BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg sidder i en stol, helt nøgen, med spredte ben. Du kommer ind, kun iført selvsiddende sorte nylonstrømper. Du stiller dig helt hen til mig mellem mine spredte ben. Jeg betragter dette smukke syn og kan mærke varmen fra din krop. Jeg rejser mig op foran dig - tager fat i dit hår omme i nakken, trækker din mund ind mod min og kysser dig vådt og heftigt. Så tager jeg et tørklæde frem og binder det for dine øjne. Jeg tager dine hænder og fører dem først ned i skridtet på mig. Samtidig griber begge mine hænder dine hofter. Du kan mærke min pik er ved at rejse sig - krammer den - og føler blidt på min pung med den anden hånd. vi står sådan en stund - jeg nyder dine kærtegn mellem mine ben og du nyder dine hænders magiske indflydelse på min pik. Jeg fører nu dine hænder om på din ryg og beder dig om at holde dem der og stå stille. Jeg siger du skal sprede dine ben en smule - lidt mere.

Jeg sætter mig stille ned igen og betragter dig, samtidig med at jeg roligt kærtegner min pik. Jeg forsøger at forevige dette syn så jeg aldrig nogensinde vil glemme det. Aldrig glemme dette smukkeste syn i verden. Jeg rækker hen mod dig - stryger mine hænder op ad dine lår. Min hånd når ind til dit smukke glatte skød og jeg hører et lille gisp fra din mund. Du kan føle min blide hånd udforske dit skød med blide kærtegn. Kærtegn der føles som sommerfuglevinger der danser i dit skød. Og du kan høre på mit åndedræt, at jeg er i stor nydelse over at være den eneste i verden der oplever denne intensitet af tilstædeværelse. Jeg går helt ind til dig så du kan mærke mine lår mod dine, min mave mod din, min kind mod din - tager om dig og kærtegner din nakke. Dine arme er nu fri til at tage om mig og jeg mærker dine bløde kærtegn på min ryg og op mod min nakke og mine skuldre. Blidt står vi dér - kind mod kind og krop mod krop og lader vore hænder kærtegne hinanden - gå på opdagelse. Jeg kysser din hals, lader min tunge lege op og ned af halsen på dig - slikker dig i øret og bider dig blidt i øreflippen. Min hånd kører blidt op ad din rygrad og griber fat i dit hår. Jeg siger, at nu skal du tage mig i munden - og tvinger dig blidt i knæ. Du åbner munden om min pik. Jeg kan mærke dine varme læber skubbe sig ind over den, samtidig med at din tunge leger med den. Du tager mig helt ind i munden og suger og slikker med tungen - jeg er i himlen. Så trækker jeg dig væk fra mig - du bliver siddende på knæ, mens jeg går om bag dig. Jeg har stadig fat i dit bløde hår - rykker blidt dit hoved en smule bagover. Så knæler jeg ned bag dig - helt tæt på. Du kan mærke hvordan min pik strejfer din ryg og bevæger sig langsomt nedad. Jeg kysser dig i nakken. Slikker dig på skulderen. Kæler for din ryg og nedover til dine baller. Mine hænder finder nu om til dine bryster - kærtegner dine brystvorter. Bevæger sig ned over din flade mave og ned i dit skød. Du mærker mine tunge åndedrag i nakken da jeg begynder at kæle for dit skød med begge mine hænder. Jeg trækker dig ind til mig - du læner dit hoved bagover mod min skulder, drejer dit hoved for at vi kan mødes i et krævende vådt tungekys. Du mærker hvor spændt min pik er mod dine baller. Og mine hænders leg med dit skød, giver dig den første rislende orgasme.......

Jeg presser dit hoved nedad, til det når gulvet. Får dig til at sprede dine knæ vidt fra hinanden. Lægger min mund til dit skød. Du ligger med enden i vejret og hovedet på gulvet, med svajende ryg. Skubber dit skød mod min mund - krævende. Mine hænder krammer og kæler for dine baller og dine hofter. så rejser jeg mig op på knæ og styrer min pik mod dit skød. Du kan mærke hvordan spidsen af min pik leger med dit skød - dine skamlæber - udenom og op og ned af dine varme lår. Så trænger jeg ind i dig - helt ind og fylder dig ud i et eneste stød. Bliver der et sekund, for derefter at trække mig helt ud igen. Mine hænder kærtegner dit skød. Jeg trænger helt ind i dig igen, men denne gang bliver jeg inde i dig, tager dig hårdt, i lange dybe stød....

Jeg læner mig ind over din ryg - slikker dig på ryggen - kysser og bider dig let i nakken - lægger min kind mod din kind og vi forenes i en rystende uendelig orgasme. Du lægger dig træt og glad på maven. Jeg bliver i dig - tager om dig . Sådan ligger vi i hinandens nydelse - varmer hinanden - sveder - stønner....... døser hen........efter en tid vågner vi af nydelsens søvn, kærtegner hinanden....forenes i mange små kys....forenes i dybe tungekys.....forenes i hinandens krævende berøringer...... Vi ruller rundt så du kommer til at ligge ovenpå mig. Du gnider dit skød mod mit. Så kysser og slikker du mig på halsen - sutter på mine brystvorter - leger med tungen. Slikker mig ned over maven og tager min pik i munden i ét eneste sug - og jeg mærker dine bløde hænder blidt kæle mig i skridtet. Jeg mærker hvordan du suger og leger med tungen samtidig. Du bevæger din bløde mund op og ned ad skaftet - sugende bevægelser opad og lystig leg med tungen når din mund glider nedad igen. Jeg er i den største nydelse - er ét med universets sole, stjerner og planeter.... Jeg ligger fuldstændig optaget af mig selv og den glæde du giver mig - den højeste glæde, at det er DIG - netop dig! Jeg ånder tungere og tungere - holder vejret - jeg kommer og kommer i din mund - en dyb orgasme forlader mig. Du bliver begærligt og inderligt ved med at sutte og suge mig......ved og ved og ved.......beholder mig i munden, mens du hører lykken risle gennem min krop. Og du véd, at er jeg DIN for altid!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.