BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Allerede på lang afstand kunne jeg se, hvad det var, der foregik. En pige lå på knæ foran en fyr. Han havde sin pik i munden på hende. Hans røv gik frem og tilbage, hver gang han kneppede hendes mund.

Klokken var kun halv seks om morgenen, og det var endda søndag. Jeg er skør, siger mine venner, fordi jeg står så tidligt op på en fridag for at løbe ti kilometer. Men det er det bedste, jeg ved. Der er fred og ro. Morgentravlheden har ikke indfundet sig endnu, fuglene er ikke helt holdt op med at synge, og det er, som om luften er renere på den tid af døgnet.

SEX I DAG?

 

Jeg løber en fast tur, som går gennem Fælledparken ned til Svanemøllen Havn og tilbage og rundt i Fælledparkens mere øde dele. Det siger nok kun københavnere noget, men det er blot for at fortælle, at jeg lige nu befandt mig i Fælledparken. Netop dér, hvor der næsten aldrig kom nogen, heller ikke i dagtimerne. Fælledparken er enorm - byens største park.

Og det var her, jeg inde mellem to buske så den her fyr stå og kneppe en langhåret blondine i munden. Jeg vil ikke sige, at hun gav ham et blowjob. Det så mere ud, som om han tog det! Og jeg var faktisk et øjeblik i tvivl om, at det, der foregik, var med hendes gode vilje. For han havde taget godt fat i hendes lange hår og nærmest snoet det om sine fingre. Det så ud, som om han prøvede at presse sin pik helt ned i spiserøret på hende.

Så jeg stoppede lige ud for dem. Jeg var højst ti meter fra dem, og hvis det var noget, hun blev tvunget til mod sin vilje, ville fyren enten tage benene på nakken, eller også kunne jeg så nemt som ingenting bukke begge ender sammen på ham og holde ham fast, indtil politiet kom.

Fyren vendte sig irriteret.

- Skrid, råbte han!

- Hey, pige...er du Okay? apurgte jeg, mens jeg ignorerede fyren totalt.

Hun slap hans pik og sendte mig et smil.

- Alt er okay, sagde hun.

Nå, men så er jeg jo ikke den, der skal blande mig. Et ungt par på vej hjem, sikkert fra en tur i byens natteliv, og så havde de lige fået lyst til lidt sex i det fri. Det mærkelige var bare, at jeg syntes, jeg havde set pigen før. Men jeg skyndte mig at løbe videre.

Næste søndag så jeg pigen igen. Men denne gang kom hun løbende mod mig i et sæt smart pink løbetøj. Der var ingen tvivl. Det var hende, jeg havde set slikke pik for syv dage siden. Jeg kunne nok ikke helt skjule min overraskelse, men hun sendte mig et hurtigt smil og løb forbi. Nu vidste jeg, hvor jeg havde set hende før! På mine tidligere løbeture. Hun var altså lige så tosset som mig! Stod op ultra tidligt søndag morgen for at løbe.

Søndagen efter fandt jeg hende stående og strække lægmuskler ud ved et af de gamle tykke træer i den del af Parken. Jeg stoppede op og sagde god morgen. Vi sludrede lidt om vores løberuter og tider samt vigtigheden af at strække ud og hvad kondiløbere ellers snakker om, indtil hun pludselig sagde:

 

- Det var flot af dig, at du stoppede op forrige lørdag. Hvis det havde været tvang eller voldtægt, var de fleste bare løbet videre!

Jeg var ellers i tvivl, om hun havde genkendt mig, men det havde hun altså. Hvis jeg havde været hende, ville jeg nok have ladet som ingenting.

- Det så lidt voldsomt ud, så jeg ville lige sikre mig, at du var med på det, svarede jeg.

- Det var i min vilde periode, sagde hun.

Vilde periode? Tænkte jeg. Det var altså kun fjorten dage siden.

Nå, vi løb videre sammen og stoppede op ind i mellem og sludrede. Det gav ikke den motion, det plejede, men til gengæld var hun sød. Rigtig sød. Jeg kunne bare ikke slippe synet af hende på knæ med en pik i munden. Det virkede en anelse forstyrrende.

Da vi skiltes, spurgte jeg, om vi sås igen næste søndag. Hun foreslog, vi mødtes ved det træ, hun havde stået og strukket ud ved; så gav hun en kop kaffe efter løbeturen på en café, der åbnede tidligt.

Det var sådan, jeg mødte Ellen. Pikslikker og kondifreak! Det var mine to første indtryk. Og sød! Det var det tredje. I dag ved jeg meget mere. Vi mødtes som nævnt søndagen efter, og den næste søndag igen, og en dag spurgte jeg, om hun ville med op i min lejlighed. Så kunne vi tage kaffen dér. Der skete ikke noget frækt den dag, men vores kemi passede bare så godt sammen, at jeg endte med at invitere hende på picnic i Dyrehaven næste søndag, hvis ellers vejret holdt.

- Skal vi løbe derop? spurgte hun grinende.

Der er vel 12-15 kilometer. Jeg kunne berolige hende med, at jeg havde bil. Og jeg kendte et lille ugenert sted.

- Hvorfor skal det være ugenert, spurgte hun med hovedet lidt på skrå.

Jeg blev rød i kammen. Måske troede hun, at jeg bare håbede på et blowjob, og at hun var en billig tøs, der slikkede pik på hvem som helst.

Hun så min forvirring og rødmen og lagde en beroligende hånd på min arm.

- Det lyder dejligt. Jeg glæder mig, sagde hun.

Det var pragtfuldt vejr søndagen efter. Vi havde aftalt, at jeg skulle hente hende kl. 17, men ingen af os forsømte vores morgentur.

- Er der slet ikke noget, jeg skal tage med? spurgte hun om morgenen.

- Kun dig selv og dit søde smil, svarede jeg. Det var faktisk første gang, jeg flirtede med hende.

Nå, for at gøre en lang historie kort, førte jeg hende ind i den del af Dyrehaven, der ligger langt væk fra de overbefolkede steder. Jeg trak hende ind mellem nogle buske, og pludselig befandt vi os i en lille lysning, hvor det virkede, som om vi var de eneste mennesker i verden.

Jeg rullede tæppet ud og åbnede picnickurven. Jeg havde taget flere forskellige salater med, og en flaske hvidvin samt mineralvand til mig, jeg skulle jo køre bilen hjem igen. Der var vindruer, franske oste, kyllingelår og brownies. Hun var vildt imponeret, især da hun hørte, at jeg selv havde bagt brownierne.

- Du må være enhver piges drøm, sagde hun.

 

Jeg gjorde en grimasse.

- De har bare ikke rigtig opdaget det! svarede jeg. Men jeg var jo nok lidt af en enspænder, og jeg brød mig ikke om at gå i byen og fulde mig. Jeg gad heller ikke opsøge nogen på Nettet, så mulighederne for at score var få for mit vedkommende.

Pludselig skiftede hun emne.

- Ham fyren, du så mig med. Han var min kæreste dengang. Vi slog op samme dag. Han var simpelthen en egoistisk stud.

- Du behøver ikke fortælle om det, sagde jeg. Jeg har allerede glemt det.

- Det var en løgn, der ville noget. Jeg kunne stadig ikke slippe synet af hendes smukke ansigt med en pik i munden.

- Jeg har brug for at tale om det, sagde hun. Jeg møder altid de forkerte fyre, sukkede hun. Hvorfor kunne jeg ikke møde én som dig!

- Jamen du har jo mødt mig! smilede jeg.

Et øjeblik så hun usikkert på mig. Jeg tog hendes hånd, og så lænede hun sig frem og kyssede mig. Først blidt og kort, så et kys mere, der varede lidt længere. Det tredje var ét, der sendte os omkuld i græsset. Et grådigt, vådt tungekys, der varede læææænge, men som gerne måtte have varet endnu længere. Jeg mærkede hendes hænder på min ryg og min lænd, og lidt efter også på min røv. Det var, som om hun klamrede sig til mig.

Solen nåede stadig ned i den ene ende af lysningen. Vi flyttede tæppet derhen, mens vi lod madresterne stå, og kort efter lå vi på tæppet og kyssede og krammede. Jeg mærkede hendes bløde bryst og hendes faste røv under mine hænder, og hun holdt sig bestemt heller ikke tilbage. Hun lod en hånd hvile på min pik, der efterhånden lavede en pæn bule i bukserne. Så trak hun min lynlås ned og stak hånden indenfor. Jeg stoppede hende.

- Lad os ta' alt tøjet af, foreslog jeg.

Hun så lidt nervøs ud ved tanken.

- Er du sikker på, at du er den eneste, der kender det her sted, spurgte hun med et lille smil.

- Op i røven med det; her er for smukt, du er for smuk, til at vi skal sjuske med det.

Jeg kyssede hende bag øret og hviskede:

- Jeg vil elske med dig, til solen går ned. Og jeg vil stadig elske med dig, når den står op igen, hviskede jeg.

- Pyha, smilede hun. Hun blev helt rød i hovedet. Så drejede hun hovedet, så mig dybt ind i øjnene og smilede det mest vidunderlige smil.

- Det lyder lækkert, sagde hun så.

Nu klædte vi hinanden af, ganske langsomt. Undervejs overdængede vi hinandens kroppe med kys. Da trusserne til sidst røg af, fik jeg serveret hendes vidunderlige, veltrænede krop i den smukkeste ramme, man kunne tænke sig. Solens sidste stråler faldt ned over overkroppen og de runde bryster; hendes gyldne hud var omkranset af alt det grønne løv omkring os. Det blonde hår skinnede som guld. Jeg måtte næsten snappe efter vejret.

 

Jeg fik hende varsomt til at lægge sig ned, og så gik jeg i gang med at slikke og kysse hver eneste plet på hendes krop. Hun var ret kilden, men det gjorde det bare mere afslappet, når hun brød ud i et fnis, hvis jeg ramte et kildent punkt.

Men da jeg – efter at have kysset hendes brystvorter hårde – bevægede mig ned til fissen, overgav hun sig totalt. Hun lagde sig med hovedet på siden, en finger i munden, benene spredt men bøjet og gav sig fuldstændig hen til min mund og min tunge. Og jeg fik lov til at slikke hende uafbrudt, lige til udløsningen.

Det var vigtigt for mig, for jeg ville ikke have, at hun skulle tro, jeg bare var ude på at få slikket pik. Da hun var kommet sig efter orgasmen og ville vende sig, så hun kunne slikke min pik, holdt jeg hende tilbage.

- Vendt lidt, lad os bare ligge sådan her lidt, sagde jeg og trak hende ind mod mig.

Der bredte sig en velsignet stilhed, mens vi lå i hinandens arme, tæt omslynget. Min pik forblev stiv, for jeg vidste jo, hvad der ventede mig. Jeg vidste ikke rigtig, om jeg helst ville kneppe hende eller have, at hun slikkede min pik.

Pludselig blev det køligt; den vind, der altid følger med, når solen forsvinder, nåede også ned i vores lille paradis mellem buskene. Jeg så, hvordan hun fik gåsehud, da hun igen strakte sig fremad for at slikke pik.

- Det er for koldt nu, sagde jeg. Vent. En anden gang!

Hun så skuffet på mig. Jeg kunne se, at hun virkelig gerne ville. Det var ikke kun et spørgsmål om gengældelse; om at sige "Tak for sidst".

- Vi kunne tage hjem til mig? foreslog hun stille.

Det var en herlig idé, så jeg sagde straks ja. Hjemme hos hende i den lille toværelses startede vi begge med et brusebad for at få varmen. Derefter gik turen direkte ind i hendes seng, hvor jeg både fik slikket pik og fik kneppet hende efter alle kunstens regler.

Jeg kom tre gange den nat. Første gang i hendes kusse. Anden gang i hendes mund og tredje gang ud over hendes bryster. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er kommet tre gange på en nat. Jeg tror ikke, det er sket, siden jeg var meget ung og onanerede hele tiden.

Hvor mange orgasmer hun fik, har jeg slet ikke tal på. Jeg tror også, hun selv opgav at tælle. Vi er kærester nu, selvfølgelig. Kærester, løbekammerater og sjælevenner. Og fantasifulde, nysgerrige elskende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.