BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg står i badet og vasker mig. Jeg står med ansigtet ind mod væggen og ryggen ud ad. Det varme vand glider ned over min krop og skyller alt sæben væk fra min nøgne hud. Jeg mærker de varme dråber ramme mine brystvorter, så de bliver helt stive når kulden rammer dem når vandet havde ramt dem. Jeg kan mærke at bliver varmere forneden, og at begæret er ved at ramme mig voldsomt.

Lige pludselig bliver jeg presset op ad den kolde væg. Jeg gispede da jeg ramte væggen og mærker nu nogle hænder som massegere mine bryster, samtid niver lidt på mine brystvorter. Jeg stønner og nyder følelsen af det. Jeg bliver kysset og suget på halsen og høre en dyb vejrtrækning mod mit øre. Hænderne glider fra brysterne og ned mod mit hellige sted, hvor på der bliver leget med min klit. Jeg stønner og lukker øjne imens jeg nyder følelsen endnu mere.

Jeg mærker en hård stiv pik op ad lænden på mig. Jeg kan mærke at han er klar til mig. Til at trænge op i mig og tage mig grundig. Jeg prøver at tage min hånd ned til den og tager fat i den. Jeg hørte at han nyder det lige så meget som jeg gør, imens jeg gnider min hånd op og ned.

Jeg vil vende mig om, for at se hvem det var, men fik ikke lov. Istedet for fik jeg 1 finger, så 2, 3 finger op i mig. Jeg blev fingerkneppet, og da jeg var ved at ramme min orgasme, stoppede han. Han trak sine fingere ud af mig og holdt mig stadig ind mod væggen. Der gik lidt og til sidst fik jeg den stenhårde stive pik op i mig. Jeg bliver bukket foroverbøjet og kan mærke at hænderne tager hårdt fat i mine hofter, imens jeg bliver taget hårdt bagfra.

Jeg stønner højt, næsten skriger af nydelse. Med et bliver jeg rejst op, stadig med pikken inden i mig. Jeg kan høre hans stønnene i mit øre, imens han knepper mig hårdt. Hans ene hånd holder det ene ben oppe, så han kommer nemmere og længere op i mig. Hans anden hånd holder han rundt om min hals, så jeg stadig ikke kan se ham.

Vi begge stønner og han tager mig op ad den kolde væg. Jeg kan stadig mærke de varme stråler fra vandet ramme min krop. Han tager mig så hårdt nu og banker den helt i bund. Jeg skriger næsten og får en stor orgasme, imens høre jeg at han også kommer. Hans dybe stønnen bliver nærmet til et brøl og imens han kommer, pupper og banker han pikken op i mig, imens han tømmer sin sæd op i mig.

Han trækker sig ud af mig, slipper mig og går. Nu sider jeg på gulvet i badet helt alene, og nyder det varme vand ned over mig. Jeg ved stadig ikke, hvem han var, men en ting er sikkert. Det var så dejligt og frækt. Jeg må have mere!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.