede pikken hårdt mod min fisse, av det gør ondt, hulkede jeg, skal jeg stoppe, spurgte han, nej , jeg vil have din pik, han gav  to  huk, jeg skreg, Helle jeg er i dig, han lå hel stille, det strammede, men pikken kørte rundt inde i min fisse, jeg kom i en orgasme, min fisse klemte om hans tykke pik, jeg stønnede og skreg, åh, åh, du skal komme en anden gang og stikke din tykke pik i mig, min pik vil ikke stoppe , han red hårdt på mig, den er ikke klar til at give dig saft og vitaminer, pludselig gav han et brøl, trykkede pikken hel i bund, jeg kunne mærke der skete noget i min fisse, hans pik var hurtig slap.

Den anden mand var klar, han havde smidt tøjet, åh min stang er vild efter at have set hvor dejlig du er Helle, han lå sig ned over mig, kyssede mig vild med tungen, det havde jeg aldrig prøvet, jeg stønnede, åh min fisse vil have din pik,

Jeg prøvede om jeg kunne få min fisse mod hans pik, men jeg var jo bunden, nu løftede han sig satte munden mod min fisse og brugte tungen, mod min klitoris, jeg skreg og vred mig af liderlighed, han satte en finger i min fisse samtidig med han slikkede, det var bare en stor orgasme, nu skal du få min pik, men den var også meget tyk, han pressede et par gange inden han kom ind, han red hurtig og hårdt på mig,jeg stønnede, gispede, åh, giv mig vitaminer med din pik, du malker alt af mig, din lille liderlige steg, han gav et dybt stød, han stønnede, så får du vitaminer.

Jeg var så naiv jeg troede det var vitaminer, det havde flere af dem jo sagt, de kom i tøjet, lille Helle det er ikke sidste gang vi er her, du er den bedste vi har prøvet, Per fortalte dem jeg var vild efter hunde pik, åh, istemte de begge det har vi aldrig set. kan hun klare det i dag, ja, hun kan uden at spørge mig, Per løsnede mig, Helle du skal have hunde pik, vi gik over i vor lille rum Per bandt mig, så hunden ikke kunne skubbe eller slæbe med mig.

Han hentede den store af hundene, jeg tror den havde ventet på det, den var på mig prøvede et par gange at få pikken i mig, jeg gav et gisp, av, den var hel i bund i mig, den red hårdt , og længere end den plejede, åh stønnede jeg den sprænger mig , den prøvede at presse pikke længere ind, åh hund din pik er så dejlig bliv ved med at trykke den ind i mig, hvad sker der nu sagde en af mændene, den hopper snart af, men pikken hænger fast i Helle, den vil rykke i hende for at komme fri, det kan godt tage lang tid, sagde Per.

I kan blive stående jeg går lidt sagde Per, nu var hunden hoppet af og stod med bagdelen mod min bagdel, den begyndte at rykke i mig, men jeg var jo bunden ,  av, av skreg jeg, den dens pik rykker mig i stykker,begge mænd stod og spillede pik, det varede ikke så længe inden den havde rykket sig fri, spermen fossede ud af min fisse, mændene løsnede mine bånd, da vi kom udenfor stod Per der med, to unge piger og en mand, han spurgte om jeg havde det godt herude , ja dejlig, jeg vil ikke herfra, er du også bunden , ja da det har jeg været siden jeg kunne gå, og har det godt med det,ja, det er så dejlig, og får en masse vitaminer her ude på landet. Jeg glæder mig til der kommer flere piger, i får det skønt herude.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.