BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var tidligt fredag morgen og der var mange mennesker med bussen. Vi både sad og stod tæt. Et par stod med deres barn og snakkede kærligt sammen. Barnet snakkede om Lis i børnehaven. De to grinede og kyssede hinanden. Imens de kyssede kikkede kvinden på mig og så at jeg smilede. Hun blinkede frækt til mig. Manden og barnet sagde “vi ses” og stod af bussen. Kvinden rykkede lidt hen til mig: “Har du lyst til en kop kaffe…? Jeg kender et godt sted…”.

Jeg havde flekstid så jeg nikkede. Hun signalerede at vi skulle af ved næste stoppested. Vi stod af og hun førte mig til en hyggelig café tæt på. Vi fandt et bord i et hjørne og hang vores tøj på stolene. “Vil du med ud og vaske hænder?”, spurgte hun. Vi gik ud til de fælles toiletter og hun kikkede sig hurtigt omkring. Der var helt tomt! Hun åbnede døren ind til et af toiletterne, gik ind og vinkede mig med ind og låste så døren. Vi stod tæt og kikkede nu på hinanden, smilte lidt genert, gav et forsigtigt kys og lod så vores hænder undersøge og kæle hinanden. Hun kredsede hurtigt med begge sine hænder om min afslørende bule i mine bukser.

Jeg lod min hånd glide ned i hendes bukser. Hendes hud var dejlig blød og varm. Jeg kom nemt ned i hendes trusser og mærkede en dejlig varm behåret mis. Hun brummede tilfreds da mine fingre gled mellem hendes bløde fugtige skamlæber. Hendes klit var stor og ret nem at finde. Hun gav mig et kys igen, nappede mig i overlæben og holdt sine hænder stille på min bule. Jeg masserede hendes klit og nød hendes liderlige vejrtrækning.

Hun trak villigt både de små sorte trusser og lange røde bukser ned og jeg satte mig hurtigt ned på knæ. Hendes behåret mis duftede dejligt. Jeg lod først min tunge lege med hendes klit og så begyndte jeg at slikke og sutte hende. Hun holdt fast i mit hår og trak vejret hurtigere og hurtigere. Jeg holdt fast på hendes bløde balder og lod en finger lege mellem hendes balder. Jeg vidste det ophidsede min kone så jeg måtte prøve at lade fingeren glide ned til hendes røvhul. Hun strittede straks med røven og jeg lod fingeren glide op i hendes røv. Hun gav stille et stønnende “jaaaaaa…”. Jeg satte tempoet på mit slikkeri op og kunne mærke hun blev meget stille og koncentreret. Nu var hun tæt på!

Hun stod helt stille, holdt godt fast på mit hoved, hendes røvhul pulserede godt om min finger…og så kom hun! Hendes åndedræt blev hurtigt, hun pressede sit underliv mod mit hoved, klemte om min finger igen og sprøjtede. Jeg fortsatte med at slikke og legede med min finger i hendes røv. Hun bevægede sit underliv kælent og lod sine fingre køre rundt i mit hår.

“Mmmmm, glæder mig til mange flere café-besøg”, stønnede hun. Jeg var meget enig!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.