For at I kan være med i mine tanker, så må jeg hellere beskrive hende. Hun er 1.62, slank, dejlige faste bryster, 75D, lyst hår og en fantastisk god røv – lige til at klaske...

Kender I det med, at man ikke kan se skoven bare træer? At noget er så åbenlyst, at man slet ikke lægger mærke til det? Det var præcis det, som skete for mig. Der var netop blevet ansat en ny sekretær på mit arbejde, som jeg de første på måneder af hendes ansættelse, kun havde snakket overfladisk med, som man nu engang gør som kollegaer.

Det blev december, den obligatoriske julefrokost blev stablet på benene, og vi var begge med på holdet, som skulle sørge for, at arbejdet fik en fed julefrokost. Til julefrokosten var hun iklædt en sort lårkort kjole, som fremhævede hendes former perfekt, hendes lang hår sad løst og hun så virkelig godt ud den aften.

Det letteste er selvfølgelig at tænke, at vi nok endte i kopirummet, med hende på kopimaskinen og jeg selv med slipset i panden, mens vi knaldede som kaniner – det skete ikke. Trods ihærdige forsøg fra hendes side, så lagde jeg ikke mærke til hendes tilnærmelser, og aftenen endte ret uskyldigt – hun tog hjem, jeg tog i byen og da vi mødte mandag morgen, så grinede vi sammen af aftenen og hende den fulde fra IT.

Jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt jeg fik hendes snap før eller efter festen – men jeg fik den, og som det nu engang sker, så skrev vi sammen og snappede om alle de åndssvage ting, som vi nu stødte på. Det hører med til historien, at #metoo var på højeste mode dengang – så der var nok fløjet en enkelt lummer kommentar (eller mange) af sted inde på kontoret, men der blev bare grinet og sagt #metoo.

En aften i januar, sad vi snappede om aftenen, som vi havde gjort en del gange før – men tonen i vores snaps var bare meget mere lummer. Der var #metoo i stort set hver sætning, som vi skrev – og langsomt gik vores snaps fra at være uskyldige, til at være lidt mere … vovede.

Jeg var nok stadigvæk lidt blank, men samtidig meget spændt på, hvor det kunne føre hen. Vi udfordrede og lokkede hinanden mere og mere, og vores snaps blev mere og mere afklædte – og til sidst vidste vi, hvordan vi begge så ud … nøgne! En akavet dag på arbejde var i vente, men inden jeg skulle sove, onanerede jeg til mange frække tanker om hende, og kom hårdt og længe – fuck, hun var fræk!

For at I kan være med i mine tanker, så må jeg hellere beskrive hende. Hun er 1.62, slank, dejlige faste bryster, 75D, lyst hår og en fantastisk god røv – lige til at klaske… og hun elsker det! Hun er fræk, har glimtet i øjet – og bider sig i læben, når hun er liderlig… Som sagt, perfekt og virkelig fræk!

Vi aftalte, at vi blev nødt til at prøve at kysse, for at se om tiltrækningen var der – vi mødtes i kælderen på arbejdet for at kysse … der var tiltrækning, som i ekstrem grad. Havde vi været lidt mere modige, så havde nok knaldet på toilettet, mens folk gik forbi på gangen – så godt var det.

Vi aftalte at mødes hjemme hos hende på en almindelig arbejdsdag. Hun var “syg”, og jeg måtte “desværre” tage til møde ude i byen. Vi mødtes, havde sex og uden at gå yderligere i detaljer, vil jeg sige så meget, at det var godt – så godt at vi begge ville have mere… og det fik vi.

Vi har knaldet på toilettet, på kontoret, på skrivebordet, hos hende, hos mig, i køkkenet – og jeg har slikket hende på vej op til frokosten i elevatoren … desværre en meget kort tur.

Historien handler om en tur til Jylland – hvor vi efter 1½ – 2 måneders adskillelse på grund af udenlandsrejse endelig fik muligheden for at være sammen igen. Afdelingen skulle på ‘ryste sammen’ tur til Jylland, så vi kunne endelig nyde hinanden igen!

Vi kørte i bil fra København mod Vesterhavet, og selvfølgelig skulle vi følges ad. Desværre skulle en irriterende kollega med i samme bil, men vi kørte tidligere end nødvendigt, og dyrkede noget kikset sex i en skov, men senere skulle det vise sig, at vi ville få en magisk nat sammen.

Vi havde gået og gejlet hinanden op hele dagen, talt sammen, skrevet sammen, forsøgt at stjæle et kys når de andre ikke kiggede osv.

Da det nærmede sig sengetid, listede jeg mig ind ad døren til hendes værelse (hun delte med en kollega, der heldigvis sov oven på), og da døren endelige lukkede bag os til hendes værelse, mødtes vores læber i et kys, der bedst kan beskrives som fuldt af længsel og rå lyst. Vores tunger legede med hinanden og vores hænder, var overalt på vores kroppe. Hun havde en dejlig stor seng, og vi lagde os ned kyssende, kælende, legende og fyldt med lyst til hinanden.

Mine hænder gik på opdagelse på hendes krop, og som jeg langsomt fik klædt hende af, lå hun der, foran mig i det mest lækre undertøj – fræk, forførende og med et kælent blik, som gik lige igennem mig – i aften skulle vores mange måneders afsavn ud af systemet.

Mine hænder gik igen på opdagelse på hendes krop, mens de dybe kys blev mere og mere intense. Jeg rørte hendes bryster, mærkende og masende mens jeg skiftevis kyssede hende på hals, skuldre og munden. Jeg måtte have hendes dejlige krop, og da jeg førte min hånd ned mellem hendes ben, kunne jeg mærke varmen stråle fra hendes skød – min pik var stenhård, og hun var mere end våd.

Grådigt kyssede jeg hende bryster, hendes mave og kyssede drillende lidt på inderlårene. Hun stønnede, vred sig og med begge hænder hev hun mig op mod hendes skød – et tegn på, at hun ikke kunne eller ville vente længere. Det samme gjaldt for mig.

Hendes ellers flotte g-streng røg af, og jeg mærkede med min hånd, hvor våd og tændt hun var. Jeg førte langsomt min stive pik op hende, og følelsen af langsomt at trænge ind i hende, med alt den længsel og alt det afsavn vi havde, var ganske enkelt fantastisk. Det gav et sug i hele min krop, mens jeg langsomt kom hele vejen op. Vi kyssede intenst, og da jeg var helt i bund, kiggede vi hinanden i øjnene – nærmest helt stakåndet over den vilde følelse, som vi begge havde i kroppen.

Jeg satte langsomt tempoet op, stadig i missionærstilling, og mens jeg gled ind og ud af hende, kunne jeg mærke hendes hænder på min ryg og hofte. Hun trykkede mig rytmisk ind til hende – og der gik ikke længe, før hun kom første gang. Vi fortsatte vores meget intense sex, og jeg satte mig op, så jeg kunne nyde synet af denne lækre kvinde, som lå foran mig, og som var lige så langt væk i sin ekstase, som jeg var i min.

At have muligheden for at kunne kysse, rører og slikke på hende bryster, mens vi havde sex, var en fristelse, som jeg ikke kun modstå – og der kom et lettere liderligt “det er strengt” fra hende, da jeg drillende trak mig ud, for at give hendes krop lidt mere opmærksomhed, og derfor kyssede lidt mere omkring hendes bryster, mave og fisse. Jeg må indrømme, at jeg var så tændt på det her tidspunkt, at jeg ikke selv havde overskuddet, til at drille hende alt for meget – jeg ville have hende, mere – og det skulle være nu!

Jeg kom op i hende igen, og med hendes ben omkring mine hofter, tog jeg hende, mens hun kom igen… det var frækt, intenst og alt for lækkert. Jeg vendte hende om, for at tage hende bagfra – og synes af hendes vrikkende lækre røv lige foran mig, var umulig at stå for – jeg stak min pik op i hende, og gav hende nogle velrettede slag på ballerne … som jeg ved hun elsker, og tænder meget på. Hun stønnede veltilfreds mens jeg støt og roligt øgede tempoet – at se sin pik komme ind og ud af hende, var et syn for guder – og jeg kunne ikke dy mig, for at pille lidt ved hende, mens vi knaldede videre.

Det er til gengæld meget svært, ikke at være ved at komme af sådan en omgang hed sex, og jeg kunne mærke, at jeg kom tættere og tættere på. Vi vendte os om, mig oven på, og blandingen af liderlighed, dybe kys og seksuel tænding, som jeg sjældent har mærket før, sendte mig ud over kanten. Det var desværre begrænset, hvor meget jeg kunne skrige min orgasme ud, selvom det var det eneste jeg havde lyst til – så med neglende boret godt ind i hende kom orgasmen rullende, jeg fik gåsehud, det prikkede på huden, sortnede for øjnene og så kom jeg – dybt oppe i hende i lange hårde stød – det var ubeskriveligt. Vi væltede udmattede af hinanden … kyssende, grinende og med en fornemmelse af, at det her sex var nærmest magisk.

Det var en helt fantastisk tur til Jylland – og vi har haft meget fantastisk sex siden – men den her oplevelse var så intens og helt igennem vidunderlig, at det var den der skulle skrives om.

Min sekretær er frækkere end din
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 2 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: