BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Klokken var 12 lokal tid, solen stod på sit højeste, og bagte lige ned, da vi blev hentet på hotel Raddison af vores guide og den lokale mægler, og sammen gik vi ned langs Quai Saint-Pierre til havnen.

Jeg gik og tænkte over tingenes fart, for der var en grund til, at vi 4 unge danskere, var her midt i den franske millionær hovedstad, og det var ikke KUN for at feriere.

SEX I DAG?

Jeg havde landet alle tiders fedeste sommerjob.

For 14 dage siden ringede min stedfar, hans barndoms kammerat Jess havde ringet, Jess bor i Florida og arbejder som både sælger, meget dyre både, og Jess viste, at jeg gerne ville over til ham i lære, efter gymnasiet, så for at få et lille indblik, ville han tilbyde mig en nem lille opgave.

Min stedfar fortalte:

"hey Gitte, kan du samle 3-4 venner du stoler på, i skal flyve til Cannes, og hente en båd for Jess, og sejle den til Malmø for en af hans kunder."

Ugen efter havde jeg holdet samlet:

Mia. 20år, høj og slank, model krop, studerer til ejendoms mægler. Tidligere aupair i USA, og sprog kyndig.

Jonas. 25år, muskuløs, slank og bredskuldret, studerer til maskinmester på Svendborg søfarts skole.

Gitte. 18år, let buttet, bløde former, studerer til navigatør på Svendborg søfarts skole.

Joe. 31år, afro amerikaner, tidligere sømand på fiskekuttere, og fritids dykker. P.t. arbejdsløs.

Så nu stod vi altså her, midt i havnen i Cannes, og stirrede ud over det Middelhavs blå vand, og så på den båd som kunden havde købt, en Sunseeker 116, hans mægler havde søret for at båden var tanket op, papirerne i orden, og provianten båret ombord, så vi var i teorien klar til at sejle.

Mens vi gik hen over havnen, kunne vi rigtig beundre den 35m lange båd, med linjer som fik den til at ligne noget fra fremtiden.

Vores guide, fortalte os, som en "sidste bemærkning" at han havde søret for en Lods ud af haven, så når vi nåede ud i Internationalt farvand, ville han stige af, og ønske os god rejse, vi skulle bare huske at ringe efter en lods igen, når vi kom til Malmø, og som en "nå ja for resten" gav han os kontokortet til diesel.

Som sagt, så gjort, vi fik smidt vores tasker ned på hver sit værelse, fik klædt om til let sommertøj og så blev fortøjningerne kastet.

Tro mod sin natur, var vi også kun lige nåede ud af havnen, før Mia trippede op på soldækket, i sin lille og MEGET kropsnære bikini og Gstreng, for at slikke sol, og slippe for arbejdet med at pakke ud.

Var det ikke fordi, vi havde lods ombord, havde hun nok ligget topløs på nuværende tidsp....

Glem det... der røg toppen.

Og vel vidende, at hun lå på forreste soldæk lige uden for styrehusets vinduer, skulle hun smøres ind i sololie... over det hele...!!

Og" over det hele", betyder i klassisk Mia stil, op og stå, smøre arme og krop, ælte sine bryster, og så, (bare fordi hun kan), bukke i hoften, helt ned så hun kan smøre sine skindeben, stritte med røven, og samtidige vise hvor faste hendes bryster er, når de ikke falder "op" mens hun bukker sig..

Jo hun forstår at vise sig frem.

Jeg stod og skulede, mens Lodsen sejlede ud, Joe stødte til mig med albuen, "Står du og er lidt misundelig?"

"nej nej, " Jeg koncentrerede midt dybt om Lodsens arbejde, men jo, ved gud var jeg misundelig, Mia´s perfekte krop, perfekte runde faste C skåls bryster, og lille stramme mås, tændstik tynde ben, hendes kække små vip med nakken, så hendes lange krusede mørke blonde hår, smøg sig om hende, som en vifte, og de dybhavs blå øjne, som kunne fortrylle enhver mand, hvad havde jeg ?

Ja oki, jeg havde større bryster, men mine var tunge, og dråbeformet, og mine vorter pegede let nedad, og min røv var nok nemmere at ramme, og så var mit hår glat og rigtig blond, på den måde hvor det nærmest blev hvidt, om sommeren.

Nåå ja, og så havde jeg en ½ søster ved navn Mia... så jeg gentager, hvad havde jeg dog, at være misundelig over?

Joe smilede til mig, skubbede igen med albuen, og mumlede:

"Men kan hun lave mad? Kan hun navigere? Og tror du hun er sjov at være sammen med, efter 25år?"

Jeg smilede tilbage og mærkede ham ligge armen om mig, "Nej, nej og nej"

Da Lodsen var blevet sat af, og Jonas havde valgt at tage den første tørn ved roret, gik Joe og jeg ned i kabyssen, (køkkenet) for at stille madvare på plads, finde os til rette, og inspicerer, vi var godt klar over, at det ville blive os 2 som skulle lave maden, på den her tur.

Køkkenet var holdt i glas, rustfri stål og lyst træ, med de store vinduer, og smart LED lys alle steder, virkede det stort og rummeligt, som at komme i køkkenet, på et luksus hotel.

Mens Joe stillede vare på plads i køleskabene, hoppede jeg op på en barstol ved køkkenbordet, og sad og kikkede på ham, sad og noterede hvilke vare han satte på plads, så vi senere kunne ligge en menu.

Men jeg fik vist ikke skrevet ret meget, mine øjne faldt på Joe, og i lyset af at vi nu skulle være ret tæt i 3 uger, kom jeg til at se ham i et helt nyt lys.

Joes figur afslører på ingen måde at han er 31år, han er slank, og sports trimmet, han bruger nu også en del tid i fitness, men det har jeg altid forbundet med hans forkærlighed for at dykke, men nu jeg fik set ordentligt på ham, så var han jo nærmest bodybuilder, trimmede aftegninger af hans muskler stod frem under den stramme Tshirt, 6pack, flad mave, bryst muskler som næsten kunne konkurrerer med Mias, og så er han gylden brun, ikke rigtig sort, men den der lidt Nougat mulat glød, lige til at spise.

Jeg kom til at grine.

"Hvad er det der er morsomt?" brummede Joe mens han rejste sig op til sine samfulde 190cm.

"nåå bare noget jeg kom til at tænke over.." fik jeg fremstammet, mens jeg prøvede at holde mit smil tilbage.

"Spyt ud, eller skal jeg måske kilde det ud af dig?" Joe viste at jeg var kilden, MEGET kilden.

"Nej, det er snyd, jeg kom bare til at sidde og sammenligne dig med en pakke Nougat,- " Joe kikkede ned af sig selv, "- og dine brystmuskler med Mias..."

"Det her er Muskler," sagde han, og tog på sine egne bryster, "- Ikke man-boobs" ... "og desuden tror jeg ikke Mia ville kunne passe i min Bh..." Joe kniksede let, som et neg.

Der kunne jeg ikke holde det tilbage, jeg knækkede sammen af grin, hulkende lagde jeg mig ind over bordet, det var så en stor fejl, med 2 lange skridt, var Joe henne ved mig, tog fat om mine arme, og holdt dem fast mod bordet, mens han rakte hen over bordet, og begyndte at kilde mig i siden, op af ribbenene op under armene, og så ramte ham dem, mine bryster, en kort med blid berøring, som sendte en bølge gennem mig, og jeg hikkede af grin og vellyst, prøvede at trække vejret og stønne på samme tid, det går aldrig godt.

Og ganske som forudset, og som han viste ville ske, midt i et host, måtte jeg glæde mig over at der stadig var plastik på stolene, for jeg kunne ikke holde på det, og nu var jeg våd i trussen, og det var ikke af lyst-safter... eller ikke KUN af lyst-safter.

"Joe, se nu hva du har gjort, nu skal jeg ind og skifte tøj." fik jeg hikset frem, mens jeg prøvede at få styr over min vejrtrækning.

Joe smilede bare til mig, "Hvorfor?"

"Hvorfor hva?" .. "hvorfor jeg skal skifte tøj?" spurgte jeg, og pegede ned af mine bukser.

"Nej jeg mente, hvorfor ikke bare smide det? Når Mia kan rende rundt i bar røv, kan du vel også.."

Jeg grinede af ham, men det gjorde han ikke, så jeg lukkede munden med et klap, og listede lidt rød om ørerne ned mod min kahyt.

Mia havde, straks ved ankomsten, indtaget ejerens værelse: "master cabin" med walkin closet og stort dobbelt badeværelse, skrivepult og kingsize dobbelt seng, og drengene havde ment, at så skulle jeg have et af VIP værelserne, Jonas snuppede det andet VIP rum, og Joe var godt tilfreds med et "sølle" gæste værelse.

Det var jo alligevel ikke der, vi skulle buge mest tid, som han udtrykte det.

En bemærkning som senere skulle komme til at passe, i hvert fald, for hans værelse.

Da jeg gik fra køkkenet ud gennem "personale gangen" kom jeg direkte ud til gæsteværelserne, og kunne smutte ind på mit værelse.

Jeg blev stadig forbløffet over hvor stort og lyst det var, og hvor smart det var, at man på den lille fjernbetjening kunne styre alt, fra temp. Til lysstyrken, til hvor langt og på hvilket tidspunkt af dagen, de elektriske persienner skulle rulle ned.

Jeg satte min laptop op, loggede på skibets wi-fi og tændte for fjernsynet, Discovery channel tonede frem kniv skarbt, mens min computer gav et lille "ping" og mine mails fra skolen, begyndte at rulle ind.

Jeg smed mit tøj i vasketøjs kurven, og gik i bad, vandet i den store bruse kabine med det næsten 30cm store bruserhoved i loftet, var næsten kogende, det blev varmet op af motorerne, som også trak aircon, generatorerne og vandrensnings anlægget, - så det føltes som at stå i et regnvejr af varmt vand.

Massere af skum blev smurt rundt på min krop, mens jeg kælede for mine bryster, mit skød og min krop, jeg husker ikke selv hvorfor, men jeg fik den ide at barberer min fisse, noget jeg ellers sjældent gør, men lige nu, lige her, virkede det som det rigtige, så da jeg trådte ud af badet, var jeg nyvasket og glat.

Jeg smed mit håndklæde på sengen, åbnede vinduet og lod den lune middelhavs luft trænge ind og tørre min krop, mens jeg lagde mig på sengen for, bare lige at slappe af 5min... bølgerne slog deres "pok pok" mod skroget, meget svage vuggende bevægelser, og i baggrunden vindens susen, og mågernes skrappen...

"Nåå der ligger du da meget godt hva?" jeg farede sammen ved lyden af Joes stemme, rev håndklædet om mig, mens jeg i bag-klogskabens lys, godt var klar over at han havde set ALT, siden han kom med sådan en bemærkning.

"Hvad nu?, kan man ikke få bare 5min til et hurtigt bad?"

Joes dybe baryton stemme buldrede, under hans kluk latter, "dine 5min er ret lange, det er snart 2timer siden du gik fra køkkenet af."

Jeg kikkede på mit ur, det kunne da ikke passe, men jo, klokken var snart 5 om eftermiddagen, vi skulle snart i gang med at lave mad.

"Hvis du gider smutte ud, så jeg kan få noget tøj på, så skal jeg straks være der..." sagde jeg fast og bestemt.

"Hvorfor?" spurgte Joe med hoved lidt på skrå, "Øh jeg mener, hvorfor skal du have tøj på?" og det var først nu, jeg fik set ordentligt på ham, og opdagede, at han selv stod der, kun i et par shorts og bar overkrop.

"Jeg kan jo ikke rende rundt og lave mad, i bar røv og hænge patter vel?" hvæsede jeg, "smut så...."

Joe vendte sig om for at gå, men kunne ikke dy sig for lige at komme med en sidste bemærkning:

"Det må du selv om, men du bliver den eneste, med tøj på overkroppen ved bordet..."

Det kunne bare ikke passe, det gjorde den lille gimpe bare ik, hun rendte ikke rundt og viste patter, i 3 uger, det kunne jeg bare ikke klare.

Jeg fandt min nederdel og bikini overdel frem, fik mit tøj på, og skyndte mig i køkkenet igen, blot for at opdage, at Joe allerede havde lavet frikadeller, kold kartoffelsalat og frisk salat.

Så mit job blev at servere det, det kunne jeg nu også godt lige overkomme.

Jeg dækkede hurtigt op i spisestuen, ved det store bord, med plads til 8, selv om vi kun var os 4.

Mia havde taget rollen som "millionær tøs" på sig, og havde slikket sol for alle pengene, lige siden vi var sejlet fra Cannes, havde lystigt siddet og vinket topløs til Lodsen, da denne sejlede bort, og ellers brugt sin tid, på at tirre og pirre Jonas, som blev nød til at stå og kikke ud forbi hende, mens han styrede båden.

Jonas havde besluttet, at sejle ind i en lille bugt nær San Diego, mellem Marbella og Gibraltar, og lade os ligge for anker natten over, så vi slap for at skulle styre om natten, og mens der blev stille ombord, kom de ned for at spise.

Jonas havde smidt Tshirten og rendte rigtig nok i bar overkrop, og Mia, ja hun skulle vist ikke have tøj på .. eller mere sol, lige de næste par dage.

Rød som en kogt kraps var hun, hun havde i sin iver fuldstændig glemt, at vi befandt os...

1. sydpå hvor solen var stærkere.

2. 2 til søs, hvor solens stråler bliver spejlet i vandet.

Så Joe fik ret, jeg blev den eneste ved bordet med "overtøj", men jeg fornemmede at Mia ville have givet en del, for en Burka at kravle i, lige nu.

Få sex i dag

Da vi havde spist, havde sat i opvaskemaskinen, og havde lavet kaffe, trak vi over i de bløde lænestole og sofaen, hvor vi så fjernsyn og fik planlagt de næste par dages vagtskifte.

Da klokke blev 21 trak Mia sig tilbage, hun ville i bad, og spurgte Jonas om han ville hjælpe hende med at blive smurt med "aftersun" bagefter, og Jonas som jeg viste, havde et godt øje til hende, var ikke sen til at gribe chancen.

Tilbage sad Joe og jeg, ude på dækket, og nød køligheden i luften, som en blid brise lod smutte hen over os, vi overvejede at gå i spa badet, men besluttede at vente til dagen efter, og bare sidde og nyde stilheden.

Stilhed var dog "så som så", fra de åbne vinduer neden i den anden ende af skibet, kunne vi hører en klagende "nej nej.. av av", og vi smilede til hinanden, "Så kan hun måske lærer det" mumlede Joe, "Ja, vente til solen er lidt væk som f.eks. nu." svarede jeg, "Jamen så gør det dog.." svarede Joe.

"Gøre hvad?" spurgte jeg, og Joe gjorde igen det med at ligge hoved let på skrå, "Lad dem få lidt luft, det er jo ikke sådan, at jeg aldrig har set dem før, de var jo fremme, da jeg kom ned efter dig, før vi spiste..."

"Det var 3 gang du opfordrer mig til at sidde topløs" grinede jeg.

"Alle gode gange 3" svarede Joe.

"Det er sku også i orden så, men på en betingelse, DU smider de der shorts.!!" svarede jeg selvsikkert, overbevist om at han ville trække i land.

Men, han rejste sig bare og trak sine shorts ned, "Deal..."

Og så var det mig, som ikke havde noget at sige.

Men et løfte er et løfte, så jeg rev min overdel af, smed den på gulvet og luftede mine "patter" og forsøgte at skjule dem lidt, bag mine arme, mens jeg (af gl. vane) satte mig i skrædderstilling i min stol, og for en stund havde glemt, at jeg ikke havde bikini UNDERDEL på, under nederdelen.

DET fangede Joe til gengæld hurtigt, og snart kunne han ikke skjule, at det havde en indvirkning på ham, langsomt men sikkert, begyndte hans "pyton slange" at bevæge på sig, vejre duftspor i vinden, og stikke næsen frem, han forsøgte at flytte på sig, presse den ned, og skjule den, men det var håbløst, den ville vise sig frem, og det gjorde den, om han ville have det, eller ej.

"åhh for fan***, nå ja, den kan lide hvad den ser." mumlede han, mens han så alle andre steder hen, end på mig.

Og jeg må indrømme, det kunne jeg også.

Stor, tyk og stiv, kravlede den op af hans mave, og jeg tog mig selv i at sidde og måbe, og lukkede munden.

Men det spil var vi 2 som kunne spille, så jeg lænede mig tilbage i liggestolen, slap mine bryster og lod dem være frie, mens jeg "kom til " at sprede benene lidt mere, end nødvendigt var.

Om han tænkte over hvad han gjorde, eller blot lod sig rive med, det ved jeg ikke, men jeg så hvordan hans hånd gled ned, og i lange blide strøg, gned op og ned over hans stive pik, kælende og forsigtigt, aede han den, som var det en hundehvalp han sad med, og snart måtte jeg følge med.

Min hånd søgte ind under nederdelen, og mit varme skød bød den glædelig velkommen, mine fingre fandt revnen, og gled op og ned, jeg kunne mærke lysten og fugten bygge op, mens mine vorter langsomt begyndte at blive stive, og endnu engang spredte mine ben sig lidt mere.

Jeg havde lukket øjnene, og åbenbart også ørerne, for jeg så eller hørte ikke, at Joe havde rejst sig, var kommet nærmere, jeg mærkede ham, pludselig tage mig om håndleddet og fjerne min hånd, mens han gik ned på knæ, hans hænder grab mig om lårene, spredte dem blidt det sidste stykke, og så forsvandt hans hoved ind under min nederdel.

Hans blide og bløde læber, ramte indersiden af mine lår, lige over knæet, kyssede sig vej op mod mit skød, stoppede lige før, og startede så ved det andet knæ, op ad igen. Langsomt kyssede hans mit venusbjerg, mine skamlæber, og min lille følsomme knop, hans læber nappede blidt, og tungen gjorde sin entre.

Langsomt og blidt, våd af hans lyster, spredte hans varme tunge mine læber, gled roligt og sikkert op og ned, og mens jeg nulrede mine vorter, og dårligt kunne styre min egen vejrtrækning, styrede han ALT syd for bæltestedet. Hans tunges leg, hans læbers nappen, min fisse var snart så sejlende våd, at vi kunne lige så godt havde befundet os i spa badet, jeg havde helt klart brug for tørt tøj bagefter, men først bagefter, lige nu, havde jeg mest brug for, at få det jeg have på, af.

Jeg skubbede ham væk, rejste mig, og krængede nederdelen af, "Skal vi fortsætte lige her, eller gå ned i det lidt mere private?" fik jeg fremstammet.

Han rejste sig, med læberne fugtige af mine fissesafter, tog han min hånd og træk af med mig.

Vi lukkede døren bag os, inde på mit værelse, han smed mig på sengen, og med hurtige skridt var han henne ved mig, dykkede ned og forsatte hvor han slap, hans tunge på min klit, og nu også med en finger mellem mine skamlæber.

Lynende hurtigt (sådan føltes det i hvert fald) fik han bragt mig tilbage til stadiet af nydelse, som modtager af verdens bedste gave, og hans tykke legende fingre.

Jeg kunne høre hvor våd jeg selv var, for min fisse smaskede omkring hans tunge og fingre, men jeg ville også glæde ham, jeg begyndte at få manøvreret mig rundt, så jeg kunne gribe ud, og fange hans pik med min hånd.

Hans lange tykke pik, blev ikke mindre af at jeg fik fat i den, jeg mærkede hvordan den voksede i mellem mine fingre, mærkede den pulse og blodårerne træde frem, og mens jeg holdt fast om den, begyndte han at lave "kneppe" bevægelser mod min hånd, og han begyndte at stønne mod min fisse.

Hans store stære hænder tog fat om min talje, og som havde jeg ikke vejet noget, fik han drejet mig rundt, så vi lå i 69, med mig liggende på ryggen og hoved ude ved senge kanten, hans stive pik kørte kun få cm fra mit ansigt, frem og tilbage mellem mine hænder, mens han stødte med sine hofter, og hans hænder gled ned og med et fast tag om mine baller, nærmest løftede mit underliv, så han RIGTIG kunne komme til at "æde" mig, havde det ikke været fordi jeg nu engang er lidt overvægtig, og tung, havde jeg ham mistænkt for at ville have løftet mig, så han kunne stå op og "spise", men som det nu var, nøjes han med at rulle dynen sammen og stoppe ind under mine hofter.

I lange dybe slik, gled hans tunge rundt i mit skød, pirrede de helt rigtige steder, tirrede og behandlede, hans finger fandt igen vej til min våde fisse, og han pressede en finger ind, gled den mod mit skamben fra indersiden, og min vellyst, nåede nye højder, jeg havde ingen tvivl om, at den mand her, havde prøvet det før.

3 gange, bragte hans tunge mig til sekunder fra orgasmen, for så blot at stoppe, og 3 gange måtte jeg bide mig i læben for ikke at skrige, mens jeg tiggede, tryglede ham om at fortsætte, han smilede ned til mig:

"Nu har du 3 gange opfordret mig til at lade dig "komme"..." svarede han med et lille listigt smil.

"Alle gode gange 3?".. svarede jeg .

"oki, men på en betingelse, hvis jeg skal få dig til at "komme", skal du også få mig til at "komme", og du starter..." smilede han frækt...

Jeg var godt klar over at det var tak, for mit lille "spil" oppe ovenpå, men for at prøve at få ham til at blive overrasket, lige som jeg var blevet det, svarede jeg ham ikke, grab bare ud efter hans pik, og lod hoved glide ind mellem mine læber.

Min tunge løb rundt om hoved, mine tænder kredsede lige bag kraven, og mine læber klemte bidt om skaftet, mens jeg forsøgte at trække ham ind, lidt af gangen, men det var ikke til på den måde.

Jeg skubbede ham væk, kravlede ned fra sengen, snurrede ham rundt og væltede ham om på ryggen.

Nu var det MIN tur til at kravle op mellem HANS ben, kysse mig op fra knæene af, og til sidst finde pikken som stod der stiv og rank, løfte mig op og kysse den på spidsen, lade min tunge lege med det lille hul, tage fat om den og klemme mens min ene hånd gled op og ned, op og ned, og den anden forsigtigt nulrede hans tunge kugle.

Jeg lagde mig ind over ham, spyttede ned i min kavalergang, lagde hans pik mellem mine bryster, som han jo havde været så vild med at se udenfor, klemte dem sammen om pikken og gled frem og tilbage, så den tittede frem og jeg kunne slikke på hoved, langsomt frem og tilbage, klemte brysterne fastere og fastere om pikken, kunne mærke den pulse mellem mine bryster, og høre hans åndedrag blive tungere og tungere, jeg spredte benene og kravlede hen over hans ene ben, så jeg kunne gnide min fisse mod hans knæ imens, sammen stønnede vi i takt, indtil han pludselig og uden varsel, blev tykkere og sprøjtede sin fede sperm ud over sin mave, lange tykke sprøjt, landede helt oppe på hans egen brystkasse, mens jeg malkede det sidste ud af den, og mærkede den langsomt blive slap mellem mine bryster, og hans krop som havde været spændt som en violinstreng, slappede af.

Han smilede sagligt til mig, tog fat om mit hoved og træk mig op, gav mig et stort varmt tungekys, og lagde mig ved sin side, vi blev begge indsmurt i hans safter, lige som mit sengetøj, men det betød ikke så meget lige der, hans hånd kælede for mine (lidt ømme) bryster, nulrede mine vorter, og snart fandt hans hånd ned mellem mine ben, til mit varme, fugtige og ventende skød.

Han kendte åbenbart nogle trick jeg aldrig havde lært af min DILDO derhjemme, for jeg tror ikke der gik 2 min efter han langsomt havde presset 2 fingre op i mig, til min krop fortalte mig, at det ville være en god ide og bide i en pude.

Og som når klokken bliver 12 nytårs aften, kom fyrværkeri, sole, måner og stjerner, mens jeg forsøgte at holde mine skrig tilbage under puden, det lykkes vist ikke helt, men på det tidspunkt var jeg også ligeglad.

Øm, brugt og tilfredsstillet, lå vi og slappede af i hinandens arme, indtil vi grinene måtte erkende, at kold, klistrende sperm, ikke er velegnet til at sove på, og at den tur i spa, som vi havde snakket om tidligere, faktisk lød ret tiltalende lige nu.

1 time senere, nyvasket og stadig ør i kroppen, men dejlig træt, rev jeg mit lagen af, smed mig på sengen med et tæppe, og sov som et lille barn, indtil uret ringede, ved 8 tiden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.