Efter at have læst jer andres dejlige og inspirerende novelle, tænkte jeg at jeg ville give mit besyv med. Alle noveller jeg kommer til at skrive, er sket i virkeligheden. Navne og geografisk område er ændret, men ellers sandfærdigt.

Her er historien om Anna.

Genboerne holdt fest, der var mange inviterede, mange fyre, men i overmængde utroligt flotte piger. Aftenen var egentlig ikke baseret på at der skulle være noget specielt over denne fest, men det var dejligt vejr, og øllet smagte skønt i sommerluften.

Anna var en stille pige, ikke som de andre stadset ud, måske lidt en drengepige, jeans, stram bluse, dybe mørke øjne, kort brunt hår, og åle slank.

Anna var på dette tidspunkt omkring de 18 år, små runde ungpigebryster der klædte hendes slanke krop virkeligt godt.

Som aftenen skred frem gik snakken godt, jeg havde kigget en del gange på denne lidt stille pige, som deltog i samtalerne, men alligevel holdt sig lidt for sig selv. Vore øjne havde mødtes et par gange, hun var typen der ikke kiggede væk, men fastholdt øjeblikket.

På et tidspunkt mødte jeg Anna i gangen, vi stødte ind i hinanden vore øjne mødtes, og Anna fortsatte ikke med at gå, men tværtimod "fyldte" mere i gangen.

Anna havde en mission, og grådigt mødtes vores læber til et hedt kys, et blev til flere og vore hænder var overalt på hinandens kroppe, og tror begge vi var klar over hvad der skulle ske resten af aftenen.

Da huset festen blev afholdt i var et stort gammelt patricia villa, var der masser af plads, og masser af rum, og derfor var det ligesom naturligt at trække afsidiges.

Vi fandt et loftsrum, hvor jeg fik smidt Anna på sengen og vi fik klædt os af i hurtigt tempo. Anna var hurtigst af tøjet, og hev boxershortsne ned på mig, hvor hele min stolfthed svingede direkte ud i hovedet på hende. Hun tog straks min pik under kyndig behandling så godt det var hende muligt, idet jeg nok ikke høre til hverken de mindste, nok heller ikke de største i verden, men stor nok.
Kunne godt mærke, at hvis hun fortsatte sådan her, ville det ikke holde ret længe, sagde det til hende, og hun svarede, tving mig væk. Som sagt så gjort, fat i håret, tvang pikken først langt ned i hendes hals, hvorefter hun gaggede, tog den ud og skubbede hende ned på sengen. Hvis ikke hun var vild, blev hun det, den stille pige kunne lide det hårdt.

Jeg dykkede ned melle hendes slanke lår, og fandt en meget våd, meget klat mis, som jeg straks lod min tunge danse i. Hun smagte fantastisk, tungen kørte fra hendes klit, gennem reven, ind i fissen og fortsatte til hende stramme stjerne. Anna stønnede højere og højere, og kom med et lille forsagt skrig, og sagterne sprøjtede ud af hende. Anna forsøgte i sine orgasme at sætte sig op, men holdt hende nede, med venstre hånd om halsen på hende, og fik først en og så to fingre om i hende driv våde fisse, ramte G-punkten og indledte en jagt på hendes fornyede orgasme. Det tog da heller ikke lang tid før hun igen skreg sin orgasme ud, og væskerne fossede ud af denne lille spinkle pige.

Jeg løftede hende op på bordet, med hendes indbydende fisse ved kanten, de frække små bryster stod stive og liderlige op i luften, plaserede min meget stive pik ved hendes våde indgang og pressede mig inden for. Hun var stram, hun var virkeligt stram, men lidt efter lidt kom jeg næsten helt i bund, og et ridt begyndte. Hun stønnede og skreg som hun blev pisket, kradsede og råbte hårdt for helvede, tag mig, knep mig, fyld mig. Efter noget tid, fyldte jeg hendes virkeligt brugte fisser med min opsparede liderlig, trak mig ud, erstattede pikken med et par fingre, og ganske kort tidefter, kom der endnu en sprøjteorgasme. Jeg gik rundt om bordet, plaserede min letter faldne, men virkeligt fedtede pik i hendes mund, og hun slikkede alt rent.

Denne stille pige viste sig at være en totalt sex-oholic, det kunne ikke blive vildt nok, hårdt nok og aldrig for ofte. Hun var en skøn pige, som jeg stadigt har on-off kontakt til efter 25 år, dog kun på et helt venskabeligt level, da både hun og jeg fik hver sin famlilie. Men hun har stadigt gløden i øjnene.

Dette var historien om Anna.

Historien om Anna
I alt: 3.5 ud af 5 - fra i alt 22 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.