BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var adoptivbarn ,en lille mager spinkel pige, mine forældre kunne ikke lide mig, det var ikke det barn de havde ønsket sig. Når jeg var hjemme og ikke havde pligter var jeg bunden, eller jeg var låst inde i et bur,legede aldrig med nogen , far kørte frem og tilbage til skolen, havde ingen kontakt med nogen, jeg gik en klasse om, og kom først ud af skolen som 15 årig.

Da fandt far et sted jeg skulle være, manden hed Per, mor pakkede de få ting jeg havde, det var rigtig varm så jeg kunne nøjes med lidt, hun sagde farvel, så kørte far med mig, Søren tog imod mig med et knus, det havde jeg aldrig prøvet at få, far og Søren udvekslede nogle få ord , far sagde farvel og kørte,  Helle der er to andre piger her, dem skal du hilse på Pia og Maj i er på samme alder, vi gik ind i et rum hvor der var 3 madraser  der sad Pia og Maj bunden, meget lidt tøj, de var begge meget tykke, du skal have den sidste madras.

SEX I DAG?

Så træk du af tøjet så kommer jeg med lidt til dig, du kender jo det med at have bånd på, da Per var gået,spurgte jeg begge piger om de var glade for at være her, begge svarede de ja vi har haft det dejlig her, der kommer så mange på besøg, som har været gode ved os sammen med Per, men vi skal  et andet sted hen.

Helle du får ingen trusser i dag, Inden Per lavede mad , kom han ind til os, der kommer gæster i aften når vi har spist , er det nogen vi kender spurgte Pia, nej, de har ikke været her før, så det bliver spændende.

Os tre piger gik en tur ud i haven bunden sammen, uden trusser alle tre, det var naturlig for mig, nu kom der 3 mænd omkring de 40 år måske lidt ældre, sikke dog nogle lækre unge piger du har til os, vi gik ind til vore madrasser, jeg fik flere læder bånd på, og bundet, med spredte ben, en hård pude under bagdelen.

Helle har du set en tissemand før, nej, aldrig, nu skal du have den ind i din fisse, og du vil nyde det sagde Per, Per det vil jeg ikke ,sådan  en skal de ikke stikke ind i mig, de gamle mænd, Helle det må du ikke sige nej til det er så dejlig, bare der var flere der ville gøre det ved mig, alle tre mænd stod, uden bukser, og med store tykke stive pikke, jeg var bange, men sagde ingenting, hvor er i dejlige alle tre, sagde Maj, jeg glæder mig, manden der skulle have pikken i mig, kom hen satte sig ned imellem mine ben, smurte vaselin på min fisse, satte pikken mod min fisse.

Kørte rundt på min klitoris, jeg begyndte at stønne, jeg havde det så skønt, jeg gav et skrig av, av, pikken havde han presset i mig, med et huk, han holdt den stille hel i bund, nu var det i en kæmpe orgasme og liderlighed jeg skreg, min fisse trak sig sammen om mandens tykke pik, åh Helle din stramme fisse malker mig stønnede han, han red hårdt på mig, han gav et brøl jeg sprøjter i dig din lille liderlig steg. åh det var så dejlig, det må du godt gøre igen stønnede jeg.

Da vi havde lagt lidt blev jeg løsnet af mine bånd, jeg skulle lige en lille tur ud sammen med manden,sagde Per, ude i udhuset var et rum, jeg havde aldrig været der, der var også en madras, og en masse kroge og læder bånd, jeg skulle stå på alle fire på madrassen, fik sat en stor hynde ind under mig, arme og ben blev spændt fast ud til siden, Helle er du klar til at få mere pik,  ja sagde jeg stille, åh min pik sagde manden der havde reddet på mig, det banker i den, nu var der noget der stak noget koldt mod min bagdel, jeg blev slikket, med en varm tung, Helle du skal have hunde pik, inden du igen skal have den dejlig pik i dig igen. jeg vil ikke have en hunde pik, slip mig fri, det bliver du ikke sagde Per.

Det var en stor hund Per havde, nu hoppede den op på min ryg, det var så frækt med dens pels mod min bagdel, den bevægede sig på mig der var noget der ramte mit lår flere gange, av, hylede jeg, det var dens pik der kom hel i bund i min fisse, nu red den vild på mig, av, det gør ondt når den rammer  inde i mig, græd jeg, men så kom jeg i flere orgasmer, hunden holdt op med at bevæge pikken i mig, Per, det strammer, den sprænger mig, græd jeg, nej det er bare dens pik der bliver tyk i dig, så sprøjter den en masse klister ind i dig , som mandes pik gjorde, nu løsnede de alle mine bånd, hunden hoppede af mig, jeg gav et skrig, av, av, den hænger fast i mig, ja, det varer lidt inden den kommer fri, for fanden min pik kan ikke klare at se den havde pikken i Helle, det havde jeg ikke set før, Lille Helle min pik skal i dig når hunden er færdig, så jeg kan sprøjte en masse vitaminer ind i dig så du kan blive lidt tykkere, ja det må din pik gerne stønnede jeg.

Hunden hev i min fisse, jeg blev så liderlig , og så ved tanken om jeg skulle have mandens pik bagefter, jeg vidste ikke hvordan man blev gravid, ej heller hvordan man så ud, jeg var naiv og intet vidende, med den barndom.

Det varede længe inden pikken kom fri af min fisse, manden stod klar, han tog mig bagfra, ligesom hunden, så fik jeg pik, den borede sig i min fisse, jeg skreg af liderlighed, den kan ikke mere, jeg kommer i dig råbte han,

Da vi kom ind var de andre færdige, har du haft det godt Helle spurgte pigerne , ja , jeg vil prøve det igen, vi er bare blevet kneppet af to dejlige tykke pikke.

Mændene sagde farvel og kørte.

Der gik en måned, der havde ikke været nogle mænd til os så kom Per, Pia og Maj i skal et andet sted hen, jeg kommer til at savne jer, de græd, vi vil blive her, det kan i ikke, der kommer en bil efter jer nu, de sagde farvel og kørte.

Der kommer måske en eller to ny inden så længe, jeg hjalp Per, en aften spurgte jeg Per om jeg godt måtte sove ude i rummet hvor en af hundene red på mig, ja gerne, vil du have to hunde derind, ja svarede jeg, uden at vide hvor tit de kunne bedække mig.

Kl. ti blev jeg lukket ud sammen med to hunde og min dyne, Per sagde god nat og gik, troede jeg, den største af hundene sprang op på mig så jeg væltede, straks var den på mig, jeg kom om på alle fire, den prøvede en del gange inden den fik pikken i mig, jeg skreg, av, av, jeg vil ikke, din pik er for stor, men hunden forstod jo ingenting, igen blev min fisse udvidet samtidig med den red hårdt på mig, jeg stønnede, og  skreg, åh din liderlige hanhund, du bedækker en lille køter, den hoppede hurtig af mig, men den vil fri af mig, så den trak mig rundt i min fisse, inde i buret, jeg græd det gjorde ondt, den gav et ryk, den peb, det gjorde ondt på os begge.

Jeg nåede ikke at rejse mig før den anden var på ryggen af mig, et huk havde den pikken i mig, jeg var liderlig, råbte og skreg, kom med din pik hel i hun , din liderlige han køter, jeg kom i en orgasme da den stod af og hang i mig, vi hang sammen længe, Da jeg kom fri var jeg øm, og træt, jeg puttede mig under dynen, hundene lå også på madrassen, jeg vågnede ved den store hund begyndte at kravle på mig, jeg rejste mig op på alle fire, den ville have pikken i mig, denne gang var det et forsøg , så var pikken hel i bund, denne gang red den kun et par gange, så blev den hængende på mig , pikken kørte rundt i min fisse, jeg kunne mærke den sprøjtede i mig.

Jeg  fik ikke sovet meget, deres pikke kunne hele tiden på skift, da Per kaldte på mig kl. syv hang jeg sammen med den store af hundene, jeg stønnede åh Per jeg har fået det hunde pik næsten hele natten. de har været vilde, de blev ved med at skubbe til mig til jeg stod på alle fire, det gjorde meget ondt når de rykkede i mig

Jeg kunne næsten ikke gå så øm og  klisteret af sperm, og lugtede af hund. jeg skal ikke have pik de første par dage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.