BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så er den gal igen, det er sidst på måneden og der mangler penge på kontoen. Christina har et dejligt deltids job, men som butiksansat, er det ikke den helt store løn det giver. Til daglig er det ikke noget problem, men selv små ekstra udgifter kan vælte budgettet. På et tidspunkt havde hun en kæreste som var god til at hjælpe når det strammede til, men nu hvor hun er alene, skal der ofte kreative løsninger til, før alt hænger sammen.
Gennem tiden har der været mange sjove løsninger, men efterhånden må der findes nye. Efter mange og store overvejelser, har hun en ny løsning i tankerne. To problemer kan løses på samme tid. Hun mangler penge, og samtidigt savner hun varmen fra en anden krop tæt mod hendes. Det vil nok ikke være en optimale løsning, for hvordan vil hun reagere bag efter, vil hun føle sig som en luder - reaktionen kender hun ikke.
Flere dage og nætter går, hvor hun igen og igen overvejer projektet og konsekvenserne af denne. Langt om længe er beslutningen truffet. Et »lille« økonomisk bidrag, vil ikke føles som  sammenhæng mellem penge sex, dermed er hun jo ikke en »rigtig« luder, men blot en kvinde som har lyst til sex, og tilfældigt møder en person som giver et økonomisk bidrag.
Hun har altid været genert og tilbageholdende, ikke den frembrusende type der konstant søger kontakt med nye mennesker. Hun er klar over, at skal projektet lykkedes, må hun ændre sig på nogle punkter. Hver gang hun tænker over det, mærker hun hvordan varmen breder sig i kroppen. En fræk og temmelig vovet tanke. Møde en fremmede person blot for at have sex, og samtidig håbe på et lille økonomisk tilskud. Muligheden er der sikkert, men tør hun vove det.
I butikken har de en stående aftale om, at personalet møder ind en time før åbningstid. Det giver fred dog ro til at fylde hylder, samt få nye varer lagt på plads, inden kunderne vælter ind.
Det giver et sæt i hende, da hun bliver prikket på skulderen af kollegaen.
»Er du gået helt i staver,« griner Gitte.
»Nej, nej, var blot langt væk i mine egne tanker«.
»Jeg holder lige en kort smøg pause, inden vi åbner. Gider du tage kasserne med det nye lingeri, og hænge det på plads?«.
»Selvfølgelig gør jeg det«, svarer Christina.
På grund af travlhed har hun ikke været med til at bestille varerne, det er derfor med stor spænding kasserne åbnes. Forsigtigt pakkes de nye og lækre varer ud. Noget har hun set før, men der er også nye modeller mellem. Det meste er blonde trusser, bh’er og strømper. Alt hvad mænd drømmer om at købe som gave til kæresten eller konen . Masser af lækre ting, men der er ikke tid til de store fordybelser – åbningstiden nærmer sig hastigt.
Da hun om aftenen ligger i sengen, vælter tankerne om hendes forestående projekt, samt kasserne med lingeri, igen frem i tankerne. Tænk hvordan det vil føles, når en fremmed person klæder hende af. Hvordan vedkommende ser på hende, når hun står der kun klædt i frækt lingeri. Tanken får varmen til at blusse op i hele kroppen. Ubevist glider en hånd op til det ene bryst, kæler for vorten som allerede føles fast og hård. »Uhm,« sukker hun dybt. Det er en dejlig varm følelse, faktisk føles det bedre end andre gange hun har leget med sig selv. Hånden glider ned over den slanke krop, under trussekanten, og gennem den let trimmede behåring. Den føles allerede utrolig våd og varm. Ubesværet glider en finger glider ind mellem skamlæberne.
Hun lukker øjnene. I tankerne befinder hun sig alene i butikken. Går nøgen rundt. Prøver forskellige sæt af bh’er, trusser og strømper. Vender og drejer sig foran spejlet i prøverummet, alt skal prøves, hun vil finde præcis det sæt der passer til hende. Det skal føles lækkert at have på, og samtidig få hendes krop til at fremstå fræk og indbydende.
”Puf” – og hun vågner af drømmen. Åbner skuffen i sengebordet, og griber ud efter hendes højt elskede vibrator. Krænger dynen til side, løfter bagdelen, og trækker de små blonde trusser af. Vibratoren lader hun roligt glide frem og tilbage mellem de våde og varme skamlæber. »Åh ja,« sukker hun dybt. Tænder vibratoren for langsomt at føre den helt op i grotten. Hendes frække tanker får vibrationerne til at føles ekstra kraftige i aften. Roligt glider den ud og ind. Hver gang den er helt ude, lader hun den kæle for klitten til kort før bristepunktet, herefter føres vibratoren igen helt ind i varmen. Tanken om, at det inden længe vil være en stiv pik der glider op i hende, får saften til at løbe mellem ballerne. Hun er vild med tanken, nu er det blot at kommer i gang, og igen mærke følelsen af en rigtig pik. Tja, og måske samtidig en vibrator.
Åndedrættet er tungt, og kroppen begynder at skælve. Underlivet trækker sig sammen i krampe omkring vibratoren. Hun mærker hvordan orgasmen overtager styringen af kroppen. Slipper alle hæmninger og et højlydt skrig presser sig ud mellem hendes læber, mens kroppen vrider sig i en dejlig orgasme. Lige hvad hun trængte til, men hun vil snart have mere.
--------0 0 0 --------
I løbet af weekenden bliver hun ringet op af Gitte.
»Hej Christina, håber du kan tage en ekstra tørn i butikken næste uge. Jeg er kommet galt afsted med armen, og skal holde den i ro en uges tid.«
Efter lidt snak frem og tilbage, bliver vi enige om at det nok skal gå. Gitte har næsten en aftale på plads med Louise, en ung pige på 25, som ofte har hjulpet os når vi har haft behov. Problemet er blot, at hun er nu læser på universitet, og ikke længere bor i byen. Aftalen bliver derfor, at jeg skal kontakt Louise, og aftale nærmere med hende.
Det viser sig, at Louises største problem er transport til og fra arbejde, da uddannelsen ikke er presset i øjeblikket. Normalt ville hun kunne bo hos forældrene, men lige præcis i denne uge er dette ikke mulighed. Jeg tilbyder hende derfor at kunne bo hos mig. Fra tidligere ved Louise, at min økonomi er stram, så selv om jeg forsøger af afslå, fastholder hun at ville bidrage til de daglige fornødenheder i ugens løb. Inderst inde er jeg glad for dette, det vil betyde at denne måneds budget kommer til at hænge sammen.
Søndag aften ringer det på døren.
»Hej Christina . Dejligt du ville give lidt husly,« lyde det glad fra Louise da jeg åbner døren.
»Det gør jeg gerne, altid hyggeligt med lidt godt selskab,« svare jeg hende.
Det bliver en hyggelig aften. Efter et par gin og tonic, går snakken helt uden problemer. Louise fortæller ivrigt hvordan hun forrige weekend mødte en rigtig lækker ung fyr.
»Hvordan går det egentlig med dig, har du scoret for nyligt?», spørger hun.
»Nej, har ikke haft heldet med mig endnu, og ved heller ikke hvor jeg støver ham op. Kravet er, han skal se godt ud og have en økonomi der er bedre end min.«, griner jeg og rødmer.
»Du må have nogle planer! Må jeg høre nærmere?«, spørger Louise nysgerrig.
Herefter går resten af aftenen med at diskutere min økonomi, og hvilke tåbelige planer jeg pønser på. Louise mener sagtens det kan gennemføres, blot jeg husker at passe på mig selv.
Næste morgen går vi som sædvanligt i gang med varer der skal på plads i butikken.
»Christina, kom lige her,« kalder Louise pludseligt.
Hun står og vifter med en blonde bh.
»Jeg er overbevist om, at ser en mand dig i lidt frækt undertøj, vil han flade pladask for dig.«
»Du har sikkert ret, men det holder økonomien slet ikke til,«, svarer jeg og skynder mig videre med arbejdet.
»Hvilken størrelse bh og trusser bruger du?«, råber Louise fra den anden ende af butikken.
»35D og medium,« råber jeg tilbage, »hvorfor det?«
»Blot nysgerrig,« lyder svaret tilbage.

Om aftenen inden vi igen får os sat i sofaen, vil Louise en smut under bruseren og i nattøj. Jeg laver et par gin og tonic, inden jeg sætter mig i sofaen, og venter på Louise.
»Så er jeg kommet i nattøjet,« griner hun, da hun iført en lille hvid chemise og g-streng sætter sig i sofaen.
»Badeværelset er ledigt så du kan lige så godt gøre det samme, « smiler hun hemmelighedsfuldt til mig.
Jeg rejser mig og går ud på badeværelse. Da jeg står under bruseren, åbner Louise døren.
»Jeg sætter lige en pose. Lad mig se om det passer dig.«
Jeg når ikke at svare inden hun igen har lukket døren. Får mig tørret og åbner spændt posen. Indholdet er rødt blonde lingeri, bh, hofteholder med sorte strømper og et par røde trusser. Rødmer lidt, men beslutter at prøve det. Vender mig foran spejlet – faktisk sidder det ret godt på mig.
Da jeg kommer ind i stuen, rejser Louise sig og går mig i møde.
»Hold kæft, hvor ser du fræk ud,« smiler hun.
»Vend dig rundt så jeg rigtig kan se dig.«
Louise fortæller, at det er en gave fra hende, som tak for husly. Jeg kan kun takke, og giver hende en stort kram. Vi sætter os så i sofaen for at nyde vores drink. Efterhånden får Louise samtalen drejet ind på sex. Hun fortæller om hendes nyeste legetøj, en DILDO med sugekop. Næsten i detaljer fortæller hun hvordan hun bruger den i badet eller blot sætte den fast på et bord for at ride. Jo mere hun fortæller, desto mere føler jeg trusserne blive fugtige på indersiden.
»Har du også en dildo,« spørger Louise.
»Ja, min klare begge huller på én gang og giver samtidig klitten massage, « svare jeg rødmende og næsten hviskende.
»Sådan én har jeg aldrig set. Hent den og lad mig se,« Lyder det ivrigt fra Louise.
Lidt modvilligt henter jeg dildoen fra min natbordsskuffe, og rækker den over til Louise.
»Den ser fræk ud. Må jeg prøve?« spørger hun. Uden at vente på svar, tænder hun dildoen og trækker g-strengen til side. Med det ene ben på gulvet og det andet op på ryglænet, presser hun dildoen op i sig. Var jeg ikke våd før, er jeg det nu. Stirrer måbende på Louise, som uden hæmninger leget med dildoen.
»Er du vild hvor er det frækt at have begge huller fyldt, og samtidig få gnubbet klitten,« stønner hun.
Pludselig stopper hun, og skyder jeg ind på værelset. Hurtigt er hun tilbage medbringende hendes egen dildo.
»Du må også gerne prøve min,« siger hun og rækker dildoen over til mig.
Kort efter sidder vi i sofaen med hver sin dildo. Louises er noget tykkere end hvad jeg er vant til, så jeg føler mig dejlig fyldt.
»Sæt den fast på borde og prøv hvordan det er at ride på den,« gisper Louise.
Jeg er fuldstændig tændt, og gør som hun siger.
»Træk bordet hen mod mig, så jeg kan nyde synet af din dit våde skød når dildoen glider ind,« stønner hun.
Jeg trækker sofabordet helt tæt op mod Louise. Inden jeg opfatter hvad der sker, rejser hun sig lidt fra sofaen, spreder mine ben, og presser munden mod mine skamlæber. Det giver et gib i mig, jeg har aldrig drømt om at en anden kvinde skulle rører mine kønsdele. Hurtigt lader jeg mig dog rive med.
»Tag dildoen og knep mig hårdt mens jeg slikker,« stønner Louise.
Der skal ikke længere megen overtagelse til. Jeg er liderlighed, og Louise har fuldstændig taget magten over mig.
Jeg presser dildoen helt op i hende, så langt den kan nå i begge huller. Saften løber mellem hendes skamlæber, baller og ned på sofaen.
Først nu ser jeg, hun er trimmet så det ligner et lille hjerte. Egentligt ret sødt og frækt.
Jeg begynder at mærke underlivet trække sig sammen omkring dildoen, og skamlæberne glinser af saft, som løber ned ad dildoen.
»Ja, fortsæt,« stønner jeg højlydt, og presser Louises læber mod min skød. Hun griber hårdt om mine baller for at vise hun bestemmer. Hun må holde godt fast, for da orgasmen rammer mig, bliver hendes slikken for intenst, så jeg vrider mig for at slippe fri men forgæves.
Ør i hovedet vælter jeg om på sofaen, men Louise er ikke færdig med mig. Hun sætter sig overskrævs på mit ansigt.
»Slik mig, din liderlige tøs,« stønner hun højt, mens hun presser hende drivvåde og meget fedtede skamlæber mod mit ansigt.
Jeg kæmper for at slippe fri. Det medfører blot, at hun endnu hårdere presser skødet mod mine læber. Der er ingen vej uden om, jeg må overgive mig.
»Nu, nu, sug klitten ind mellem dine læber og sut,« stønner hun højt.
Jeg gør som hun forlanger. Kort efter stønner hun højlydt, da hun i orgasme krampe sprøjter ud over mit ansigt.
Louise kan heller ikke klare mere, og falder slapt ned på sofaen ved siden af mig.
»Undskyld hvis du synes jeg forgreb mig på dig,« hvisker hun til mig, »men jeg har længe haft lyst til at mærke dig, og nu syntes jeg chancen var der.«
»Du forgreb dig ikke på mig, i stedet gav du mig en oplevelse jeg aldrig ville have drømt om. Så tak for oplevelsen, men lov mig, det ikke bliver sidste gang.«
Fra den aften og resten af ugen, sov vi ikke længere i hver sit værelse, men i soveværelset, og som regel under samme dyne. Vi er enige om, at næste gang butikken har brug for hende, er det hos mig hun skal bo og ikke hos forældrene.
De efterfølgende uger talte vi ofte sammen lige før sengetid, og oftest med webcam tændt.
--------0 0 0 --------
Så nærmer tiden sig hvor butikskæden holder medarbejder weekend. Gitte var hurtig til at foreslå, at hun og jeg skulle dele værelse. Det lykkede dog, at overbevise hende om, at det var begrænset hvor mange Louise kendt, så det bedst var nok at hun og jeg delte værelse. Gitte blev ikke skuffet, men syntes det var ok. Det var derfor med glæde i stemmen, at jeg om aftenen kunne ringe til Louise og fortælle, at det blev os der skulle dele værelse. Vi var enig om, at det ikke kunne blive andet end en god og fræk weekend, uanset hvad der sket.
Så blev det dagen hvor vi skulle tjekke ind på hotellet. Busser med ansatte fra de forskellige afdelinger begyndt at trille op foran hotellet allerede om formiddagen, selv om festen først begyndte lørdag aften kl. 18.00.
Da Louise og jeg låste os ind på værelset udbrød vi begge, »Wau». Et stort flot værelse, med altan og view ud over byen. Der lå dog et hotel overfor. Vi havde frit udsyn ind på hotellets værelser, og det samme havde de selvfølge til os. Værelset havde en stor lækker dobbeltseng. Ved fodenden af seng var badeværelset gemt bag en matteret glasvæg, dog så diskret indrettet, at toilettet ikke kunne ses, men udelukkende bruseren.
Vi pakker ud, og som jeg har lovet Louise, har jeg taget mit nye lingeri med.
»Hvad har du ellers af tøj? Du skal vel have lidt mere på?« fniser hun.
»Selvfølgelig skal jeg det. En halvlang sort stramtsiddende kjole, og et par sorte sko med høj hæl. Kan det bruges?« spørger jeg og ser på hende med et frækt glimt i øjet.
»Uden tvivl. Kan andre ikke bruge dig i den påklædning, så kan JEG!« ler hun højlydt, »og hvis du sætter dit lange mørke hår op i en hestehale, bliver du super fræk at se på.«
»Vis mig hvad du har medbragt!«
»Jeg har også været på indkøb. En kort sort læder nederdel med hvid skjorte og en kort højhælet støvle. Under det skal jeg klædes i dette!«
Herefter viser hun en sort bh med huller så brystvorterne kan titte frem. Sorte trusser som kun er lukket med en sløjfe i bunden. Til sidst et par selvsiddende sorte strømper.
»Hvad siger du så til min påklædning?«
»En rigtig fræk og lækker skår. Selvfølgelig kan jeg li det. Håber faktisk ikke du scorer en anden i aften.« ler jeg.
»Jeg har for øvrigt investeret i lidt ”legetøj” til os begge.« fortæller Louise.
»Hvad HAR du!« udbryder jeg overrasket, det havde vi ikke aftalt noget om, men som jeg ved, er Louise utilregnelig hvad sådanne ting angår.
»Se her,« siger hun og åbner en lille æske, og viser mig noget jeg aldrig har set før.
»Og hvad er så det?« spørger jeg måbende.
»2 stk. ”Lovense Lush”, fjernbetjente vibratorer.«
»Åh nej, og hvad har du tænkt dig med dem?«
»Én til hver, vi skal blot have installeret en app på telefonerne. Så vil du kunne betjene min, og jeg din. Er det ikke en super vild og fræk ide?«, griner hun højlydt.
»Reglerne er enkle. Den må ikke aktiveres før efter middagen, og skal blive i trusserne til vi er på værelset. Det er så uanset hvad der sker. Skal den erstattet af en pik, må den dog flyttes den til det andet hul. Er reglerne til at forstå?«
Modvilligt accepterer jeg. Sker der ikke andet, kan vi nu selv lave lidt sjov. Virkningen af dem tvivler jeg meget på. Vi får et bad, og bliver klædt på, og får hver en vibrator placeret i trusserne. Så er det afsted til fest.
Efter spisning spilles der op til dans i et tilstødende lokale. Vi er heldige, et andet selskaber består hovedsageligt af mænd, så det bliver ikke et helt tøsebal vi skal til. Det bedste af alt, de er cirka i samme aldersgruppe som os kvinder.
Hurtigt bliver både jeg og Louise bud op til dans. Da vibratoren sidder fint og ikke på nogen måde generer, glemmer jeg hurtigt alt om den. Stivner et sekund, hvad sker der. Åh ja, sådan føles det. Louise har i nogle sekunder tændt for min vibrator. Det var en noget mere intens vibration end hvad jeg havde forestillet mig.
Da jeg kort efter sidder ved bordet, og ser Louise danse tæt med en ung fyr, tager jeg hævn. Hendes vibrator bliver tændt. Hurtigt vender hun ansigtet mod mig og rækker tunge. Sådan går aftenen hvor vibrationerne langsomt gøres længere og mere intense uden det bliver pinligt for nogen af os.
Sidst på aftenen finder jeg en sød fyr fra et andet selskab jeg kan danse tæt med. Da vi er i gang med tredje kinddans, går vibratoren for alvor i gang. Mit åndedrag blive heftig og benene begynder at ryste.
»Har du det dårligt?« spørger fyren.
»Nej, har det bedre en nogensinde,« svarer jeg stakåndet og griber hans hånd.
»Kom, vi skal op må mit værelse NU!«
Chokeret svarer han, »ok ja, hvad sker der?«
»Ikke andet end jeg vil mærke din pik nu.«
Så direkte en besked har han vist ikke fået fra en kvinde før. Godt værelset ligger på 10. etage. Da der kun er os i elevatoren, sætter jeg på knæ foran ham, finder hurtigt hans stiv pik. Selv om turen er kort, vil jeg nå at smage ham.
På værelset næsten flår vi tøjet af hinanden. Hurtigt er han helt nøgen, og jeg kun iført lingeri. Skubber ham omkuld på sengen, for så at sætte mig på knæ ved siden af ham. Griber pikken, og lader igen mine varme læber omslutte hovedet. Mens jeg ivrigt sutter ham og krammer nosserne, rækker han hånden ned i mine trusser.
»Hvad er det du har der?« spørger han overrasket da hånden rammer vibratoren.
Slipper kort hans pik og svarer, »noget som senere skal erstattes af din pik, og til den tid flyttes til det andet hul.«
Per som han for resten hedder, nikker anerkendende. Per ruller mig om på ryggen og lader herefter hænder og læber kæle for hele min krop. Jeg giver et gib og høje suk fra mig hver gang Louise tænder vibratoren.
Da hun har gjort det nogle gange griber jeg telefonen, NU skal hun få. Jeg tænder hendes vibrator, og lægger telefonen tilbage på natbordet. SÅ kan hun lære det den tøs.
Efter få sekunder giver telefonen en ”bip” fra sig. Det er sikkert hende som sender en sms, og beder mig stoppe. Det er en sms fra Louise, men ikke med ønsket om at stoppe.
Jeg læser hvad hun skriver: »Under min pude ligger noget reb. Bind ham til sengen! Der ligger også et par nylonstrømper, brug dem som blindfold. Når det er klaret, glem ham, og sørg for at han tilfredsstiller dig. Knus Louise. Ps! stop min vibrator inden jeg skriger og det bliver pinligt.«
Lægger telefonen. Per har været så optaget at slikke mig, at han slet ikke har opdagede jeg tog telefonen.
Jeg gør som Louise bad mig om, beder Per lægge sig på ryggen midt i sengen. Jeg finder reb og strømper, og kort efter er han bundet til sengen. Ser på ham, endelig kan jeg få det pik jeg længe har savnet. Trækker mine våde trusserne af. Holder dem foran næsen på ham.
»Kan du li’ duften af våd liderlig kvinde?« stønner jeg.
»Ja, svarer han ivrigt.«
»Fra nu af bestemmer jeg, er du klar over det?«
Han når ikke at svare får jeg propper de våde trusser i munden på ham.
Trækker vibratoren ud, den er fuldstændigt fedtet. Bruger den til at smøre det bagerste hul inden jeg presser den ind. Bøjer mig igen frem og tager hans pik i munden. Da den er godt stiv, sætter jeg mig over den. Pikken er ikke mere en kommet ind i varmen før vibratoren går i gang. Nu skal jeg have pik. Begynder at ride ham hårdt. Pik og vibrator samtidigt - det er sagen.
Kan høre Per stønne et eller andet. Jeg er helt sikkert også mærker vibrationerne, og svært ved at holde sig. Da vibratoren stopper, har en underlig fornemmelse af vi ikke er alene. Vender mig rundt. Bag mig står Louise med en finger for munden for at vise jeg skal tie stille.
Hun smider skjorten og nederdel inden hun lister hen til os. Jeg får en stor varm tungekys. Hun fortsætter hen til Per. Fjerner trusserne fra hans mund, »Åh, endelig«, stønner han. Endnu ved han ikke der er 2 kvinder i værelset, men det opdager han kort efter da Louise sætter sig overskrævs på hans ansigt. Louise har stadig ikke sagt en lyd, men giver tegn med tungen og peger på Per. Hurtigt forstår jeg hvad hun mener.
»Slik hende !« kommandere jeg.
Det skal åbenbart ikke siges 2 gange. Per strækker tungen frem og finder straks hende skamlæber, som glider frem og tilbage over hans ansigt. Jeg kan se Louise også har flyttet vibratoren til bagerste hul. Næsten synkront rækker vi ud efter telefonerne. NU skal der vibreres.
Per prøver at holde fokus på at slikke Louise som nu vrider sig over hans glinsende ansigt. Samtidig kan jeg mærke han kæmper for ikke at sprøjte mig. Jeg derimod nyder hans stive pik og vibratoren. Ved han har svært ved at holde sig. Han bestemmer ikke og jeg vil mærke sperm, så jeg rider ham hårdt, med pikken helt i bund hver gang. Det er mere end han kan klare. Selv om Louise presser skamlæberne mod hans ansigt, høres et brøl da han sprøjter dybt i mig. Jeg mærker hvordan pikken pumper sperm op i mig. Louise bider læberne sammen, hun er tæt på at kommer. Uden en lyd fra hende, man jeg se hvordan hun gennemrystes af en orgasme. Kort efter rejser hun sig fra ham. Giver mig et kys, og viser mig en seddel med en kort besked om hvad jeg skal gøre. Herefter tager hun igen tøjet på og lister lydløst ud af værelset.
Da hun er væk, rejser jeg mig fra pikken, for at overtage Louises plads.
»Slik mig ren – helt ren! Alt sperm skal væk« kommanderer jeg, mens spermen drypper mod hans læber. Jeg nyder tanken om, at han slikker mig ren for sperm så jeg slippe for den klæbrige masse i trusserne. Han gør det så godt, at også jeg får lov at opleve hans tunge give mig orgasme. Da jeg igen trækker vejret roligt, rejser jeg mig for at tage tøjet på. Løsner Per og slipper ham fri.
»Hvem var den anden?« spørger han med julelys i øjnene.
»Det ved jeg ikke,« svarer jeg blot.
»Nu tager du blot dit tøj på, og går tilbage til dit eget selskab, så passer jeg mit selskab. Du kan roligt glemme alt om mig og den anden. Dette var kun denne ene gang – men tror vil alle nød det, så tak.«
Per havde vist håbet på mere, men smilede alligevel da han stille og roligt forlod værelset.
--------0 0 0 --------
Selv om der har været mange frække oplevelser sammen med Louise, har jeg ikke glemt den anden del om min dårlige økonomi. Efterhånden har jeg samlet mod til at forsøge mig. I dag skal det prøves. Gennem nogen tid har jeg søgt på forskellige chat og datingsider og fundet stedet.
Har oprettet en profil hvor jeg kort beskrivelser mig selv: ”43 år slank, naturlige bryster, 178 høj, skulderlangt mørkt hår”
Som forventet går der ikke mange sekunder fra profilen er oprettet, til det vælter ind med frække tilbud. I første omgang sorteres de personer fra som ikke har ansigtsbillede på profilen, det begrænser hurtigt mængden.
Logger ind på chatten, og får hurtigt masser af frække beskeder. En fyr skiller sig ud og fanger min interesse. Det gør hans profil også. Chatten starter ikke med frække beskeder som hovedparten ellers gør, derimod får vi en god snak om alt mulig andet, men efterhånden drejes samtalen ind på sex. Han søger ikke en fast partner, men en fræk bolleven at mødes med i ny og næ.
»Du ser utrolig lækker ud, tør du møde mig irl.«, spørger han endelig.
»Det har du slet ikke råd til,« svarer jeg hurtigt tilbage med en blinkende smiley.
»Det kender du ikke noget til, jeg plejer at levere og betale hvad der kræves når der er en god aftale!«
Vælger at lade ham tage initiativet.
»Hvad har du lyst til og hvad vil du mene det er værd?«
»Tja, få den suttet af, og tage dig bagfra – det betaler jeg gerne 800 for,«
»Top!« skriver jeg tilbage, og inden længe har vi aftalt hvor vi mødes for at se hinanden an. Er kemien ok, kører vi hjem til mig.
Samme aften mødes vi på en cafe i byen. Jeg må hellere gøre et godt indtryk, så det bliver mig han får lyst til. I badet får jeg trimmet dusken, bryder mig ikke om at være glatbarberet, lidt hår må der gerne være tilbage. Finder et sæt frækt sort undertøj, halvskål bh, blonde gennemsigtige trusser, og selvfølgelig frække nylonstrømper. Hertil en sort blonde kjole og støvler med høj hæl.
Han viser sig at være en sød og frisk ung mand, en del yngre end jeg, men det betyder ikke noget. Efter bilen at dømme, er det ikke penge han mangler. Vi får en glas vin, og taler sammen en halvtimes tid. Han fortæller, han ikke søger fast forhold, og derfor gerne betaler, de han dermed holder en distance til kvinden. En luder gider han ikke, da det bliver for overfladisk. Kemien og intensionerne passer sammen, så vi ender med at køre hjem til min lejlighed.
Jeg er allerede tændt da vi lukker døren til lejligheden. Sætter mig på knæ foran ham. Åbner bukserne og trækker hans halvstive pik frem. Den er længere og tykkere end hvad jeg tidligere har prøvet. Lader tungen glide fra pungen og op til hovedet. »Uhm,« grynter han, da læberne stramt glider ned over pikhovedet. Det er en rimelig stor mundfuld, men lækkert. Hånden gnider roligt op og ned ad skaftet, medens pikken rammer mig dybt i munden. Han griber mig i hestehalen. Tvinger mig modvilligt væk fra pikken, så jeg igen står oprejst foran ham.
Rutineret åbner han kjolen. Krænger den ned over mig så den ender på gulvet, og hvor jeg ubesværet kan træde ud af den.
»Du ser dejlig fræk ud i den påklædning,« smiler han anerkendende, inden han løfter mig op, og bærer mig ind i soveværelset.
»Lig stille, så jeg kan nyde synet af dig,« siger han, og begynder at klæde sig af.
Helt nøgen kryber han op i sengen til mig. Hænderne kærtegner mit ansigt, og jeg bliver kysset, varmt og frækt. Lukker øjnene for blot nyder seancen. Det kribler i hele kroppen, da han kysser mig ned over halsen og videre mod brysterne. Vorterne er allerede stive og for længst krøbet op over bh’ens kant.
»Åh dejligt,« stønner jeg stille, da han krammer brysterne og forsigtigt bider i vorterne. Han skal bare vide hvor våd jeg allerede er. Forsøger jeg at røre ham, lyder det: »Lig stille og nyd, du skal nok få lov.«
Det føles som timer inden hans læber endelig når trussekanten. En finger løfter trussen. Da han bøjer sig ned, løfter jeg skødet mod hans ansigt.
»Lig stille,« lyder det igen, inden tungen glider ind mellem skamlæberne. Det har han prøvet før tænker jeg. En finger glider op i mig. Roligt fingerknepper han mig, mens han slikker og sutter på klitten.
»Åh dejligt, fortsæt,« stønner jeg til ham.
Det gør han, men ikke som jeg havde forventet. I stedet presser han flere fingre op i mig. Jeg er så våd, at de uden problemer glider ind. Der kommer en svag svuppende lyd, da begynder han fingerkneppe mig.
»Stop, så meget er der ikke plads til,« jamre jeg, da han forsøger at presse det meste af hånden op.
Han svarer ikke, men forsætter med det han har gang i. Mod alle odds lykkedes det ham at få det meste af hånden ind i varmen. Jeg ånder lettet op, da smerten langsomt ændrer sig til nydelse.
Langsomt bliver jeg fistet. Da han mærker jeg slapper helt af, øges tempoet.
»Ja, ja, fortsæt,« skriger jeg, og vrider mig af nydelse. Underlivet trækker sig sammen i en følelse jeg ikke tidligere har oplevet. Det er ikke optræk til en orgasme, men en hel anden og for mig ukendt følelse.
»Aaahh,« skriger jeg og vrider mig i ekstase, da en stråle af klar væske sprøjter fra mig. ”Wau”. Sådan føles en sprøjeorgasme altså!
Hurtigt trækker han bh og trusser af mig. »Rejs dig op på alle 4,«
Som sagt så gjort.
Mærker hans hænder omkring mine hofter. Endelig tænker jeg, nu får jeg pik.
Hans lange tykke pik glider uden problemer ind mellem skamlæberne og op i mit drivvåde skød.
»Av,« stønner jeg overrasket, da jeg pludselig får et klask på den ene balle. Hænderne griber godt fat i hofterne, nu begynder festen for alvor. I lange dybe tag bliver jeg kneppet bagfra. Klask fra fugtig hud der hård møder hinanden, blandet med en smaskende lyd fylder hurtigt rummet.
Jeg er ligeglad med naboer, og forsøger ikke at holder mine veltilfredse lyde tilbage, han skal vide jeg nyder behandlingen. Lidt besværet lykkedes det mig fange hans nosser. Krammer dem til han jamre sig.
Pludselig trækker han pikke ud, og kryber op til mit ansigt.
»Slik mig, tøm mig fuldstændig, og slug alt.«
Umiddelbart forstår jeg ikke hele beskeden. Han har vel ikke forventet at noget skal gå til spilde.
Hænderne griber om mit hoved, og jeg bliver mund kneppet noget så grundigt. Føler pikken gå langt ned i halsen, så øjnene løber i vand.
Jeg bliver holdt fast med pikken langt nede i halsen. I det samme mærker jeg hans varme sperm sprøjte. Uanset hvad, kan jeg ikke andet end sluge. Da han slipper det fast greb om mit hoved, sutter jeg de sidste dråber er ude af pikken. Vender ansigt mod ham. Åbner munden, »Er du tilfreds? Alt er slugt.« hvisker jeg kælent. Svaret får jeg i form af en varm fræk kys.
Efterfølgende snupper sammen et varmt bad. En snak over en kop kaffe bliver det også til.
Da han går mod døren, tænker jeg lidt skuffet, ”har han glemt aftalen om de 800 kr.?”
Han åbner døren på klem. Vender sig mod mig.
»Du var væsentligt frækkere end jeg havde forventet. Her har du 1.000, kr. og mit telefonnummer. Ring hvis du får lyst til skal leg sammen igen – jeg betaler selvfølgelig.«
Herefter lukker han døren fra ydersiden, og kort efter kører bilen væk.
Da kroppen efter en times tid er faldet til ro, ringe til Louise og råber i telefonen, »Jeg gjorde det!«

--------0 0 0 --------

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.