BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg mødte Sarah en dag, jeg stod og ventede på bussen. Selv om der var andre fik vi hurtigt øjenkontakt, og da vi kom op i bussen satte vi os helt naturligt ved siden af hinanden. Da vi havde kørt lidt, mærkede jeg en hånd søge min. Jeg tog om hendes hånd og hviskende spurgte jeg hende hvor hun skulle af? Der hvor du står af svarede hun stille. Fantastisk tænkte jeg, her er den kvinde jeg har ledt efter længe, hun er lille, buttet, har nogle fantastiske former.

Vi står af bussen og går det sidste stykke vej hjem til mit hus. På vejen fortæller Sarah mig at hun har forladt sit job for sidste gang og at hun er træt og ked af det. 

Da vi kommer ind, tager jeg hendes jakke og hænger den på en bøjle, jeg viser hende ind i stuen og beder hende sætte sig ned mens jeg finder en kop kaffe. Vi sidder og sludrer og efter et stykke tid spørger jeg, om ikke hun har lyst til et forfriskende bad. Jamen jeg har ikke noget rent tøj forsøger hun. Det får du heller ikke brug for så længe du er her. Sarah går i bad, imens finder jeg et håndklæde frem til hende.

Sarah kommer ud af badet, ren og lækker, lige til at spise. Hendes store tunge bryster hænger frit, de er meget lækre, og jeg MÅ bare røre ved dem. Tag mig, jeg er din stønner hun, lad mig være din tøs, gør med mig hvad du vil. 

Hørte jeg rigtigt? Jeg må være HELT sikker, lige hvad jeg vil, spørger jeg, ja lyder svaret. Fint siger jeg, læg dig på sengen, så finder jeg mine lædersnørrer og binder dig, Sarah adlyder omgående. Da hun ligger bundet, har jeg nu frie tøjler til at gøre, hvad jeg vil. Jeg klemmer de store mørke brystvorter, så de bliver store og stive, Sarah begynder at småstønne, jeg smækker hendes klit, der kommer et halvkvalt skrig fra hende, jeg kan se hendes fisse er glat og våd, safterne gør den blank, jeg stikker nogle fingre op i fissen, hun begynder at vride sig i snørrerne. Min tunge finder hendes klit, jeg suger den ind i munden og bider i den, nu er hun for alvor liderlig. Jeg løser hende op så hun kan blive bundet liggende på alle 4. Hendes dejlige store brede røv ligger indbydende foran mig nu, jeg sætter en stor DILDO op i hendes fisse, der stadig er sjask våd, tænder vibratoren, instinktivt ved Sarah hun skal spørge om lov til at komme, jeg stikker en finger op i hendes røv, hun når lige at spørge og bede om lov inden hun kommer i en voldsom orgasme. Jeg vil have din pik stønner hun, du vil hvad spørger jeg. må jeg mærke din store stive pik i min våde fisse. Jeg trækker dildoen ud og borer pikken helt i bund i den dejlige glatte og våde fisse. jeg har ikke kneppet Sarah ret længe før hun igen lige når at spørge om tilladelse, og får den, før hun kommer i en kæmpe sprøjteorgasme. jeg kan ikke holde længere og sprøjter min varme sperm dybt oppe i hendes fisse. 

Jeg løser hende fra de efterhånden stramme bånd og vi går sammen ud og tager et forfriskende bad. Vi vasker hinanden grundigt men passer på ikke at hidse os op, vi trænger til at slappe af. vi tørrer hinanden, og jeg er meget grundig med Sarahs bryster, Da vi står ud af badet lægger jeg et tørt håndklæde i sofaen, og vi sætter os tæt sammen, vi kysser og kæler, og Sarah bønfalder om endnu en orgasme. Den får hun og falder til ro, vi beslutter os for at Sarah skal overnatte hos mig. Det blev ikke den eneste nat, faktisk flyttede hun helt ind hos mig, og hvad der videre skete, synes jeg Sarah skal give lov til at jeg fortæller

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.