BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var på efterskole, og var hjemme engang om måneden, penge var der ikke for mange af hos mine forældre, så en weekend jeg skulle hjem ville jeg tage den på tommeltotten, det var der mange af de andre piger der gjorde, mine forældre havde ikke forbudt mig det, den første jeg kom op at køre med var en ældre herre, men han skulle ikke så langt, jeg ventede længe, inden der kom en der ville have mig med, det var en mand omkring de 40 år der standsede.

Nå min lille pige hvor langt skal du, jeg skal til Herning, så kan du køre med mig hele vejen, da vi havde kørt lidt, lå han nogle blade over til mig, kik du i dem, det var nogle saftige porno blade, har du set en stor pik, nej svarede jeg , så har du heller ikke haft en i din fisse kan jeg forstå, kunne du tænke dig at prøve det, ja måske, svarede jeg, nu kører jeg ind i en skov, så kan vi hygge os.

SEX I DAG?

Han holdt ind på en rasteplads, du  kan tage dine trusser af og lægge dem her i bilen, han tog et tæppe, vi gik et stykke ind i skoven, mens vi gik trak han pikken ud, den var lang og tyk, den skal ind i din fisse, og du vil nyde det. han fandt et sted, hvor han bredte tæppet ud, læg du dig ned , han trak af bukserne, pikken stod op ad maven på ham, den var tyk  så satte sig på knæ imellem mine ben, for en dejlig fisse du har, han stak en finger op i mig, j eg begyndte at stønne, åh det er så dejlig, jeg får det så mærkelig, det er fordi din fisse vil have min pik.

Han lå sig ned over mig med pikken mod min fisse, prøvede at presse pikken ind, av det gør ondt, han prøvede flere gange, jeg vil ikke, han pressede hårdt,

jeg græd, du må ikke, min pik er i dig, åh, nu er det dejlig, han red stille på mig,  min fisse trak sig sammen om hans pik, jeg gispede, stønnede, bliv ved med din pik, han begyndte at kneppe mig hurtig og hårdt, jeg skreg af liderlighed, for fanden hvor er din fisse stram og dejlig, han trak pikken ud, stå op på alle fire, så vil jeg bedække dig som et dyr, han tog om mine hofter, pressede pikken hel i bund, jeg var så liderlig og havde hele tiden en orgasme, jeg skreg, jeg vil have mere, han gav et brøl, åh, jeg sprøjter i dig, da pikken var slap trak han sig ud, vi gik tilbage til bilen, jeg var øm i min fisse.

Inden vi nåede Herning aftalte vi han skulle hente mig på Skolen om 14 dage så ville han køre en tur med mig. Han hentede mig 14 dage efter om formiddagen, jeg havde en kort nederdel og små trusser på, vi kørte et stykke, og kom til en lille gård, samtidig med os kom der en lille spinkel pige nok på 25.

Manden kom ud nå sagde han til den unge pige er det dig med hunden, ja svarede hun, i kan alle gå med over i stalden, du kan trække af dine trusser, og komme med mig over til Basse, det var en stor han hund, har du prøvet det før spurgte han hende, nej svarede hun, i kan gå hen til det bord derhenne så kommer jeg, stå ned på alle fire, sagde han til hende, nu hoppede hunden op på hende, han tog ved dens pik, og hjalp med at få den ind i hendes fisse, den red hårdt på hende, nå sagde han så kan i klare jer, hun stønnede hylede og skreg, den er så vild i mig.

Nu kom han hen til mig, læg dig op på bordet og spred dine ben, så slog han mig hårdt ned på min fisse nogle gange, jeg vil ikke mere græd jeg, han prøvede at presse alle finger ind i mig, av det gør ondt, han slog mig igen et par gange inden han stak en meget tyk pik i mig, lad være jeg vil ikke, i bag grunden kunne jeg høre piger skrige, det strammer den ødelægger mig ,

nu skal du få pik din lille liderlig tøs,  han pressede pikken i mig, jeg skreg, av det gør ondt den er for tyk, han red uhæmmet på mig, jeg begyndte at stønne af liderlighed, min fisse trak sig sammen om hans pik, i baggrunden råbte og græd hun , kom og hjælp mig, han var hård ved mig, med hans tykke pik, han gav et brøl, åh så blev min pik  tømt, da han trak sig ud tog han fat i mig , trak mig ned af bordet, nu skal du se hvad du skal prøve næste gang.

Der stod pigen stadig på alle fire med bagdelen mod hunden, ja hun hænger sammen med Basse, nu skal du bare se så tog han fat i hunden og trak lidt i den, hun skreg og græd, samtidig med hun blev slæbt i fissen af dens pik. manden der havde kørt med mig havde ingenting sagt, læg dig ned ved siden af hunden, spred dine ben hans pik var stiv igen, så skal du få pik så pigen kan se hvor godt du kan lide det, han løftede min bagdel op så hans pik kunne komme hel i bund, av av jeg vil ikke mere det gør så ondt, du sprænger mig med din tykke pik, min pik vil ikke af din dejlige stramme fisse, åh jeg kommer i dig råbte han, min fisse trak sig sammen om hans pik i orgasme, jeg skreg af liderlighed.

Da han trak sig ud stod de stadig med bag delen mod hinanden, hunden og pigen, nu har du vist fået nok hunde sperm, han tog fat i hunden , gav et ryk den hylede og pigen skreg av min fisse, de var nu fri af hinanden, se på den kugle Basse har på pikken, derfor hang de sammen så længe.

Nu tog han om begge os piger, i må undskylde jeg har været så slemme ved jer, men min liderlighed tog overhånd, hvis i kommer igen , skal jeg være gode ved jer.

Manden der havde mig med derud, kørte mig hjem til skolen med en meget øm fisse. Jeg kontakter dig engang inden du skal forlade skolen, må jeg det, ja svarede jeg

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.