BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi fik en god middag og en lang snak, Jytte kunne stadig ikke rigtig forstå at hendes datter skulle være blevet forelsket i en anden pige, hun kan da godt lide at få pik, så hvordan i alverden. Jeg afbrød hende, fordi man godt kan li at mærke en mand, er det jo ikke ensbetydende med at man ikke kan forelske sg i en anden pige, jeg kan da godt forstå hende, Julie er da noget af det sødeste og smukkeste jeg har oplevet i mit efterhånden lange liv. Jeg må hellere tage en lille snak med hende når vi kommer tilbage, men du har da ret, Julie er en utrolig sød pige, det er dog ikke så let med sådan et langdistance kærlighedsforhold, Julie behøver jo heller ikke lægge lige så meget i det, hun er jo også næsten 4 år ældre end Soife, Jytte så ud som hun tænkte så det knagede, hun kan jo også finde en sød fyr lige pludselig sagde hun. Tja, den risiko er der jo altid, de er også stadig begge unge så meget kan ske, men lige nu tror jeg forelskelsen er gengældt, og det skal vi huske ikke at nedgøre betydningen af.

Da vi kom tilbage til huset gik Jytte ind til Sofie, jeg åbnede min computer, jeg ville lige tjekke overvågningen, jeg kiggede efter Julie og Sofie værelser, Sofies værelse var tomt på optagelsen fra i aftes, jeg klikkede på et tilfældigt tidspunkt på Julies, jeg sad med indestængt åndedræt da billedet tonede frem, Julie lå på alle fire, bag hende sad Sofie på knæ, hun havde en påspændings DILDO på som hun kneppede Julie med, den store dildo gled ind og ud af Julies våde fisse, den glinsede af fissesaft, Julie stønnede højt, ååhhhh gud Sofie, knep mig dybt, jaaaa knep min stramme våde fisse, åhhhh gud det er så godt. Jeg sad lidt op betragtede Sofie banke op i det våde hul igen og igen. Jeg tænkte det ikke var rigtigt at se videre med tanke på de følelser pigerne havde fået for hinanden. Jeg stoppede afspilningen og tog en hurtig beslutning, som jeg nok ville fortryde, jeg slettede alle optagelser fra de to værelser de seneste dage. Jeg gik ind på den lokale nyhedsside, jeg kom til at grine højt, som breaking news stod: Baronens søn brækker næsen ved uheldigt møde med dør, en artikel med et billede af en en ung mand jeg alt for godt kunne genkende, han var gul og blå omkring næsen, jeg grinte, så jeg næsten ikke kunne stoppe igen, jeg vidste jo udmærket hvilke dør han havde ramt.

SEX I DAG?

Jytte og jeg satte os og snakkede da hun kom tilbage, Jytte fortalte at Sofie var helt i kulkælderen lige indtil Julie ringede via en eller anden videoforbindelse, skype eller sådan noget lignende, ingen af os havde rigtigt tjek på hvad der var oppe i tiden hos de unge. Sofie havde bedt Jytte gå og lade hende snakke med Julie i fred. Min telefon ringede i det sammen, har var jeg ikke i tvivl, det var via skype, hej! Det var Kim, jeg ville bare lige sige tak for nogle skønne dage, vi er kommet godt hjem, men Julie sagde ikke meget på turen, hun virker så nedtrykt. Det er det samme med Sofie sagde Jytte der kunne se og lytte med, Svend siger at hun er blevet forelsket i Julie. Tja, det kan vel forklare meget, stakkels tøser sagde Kim men der er ikke så meget at gøre ved det, Julie skal passe sit gymnasium og Sofie har jo også hendes skole der skal passes. Vi må se om ikke de kan få lov at mødes inden længe, jeg tager gerne en tur over til jer sammen med Jytte og Sofie, det tager trods alt ikke så lang tid, jeg smilte til Kim, vi andre kan jo nok få tiden til at gå. Det tror jeg også, men jeg har jo ikke så meget plads her i vores lille lejlighed sagde Kim. Det finder vi nok også en løsning på, er det ikke rigtigt Jytte, jo svarede hun. Vi snakkede lidt videre inden vi sagde farvel og på gensyn.

Jytte kiggede ind til Sofie inden sengetid, hun var livet lidt op, det havde hjulpet hun havde set og snakket med Julie. Det er sgu ikke nemt med de teenage forelsker sagde Jytte, jeg kan selv huske man følte livet var forbi når man blev ramt af kærestesorger og savn, men jeg har nu aldrig forestillet mig det kunne ramme mellem to piger. Det er da lækker at smage og mærke en anden kvinde, men jeg ville da ikke undvære en god pik sagde hun og lagde hånden i mit skød. Julie vil da også gerne have pik sagde jeg, ligesom hendes mor, min hånd fandt op under Jyttes nederdel, så lesbisk er hun da ikke selvom hun elsker at slikke og få slikket fisse af andre piger. Jeg kunne mærke fugten imellem Jyttes ben, hun var blevet godt våd af vores snak. Tror du ikke det er på tide vi finder sengen sagde jeg, og lod en finger finde ind bag trussekanten, mmmm jo det er vist på høje tid sukkede hun, safterne render ud af min kusse.

Inde i soveværelset åbnede jeg Jyttes skjortebluse, og løsnede hendes bh, de store bryster hang tungt ned da jeg trak bluse og bh helt af. Hendes store brystvorter var begyndt at blive stive, jeg lod en finger lege omkring dem og de rejste sig, jeg bukkede mig og tog dem i munden på skift, bed let og lod tungen cirkle rundt om og over dem. Åhhhhh jaaa Jytte stønnede klem de store patter med dine stærke hænder sukkede hun, jeg klemte hårdt en hånd omkring hvert bryst, og nappede lidt mere i brystvorterne der nu stod helt stift frem. Så lod jeg en hånd glidd ned over hendes ryg, knappede nederdelen op og trak lynlåsen ned, jeg trak den ned over de brede hofter og den faldt til gulvet, hånden gled om langs hoften til maven videre ned mod trussekanten, mmmmmm ohhhhh Jyttes stønnen tog til, jeg lod nu hånden glide ind under trussekanten, ned over hårstriben, lod et par fingre cirkle omkring den store klitoris inden de gled videre ned mellem hendes fyldige skamlæber til det drivvåde fissehul. Åhhhh gud, Jytte hev og sled i min skjorte, til sidst lykkedes det hende at trække den af, jeg var glad for der var trykknapper i, eller havde knapperne fløjet til alle sider.

Jeg skubbede Jytte omkuld på sengen, lagde mig på knæ og trak hendes røv ud til kanten, tog fat i trusserne og hev dem til side, hendes varme fisse var allerede halvt åben, den store klitoris stod som en lille pik frem over der våde hul, de indre skamlæber hang tung ned,  min tunge spillede hen over klitten, jeg sugede den ind i munden og suttede på den som var det en lille pik, åhhhhh jaaaaa den går på mig skreg hun, røven kørte op og ned, min kusse gløder, slik mine safter hulkede hun videre. Min tunge blev boret op i det grådig hul, fissesafterne rendte ned mellem hendes balle ned over røvhullet og ned på lagnet. Jeg rejste mig og trak af bukserne, min pik sprang frem stor og stiv, jeg tog fat i Jyttes ankler og spredte hendes ben, fissen lå nu fuldstændig åben, jeg satte mig på knæ og pressede pikken i bund i det dampende hul, uhhhhh jaaaaa knep den kusse hårdt, stød din lange pik helt op i underlivet på mig skreg hun. Med en fast tag om hendes fyldige hofte bankede jeg pikken hårdt ind og ud af fissen, safterne drev ud af hende og ned over mine nosser.

Vend dig om sagde jeg, læg dig på knæ, så skal jeg kneppe din fisse så den er øm i morgen snerrede jeg. Satte mig bag Jyttes brede røv og hamrede pikken op i hendes fisse, åhhhhh guuud jaaaaaa flæk den kusse, lad mig mærke den stive pik straffe mit sultne kussehul, jaaaaa jaaaaa åhhhh jaaaaa, Jytte pressede røven mod mig hver gang jeg stødte pikken i bund, jeg gav hendes baller nogle kraftige smæk, de røde striber fra den anden dag stod stadig tydeligt frem, jaaaaa uhhhh jaaaa kussen går på mig igeeen, det sprøjtede ud med fissesaft langs pikken. Jeg trak den ud, og uden videre pressede jeg den op i røven på hende, ohhhh guuud jaaa pul mit røvhul, Jytte nærmet hulkede af fryd, bare brug mig, tøm den lange pik, røvpul mit luderhul.

Jytte kom i endnu en kraftig orgasme inden jeg trak pikken ud, vend dig og sut min pik så den kan sprøjte i halsen på dig, jeg tog fat i hendes hår og pressede munden lang ned over mit dunkende lem og kneppede hende hårdt helt ned i halsen, slim og savl rendte ud af mundvigene på hende, hun fik tårer i øjnene mens jeg holdt pikken fast dybt i hendes hals, åhhhhh gud! Gispede hun da jeg trak pikken ud et øjeblik, hun hev efter vejret, jeg pressede atter pikken helt ind til roden, aaaarrrggghh med et brøl sendte jeg spermen direkte ned i halsen på Jytte der gispende efter luft sank det hun kunne nå, resten løb ud af mundvigene og rendte blandet med slim og spyt ned over hende bryster.

Jytte åndede tungt længe efter jeg havde trukket pikken til mig, hold da kæft hvor du brugte mine huller sukkede hun. Du kan jo li det på den hårde måde, jeg var blevet så usandsynligt liderlig, og havde næsten lyst til bare at voldtage dig. Mmmmm jeg nyder når jeg bliver taget hårdt, selv smerten fra spanskrøret forleden gør at min kusse er konstant våd i disse dage, hun stak den ene hånd ned og lod fingrene gliden hen over fissen, de var helt klistret ind i fissesaft, mmmmm hun stak fingrene i munden, elsker kussesaft stønnede hun. Jeg sad og spillede min halv slappe pik, jeg satte mig mellem Jyttes lår og gned pikhovedet mod hendes våde fisse, langsomt begyndte den at rejse sig igen. Jeg pressede den hårdt mellem hendes hævede skamlæber og lod den køre op og ned mellem dem, pikhovedet gned hårdt hen over den store svulmende klit.

Ummmmm Jytte stønnede igen mere taktfast, min pik var næsten helt stiv igen, jeg vendte mig og pressede røven op mod hendes ansigt, Jytte sugede mine nosser ind i munden, jeg gav hende et par klask med min flade hånd direkte ned på over fissen, aaaahhh aaaaa, Jytte slikkede mit røvhul og forsøgte at presse tungen op idet. Jeg lukkede hånden omkring fissen og klemte den hårdt, så flere fingre gled op i det åbentstående hul, jeg samlede fire fingre og kørte dem ind og ud af den smaskende fisse. Jeg løftede røven så min pik fandt vej til hende mund, med fingrene dybt begravet i fissen, kneppede jeg hendes mund et stykke tid. Jeg satte mig nu ned mellem hendes ben, lagde et par puder under den store røv og stødte igen pikken op i hendes stramme røvhul. Åhhhh jaaaa jeg elsker når den pik puler mit røvhul stønnede hun mens hendes fingre gned heftigt på fissen, safterne rendte ned over min pik der bankede ind ug ud.

Jeg æltede de store bryster, lænede mig frem og bed i brystvorterne, guuud jaaaaa, hårdere hulkede hun, jeg satte mig op igen og slog en flad hånd hårdt mod brysterne gentagne gange, tog fat i brystvorterne og klemte dem med al min kraft mellem fingrene, jaaaaaaaa den går på mig igen skreg hun, fissesaften sprøjtede ud over min mave og underliv. Jeg trak pikken ud, satte mig op over hendes mave, lagde pikken mellem de store bryster og pressede dem sammen omkring den, i højt tempo kneppede jeg mellem de store kloder til min pik atter sprøjtede sin fede sperm ud over hendes ansigt og hals.

Vi må vist hellere finde et tørt lagen at lægge på sengen sagde jeg da vi var kommet til os selv igen, heldigvis havde jeg et vådliggerlagen under så madrassen ikke blev gennemblødt. Vi lagde os udmattede ned og faldt begge hurtigt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.