BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har været gift i godt 27 år og i vores yngre år havde vi et godt og rigt sexliv, men i de sidste mange  år var det ligesom gået i stå. Vi var kommet ind i dagligdags trummerum, med et ugentlig pligt-knald, som nu var blevet til et om måneden. Vi elskede stadig hinanden højt og det kunne intet lave om på. Vi havde aldrig været hinanden utro, selvom der havde været flirten med andre fra os begge. Jeg havde egentlig tænkt, at det var sådan vores liv ville blive også fremover, men der var også den lille tanke som blev ved med at dukke irriterende op i mit hoved, at vi da måtte kunne blive bedre til at forkæle hinanden seksuelt, selvom vi havde rundet de 50.

Mit ansættelse i revisorfirmaet var som mit ægteskab, lidt kedeligt, kendt og havde varet 20 år, men dette skulle ændre sig for da en ny revisor trådte ind i firmaet. Hun hed Trine og var 35 år, gift med Ole og en hvivelvind af godt humør. Hun var meget talende og åben omkring hendes og Oles sexliv, de var swingere og havde været det i 10 år. Hun fortalte åbent om den klub de kom i Klub Erotica som lå lidt udenfor byen vi boede i. Ole og hende havde fra starten af deres forhold været eksperimenterne ud i sexlivets univers og de havde prøvet alt fra den blide sex til den lidt hårde ende af bdsm. De havde fundet det som tændte dem mest, hvilket var en blanding af det hele.

SEX I DAG?

Denne dag sad vi ved frokostbordet og hun talte som vanligt meget, jeg var ikke den der sagde mest og havde ikke blandet mig i kollegernes samtale. Pludselig flyttede hun plads så hun kom til at sidde lige ved siden af mig, hun lagde en hånd på mit lår og spurgte så, om Bent og jeg ikke havde lyst til at komme til middag hjemme ved hende. Jeg kiggede overrasket på hende for vi havde næsten ikke talt sammen, "Ja", sagde hun, "Altså for at vi kan lære hinanden bedre kende, når vi nu skal dele kontor". Jeg kunne ikke få mig til at afslå, så sagde mange tak for invitationen.

Det var nu på lørdag vi var inviteret. Da dagen oprandt stod Bent og jeg i vores pæne gå i byen tøj, ham i mørkeblåt jakkesæt, jeg i en kjole der gik til lige under knæene.  Vi trykkede på ringklokken på den flotte nyopførte murstensvilla i den dyrere ende af byen. Det var Ole der åbnede, en flot veltrænet mand på omkring de 40 år, han havde de mest intense blå øjne og et tykt blond hår. Men han passe utrolig godt til Trine, der selv var rigtig smuk og veltrænet, hendes øjne var smaragdgrønne og hendes hår var nøddefarvet.

Villaen var flot indrettet med dyre designmøbler, vi blev vist ind i det store køkken/alrum. Og vi satte os ved det veldækket bord, snart gik snakken lystigt, det viste sig at vi ikke var så forskellige som jeg havde gået og troet. Det var vel under desserten at talen kom ind på sex, jeg havde ikke fortalt Bent om deres sexliv, men snart fik han alt at vide om deres swinger liv. Han lyttede interesseret og kom med mange spørgsmål om alt fra hvad det kostede til hvilke slags mennesker der kom i klubben. Det endte med at de inviterede os med den følgende weekend, hvor der om lørdagen var åben klub om eftermiddagen, hvor potentielle nye medlemmer kunne se klubben. Om aftenen kunne man så deltage som gæster, hvis man blev inviteret af et andet par. Vi aftalte at jeg skulle give Trine besked på arbejdet om mandagen, om vi ville med, hvilket vi efter lidt snak frem og tilbage ville.

Lørdag eftermiddag kørte vi af sted mod Klubben, vi var meget spændte på hvad der ventede os. Klubben var et ombygget nedlagt landsted, der var 3 længer og så flot velholdt ud. Vi parkerede i de markerede båse ved siden af hovedhuset og gik om til fordøren. Ringede på klokken og afventede at døren blev åbnet. Da døren åbnes står der en frodig kvinde, som smilende spørger om det er Bent og Marie. Vi bekræfter hvem vi er og at Trine skulle have lavet en aftale på vores vegne. Hun giver os den store rundvisning af klubben, lige fra lounge området med baren til de mere kinky rum. Klubben har alt fra SM-rum til et fælles rum med stor madras, der desuden spa-bad og et udendørs område. Alt er pænt, rent og velholdt. Normalt kan man ikke komme ind i klubben iført sit alm. tøj, der er en dresskode som siger at kvinder skal være iført pænt og gerne frækt lingeri, kan også være en kort fræk kjole eller nederdel, for mændene er det tights eller bokser shorts og evt. en hvid/sort ensfarvet T-shirt. Ved leg med bdsm, kan han bære sorte læderbukser.

Da alt var gennemgået og vi var blevet godkendt til at deltage som gæster om aftenen, sammen med Trine og Ole. Fik vi anvist et skab i omklædningen, så vi kunne være klar til de ankom. langsomt begyndte der at dukke medlemmer op og de hilste alle venligt på os, vi sad i loungen med en drink og ventede på Trine og Ole. Da de dukkede op, kom de straks over og hilste hjerteligt på os, vi nød et par drinks sammen med dem inden Trine trak af med mig og gik ind i rummet med den store madras. Ole og Bent var ikke sene til at følge efter og vi lagde os alle fire tæt sammen og snart kunne jeg mærke både Ole og Trines hænder på min krop. Ole legede med mine bryster både med tunge og hænder, Trine var kravlet ned mellem mine ben og var begyndt at slikke mig.

Jeg blev hurtigt ophidset og meget våd, specielt da jeg kunne se, at Bent lå så han kunne slikke Trine imens  hun slikkede mig. Der gik ikke længe før jeg kom, kunne slet ikke holde det tilbage, jeg kunne se på Trine at hun også nød Bents tunge i hendes fisse. Hun rulle lidt væk sammen med Bent, som fortsatte med at slikke hende, Ole kravlede ned mellem mine ben og kiggede på mig for at få tilladelse til at penetrere min fisse. Jeg nikkede til ham og han stødte op i mig, igen overtog liderligheden min krop og med et blik til siden kunne jeg se, at Bent også var i gang med at kneppe Trine. Hendes øjne lyste langt væk af liderlighed, præcis som mine måtte gøre. Aldrig havde jeg prøvet noget så frækt, da Trine begyndte at kysse mig dybt og inderligt imens vi blev kneppet af hinandens mænd. Vi kom begge to i nogle store orgasmer, der gennemrystede vores kroppe, begge mænd kom med et brag og skød deres ladninger op i os.

Efter at have sundet os lidt, rejste vi os og gik ud loungen igen. Her sad vi stille og talte om, at det bestemt ikke skulle være sidste gang vi skulle mødes her og måske udforske vores seksualitet yderligere. Trine og Ole fortalte om forskellige oplevelser de havde haft i klubben, i flere af rummene, dette gjorde ikke vores nysgerrighed mindre efter selv at opleve noget mere og få gang i vores sexliv igen. Vi aftalte at vi skulle melde os ind og at næste weekend skulle mødes igen, her skulle vi udforske et nyt rum i klubben sammen. Trine og Ole skulle bestemme hvilket rum, så vi skulle gå i uvished og lade liderligheden ved ikke at kende hvad der skulle ske, udover det ville blive frækt.

 Mere om det i anden del.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.