BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Turen fortsatte til udkanten af Miami, vi tjekkede ind for de næste dage på en lækker RV- camp. Vi brugte dagene brugte vi på en tur ud over The Florida Keys til Key West hvor vi nød en fantastisk solnedgang over havet, mens der blev spillet live calypso musik på molen. Et par ture til Miami Beach blev det også til, vi så de smukke Art Deco huse og havde i det hele taget en masse gode oplevelser. Men intet varer evigt og hjemrejsedatoen nærmede sig, så vi begav os igen mod Orlando.

Jytte ringede til Sofie, lige da vi holdt en pause på vejen, Sofie satte medhør på. Jytte fortalte de var i Rumænien og der nok ville gå mellem 14 dage og tre uger inden hun var hjemme igen. Men jeg kan aftale med far at du kommer hjem til ham indtil jeg er hjemme igen, sagde hun. Jeg skal ikke hjem til ham i flere uger svarede Sofie surt, jeg tager bare med hjem til Svend. Jeg magter ikke at være flere uger i selskab med den ko og hendes møgunger fortsatte hun. Tal ordentligt! Det er fars nye kæreste du snakker om, ikke et eller andet husdyr, Jytte forsøgte at lyde bestemt. Det lykkedes dog ikke helt, man kunne fornemme en lille fryd bag den faste stemme.

SEX I DAG?

Nej okay svarede Sofie, men jeg gider altså ikke hjem til far i flere uger. Det er også i orden skat, hvis Svend gider du er hos ham, så må du gerne det. Sofie kiggede bedende på mig, please Svend. Jeg tøvede drillende med at svare, hun satte sig på knæ foran mig og kiggede op med de store blå øjne, please please, hendes hænder gled op ad mine lår. Hmmmm tja synes du det er en god ide Kim, spurgte jeg. Sofies hænder klemte nu på bulen i mine shorts, pikken voksede bag det tynde stof. Det ved jag sørme ikke om vi kan have sådan en fræk tøs i huset så længe svarede Kim, med et grin.

Min pik var efterhånden blevet helt stiv, den lå klemt ned mod låret i det ene bukseben, Sofie skubbede det lidt længer op ad mit lår og satte munden mod det blottede pikhoved, please sagde hun igen og lod munden glide så langt ned over pikken det var muligt. Åh hold nu op i to drillehovedet, selvfølgelig kan hun det sagde Julie højt. Jamen så aftaler vi det indtil videre, sagde Jytte, men jeg ringer også igen inden længe, nu er jeg nødt til at smutte, Frede er færdig med at læsse, så vi skal til at køre, vi snakkes, hej hej. Jytte afsluttede opkaldet.

Sofie sugede på min pik så jeg var ved at blive vanvittig af liderlighed, Julie satte sig ved siden af hende og trak hendes hoved væk fra mit dunkende jern. Du behøver ikke blive ved skat, Julie kyssede hende, de driller da bare. Det ved jeg da godt svarede Sofie, hun gengældte kysset denne gang bare dybere, deres tunger cirklede rund om hinanden, begge piger stønnede, deres hænder gled udforskende rundt på deres kroppe. De væltede omkuld på gulvet tæt omslynget. Så er du sgu nødt til at overtage sagde jeg til Kim, rejste mig og trak shortsene af, pikken sprang frem og stod dirrende ud i luften.

Kim slikkede sig om munden, det gør jeg også hellere end gerne, hun så op på mig med hendes bambiøjne, lukkede munde omkring den stenhårde pik og begyndte at sutte den dybt. Sofie og Julie havde næsten trukket den sparsomme beklædning af hinanden, og lå stor set nøgne, kyssende med hænderne i hinanden skridt. Kim sidder stadig i passagersæde der er drejet rundt, for en sjælden gang skyld er hun i shorts, jeg bukker mig og trækker dem af, sætter mig på knæ, trækker hendes røv helt ud på kanten og trænger op i den våde fisse. Ummmm Kim sukker da pikken glider ind, jeg knepper hende i højt tempo, hun lader sine hænder glide over brysterne, løfter blusen og kærtegner brystvorterne der stivner ved berøringen.

Pigerne ligger højt stønnede på gulvet, med fingrene dybt begravet i hinandens fisser kommer de begge med dæmpede skrig. Deres kroppe sitrer mens orgasmerne langsomt klinger af. Åhhhh fuck jaaaa skriger Kim da jeg med et brøl sender en stor ladning sperm op i hendes indre. What the fuck! Jeg kigger op og kan se en stor neger mama der kigger ind ad sidevinduet. What the hell are you doing in there, nærmest skriger hun og ser dybt forarget ud. Hun tager sin telefon op for at tage et billede, jeg rækker hende fingeren som tegn på det rager mig en skid, og tænker det bliver et fantastisk mindeværdigt billede for hende.

Jeg trækker pikken ud, og rejser mig, der render sperm ud ad Kims fisse og der drypper lidt fra spidsen af min halvslappe pik da jeg sætter mig i førersædet og starter motoren. Kvinden udenfor går over mod en bil der holder nogle meter væk, hendes røv er på størrelse med en ladeport, jeg kommet til at tænke på sangen Syd for Køge, bryster der en dunke og baller der er traktordæk. Jeg kommer til at le over sammenligningen da vi stille kører ud fra rastepladsen.

Efter et par nætter i Orlando er det tid at aflevere camperen igen, det har været de perfekte ramme for os at være i, fra forhandleren hvor den var lejet til lufthavnen tager vi en taxa. Et par timer efter sidder vi i flyet på vej mod London, trætte efter en oplevelsesrig ferie. Dagen hjem går utrolig stærkt, her rejser vi jo tilbage til fremtiden som Sofie konstaterede. Flyskift i London og vi lander i København med en temperaturforskel på nær ved 25 gr i forhold til hvad vi er kommet fra, du danske sommer jeg elsker dig ….

Vi havde nu kun køreturen tilbage til vestkysten, men blev enige om at overnatte i Kim lejlighed, vi var alle rimelig udkørt, sikkert ramt af lidt jetlag. Det var skønt bare at sidde roligt i en almindelig sofa. Sofie og Julie forsvandt hurtigt ind på Julies lille værelse, vi kunne høre de ikke var helt uden energi. Kim lænede sig mod mig, tusind tak for en fantastisk ferie, både Julie og jeg vil kunne huske den resten af vores dage, vi har aldrig rigtig været i udlandet før, min eks mente ikke det var pengene værd, han havde jo også alt for travlt med sin kriminelle løbebane til at tænke på ferie, men den har han så fået nu, grinte hun.

Jeg krammede hende ind til mig, kyssede hende på panden, og kærtegnede hendes bryster, så skal vi da sørge for at holde lidt mere ferie sagde jeg. Jo men det koster jo hver gang, hun kiggede på mig, og det kan jo ikke være rigtigt at du skal betale det hele. Hvorfor ikke, når jeg har råd til det? Fordi det er ikke sikkert du bliver ved at have det sagde hun, det skal du slet ikke bekymre dig om, vi kan ikke når at bruge det hele på ferie om så vi ville svarede jeg, så det skal du ikke bryde dit smukke hoved med, jeg kyssede hende og pressede tungen ind i hendes mund, vores tunger cirklede rundt, Kim gispede og småstønnede.

Jeg rejste mig, løftede hende op i mine arme og bar hende ind i soveværelset, lagde hende forsigtigt på sengen og klædte hende langsomt af mens jeg kyssede hver centimeter bar hud det kom til syne. De faste bryster fik lidt ekstra opmærksomhed, brystvorterne rejste sig stive og lækre, jeg bed let i dem. Uhmmm Kim sukkede stille da min tunge gled videre ned over den flade mave, rundt om navlen, mens jeg trak hendes shorts af, hun lå nu kun i små g-streng trusser. Mine hænder gled ned over det hvælvede venusbjerg og videre ned over hendes skamlæber. Uhhhhhh hvor dejligt stønnede hun, en våd plet i trusserne sagde mig hun var tændt, jeg lod et par fingre glide indenfor trusserne, op mellem skamlæberne.

De blev straks fedtet ind i safterne fra den skønne fisse, med den anden hånd trak jeg hendes trusser til side, fingrene spillede nu hen over den hævede knop, jeg bukkede mig ned og pressede tungen mod den fugtige revne, jeg var igen i himlen, duften og smagen var berusende. Åhhhhh jaaaaaa slik min våde fisse, hulkede hun. Min grådighed tog til, jeg slikkede hende i lange strøg hele vejen fra den lille frække stjerne op til klitten der stod hævet og hård.

Et par fingre fandt op i det stramme hul, gled ind og ud, jeg krummede fingrene og pressede mod hendes g-punkt samtidig med jeg stadig slikkede hendes klit, ohhhhh fuck jaaa, fingrene gnubbede endnu mere i den våde grotte, den smaskende våde fisse drev af safter, ohhhhhh guuud jaaaa nu kommer jeg skreg hun, hendes orgasme skyllede gennem hende og den lille krop dirrede af nydelse. Jeg slikkede og sugede de velsmagende safter ud af hende. Langsom ebbede orgasmen ud, jeg gled langsomt op over hende, vores læber mødtes og delte smagen af hendes safter.

Jeg trak mit tøj af og lagde mig op i sengen til Kim, hun tog min pik i munden, hele pikken forvandt til roden mens hun suttede den så englene sang, langsom op og ned gled hendes mund, tungen spillede på pikhovedet hver gang munden et kort øjenlik slap det stive lem. Efter ganske få minutter kunne jeg mærke at det her ville ende med jeg sprøjtede spermen ind i munden på hende. Åh Kim sukkede jeg, jeg kommer hvis du bliver ved, hun satte blot tempoet op, højt stønnede sugede hun pikken dybt ned i halsen, slim og spyt gled ned af det stive skaft.

Arrrrgghhhh min pik sprøjtede den ene stråle sperm efter den anden ind i munden på hende, hun slugte det bedste hun kunne, alligevel rendte det ud i mundvigene og ned over de smukke bryster. Hun suttede og sugede til pikken var fuldstændig tom, til sidst blev det for meget og jeg måtte skubbe hende væk. Jeg trak hende op til mig og kyssede hende inderligt.

Efter vi var faldet lidt ned igen, lagde Kim sig i ske, med den lille faste røv presset mod mig svævede jeg stille ind i søvnens trygge favn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.