Døren til hendes værelse stod åbnet, så jeg kikkede ind gennem sprækken, og jo, hun var gået i seng, jeg kunne se hvordan hun lå splitter nøgen…

Jeg beder på forhånd om undskylde, hvis noget er forkert, jeg har prøvet at skrive denne historie set fra en drengs synspunkt, det er ikke helt så let, som jeg troede at det ville være.

Med denne historie, vil jeg overlade til jeres egen fantasi, at afgøre slutningen, hver kan ende den, med den betydning, de mener der er i ordene.

God fornøjelse.

---------------------------------------

Hvad laver en 17års knægt i sin påske ferie ?

Ja jeg ved ikke hvad andre laver, men jeg var med min far i skoven.

Efter 5 timer med savspåner og larm fra en motorsav, var hængeren endelig blevet fuld, og far mente at det var tid for at stoppe, og få skyllet halsen.

Det var så ikke første gang i dag, at han ”skyllede halsen”, men han havde endnu ikke virket som om han var RIGTIG bedugget, så havde jeg sagt stop for længe siden.

Jeg ved godt, at det ikke er smart, at arbejde med motorsav og drikke øl samtidige, men til min fars ”forsvar” skal dog siges, … han er alkoholiker.. så der skal lidt mere end ”et par øl” til .

Men som sagt, hængeren var fuld af brænde, og nu måtte den lille Paptrol så tage slæbet hjem, det gjorde den nu også ganske fint, men på vejen hjemad mente han nu lige, at vi skulle ligge vejen forbi  ”Tømmeren”.

Tømmeren, var en af min fars gamle ”venner”… man burde nok sige ”druk kammerater”, men jeg havde nu altid godt kunne lide at komme hos tømmeren, han havde et stort billard bord i sin udestue, ved siden af hans bar, så mens de ”voksne” drak, fik jeg gerne lov at spille billard, og hvis jeg var heldig kunne jeg imens stå og beundre Bonnie, tømmerens datter på 16. 

Bonnie var en flot pige i mine øjne, ikke helt færdig udviklet, og hvis hun kom til at ligne sin mor, må man tilføje ”heldigvis”.

Jeg husker hendes mor, Tømmerens kone, fra dengang hun levede, som en moderlig type, stor, kraftig og rund, og med bryster som dannede en hel lille hylde, under hendes hager.  Men god og rar, og altid med et smil på læberne.

Det var også dengang Bonnie smilede, det sker ikke så tit mere.

Da vi ankom til tømmerens hus, kunne vi allerede ude på gårdspladsen dufte frikadellerne, og selv om klokken kun var omkring 5 om eftermiddagen, begyndte min mave allerede at knurre.

”Bonnie er vist i køkkenet.” mumlede min far, ”Det dufter godt..”

Ja det måtte jeg jo give ham ret i, specielt efter som jeg viste at den stod på pizza fra fryseren når vi kom hjem, for min mor var på kursus.

Ganske som havde de aftalt det på forhånd, var tømmeren bestemt heller ikke ”appelsin fri”, og sad og hang i sin lænestol da vi kom, men snart efter stod ”De 2 gamle venner” og tømte den ene falske efter den anden i baren, mens jeg lagde op til et par spil billard.

Jeg kunne hører Bonnie ude i køkkenet, og hørte hende kort svare, da hendes far råbte ” Tøs, de bliver til middag.” .. han kaldte hende altid ”Fars tøs”.

Da Bonnie kaldte stod maden på bordet, og hun skyndte sig at hente mere øl til de voksne, mens vi delte en 1½L cola.

Efter spisningen, skyndte Bonnie sig at rejse sig, tage af bordet, og begynde på opvasken, jeg spurgte om jeg skulle hjælpe, men ærligt stod jeg vist bare og stirrede på den lille stramme røv, de minutagtige bukser forgæves prøvede at skjule.

Havde det ikke været for det forklæde som hun havde rendt rundt med hele tiden, ville jeg nok nærmere have haft svært ved at ramme munden med min mad, for jeg viste fra sidste sommer, at hun havde et par pænt store håndfulde, hendes alder taget i betragtning, sandsynligvis en arv fra hendes mor.

Hvad der undrede mig var, at Bonnie på intet tidspunkt fra vi var kommet, havde kikket op, havde set mig i øjnene, eller blot ladet mig se hendes ansigt, hele tide havde hun gået og kikket ned i gulvet, og havde skjult sit ansigt med det lange (lidt kedelige) leverpostejfarvet hår. 

Jeg viste jo at hun måske ikke var den kønneste pige på jorden, men hun havde et flot krop, og et pænt buttet ansigt, som kunne præsenterer et yndigt smil, når hun ville.

Jeg tror kun lige hun nåede at sætte den sidste gryde på plads, da hendes far brølede:

”Gå på dit værelse tøs, det er din sengetid…”, og uden en lyd, uden så meget som et ”godaften” listede hun op af trappen til sit værelse.

Igen undrede jeg mig, kl. var jo kun lidt over  7 om aftenen.

En ½ time, 2 øl, og et spil billard senere, var det så min tur til at blive råbt af:

”Knækt, smut lige op ”HIK” og se om hun er gået i ”HIK” seng….”

Jeg lagde køen fra mig, og listede op af trappen .

Døren til hendes værelse stod åbnet, så jeg kikkede ind gennem sprækken, og jo, hun var gået i seng, i lyset fra gangen kunne jeg se hvordan hun lå splitter nøgen på sin seng, med den fyldige barm som 2 store bløde dråber, og hendes skød dækket af naturlig dunet behåring, hundes øjne var lukket og jeg skyndte mig at bakke væk, mens jeg prøvede at få styr på min pik, som havde rejst sig hurtigere end min far kan nå at reagerer, når kapslen ryger af en kold Tuborg, en varm sommer dag. 

Jeg viste at dette syn ville hjemsøge mine drømme og fantasier de næste mange måneder, når jeg lå alene under dynen

Jeg listede ned af trappen igen, ”Det var du sku ikke længe om, var hun ikke gået i seng?” brummede Tømmeren.

”jo jo , hun sover…” mumlede jeg,

”Hvad fanden knægt, er hun ikke god til dig, bare fordi hun ikke lige er nogle skønheds dronning?” brølede han, mens han på vaklende ben forsøgte at rejse sig.

”’øh jo jo hun er en flot pige, men jeg har en kæreste.” skyndte jeg mig at sige, en lille hvid løgn, jeg havde ingen kæreste. 

”Hmmf” Tømmeren var formidlet for en stund.

”Ja ska ”HIK” pis….” afbrød min far vores skænderi, ”Du ved hvor det er ….. ” skumlede Tømmeren og så surt på mig.

Min far rejste sig og vaklede mod trappen.... der gik 20min inden han kom ned igen.

 

Hvad laver en 17års dreng i sin påske ferie?
I alt: 2 ud af 5 - fra i alt 8 stemmer

Kommentarer  

#1 Bine 21-10-2021 21:26
hvad lavede han i de 20min ovenpå?
ahh det er det man selv skal forestille sig..
ja oki, ...
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér