BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er historien om starten på et kortvarigt men intenst forhold. Det er beskrevet ret præcist som jeg husker det med meget få kunstneriske ændringer og justeringer i tidslinie og navne.

Hvis jeg kender "Nadia" ret, så læser hun denne historie og genkender sig selv. Så "Nadia": jeg håber det er i orden, at jeg deler mine oplevelser med dig med resten af verden. Så vidt jeg husker, nød du allerede dengang at skrive frækt med folk online.

SEX I DAG?

Jeg læste musik for mange år siden og mødte på mit uddannelsessted mange specielle mennesker.

Et af dem var Nadia.

Nadia var sangerinde. Hun var flot, fræk og havde den vildeste stemme. Hun var anderledes end de piger jeg før havde haft noget at gøre med - Jeg var vant til pæne piger og Nadia var absolut ikke "pæn"!

Hun klædte sig mere råt end nogen jeg før havde kendt og havde en mund som en havnearbejder. Man var aldrig i tvivl om hun var i lokalet eller nede af gangen for den sags skyld, for hendes mund kunne ikke holdes lukket.

Hun havde sin helt egen mening om alt og sørgede for at folk omkring hende hørte den - Både om musikken, men hun var absolut ikke bange for at tale om mere personlige ting i andres påhør.

Jeg beundrede hende lidt på afstand da jeg ikke i min vildeste fantasi kunne forestille mig, at hun kunne ønske at have noget at gøre med en som mig. Jeg må også indrømme at det var hende, der oftest var i mit hoved når jeg tog en spiller.

De fleste på skolen spillede jazz så vi var kun en lille håndfuld, der spillede rock og selvom det ikke var den største overraskelse, at Nadia var til rock, var jeg alligevel glædeligt overrasket da jeg fandt ud af, at vi skulle spille på samme hold.

Det gik godt. Holdet spillede godt sammen og med Nadias udseende (vi var i halvfemserne og jeg tror Tomb raider/Angelina Jolie ville være det jeg ville beskrive hende med dengang), hendes frækhed og flotte stemme var hun igen det naturlige center for opmærksomheden.

Hun VAR fandeme også flot. Hendes ene forælder var sydfra, så hun havde den flotteste glød i huden og kombinationen af det og de flotteste øjne jeg nogensinde havde (har) set, gjorde mig meget hurtigt godt og grundigt forelsket i hende.

Hun fandt ud af at jeg var god på mit instrument og vi begyndte at tale sammen - også når vi ikke var på skolen.

Det endte faktisk med, at vi talte i telefon i op til flere timer hver aften. Nogle gange bare med en åben linje imens vi så tv.

Ja.... Jeg blev til "vennen".... Ham hun talte med om alt men ikke mere end det. Det var både dejligt og fuldstændig forfærdeligt.

Selvom det ikke var sagt højt, var hun helt sikkert ikke i tvivl om mine følelser for hende.

Det absolut værste øjeblik var den morgen, hvor jeg vågnede på et hotelværelse efter et spillejob med mit band og ringede til hende.

Hun havde haft den fedeste nat.

Hun og hendes veninde Nina var taget i byen, hvor de havde mødt en fyr, de kendte lidt.

Nina var egentlig mest til piger men efter en aften, hvor snakken var blevet mere og mere fræk, endte de med at tage hjem til fyren alle tre.

Fyren var egentlig mest bare en undskyldning for, at de to piger kunne ende i samme seng.

Nadia fortalte mig, hvordan fyren tog hende bagfra imens hun selv lå i mellem sin venindes ben og slikkede fisse for første gang.

Og hun fortalte hvordan de to piger var fortsat efter at fyren var kommet og fandt ud af, at han var overflødig.

Mit hoved var nærmest ved at eksplodere da hun fortalte mig alt det her og jeg kom til nærmest at råbe ind i røret, at det for helvede da ikke var ham hun skulle have gjort det med.

Hun grinede drillende og snakkede videre om noget andet som jeg ikke fik hørt.

Jeg var nærmest i chok så hun skulle gentage sig et par gange... Noget med et bryllup.... mit band.... og en af hendes veninder...

Hvad?

Hun var gået fra at fortælle mig, at jeg var gået glip af mit livs sexoplevelse, til at spørge om mit band kunne spille til en venindes bryllup???

Joh... Selvfølgelig... Men... Hvad???

Sådan var hun. Fuldstændig ligefrem og med fuld knald på.

Tiden gik og jeg var stadig telefonvennen når vi ikke var sammen på skolen.

Og så var det tid for brylluppet.

Jeg ankom med mit band til festen imens middagen var igang. Nadia var jo vores kontakt, så jeg gik ind for at finde hende.

Jeg stod og spejdede efter hende, da en sindssygt flot kvinde rejste sig fra bordet og gik hen imod mig.

Hun var flot sminket, med opsat hår, høje hæle og en flot, fræk kjole. Hun osede af sex!

Kvinden nåede helt hen til mig inden det gik op for mig, at det var Nadia.

Jeg var fuldstændig paf og kunne næsten ikke tale. Der var en verden imellem den Nadia jeg var vant til og den flotte, frække og sexede gudinde, der stod foran mig nu.

Hun grinede lidt koket af mig og viste mig, hvor vi skulle stille op, hvorefter hun gik tilbage til selskabet.

De blev færdige med at spise og vi begyndte at spille op til dans.

Det var lidt svært at stå der på scenen og følge med, når Nadia dansede med fyrene.

Nogle gange synes jeg faktisk, at det så ud som om hun, med vilje, dansede tættere og frækkere med dem, jo tættere de var på mig.

I den første pause kom hun lige hen og roste os og gik så igen. Jeg anede slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv.

Vi spillede videre og hun fortsatte dansene med de forskellige fyre.

Men så skete der noget.

I anden pause kom hun igen hen til os men nu satte hun sig på mit skød og talte med de andre i bandet.

Jeg kunne bare sidde med lukket mund og koncentrere mig om ikke at prikke til hendes balder med min pik, som i sin forvirring havde valgt at stå ret.

Igen anede jeg ikke, hvad jeg skulle gøre...

Da vi spillede sidste sæt var hendes dans også ændret.

Hun begyndte at danse alene. Fyrene kom stadig Hen til hende men blev hurtigt skubbet væk imens hun med et frækt smil blinkede op til mig.

For helvede, hvor var det svært at koncentrere sig om at spille rigtigt.

De andre fyre fattede efter et stykke tid, at hun ikke var interesseret og hun kunne nu danse uforstyrret.

Og jeg fik endnu sværere ved at koncentrere mig.

Hun legede nu.

Hendes hænder bevægede sig rundt på hendes krop, tungen bevægede sig på hendes læber og hun vred sig frækt på gulvet.... Lige foran mig og uden at tænke på de andre gæster til brylluppet.

Det er den gang i mit virke som musiker, at jeg har været allermest glad for at spille et instrument, der hænger foran min pik, for den skulle helt sikkert skjules lige nu.

Vi blev færdige med at spille og skulle til at pakke sammen men blev alle inviteret af bruden til at tage et par sandwich fra natmadsbordet.

Inden jeg gik derover kom Nadia op til mig.

Hun gav mig et tæt kram og et kys ved siden af min mund og sagde: "hvis du er sulten, skal du tage noget nu, for jeg har ikke noget mad derhjemme".

Og så vendte hun sig om og gik over til nogle veninder.

Jeg stod som lammet og stirrede efter hende et øjeblik.

Og så fik jeg travlt. For nu skulle de andre i bandet overtales til at slæbe mine ting til øvelokalet, så jeg kunne følges med Nadia hjem. Det kom til at koste nogle sure bandmedlemmer og mange løfter om at slæbe mere til andre jobs men det lykkedes.

Jeg kom ud til Nadia som nu fuldstændig havde skiftet attitude.

Hun stod nu og så påtaget genert ud som en lille og usikker, omend yderst fræk, skolepige.

Hun havde bevidst skiftet vores roller, så hun fra at være rovdyret nu havde valgt at være byttedyret - og jeg forstod, at det nu var mig, der skulle føre an.

Vi fik jakker på og gik ud på gaden, hvor jeg prajede en taxa og førte Nadia ind på bagsædet med mig.

Det var en tur på ca. 10 minutter, hvor min hjerne kørte på højtryk. Vi hverken talte sammen eller rørte ved hinanden, men luften næsten sitrede af spænding.

Da vi kom frem til Nadias opgang blev taxaen betalt imens hun låste døren op.

Vi nåede ikke hen til trappen, før vi overfaldt hinanden.

Jeg pressede Nadia op mod væggen og kyssede hende for første gang.

Det første kys var ikke, som jeg havde forestillet mig; et ømt og kærligt kys på et dansegulv med musikken i ørene.

Nej, det var hårdt og krævende og lyden af vores støn truede med at vække alle, der boede i opgangen.

Vores udforskning af hinanden var begyndt her på trappen og vi gik i stå flere gange på den korte vej op til lejligheden men endelig stod vi foran døren og Nadia låste op.

Nu begyndte jeg at rive hendes kjole op ad benene og mine hænder bevægede sig rundt alle de steder, der blev frigjort af den store kjole, efterhånden som de kunne komme til.

Jeg var allerede hårdere end jeg nogensinde havde været før og Nadias fingre var lige så udforskende som mine.

Kjolen blev hevet over hovedet på Nadia og hendes hår som før var sat flot op med en masse hårlak, stod nu vildt ud i luften, hvilket i mine øjne bare fik hende til at se endnu frækkere ud.

Hendes blik var en fræk blanding af uskyldig pige og liderlig kvinde og hun havde kun fokus på en ting: mig.

Hun gled ned ad mig imens hun kiggede mig i øjnene.

Da hun nåede helt ned på knæ kiggede hun igen på mig som den lille pige, der usikkert men alligevel helt vildt frækt spørger om lov til noget.

Jeg skulle dog ikke svare noget for sekundet efter gled hendes tunge op ad bagsiden af mit pikhoved.

Hun nappede hele vejen rundt på hovedet inden hun formede hendes bløde læber til et O og langsomt sugede min pik ind i munden imens hendes blik stadig var låst fast på mit.

Jeg var tæt på at give efter og skyde min sæd ind i hendes frække mund, men valgte i stedet at kaste hende over i hendes seng.

Hurtigt rullede jeg et kondom på min pik og lagde jeg mig ind over hende, gled helt ubesværet op i hende og begyndte at kneppe hende hårdt og hurtigt. Kun med tanke for mig selv og min egen nydelse tog jeg hende hårdere og hurtigere.

Og hun nød det. Nød at blive brugt. Stønnende tog hun imod hvert stød indtil jeg med et indestængt brøl kom oppe i hende.

Vi lå og kiggede lidt på hinanden og begyndte så at grine. "Hold da kæft", sagde hun. "Det skulle vi have gjort for lang tid siden, hva'? ", hvilket jeg jo kun kunne give hende ret i.

Efter min puls var faldet lidt igen, begyndte jeg at se nærmere på hendes nu nøgne krop.

Jeg syntes den var smuk.

Hun havde former. Forholdsvis små men faste bryster med små hårde brystvorter, flad mave og flotte hofter der lige akkurat var bløde nok til, at jeg kunne holde fast i dem.

Jeg rykkede ned så jeg lå med hovedet imellem hendes ben.

Hun var helt glatbarberet - noget jeg aldrig havde oplevet før og det tændte mig at mærke den glatte fisse.

Da jeg rykkede endnu tættere på, bemærkede jeg et modermærke lige ved siden af fissen.

For sjov sagde jeg, at jeg godt kunne lide den lille plet.

"Den er din", svarede hun med et smil.

Jeg kiggede på "min" plet og kyssede den.

Nadia sukkede og jeg kyssede mig videre hen over hendes glatte fisse.

Jeg lod min tunge glide rundt om Nadias fisse imens jeg omhyggeligt sørgede for at undgå hendes klit.

Hver gang jeg kom tæt på, startede jeg forfra et andet sted i eller omkring fissen.

Da jeg havde gjort det i, hvad Nadia åbenbart syntes var lang tid, lå hun nærmest og rystede af frustration og tiggede mig om at gå lige på.

Da jeg gav efter, hørte jeg et hæst udbrud dybt fra hendes hals imens jeg nu intenst slikkede direkte på Nadias klit.

Der gik ikke lang tid, før hendes krop spændte hårdt op som en bue og hendes lår klemte hårdt sammen om mine ører så jeg sad fast. Det forhindrede mig dog ikke i at fortsætte indtil Nadias ryg og røv igen rørte madrassen.

Nu sad jeg på knæ imellem Nadias ben og nussede hende imens jeg nød synet af hendes små ryk i hendes mave og fisse imens hun ligger og nyder efterveerne af sin orgasme.

Hun kigger ned på mig og udbryder overrasket "er du allerede klar igen? ".

Jeg smilede til hende. Jeg var jo sammen med hende jeg drømte om, når jeg onanerede derhjemme og nu ligger jeg her i hendes seng, så fuck ja, jeg kunne igen!

Nadia vrider sig over mod sengebordet. Da hun åbner skuffen for at finde et af hendes kondomer, ser jeg, at den er fyldt med dildoer, læderting og en vibrator. Ikke bare en lille vibrator men en, der nærmest lignede et stykke værktøj. Endda med ledning til stikkontakten.

Hun ser mit blik og forklarer grinende, idet hun rækker mig kondomet, at hun ikke gider de små vibratorer, som man næsten ikke kan mærke.

Jeg er paf, men min pik er nu endnu hårdere og idet jeg har fået rullet kondomet på og jeg for anden gang trænger op i Nadias fisse, får jeg hende til at love mig, at hun skulle vise mig, hvordan hun bruger maskinen.

Nadia vil nu tages bagfra, så hun vender sig om og igen trænger jeg op i Nadia. Nu er det bare imens jeg holder godt fast i hendes hofter.

Jeg kan godt lide det kondom. Det føles anderledes frit end det, jeg havde medbragt. Eller også er det fordi Nadias fisse strammer anderledes om min pik, når jeg tager hende bagfra.

I hvertfald føles friktionen fantastisk og jeg mærker igen, hvordan jeg nærmer mig min orgasme.

Nadia kan mærke det og gnider samtidig vildt på sin klit for at komme sammen med mig.

Det lykkedes og vi brøler sammen vores fælles orgasme ud i rummet imens jeg tømmer mig ud i kondomet.

Troede jeg...

For da jeg trækker mig ud, ser jeg til min skræk, at kondomet er sprunget omkring min pik og, at min sæd nu siver ud af Nadias fisse.

Det forklarede jo den dejlige fornemmelse og da Nadia fortæller, at hun er på pillen, beslutter vi at det var sidste gang vi skulle bruge et kondom.

Vi var stadig tændte begge to. Men Nadias fisse var nu ikke længere helt lige så samarbejdsvillig som Nadia var villig. Så hun måtte i skuffen igen. Denne gang efter glidecreme. Og efter en hurtig tur i Nadias mund, var min pik igen på arbejde i Nadias fisse. Og det var ikke sidste gang denne nat. Vi fortsatte flere gange til, indtil Nadia, hen på morgenen, var nødt til at sige stop. Hun var øm og næsten hudløs efter nattens dejlige lege.

Så vi lå og rørte ved hinanden.

Det var nu mest mig, der rørte ved hende, for jeg kunne simpelthen ikke få nok af hende.

Og efter et stykke tid, var jeg igen klar til sjov.

Nu var det Nadia, der var paf. Hun havde ikke regnet med den ihærdighed fra mig og sagde, at jeg måtte finde på andre måder at bruge hende end i hendes fisse.

Hun lå på ryggen, så jeg satte mig op på hendes bryst og førte min pik ind i munden på Nadia. Det var dejlig frækt, men Nadia var åbenbart også træt i munden, for hun rakte ud efter glidecremen, skubbede mig ned på hendes mave og sprøjtede en god klat ud mellem sine bryster.

Hun behøvede ikke sige noget. Jeg rykkede mig op, lagde pikken imellem hendes dejlige bryster, hvorefter hun klemte sammen om dem med begge sine hænder.

Det tog ikke lang tid før jeg kunne mærke sæden presse på og idet jeg kom, råbte jeg "open wide", hvorefter hun overrasket åbnede munden og modtog nattens sidste sprøjt på tungen, hagen og oppe på kindbenene. Ikke alt ramte rigtigt og næste morgen så vi streger på væggen af min sæd, der havde ramt væggen og var løbet ned af den.

"Hold kæft, hvor du tænder mig", sagde hun. "Jeg anede ikke, at du var så fræk".

Jeg smilede til hende uden at fortælle, at jeg nok var den der var mest overrasket over denne nats udvikling. Så kyssede jeg hende dybt og var igen overrasket. Denne gang over, hvor meget det tændte mig at smage resterne af min egen sæd i Nadias mund.

Men tændt eller ej, ingen af os kunne mere og vi fandt i søvn, viklet ind i hinanden på sengen uden at lade os mærke af alle de våde pletter under os.

Aldrig havde jeg haft sådan en fræk nat og kvinde.

Dagen efter sov vi længe.

Jeg vågnede ved at Nadia lå under dynen og suttede på min pik. Det var den bedste måde jeg nogensinde var blevet vækket på!

Hun var for øm til, at hun ville have mig i fissen, så jeg skulle bare nyde og lade hende sutte til jeg kom i hendes mund.

Dejligt!

Nadia havde haft planer om, at hun skulle i Magasin den dag og spurgte om jeg ville med. Selvfølgelig gik jeg med hende. Jeg var jo vild med hende og ville bare være sammen med hende.

Efter et hurtigt bad, kom vi i tøjet og gik ind mod byen.

Vi gik igennem Vesterbro og forbi alle de små caféer.

Jeg nød at gå på gaden med den flotte pige i hånden og gik lige og tænkte over, hvor heldig jeg var, da Nadia lige pludselig stoppede mig og nærmest hvæsede "hvad fanden bilder hun sig ind" efter en pige, vi lige var gået forbi. Jeg anede ikke, hvad hun talte om men ifølge Nadia havde hun kigget efter mig. Jeg var nærmest lamslået.

Mig? Skulle jeg være en, pigerne kigger efter? Og endnu vildere; en som Nadia vilde være jaloux over?

Jeg voksede lige en halv meter af stolthed. Nadia var ikke ligefrem dårlig for min selvtillid.

Vi kom frem til magasin og Nadia slog sig løs i dametøjsafdelingen. Jeg fulgte efter hende imens hun ledte efter en ny jakke, bukser, bluse... ja, det hele men uden at hun købte noget.

Jeg var begyndt at blive lidt træt af at gå rundt efter hende, og da hun, for jeg ved ikke hvilken gang, igen hang "den helt rigtige " bluse på plads igen, fik jeg nok.

Jeg tog fat i hendes hånd og gik. Igennem butikken med hende på slæb.

Jeg regnede egentlig med, at hun ville brokke sig men Nadia sagde ikke et ord. I stedet fik hun et overrasket blik i øjnene, bed sig i fingeren og smilte frækt til mig og sagde, at hun godt kunne lide at en mand turde bestemme over hende og vi skulle hjem... nu!

Jeg fangede meningen og trak hende videre ud og ind i den første bus mod lejligheden.

Bussen var fuld af mennesker, men vi fandt plads nede på bagsædet.

Nadias hånd fandt hen på mit lår og gled op til min pik.

Her gled den stille og roligt frem og tilbage hele vejen hjem.

Et par store teenagepiger havde fået øje på hendes hånd og sad med store øjne og fulgte med imens de hviskede sammen.

Da vi skulle af bussen, rejste vi os og jeg blinkede til de to piger da vi stod og ventede på at døren åbnede.

De blev knaldrøde i hovedet men smilede tilbage idet vi trådte ud af bussen.

Da vi kom hjem skulle jeg lige tisse, så jeg skyndte mig ud på toilettet lige efter vi kom ind ad døren.

Da jeg var færdig, gik jeg ind til Nadia. Og sikke et syn, der ventede mig.

På sengen lå Nadia splitternøgen på knæene men med brystet presset ned i madrassen, så hendes røv og fisse blev præsenteret for mig lige i kneppehøjde på den frækkeste måde jeg kunne have forestillet mig.

Jeg trådte hen til hende, trak bukserne ned til knæene og pressede min pik ind i hendes fisse.

Hun ømmede sig, men jeg fortsatte og pressede på, selvom jeg godt kunne mærke at der var noget modstand.

Nadia var splittet. Hun var tændt men kunne ikke klare mig i fissen lige nu så hun skubbede mig væk.

"Tag tuben og smør pikken og min røv".

Jeg måtte have hørt forkert. Sagde hun virkelig det jeg troede?

"kom nu! Jeg vil mærke dig i mig, bare ikke i fissen lige nu."

Jeg havde aldrig prøvet at tage nogen i røven før, men var ikke mange sekunder om at få fat i tuben og smøre os godt ind.

Få sex i dag

Jeg trådte igen hen til Nadia og pressede mig imod hendes røv.

Det var stramt og jeg var i tvivl om jeg overhovedet kunne komme ind.

Jeg måtte prøve flere gange og det var først i fjerde forsøg, at jeg kom indenfor med spidsen af min pik.

Hold da op, hvor var det stramt!

Hvert stød bragte mig kun lige et par ekstra millimeter ind og fik samtidig Nadia til at stønne kraftigere og kraftigere.

Til sidst var jeg helt i bund og hele min pik var nu oppe i Nadias røv.

Nadia rystede og blev ved med at stønne, at jeg var for fræk.

JEG var fræk???

Nej... Nadia var det frækkeste menneske jeg nogensinde havde oplevet og nu stod jeg på mine knæ og røvpulede hende i hendes seng.

Det intense pres på min pik var alt for meget for mig og jeg kom hårdere end jeg nogensinde var kommet før idet jeg sprøjtede alt, hvad jeg havde op i Nadias røv.

Det var fantastisk.

Først bagefter, imens jeg prustende lå og fik luft, fortalte Nadia, at det også var første gang hun selv prøvede det. Hun havde aldrig ville gøre det før, men kunne ikke klare tanken om ikke at mærke mig oppe i hende lige der.

Da jeg havde fået luft gik vi igen i bad og vaskede hinanden. En gang til fik jeg mulighed for grundigt at udforske Nadias krop og imens vi stod under bruseren, vaskede hun min pik grundigt, inden hun igen slikkede mig til udløsning. Da jeg kom, pegede hun pikken mod sin hals og bryste og jeg kunne nu nyde synes af min sæd, der løb ned ad hendes våde krop, inden den blev skyllet væk af det varme vand

For helvede, hvor hun dog lækker.

Resten af dagen gik med burgere og chips i sofaen og hygge med gode FILM.

Næste morgen vågnede jeg og opdagede at jeg i to dage var gået rundt i det tøj jeg havde spillet i til brylluppet.

Nå ja... det meste af tiden havde jeg jo i virkeligheden ikke brugt det så meget, men enten skulle jeg tage hele vejen hjem og hente noget rent eller også skulle jeg se at få vasket tøjet.

Nadia havde alligevel en ordentlig bunke vasketøj, så vi blev enige om at tage ned på det nærmeste vaskeri og få det klaret.

Vaskeriet lå med vinduerne ud mod den travle gade men der var tomt indenfor.

Vi satte tøjet over og satte os i stolene og hyggesnakkede.

Snakken kom selvfølgelig ind på weekendens oplevelser og snakken begyndte at tænde os begge.

Vi fik mere og mere lyst til hinanden igen, men ville ikke gå fra vasketøjet

Hvad skulle vi gøre?

Bagerst i vaskeriet, var der et bord med en lille halvvæg foran som man kunne lægge tøj sammen på.

Vi gik hen bag bordet og kiggede lidt ud mod gaden. Vi kunne sagtens se alle derude, men tænkte, at folk kun ville kunne se os, hvis de kiggede direkte ind.

Der var jo tomt i Vaskeriet og hvis vi bare lige trak Nadias bukser lidt ned og jeg så tog hende op imod bordet, kunne vi se om nogen skulle komme hen imod døren. Så ville jeg måske kunne nå at trække mig ud inden vi blev opdaget.

Vi kunne ikke lade være. Det var simpelthen for frækt så jeg tog hende hen over det kolde bord.

Nadia var helt tændt af situationen og risikoen for at blive afsløret så hun kom hurtigt i en rystende orgasme.

Jeg fortsatte med at støde op i hende og idet jeg kom oppe i hende, bemærkede jeg, at det store spejl på bagvæggen ved siden af den låste dør rystede lidt.

Jeg ved ikke om der har været et kontor, lager eller noget lignende derude men spejlet var helt sikkert et man kunne kigge igennem fra den anden side og jeg er ret sikker på at vibrationerne kom fra en, som stod på den anden side.

Jeg valgte ikke at sige noget til Nadia før vi var kommet ud af vaskeriet og da tøjet var vasket, pakkede vi det sammen og gik hjem.

På vejen hjem fortalte jeg Nadia om, hvad jeg havde set.

Hun grinede og sagde for sjov, at vi burde gå tilbage for at lave et show til.

Så fortalte Nadia mig, at hun stadig kunne mærke mig.

Jeg forstod hende ikke helt, men hun forklarede videre, at hun, for hvert skridt, kunne mærke lidt sæd glide ud af hende som hele tiden gjorde hendes trusser lidt mere våde.

Sikke en tanke; at gå ved siden af en fræk pige alt imens ens sæd langsomt gled ned ad hendes inderlår.

Da vi kom hjem til hende igen, røg tøjet af med det samme og vi smed os i sengen.

Vi havde ikke travlt men tog os god tid.

Igen åbnede hun skuffen og tog nogle manchetter op.

Hun ville spænde mig fast.

Nix... næh nej... det skulle jeg i hvert fald ikke være med til!

Men hun var stædig og fik mig selvfølgelig overtalt imod at hun også ville lade sig spænde fast så jeg kunne gøre, hvad jeg ville med hende.

Jeg blev lagt på ryggen og hun spændte mine hænder fast på sengestolperne.

Nu var jeg i hendes magt.

Jeg lå lidt nervøst og ventede, hvad der skulle ske. Men jeg havde ingen grund til at være bange.

Nadia begyndte at slikke og kysse mig over hele kroppen.

Hun startede ved mine fødder og endte oppe ved mine ører som fik den helt store slikketur. Jeg var godt tændt nu. Men hun undgik min pik, hvilket frustrerende mig helt vildt.

I stedet begyndte hun at bide mig i min hals og ned på mine brystvorter. Smerten var lige ved at være for stor, men det tændte mig voldsomt og min pik stod og dryppede lidt, helt alene.

Hun forbarmede sig over den og slikkede de få dråber væk og stoppede så igen.

Nu var det jo bare endnu værre!

Efter at have grinet lidt af mig satte hun sig hen over min pik og gled ned over den.

Men hun blev nede.

Jeg prøvede at bevæge mig men hun nev mig hårdt i brystvorten og sagde, at jeg skulle ligge stille.

Det var svært men jeg gjorde som hun befalede.

Så tog hun sin vibrator frem.

Den var en historie for sig selv.

Ikke en lille fimset plastik dims som jeg havde set hos en tidligere kæreste.

Næ nej, den her mindede mest om en lille boremaskine, men hvor boret i stedet var en lille rystende plastikplade på en jernstang.

Når ledningen blev sat i stikkontakten og man tændte for den, rystede hele hånden, der holdt den.

Den var kraftig, for at sige det mildt!

Hun sad på mig med min pik oppe i hendes fisse og satte vibratoren mod fissen.

Jeg kunne bare ligge og se på hende.

Nadia skiftevis svajede i ryggen og krummede sig sammen i takt til at hendes fisse, der fyldt af min pik og med vibratorens hjælp, sendte bølger af lyst og nydelse ud i hver en krog af hendes krop.

Jeg kunne mærke vibrationerne blandet med fornemmelsen af Nadias fisse, der krampede omkring min pik.

Og så skete det.

Hun kom, nærmest hulkende, siddende på min pik.

Med den ene hånd pressede hun vibratorens rystende plade mod fissen og med den anden hånd borede hun sine negle ned i min brystkasse imens hun i rystende bølger red sin orgasme ud.

Hun sad i lidt tid, svedende og nød efterfølgerne af den kraftige orgasme inden hun løsnede mig af manchetterne.

Så kiggede hun ned på min fedtede pik og besluttede sig for at nu skulle den have lidt mere kærlighed.

Så hun lagde sig ned til den og tog den i munden.

Jeg så til siden og lagde mærke til et engangskamera fra bryllupsfesten som stod på sengebordet.

Nadia slikkede alle sine safter af min pik som et barn, der slikkede på en is, der var ved at smelte i solen.

Jeg tog kameraet og pegede det ned mod Nadia, der lå og legede med min pik i munden.

Først gjorde hun store øjne og jeg troede, at hun ville blive sur, men i stedet gled hun læberne længere ned ad min pik og suttede videre.

Jeg kiggede igennem søgeren og tog billedet.

Så begyndte hun at gå mere målrettet til værks.

Imens hendes læber og tunge bearbejdede mit pikhoved, kørte hendes hånd hurtigt op og ned langs skaftet indtil jeg igen sprøjtede min sæd ind i hendes bløde mund.

Det er tyve år siden.

Forholdet var intenst og fuld af sex men døde efter et halvt års tid, hvor hun droppede mig for en anden.

Jeg er kommet videre uden ønsker om at genoptage et forhold med Nadia igen men jeg har lige siddet og ryddet op i gamle papirer, hvor billedet, jeg tog i Nadias seng, dukkede op.

Efter en god spiller med minderne kørende som en god PORNOFILM, satte det mig i gang med at nedskrive minderne i min første frække historie.

Billedet af min pik i Nadias mund beholder jeg nederst i rodebunken, hvor det kan findes frem igen.

(Til Nadia: Hvis du selv vil se billedet, må du skrive det i en kommentar til historien, så skal jeg nok uploade det hertil – fortæl om det skal være med sløret ansigt og skriv dine og mine initialer, så jeg ved, at det er dig)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.