BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil fortælle om min første oplevelse med det seksuele. Jeg var først 18 år da min første gang jeg havde sex med en pige første gang. 

Jeg havde fundet en veninde/kæreste jeg havde skrevet lidt med, hun boede i København, jeg selv boede på Fyn. Vi havde fundet en weekend jeg skulle komme over og da det var første gang vi skulle ses spurte hun om det var okay.

Jeg tænkte det var okay for samtidig fortalte hun at hun skulle arbejde den weekend så for jeg ikke skulle kede mig meget af dagen så havde jeg en og tilbringe dagen med.

Jeg fik hendes nummer. Og begyndte og aftale alt mulig hyggelig ting og lave. Vi kalde kæresten for Fie mens veninden kan vi kalde for Sus. (Ikke deres rigtige navne men historien er rigtig nok)

Når men jeg begyndte og skrive med Sus faktisk en mega sød pige som faktisk også så ret godt ud.

Rødhåret og rap i replikken.

Hun fortalte også hun synes jeg så ret sød ud.

Nåår men dagen var så kommet hvor jeg tog toget til København, jeg havde aftalt med Fie at jeg skulle mødes med Sus inde på hovedbanen og tage ud til Fie som arbejdede i Fields.

Det gjorde vi og fik en krammer af dem begge.

Sus og jeg gik rundt i Fields og ventede på at Fie ville få, fri så vi kunne komme hjem og hygge os med lidt FILM osv videre.

Da vi før butikken skulle lukke kom tilbage og stod i baglokalet stod Sus og så, så lækker ud. Forsigtigt nærmede min mund sig hendes og stille mødtes vores læber.

Vi hørte nu at Fie snart var færdig så Sus rev sig hurtigt væk.

“Ikke nu, vent til i morgen” sagde hun og blinkede.

Da vi kom hjem satte vi en film på og da Fie skulle tidligt op ville hun ha mig med i seng, vi gik ind og kyssede stille også sagde hun jeg skulle give hende pik.

Af med bukserne og af med hendes trusser. Fie var den kedelige type så det var kun missionær og ingen lyd på. Folk måtte jo ikke høre hun havde sex.

Dybt kedeligt hvis i spørg mig, når da hun var kommet og jeg ikke var så sagde hun at hun skulle sove og jeg skulle gå ind til Sus igen.

Ind kom jeg så til Sus.

Der lå hun den rødhåret skønhed med alt sin pragt. Mmm dejligt tænkte jeg. Sus så mig og spurte “hvad laver du her?” Jeg så på hende og sagde “Fie skulle sove og jeg var ikke træt så må jeg komme ind til dig igen?”

Sus smilede og klappede på sofaen.

Filmen startede og vi kunne jo ikke lade vær og pille ved hinanden , så vupti lå jeg og fik et frækt blowjob, men Sus stoppede før jeg kom.

 

“Fortsættelsen følger i morgen mår Fie er kørt på arbejde”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.