BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er den nøgne kvinde i vandkanten. Jeg er varm, lysende og nøgen. Solen slikker min nøgne krop. Det våde kolde sand, skraber let mod ryggen. Bølgerne flyder blidt over min krop og risler tilbage i havet igen, og efterlader den våd og kølig og sensitiv med sitrende kuldegysninger. Lyden af havet og bølgerne og måger, der skriger. De flyver der over mig svævende i luftrummet observerende mig den nøgen kvinde i vandkanten. Jeg mærker tyngden i mit eget åndedrag, og lyden falder sammen med bølgernes brus.

Jeg vender mig om på ryggen og ligger mig helt nær vandkanten og åbner langsomt mine ben mod havet. Fødderne skubber det våde kølige sand til side, så benene er helt spredte, og mit køn åbnet op mod det uendelige hav. Bølgerne strømmer mod mit køn og kærtegner mine fødder, lægge og lår. Jeg mærker det kølige vand risler ned langs inderlårene, som den blideste berøring. Alle hudens små hår rejser sig og kuldegysninger rinder gennem hele kroppen.  Mine brystvorter stivner og peger mod solen og mågerne over mig, og min ryg bøjes let bagover i nydelse. Mit hår er spredt ud fra ansigtet, og hele min krop åbner sig mod naturen og dens elskov med min krop.

SEX I DAG?

 Jeg rykker tætter på havet og den næste bølge berører min vagina og smyger sig om min klitoris. Jeg sukker i en let nydelse og strækker armene over hovedet. Jeg ligger en stund og bare modtager havets berøring af min klitoris, mens ophidselsen rejser tiltagene i styrke gennem mine blodårer, og hjertet slår en smule stærkere. Nu mærker jeg, at bølgerne bliver kraftigere, mere intense og fornemmelse af kærtegn af klitoris bliver konstant. Som om den blideste, blødeste, nænsomme tunge kærtegnede den.  Jeg kigger ned mellem mine ben, og jeg ser, at havets bølger i glimt ændre sig til den smukkeste mand, der ligger med hans hoved begravet opslugt i mit skød. Han ligger der, som om den eneste mission i hans verden er at kunstfærdigt tilfredsstille mine sanser, køn og krop. Begæret vokser i mig, min klit og køn dunker af blod og bølgerne stiger omkring mig. Hvide og brusende – de bærer mit ud i havet.

Jeg er den nøgne kvinde i havet. Jeg kastes rundt i lyst, leg og bølger. Vandet er over hele mig og i hele mig. Manden dukker frem ind og ud af bølgerne. Han tager mig i hans store favn og kysser mig med den blødeste tynge og våde læber. Han slikker mine bryster, suger dem så længselsfuldt, at de næsten råber efter mere. Han tilbeder mig. Han tilbeder mig , som var jeg det dyrebareste i verden mellem hans hænder. En hver berøring er en tilbedelse af min krop, min kvindelighed og mit indre væsen. Små bønner om at måtte elske med hele mig, trænge ind i hele mig med hans berøring, pik og sjæl. Jeg åbner op og byder ham velkommen.

Så tager han med sine kærlige kraftfulde hænder om min hofte og fører hans store faste og blodfyldte pik ind i mit åbne køn, der nærmest skriger på hans indtrængen, og   som sultent omfavner hans pik, så de smelter sammen. Han glider frem og tilbage i takt med bølgernes vuggen og  masserer punktet til venstre i min vagina igen, igen, igen. Jeg vil have mere og endnu mere igen, igen, igen.

Han skifter mellem at trænge dybt ind i mig i blide hug, til tider hårdere, så langsomme bevægelser, så hurtigere, så slikker han mig igen hele tiden skiftene, som om han ved præcis, hvor min ophidselsen er henne, så jeg hele tiden er lige på kanten til orgasmen uden at komme, en balancegang på bølgetoppe.   Han kysser mine brystvorter i mens og tegner om dem med hans fortryllende tunge. Lader sine hænder kærtegne hele min krop, mens han fylder mit skød ud med hele hans manddom. Jeg kastes rundt i bølgebrus i ekstase.

Jeg er den nøgne kvinde i ekstase. Jeg sidder ovenpå ham, opfyldt af ham og bestemmer selv hastighed, rytme og stedet for den indre massage af min vagina, der rammer krop og sjæl i den dybeste nydelse. Jeg vækker ham op og lader ham så flyde i drømmende nydelse kun afbrudt af jag af ukontrolleret lyst gennem hans krop. Mit hår kastes vildt rundt i vinden og bølgerne bruser og bobler om vores forenede kroppe.  Han overgiver sig i al hans skønhed til mig og mine hænders kærtegn af hele hans sanselige vibrerende krop og mine læbers tilbedelse af hans blide læber.  Jeg standser og ser ham dybt i øjnene, og vi er.  Vi er i kærlighed. Vi er ekstase. Vi er i forening. Vi læser hinandens kroppe med hver en celle og sitren i fingerspidser.

Så vender han mig pludseligt og bestemt om på alle 4. tager hænderne om mine hofte og trænger fast ind bagfra, mens han slikker og bider min hals, så jeg overvældes af kuldegysninger og lyst. Jeg er i total overgivelse og nydelse i hele mig krop, der modtager denne ekstreme ophidselse og overvældende begær hyldet ind i naturens kræfter.

Til sidst er ophidselse så kraftig, hjertet hamrer, blodet bruser, hele kroppen sitrer, kønnet banker som skulle det sprænges. Hele jeg er åben og gennemtrænges af hans kropslighed og maskulinitet og til sidst  kommer  jeg, og orgasmen ruller som bølgerne ud i hele kroppen igen igen igen, mens han fylder mig op med al hans kraft og saft, som hvidt brus på orgasmernes bølgetoppe.

Jeg falder hen i en salig hengivelse, ligger som et foster i havet omfavnet af hans arme og hans varme krop tæt mod mig, så jeg ikke længere mærker, hvor min krop starter og hans ender.  Jeg mærker ikke længere, hvad der er hans indre og mit eget indre. Jeg ved ikke mere, om han er mig, eller jeg er ham. Vi berører hinanden, der hvor man ikke kan berøres. Han kysser mig på skulderen og hvisker i mit øre, at han elsker mig. Vi synker dybt ned på havet bund, hvor alt er uendeligt og stille. Så ligger jeg der i denne varme trygge omfavnelse, mens min krop helt oversensitiv falder til ro og lykken strømmer i mig. Lige nu og her ønsker jeg mig kun at være lige nu og her.  Uendelige sekunder af dyb kærlighed bagom alt.

Jeg er den nøgne kvinde omfavnet af kærlighed. Således til lyden af bølgernes vuggesang med det nyfødte barns sanselighed og sårbarhed bæres jeg gennem havet og føres tilbage til stranden, hvor han ligger mig blidt ved vandkanten og kysser let mine læber, mine brystvorter og mit køn, før han igen bliver et med havets og bølgernes brusen.  Længslen efter ham har allerede taget fat, før han er helt borte i havets dybder.

Jeg er den nøgne kvinde i vandkanten. Jeg er varm, lysende og nøgen. Jeg er den nøgne kvinde, der kom fra havet, fra ekstasen, fra kærligheden og bærer livet i sit skød og længslen i sit hjerte. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.