BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter lidt tid fik Ertug klædt sig på igen mens Anna strøg ud på badeværelset... Hurtigt var Ertug væk, men ikke før hans øjne igen havde betragtet de to ludere med et klart forventningsudtryk i øjnene.

Jeg kiggede også i detaljeret grad på Mette, og må indrømme at den røde bikini ikke skjulte meget af hendes krop, og at samme var betydelig flottere end hvad man skulle have troet, da hun havde uniformen på. Ikke noget at sige til, at Ertug glædede sig til at undersøge hendes krop i detaljer senere hen.

SEX I DAG?

"Du ser da rigtig godt ud, Mette... Ikke noget at sige til, at du har let ved at score mænd/kunder med den krop der..."

"Tak Michael – hvor er du sød... Ja det er som regel kun en udfordring at vælge rigtigt... Ikke dem alle som forstår, hvad det betyder at have fast luder på nogle dage i træk."

"Det er jo trættende i længden, når man knepper så meget, men alt i alt syntes jeg det er dejligt... Både selskabet men også opmærksomheden fra de andre... Specielt når de regner ud at hun er min kneppe luder..."

"Ha ha... trættende...? Kan du ikke holde længe da..?"

"Så du!! Naturligvis kan jeg det, men med to ludere omkring mig, så skal der jo arbejdes igennem så I ikke føler jer underernærede... Derfor jeg også fik denne her aftale med Ertug på plads – Så I kan bruge ham som toyboy ind imellem..."

Anna kom nøgen ud fra badeværelset og må have hørt det sidste jeg sagde, da hun med det samme sendte os begge nogle himmelvendte øjne.

"Du skal ikke høre på ham... han kan utroligt meget, og næsten til et punkt, hvor selv jeg må sige fra... Men er sikker på han kan tilfredsstille os begge."

Imens hun snakkede løs med Mette om, hvordan jeg kunne kneppe hende til udmattelse, gik hun nøgen og naturligt rundt i den store suite for at finde sine ting i kufferterne. Hun fik efter lidt tid fundet en lille sort bikini frem, som hun fik taget på, imens Mette og jeg kiggede på samt kommenterede det.

"Den klæder dig da... og fremhæver dels dine frække bryster samt røv... Dejlig fræk tanke for Michael og jeg at tænke på, at du er frisk på "Trafik i 2'eren" når vi er ude offentligt."

Anna svarede ikke, men gik over til Mette og snavede løs på hende mens de begge to drejede sig lidt rundt for at jeg bedre kunne se, hvordan de legede... må indrømme at det sendte frække signaler ned i min pik, men havde besluttet mig for ikke at ville kneppe dem lige nu – Nu skulle vi ned til Poolen for lige at få en kølig drink der.

Mens de legede videre på lidt casual vis ved at kilde hinandens brystvorter med fingrene og give hinanden lette kys, fik jeg fundet mine shorts frem samt en farvefuld Hawaii skjorte, som signalerede "herremand" overfor de to ludere.

Fik klædt mig af, og mens jeg stod der nøgen foran dem kunne de jo ikke undgå at se min halvfede pik stå let ud i luften – Det affødte naturligvis nogle kommentarer.

"Nå, han kan godt lide det han ser, hva' Anna...?"

"Ja, den der halvfede stiverik der – du kan glæde dig til at få den dybt op i din Desse-Fisse... den er vidunderlig... Og så spermer den så dejligt..."

Jeg lod dem bare snakke som det passede dem og inden længe stod jeg klar, så vi kunne komme afsted ned til Pool'en. Anna smuttede hurtigt i nogle lette hæl-sandaler, som hun ved fremhæver hendes røv frækt når hun går. Begge fik samtidig et let sjal over skuldrene, så de så i det mindste en lille smule ærbare ud, da vi forlod værelset.

På vejen derned bemærkede jeg naturligvis de lange blikke, som vi fik af – primært – mænd, men også af lettere forargede kvinder på vejen. Lod jo som ingenting, men kunne da ikke lade være med at viske til tøserne, at de der mænd bare skulle vide, at begge tøser også arbejdede som ludere også... Udover a være på ferie osv.

Mette grinte bare mens Anna gav mig et lille dask for den hviskende bemærkning – Et dask, der med det samme blev returneret med et klask i hendes frække røv.

"Puha – Tror det her bliver en fræk og mindeværdig uge... Og hjemrejsen kommer nok til at ske med ret brugt krop... Har lidt ondt af dig, Mette... At du skal på arbejde med ømme huller..."

"Det går nu nok – Har jeg prøvet en del gange før, og er jo vant til at være professionel stewardesse, så efter lidt tid er jeg normalt klar igen. Glæder mg til at være modtager tøs for Michael..."

Da vi kom ned til Pool-området stod Ertug der med det samme og på professionel vis fik ledt os hen til et bord tæt ved pool-baren, så hurtigt fik vi placeret os på bekvem vis, mens Ertug diskret kiggede skiftevis på Anna og Mette – På den begyndende bule i hans sorte bukser kunne man se, at han kunne lide det han så.

"What would you like to drink?"

"I would like a cold bear, please – and please give the Ladies what they want."

Ertug forstod godt den sidste del, så inden luderne fik mulighed for at sige noget svarede han frækt:

"Will do – looking forward to work them over..."

Tøserne så naturligvis lidt overraskede ud, men Mette var dog hurtig:

"Will look forward to empty you later tonight and hope you can stay with me afterwards, so I can empty you several times."

Det fik naturligvis Ertug til at rødme voldsomt, men vi alle lagde dog mærke til, at han nikkede til Mette. Sikke en nat, de to ville få...

"Believe the girls would like something sparkling thus you decide what they should have for now."

Ertug nikkede og strøg tilbage til pool-baren med en ganske synlig bule i de sorte bukser.

"Vær nu sød ved ham i nat, Mette... Han skal jo også give mig en del safter over de næste dage... så det dur ikke du tager det hele allerede første nat.. Det grove luder-arbejde kan du gemme til når Michael skal serviceres..."

"Ja ja – Skal jeg nok... Glæder mig dog lidt til at mærke hans nysgerrige fingre og tunge, og er han god, så skal jeg nok sørge for han får en super oplevelse og det uden at han er udmattet til, når han skal ligge med dig..."

"Glæder mig at I begge kan træne ham op til til at blive en superleverandør af sæd... Tror jeg han bliver glad for..."

Ertug kom hurtigt tilbage med vores drikkevare, og mens han serverede det for os sammen med en skål snacks, kiggede han igen tydeligt på brysterne, der kun på minimalistisk vis blev holdt på plads af de små bikinitoppe.

"We just talk about you and how Mette is to ensure that you get at good experience tonight while sleeping with her... She is in particular looking forward to feel your fingers and tongue... And she promise that you will still be ready to also sleep with Anna tomorrow as well – if you want."

Igen blev Ertug voldsomt rød i hovedet, men på hans øjne kunne man se, at han nød det, der blev sagt. Mette smilede samtidig til ham og da han stod lige ved siden af hende og betragtede hendes krop "ovenfra" lod Mette ikke muligheden for et lille diskret kærtegn af hans efterhånden voldsomt synlige bule i bukserne gå fra sig. Den unge knægt gav et synligt spjæt da hun forsigtigt gav den et klem udenpå bukserne..

"Så så... ikke før i aften, slemme luder..."

"Jamen... jeg trænger sådan... nu har jeg set dig to gange sperme Anna... og Ertug har også givet hende en del sæd... mens min lille uskyldige desse-fisse ikke har fået noget trafik i flere dage... Det gør mig vanvittig..."

Ertug stod og kiggede lidt forvirret på os alle tre da han jo ikke forstod i detaljer, hvad det var vi snakkede om... Jeg smilede dog beroligende til ham for at sikre, at han ikke følte sig forbiset over vores snak på dansk.

"Mette is just talking about how her cunt needs to be activated in a naughty fashion... The fact that she saw me do Anna twice today really made her horny... Is it ok with you that I do her in a moment, so she is ready for you later tonight?

"Æhh... yes, that is ok... I think."

"Do you want her creamy or clean tonight?"

"I do not know... If she is ok with creamy... I think that is ok, but..."

Imens han sagde dette kiggede han lidt forvirret rundt på os alle tre, men besluttede sig så til sidst.

"Creamy... so she looks like a nice and understanding hooker when it is my turn.."

"Ok – very good choice, Ertug."

"Der ser du – så nu tager det ikke så lang tid, før din lille desse-fisse kommer på arbejde. Og du ved, hvordan det ender, så mens vi skal spise efterfølgende, så kommer du til at lugte som en fræk luder så."

"Anna, imens jeg lige bearbejder Mette lidt, så kan du jo blive siddende her og nyde vejret og omgivelserne. Se dig også gerne omkring efter 1—3 potentielle kunder, som du kan tjene lidt symbolske lommepenge på den næste uges tid. Jeg regner med du har fundet dig mindst 1 kunde når Mette og jeg er tilbage om en lille times tid."

"Javel – Dejlig fræk opgave."

Ertug forstod stadig ikke det hele, men fik dog forklaret ham, at Mette nu skulle gøres "creamy" samtidig med, at Anna gerne måtte finde sig mindst 1 potentiel kunde som hun kunne hygge sig med i ferien.

"Could you also help Anna somewhat finding such a good and nice Customer? No particular restrains, but it must be a Customer, who is capable of doing her regularly and also pay a – minor – amount after each doing and of course, no need for using any condoms either. She prefers the real thing."

"Yes sir – will help her the best I can – And she is also to do me later on, right?"

"Of course – both hookers are yours for the taking – and also free of charge of course."

Det brede smil på Ertug's ansigt fortalte det hele, og mens Mette og jeg rejste mig for at gå op i vores suite, var han allerede i intens dialog med Anna om, hvilken type kunde hun helst ville have som fast "lommepenge-indtægt" resten af ferien.

"Det bliver frækt det her... Skal han også finde mig en kunde senere hen?"

"Ja, det syntes jeg da... hvis du er frisk på det naturligvis... Jeg ved Anna er frisk på sådanne små lege, men du og jeg kender jo ikke hinanden lige så godt som Anna og jeg..."

"Lad os se... Indtil videre glæder jeg mig vildt til, at du knepper mig godt og grundigt... Min fisse trænger sådan..."

Vi kom ind i vores selvstændige afsnit af hotellet, som virkede meget tomt. Der var i alt 6 sådanne afsnit på hele hotel-resortet og alle var de opbygget sådan med en høj cirkulær "hall" med etager, hvor dørene til de enkelte værelser/suiter førte ud til hallen. En elevator søjle i fortrinsvis glas-elementer forbandt de enkelte etager i hallen. Da jeg havde forvisset mig bedst muligt om, at vi var alene, gik vi hen imod elevatoren.

"Smid den der bikinitop – Vil se de frække babser, som du har tjent så mange penge på de sidste 3-4 år..."

Mette smilte bare som svar, og efter kort tid var hun topløs i bikinitrusser og hælsandaler med flotsiddende bryster, der vuggede blødt og jævnt i takt med hendes gang. Brystvorterne var flot stive og kiggede frækt lidt opad, som om de inviterede indenfor.

Inde i elevatoren fik jeg mulighed for lige at gramse dem lidt igennem, og man fornemmede tydeligt at det var erfarne bryster, der ikke havde brug for hjælp på nogen måde. De stive vorter pressede sig dejligt imod mine håndflader imens jeg æltede dem med faste bevægelser.

"Åhh... det er dejligt, Mike... Bliv ved, det går lige i trusserne på mig..."

Selvom alle ville kunne have set det via de omfattende glas facader i elevatoren, fortsatte jeg ufortrødent til vi kom op til øverste etage og elevatordøren åbnede. Det overraskede os dog en anelse, at der stod et midaldrende ægtepar på omkring 50 år udenfor døren og ventede på at køre ned med elevatoren igen. Mandens smil fortalte det hele, og efter nogle sekunder smilede fruen også, hvilket jeg tog som en opfordring til ikke umiddelbart at stoppe gramseriet af Mettes bryster...

"Jamen dog – er det en service-elevator, som vi har her?"

"Ser sådan ud... Var det ikke hende, som arbejdede som stewardesse i flyet på vej herned? Og som mest var oppe foran?"

"Jo det tror jeg da..."

Mette og jeg glædede os over at de snakkede dansk, og smilede derefter til dem. Det stoppede dog ikke min behandling af Mettes bryster, der stadig blev æltet godt igennem på en måde, som signalerede mit ejerskab over dem.

"Jeg hedder Mette, og ham er, der gramser på mig er Michael... Tror godt jeg kan huske Jer – I sad på economy+ lige bag forhænget ind til business, ikke?

"Jo det er rigtigt... Jeg er Jens, og det her er Pia. Kiggede jo lidt efter dig de få gange du gik forbi os... Men kan se du giver Michael top-service?"

"Alt for kunderne jo... Og nyder hans behandling... Business class er jo lidt dyrere end economy, så der følger jo ekstra service med..."

"Så Pia og jeg kan købe en upgrade så?

"Det må du snakke med Michael om senere... Jeg skal lige have givet ham en full-service, inden vi kan snakke om yderligere kundeservice – håber det er ok?"

"Ja det er fint – vi bor i suite 605, og vil da gerne opleve full-service af dig også..."

"Når jeg er færdig med Mette her, så kan vi jo mødes til en drink eller sådan bagefter? Min anden ledsagerske sidder nede ved pool baren og afsøger mulighederne... Hun hedder Anna og er i en sort bikini. Hils hende fra mig og sig, at jeg har sendt jer ned til hende."

"Super – bliver en god ferie det her..."

Vi skiftede alle plads i elevatoren, og mens Pia og Jens kørte ned, beordrede jeg Mette til også at smide bikinitrussen inden vi gik hen til suiten. Igen var der ingen tøven, og hurtigt stod hun nøgen i hælsandaler lige ved elevatoren.

Jeg benyttede naturligvis hurtigt chancen for at saft-kontrollere hende, og efter at have fingerkneppet hende lidt mens hun stod op ad væggen ved elevatoren, gik vi sammen hen til Annas og min suite.

Imens jeg fik døren op med kortet, stod den liderlige luder og onanerede sig selv mens hun lænede sig op ad gelænderet med spredte ben.

"Åhh... skynd dig... jeg er så liderlig nu..."

Døren røg op og jeg nærmest trak Mette ind i entreen, hvor jeg pressede hende hårdt ned på knæ med døren kun delvist åben.

"Sut min pik, luder... - Vis mig hvordan en Desse-Luder arbejder!!"

Mette kurrede frækt mens hun trak mine shorts ned og blotlagde min stive pik. Hun sendte samtidig et kort liderligt blik op imod mig, hvorefter min pik forsvandt ind i hendes varme fugtige mund – Godt hjulpet på vej af min hånd på hendes baghoved, som pressede pikken ned i halsen på hende til lyden af små gurglelyde fra hende.

I en tid mundkneppede jeg hende hårdt der i entreen til suiten, uden at tænke videre over at værelsesdøren ikke blev lukket helt inden Mette gik i gang med at servicere min pik. Om der var nogen der opdagede min behandling af Mette's mund ved jeg ikke umiddelbart, men fornemmede ind imellem at hun kiggede lidt hen imod døren, mens hun fortsatte med at sutte grådigt på min pik.

Jeg havde dog ingen intention om at fylde hendes mund og hals med min sæd, så fik hende op og stå mens jeg smilede til hende og fik hendes bryster gramset godt igennem. Hun smilede frækt tilbage og jeg nød synet af hendes spyt, der løb let ned over hendes hage – et bevis på at hun havde leveret en del smøremiddel i form af spyt mens min pik havde arbejdet hårdt i hendes mund.

Få sex i dag

"Du har en dejlig fræk pik, Mike... Glæder mig allerede til at sutte pik på dig igen om lidt..."

Jeg smilede til hende mens jeg fortsatte med at grov-gramse hendes bryster så hårdt, at hun nærmest blev mast op ad væggen der i entreen.

"De her luderbryster har jeg tænkt på lige siden jeg så dig første gang i flyet... Dejligt at de kan holde til en kontant behandling..."

"Mmmm... Gik lige i trussen på mig der i flyet, da i snakkede om min krop... kunne ikke modstå det, og ville have kunnet tage dig direkte op i fissen der... hvis det ikke lige var for omstændighederne..."

Mens vi stod der i entreen, bemærkede jeg endnu mere at værelsesdøren faktisk stod rimelig åben, og at Mette kiggede jævnligt den vej, så drejede hovedet og så Ertug stå og stirre på os – med store øjne og bule på i de sorte bukser...

"Hi Ertug... nice of you to check up upon us... Ready to work her over already now or do you want to wait until later tonight when you are to sleep with her?"

Han nikkede bare og med en håndbevægelse vinkede jeg ham indenfor mens jeg trådte ud af mine shorts, og lukkede døren efter ham. Lidt usikkert gik han ind og stillede sig midt på stuegulvet i vores suite mens han stirrede åbenlyst på Mette's nøgne krop.

"Mette, looks like he is ready again thus could you empty him with your hooker-cunt? Think he would like this very much..."

"Of course... Always ready to serve clients..."

Smilende gik hun hen til Ertug, som igen lod sin generthed falde og rakte ud efter hendes bryster, som fik en nysgerrig og let amatøragtig krammetur, mens hun arbejdede på at få knappet hans bukser op. Imens de fokuserede på hinanden fik jeg mig placeret i en lænestol med stiv pik og åbenstående skjorte, så jeg kunne se i detaljer, hvordan den erfarne luder servicerede den unge mand.

Hans bukser faldt ned og hurtigt fik Mette en fast hånd om hans pik, som hun erfarent spillede pik på ham mens hun smilede indlevende til ham. Han stirrede dog nærmest magisk på sine hænder, som ivrigt ragede på hendes bryster og jævnligt nev i de stive vorter... På intet tidspunkt kunne man fornemme på hende, at hans grove behandling af hendes bryster gjorde ondt eller noget... Frække tøs..

"Fuck her there on the floor... Standing... - I wanna see you empty yourself inside her..."

Mette snoede sig hurtigt ud af hans greb og vendte sig om, bøjede sig forover, så hendes fisse/røv var lige udfor hans pik, og grinte frimodigt over imod mig...

"Like this? Just you wait... I will be ready for you once Ertug is done with me.."

Ertug fangede hurtigt pointen, og uden de store besværligheder satte han sin unge jernhårde pik imod hendes fissehul, og med et fast greb med begge hænder om hendes hofter pressede han sig uden videre nøl direkte op i hende.

Et nydeligt syn for mig siddende der i lænestolen – den erfarne luder i nærmest vinkelret position på gulvet med spredte ben og med de frække bryster hængende let ned. Dertil den unge tyrker, som med sin pik dybt oppe i hendes fisse viste med al tydelighed, at han nød følelsen af våd fisse omsluttende sin pik.

"Fuck me... Fuck me like the whore I am... I want to feel your young cock deep inside me..."

Ertug forstod tydeligvis beskeden, og hurtigt begyndte han at køre Mettes fisse/krop frem og tilbage på sin pik mens han stønnede svagt og lukkede øjnene. Samtidig gav hun mig et smilende blik hvorefter hun lukkede øjnene og tydeligvis begyndte at koncentrere sig om at give Ertug en god oplevelse med sin krop.

Et intenst knepperi-forestilling udspandt sig nu foran mig der midt på gulvet, og noterede mig også, at Mette gjorde, hvad hun kunne for dels at holde balancen ved at støtte sine arme mod sine knæ samt dels opildne den unge mand til at kneppe hende hårdt og kontant.

"Yes, like this... Oooohhhh.... It is so goooood... Fuck me like the whore I am.. Give me your cum... I wanna feel you deep inside me...."

Det var tydeligt at de frække kneppelyde og ord gik lige i pikken på Ertug, og inden længe fornemmede man tydeligt, at han var klar til at sperme hende. Han kiggede kort over imod mig for ligesom at opnå tilladelse, og huggede derefter tyddeligvis hårdere op i hende efter jeg havde smilet anerkendende til ham...

"I am coming... Oooohhhh....."

Man så tydeligt på hans ansigt, at han forsvandt kortvarigt ind i en verden af ekstrem nydelse lige efter han havde presset sin pik ekstra hårdt op i Mette hvorefter han stoppede med at støde i hende og stod med lukkede øjne og skælvende ben.

Imens han således spermede dybt oppe i hendes fisse der midt på gulvet, kiggede hun over imod mig med smilende øjne og let åben mund. Ingen tvivl om at hun nød at være sperm-modtager for Ertug, men samtidig var hun også fuldt ud bevidst om situationen og om, hvad der skulle ske lige om lidt, når Ertug trak sig ud. Jeg komplimenterede hende tavst ved dels at smile til hende samtidig med at jeg åbenlyst spillede pik med direkte øjenkontakt til hende...

"I can feel your cum inside me... Love your cock, Ertug... Ohh you are so nice filling me with young warm cum..."

Ertug kom lidt efter lidt til sig selv igen mens Mette tålmodigt blev stående i den lidt akavede position og lod ham mærke sin pik langsomt glide ud af hende... En dejlig følelse af frisind kom over mig der, ved fornemmelsen af hvor sød og forstående hun behandlede Ertug med sin krop...

Efter lidt tid var han gledet helt ud af hendes fisse, og trak sig lidt væk fra hende mens man tydeligt kunne se det lyksalige udtryk i hans øjne. Ingen tvivl om at han havde haft en god oplevelse der... Mette rejste sig op, vendte sig om og gav ham et smækkys på munden.

"Love you, Ertug... very good workover you gave me there... Now I have to provide fucking-service to Mike as well..."

Jeg lænede mig mere tilbage i lænestolen, så min stive pik stod ret op i luften, og nød synet af den nøgne luder i hælsandalerne komme gående æggende over mod mig. Samtidig kunne man tydeligt se Ertug's sperm løbe ned ad hendes inderlår, uden at hun lod sig mærke med noget. Det frække udtryk i hendes øjne sagde det hele, og viste med al tydelighed, hvad der nu skulle ske.

Uden at sige noget skrævede hun hen over mine spredte ben og tog et fast greb om min pik. Men stor erfaring placerede hun mit pikhoved lige ved sen spermede fisseåbning, smilte frækt til mig og lod sig synke ned på den. Min pik forsvandt let op i fissen på hende til akkompagnement til mine hænder, som masserede hendes bryster hårdt og groft. Samtidig fornemmede jeg, at Ertug placerede sig ved min højre side og lagde en hånd på hendes skulder.

"Fuck him, you whore!!"

Vi kiggede begge lidt overrasket på Ertug, da vi nok ikke havde forventet at han ville bruge så kontante udtryk, men kort efter fokuserede vi igen på vores egen kneppenydelse der i lænestolen.

Jeg slap hendes bryster og lænede mig igen helt tilbage mens jeg lod Mette arbejde sig op og ned ad min pik – som hurtigt blev nærmest hvid af spermskum hver gang den var næsten helt ude af hende.

Det var yderst frækt at se hendes lårmuskler arbejde flittigt mens hun kørte sin fisse op og ned ad min stive pik til lyden at svage svuppelyde fra hendes arbejdende fisse samt synet af Ertug's hænder, der igen gik hårdt og nysgerrigt til hendes bryster mens hun kørte op og ned på mig.

"Årrhhh, jeg kommer...."

Frækt at se hendes ansigtsudtryk nærmest krølle helt sammen mens man fornemmede orgasmens bølger skylle igennem hende. Hun stoppede dog ikke sin behandling af min pik, og kort efter kunne jeg heller ikke holde min sæd tilbage...

"FUUUUCCKKKKK.... HOOOOOKERRRRR....."

Nærmest som en eksplosion af nydelse skød jeg en række sperm sprøjt dybt op i hende, mens Ertug nærmest slap hendes bryster mens han betragtede os på skift. Han havde nok aldrig set så intense orgasmer udfolde sig nogenlunde samtidig på et par, som kneppede lige foran ham...

Mette sank nærmest ned over mig bagefter og lænede sig frem på min brystkasse, så Ertug til sidst måtte slippe hendes bryster helt... Det var dog rørende at se, at han nærmest blidt kærtegnede hendes nøgne ryg, mens hun lå på mig med min pik stadig dybt oppe i hende...

"That was nice... Not everyday I get such a good workover... Loved feeling both of you guys cum inside me... Love you guys..."

Jeg sagde ingenting, men nød følelsen og vægten af hendes kneppesvedige krop imod min brystkasse, og mærkede samtidig at sæden løb ud ad hende da min slappe pik gled ud af fissen på hende...

Sådan lå vi lidt mens Ertug blidt kærtegnede hendes ryg mens hans slatne pik skinnede af sæd.

"That was a good full service you gave us there... Very good indeed... Now clean Ertug's cock and go clean yourself..."

Mette fangede hurtigt ordren, og fik sig drejet rundt så hun kunne sutte Ertug's pik ren for sædrester... Dejligt at se ham skælve lidt, da hendes tunge kom rundt omkring hele hans pik for at få al sæden slikket af.

Da hun var færdig rejste hun sig og stillede sig på let skrævende ben midt på gulvet mens hun kiggede skiftevis på os begge.

"Are you both good or...? I mean – will any of you please help me under the shower?"

Jeg kiggede spørgende på Ertug for at vurdere om han ville med hende i bad. Han kiggede usikkert på os begge, men slappede tydeligvis af da han fornemmede, at det hele ikke var slut endnu. I løbet af superkort tid fik han smidt det sidste tøj mens Mette sparkede sine sandaler af, og sammen gik de ud på det store badeværelse.

Imens jeg lod mig falde tilbage i lænestolen igen nød jeg følelsen af at have opnået en dejlig orgasme med en luder... Og da jeg kort efter hørte rytmisk kneppelyde udefra badeværelset til lyden bruseren, tænkte jeg på hvem der nu ellers kunne få mulighed for at prøve de to ludere i forbindelse med langtidsaftaler... En ikke dårlig situation at være i...

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.